Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

efekty swietlne sa mega 

Jest moc.....pewnie kupie jak troche stanieje  :turned:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie zapominajmy o Virgin Gaming, który jest serwisem dla konsol organizującym ligi i turnieje, gdzie nagrody sięgają dziesiętki tysięcy dolarów. A także o MLG czy EVO. I paru innych (zwłaszcza w kwestii bijatyk, scena jest dość rozwinięta). Było jeszcze kiedyś Gameland Championship, ale nie wiem jak teraz. 

Bo Adi się tak tu znowu naprodukował, i próbował wmawiać (całkiem zwinnie, jak to PC master liars) że na konsolach same nooby i gry dla noobów, że komputry takie pro i w ogóle. Pomyślałeś człowieku co by było, jakby ktoś pod wpływem tych słów nabrał się na komputra i musiałby oglądać Rodzinę Zastępczą Plus podczas "grania" w Banished (by się nie zanudzić), zamiast EFEKTOWNIE rozwalać zakapiorów w Infamous: SS (only on console, sausage is not for dog)?! Opanuj się...

Masz tu Mendrek swoich konsolomaniaków

Co ty w ogóle porównujesz, jakiś konsolowy margines graczy (Virgin Gaming, tylko USA) do machiny przerzucającej mase pieniędzy na pensje dla graczy, utrzymywanie pro house'ów (w przypadku SC2), organizacje wielkich imprez które ogląda cały świat, wsparcie wielu sponsorów, reklamy w TV, gazetach i na ulicy...

Zresztą, ile ty meczów klanowych na konsoli przegrałeś Mendrek co? Na ilu turniejach byłeś? Jakieś osiągnięcia? :D Przecież ty nawet nie wiesz jak to wszystko wygląda w Polsce. Na żaden turniej konsolowy nie przyszły by takie tłumy jak na IEM, Dreamhack czy wcześniej WCG.

Do fajnych konsolowych turniejów trzeba zaliczyć EVO, to prawda. Bijatyki zawsze na propsie.

I nie napisałem że na konsoli same nooby ;) To jest inna kategoria, nie można tego oceniać ale jedynymi grami które nadawały się na turniejowe granie na konsoli były Halo i UT3 . Reszta była fajna żeby 4fun z klanem pograć ale urządzanie w to turniejów o kase to komedia.

Z konsolowego MLG się wszyscy śmieją, to jest parodia esportu, nie wiem co ty chciałeś ugrać wymieniajac tą organizacje. No i tak jak turnieje Virgin, USA only a turnieje DotY, SC2 i LoL i tak przyciągają więcej ludzi niż jakieś konsolowe CoDy.

W tym co wcześniej pisałem bardziej skupiłem się na polskim podwórku. Jak ktoś mnie kojarzy to wie że troche siedziałem w organizacji lig i turniejów na konsolach ale ty Mendrek jesteś zbyt dużym fanbojem żeby zauważyć że to co pisze to fakty a nie jakieś przypuszczenia.

Nie wiem jak obecnie wygląda scena bijatyk i piłki kopanej w Polsce ale "scena" FPSów prawie nie istnieje.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Jakieś osiągnięcia?  :D

Adi, bo tak piszesz ciągle o e-sporcie. My znamy się z innych czasów, ale może napisz tutaj jakie macie w końcu osiągnięcia jako ekipa?

Opublikowano

Na EVO i tak w wiele bijatyk gra się na emulatorach na pc :D

Opublikowano

Jakieś osiągnięcia?  :D

Adi, bo tak piszesz ciągle o e-sporcie. My znamy się z innych czasów, ale może napisz tutaj jakie macie w końcu osiągnięcia jako ekipa?

Nasza strona umarła a tam było wszystko napisane więc na pewno o czymś zapomne:

4 miejsce Winter ladder consolegaming.eu w CoD4

1 miejsce w pierwszym sezonie ligi CoD4 na ps3liga.pl

3 (albo 2, też już nie pamiętam hehe) miejsce na spring (?) ladderze consolegaming w Resistance: Fall of Man

1 miejsce w 1 sezonie ligi KZ2 na ps3liga.pl (finał z TMD trwał 4h xd)

1 miejsce ladder 2v2 consolegaming.eu Unreal Tournament 3 (Kukles i ja)

1 miejsce ladder 1v1 consolegaming.eu UT3 (Kukles)

3 miejsce ladder 1v1 consolegaming.eu UT3 (ja)

Z 2 dobre osiągnięcia w MGO ale serio już nie pamiętam, grali w to u nas Mario i PROVano

Więcej grzechów nie pamiętam. Wiem że jeszcze mieliśmy 1 miejsce na jakimś xboxowym turnieju 3v3 w CoD4 w Krakowie gdzie jeden od nas nie był w stanie prosto celować ( :D) więc grał za niego nasz znajomy.

Niestety Consolegaming które kiedyś było największym europejskim serwisem z rozgrywkami na konsolach umarło, tzn przekształciło się w coś takiego - http://online.egl.tv/ ale to już nie to.

Opublikowano
''Jeszcze tego nikt nie ujawniał, ale deweloperzy rozpoczęli intensywne prace nad grami ekskluzywnymi dla PS4. Idzie im to znacznie szybciej niż myślałem i wkrótce możemy spodziewać się konkretnych zapowiedzi.''

http://www.pssite.com/news-31708-_tytuly_ekskluzywne_dla_ps4_powstaja_szybciej_niz_sie_spodziewalem_.html

:rofl:

Opublikowano

Uprzejmie informujemy, iż IP komputera, z którego korzystasz zostało zablokowane. Powodów takiego stanu rzeczy może być kilka:

• złamanie regulaminu serwisu
  • naruszenie ogólnoprzyjętych zasad

Jeżeli uważasz, że to IP zostało zablokowane niesłusznie, prosimy o kontakt mailowy.

musiol, co za wariat

Opublikowano

''Jeszcze tego nikt nie ujawniał, ale deweloperzy rozpoczęli intensywne prace nad grami ekskluzywnymi dla PS4. Idzie im to znacznie szybciej niż myślałem i wkrótce możemy spodziewać się konkretnych zapowiedzi.''

http://www.pssite.com/news-31708-_tytuly_ekskluzywne_dla_ps4_powstaja_szybciej_niz_sie_spodziewalem_.html

:rofl:

Co jest zabawnego w tym zdaniu?

Opublikowano

Jeszcze co do esportu. Za pół godziny Polacy grają w finale z najlepszym obecnie teamem w CS:GO

Live tutaj - http://pl.twitch.tv/esltv_cs

Kiedys ogladalem tego mase, glownie turnieje w W:ET i Quake 3....ah trzeba powspominac stare dobre czasy  :thumbsup:

W takich chwilach az chce sie byc PC Master Race  :ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

MW3 xXLeGiTqUiCkSCOPEzzXx [[MLG]] ~360 NOSCOPEZZ~ .:1337:.

jezu co się dzieje z tym światem

Opublikowano

Każda z tych gier to kapiszon, ale są proste w założeniach, wystarczy szybko klikać, gimby się jarają. Konsolowcy wolą bardziej ambitna rozrywkę, fabułę, dialogi wciągającą historię. Pecegimbom wystarczą dwa losowe łebki na mapke i pif paf do upadłego. Ta różnica poziomów widoczna już była w podstawówce - ci inteligentni czytali książki, a dzieci rodzeństw strzelały się z patyka udając power rangersów.

Opublikowano

Konsolowcy wolą bardziej ambitna rozrywkę, fabułę, dialogi wciągającą historię.

Tylko fani Sony, na xboxie prym wioda cody, halo i inne pifpaf.

Opublikowano

Każda z tych gier to kapiszon, ale są proste w założeniach, wystarczy szybko klikać, gimby się jarają. Konsolowcy wolą bardziej ambitna rozrywkę, fabułę, dialogi wciągającą historię. Pecegimbom wystarczą dwa losowe łebki na mapke i pif paf do upadłego. Ta różnica poziomów widoczna już była w podstawówce - ci inteligentni czytali książki, a dzieci rodzeństw strzelały się z patyka udając power rangersów.

Ty to jesteś wybitny e-ynteligent płodząc takie posty.

Opublikowano

Też prawda.

Opublikowano

Gdyby nie Dota/LOL/SC2 to ten esport by dawno zdechl.

Widac,ze kanter nie cieszy sie taka popularnoscia jak za czasow 1.6

Heh "esport by zdechł", beka. To tak jakby powiedzieć że Valve zbankrutuje.

Popularność GO rośnie z dnia na dzień. Głównie przez zmiany w samej grze, na początku GO był po prostu słaby.

Niedawno duże turnieje oglądało 10-12 tys. ludzi. Wczorajsze mecze na twitchu przebiły 100 tys + dużo ludzi oglądało mecze bezpośrednio w grze przez opcje watch.

LoL zawsze będzie popularniejszy, to jasne. Jest darmowy i bardziej przystępny. No i nie jest FPSem ;)

Sam jesteś kapiszon.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

btw kiedy global offensive na ps3 w europie? ja dalej czekam :P

Opublikowano

Heavy+Rain+QTE.png

8307763u7C_o.jpg

1728950-a8.jpg

Beyond-Two-Souls-Review-Screenshot-Wallp

2019068-u4.jpg

g_-_-x-_-_-_52350x20140218190308_0.jpg

XD

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.