Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ciekawe czy kradnąc rower włącza się QTE.

to nie gta, rurkowiec nie umie kraść

Opublikowano

I bardzo dobrze że nie umie. Ta gra jest oparta o supermoce i rozpierduchę a nie rozjeżdzanie babć furką.

@screen od Mazzeo - świetne oświetlenie i detale na głównym bohaterze, asfalt też niczego sobie. Aż sprawdziłem dwa razy czy to aby napewno Mazz wrzucił.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

MaZZeo ta spina przejdzie dopiero po pierwszych recenzjach, lub bedzie jeszcze gorzej jak bedzie 88 na MC

Opublikowano

jak dla mnie tym jeansom daleko do rurek.

Widzisz gdzies na tym screenie by były zwężane u dolu ?

Jacykow (pipi)any...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko przenoszeniu doświadczeń kinowych do gier. Owszem, niektóre tytuły są tak sklejone aby gracz sam odkrywał historię świata. Przykładem takiej gry niechaj będzie Dishonored ( :wub: ). Jednak lubię także wczuwę fabularną jak w MGS czy innych perełkach. Gdybyśmy mieli gry tylko takie jak choćby Dishonored to narzekaniom nie byłoby końca. A tak to mamy jakiś balans i wybór.

A inFamous to jednak sandboks i wątpię, żeby wizualnie gra zawsze była jednolita - w niektórych miejscach na pewno będzie widać drobne zgrzyty ale takich kwiatków wypatrujmy w grach z zamkniętym obszarem a nie w piaskownicy.

Opublikowano

It’s hard to make 6 AM look good. It’s hard to make noon look good.

Człowiek na wszystko znajdzie wytłumaczenie. 

Opublikowano

ta gra pod względem grafiki kosi wszystko co powstalo (przynajmniej według tych, którzy graja), wiec o czym dyskusja.

Fajnie, ze przy okazji gameplay nie okazal się szrotem i gra się mega przyjemnie.

Czekam na pierwsze recki.

PS. Kiedy premiera Tytanfall na 360tke ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mazzeo jaka spina. Siedział cicho jak były fajne screeny, a teraz wypala byle (pipi) jak tylko według niego dyskretytuje grę. :D

Opublikowano

To wina Respawn ale gra jest non stop pod obserwacją - kwestia czasu kiedy problemy zostaną zminimalizowane.

Opublikowano

Mazzeo jaka spina. Siedział cicho jak były fajne screeny, a teraz wypala byle (pipi) jak tylko według niego dyskretytuje grę. :D

nie ma w co grać na xbone to siedzi na forum i hejtuje

Opublikowano

Fajnie, ze przy okazji gameplay nie okazal się szrotem i gra się mega przyjemnie.

No to jak się gra mega przyjemnie jak recek nie było?

easye + google = błąd 404?

Opublikowano

Jakość słaba ale dobrze pokazuje panoramę.

inFAMOUS_no_Spoil_007.png

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jak w każdej grze jest lepiej i jest gorzej. 

Opublikowano

z innej beczki zastanawiałem sie czemu MS nie chce wywalic kinekta z zestawu XO, i myśle że oprócz zwykłej niechęci i wmuszania w graczy kamerki jest też jeszcze jeden problem - z tego co od dawna było mówione wynika że XO ma zarezerwowaną część mocy na obsługe kinecta - to może być kłopot gdyby zdecydowali się wydac konsole bez niego - co wtedy zrobić? zostawić bezsensowną blokade mocy? a może ją wywalić - i wtedy XO bez kinecta byłby nieco silniejszy od tego z kinectem - i pojawia sie problem który w branży konsolowej nie powinien miec miejsca - każda konsola powinna dawać takie same możliwości twórcom i takie same efekty graczom - nie może być tak że gra wyglądała by lepiej na konsolach bez kinecta i słabiej z kinectem

jedyne rozwiązanie to zniesienie stałej blokady odgórnej i wprowadzenie możliwości jej wyłączania przez twórców przy konkretnych grach - albo twórcy chcą dać funkcje kamerkowe i rezerwują moc konsoli na kamerke albo olewają jakiekowliek funkcje kamerki i pełną moc przeznaczają na gre

ale to też nie jest idealne rozwiązanie bo może spowodować

- spore róznice w wyglądzie gier ze znaczną przewagą gier bez kinekta, a co za tym idzie obrzydzić gry na kinekta

- spowodować odejście większości twórców od kinekta i co z a tym idzie jego śmierć

itp, a MS pewnie nie chce zabijać kientka skoro wpakował w niego kase, a możliwość wyboru dana twórcom i graczom może doprowadzić do jego smierci i zepchnięcia na margines (a przecież nawet gdy jest dodawany przymusowo jest na marginesie)

dlatego wątpie czy dostaniemy wersje XO bez kamerki, a nawet jesli to prawdopdobnie będzie ona i tak miała zablokowaną pełną moc tak żeby nie różnić sie od kamerkowej wersji, a to też bedzie źle wygladać w oczach graczy i twórców - konsola która mogła by zrobić wiecej ale nie może ponieważ część mocy idzie w gwiznek na nieobecnego kinekta

Opublikowano

No to jak się gra mega przyjemnie jak recek nie było?

easye + google = błąd 404?

wez sobie rurki wygoogluj.

Przecież na X360 ta gra może śmigać gorzej.

No moze - zżera mnie ciekawosc jaki bedzie wielki final tajemnicy tej gry na 360tke.

Opublikowano

woda w gta5 ładniejsza, a panorama fajna ale te góry to tło, a w gta5 integralna czesc mapy gry

Opublikowano

Bedzie wersja Bez Kinekta.

Poprostu beda gry które bedą go wykorzystywac jak i te które nie beda. Wyglad nie ma tu nic do rzeczy

Opublikowano

woda w gta5 ładniejsza, a panorama fajna ale te góry to tło, a w gta5 integralna czesc mapy gry

jeszcze te pieszczochy na rękach :teehee:

Opublikowano

Nie wiadomo. Kolejny (pipi)owy gif ale innego nie mam

WarlikeJoyfulGyrfalcon.gif

Opublikowano

No nie gadajcie że w realu to tak wygląda... :wallbash: Model głównej postaci na poziomie npc z gta 4. Takie ładne fotki były już wklejane a ty takie cos :/

Opublikowano

Przecież mówiłem że to w słabej jakości. Chciałem pokazać zarys rysowania mapy tylko. 

@up - to samo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przecież mówiłem że to w słabej jakości. Chciałem pokazać zarys rysowania mapy tylko.

co ma słaba jakość do

7021583_bransoletka_pieszczocha_z_kolcam

na ręce kolesia w rurkach?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.