Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Moze bedzie dalo sie strzelac laserkami blasterkami w lesie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kocham gry oparte na eksploracji, także czekam. Dobrze że robią jeszcze takie spokojniejsze tytuły.

Opublikowano

Wow konsolowcy nagle dowiedzą się że na PC się jednak gra bo PPE o tym napisze. Bez kitu jest z czego robić afere.

PC na PPE , nawet nie wiedziałem że była taka ankieta , byle nie przyciągało to na PPE gimbazy z CDA piszących wszędzie że konsole wstrzymają rozwój/niszczą branże :pinch:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Na pokazie Dx12 bedzie Chris Tector - Software Architect, Turn 10 Studios.

Horizon 2 na DX12 confirmed!

Opublikowano

Wow konsolowcy nagle dowiedzą się że na PC się jednak gra bo PPE o tym napisze. Bez kitu jest z czego robić afere.

PC na PPE :sick:Zleci się gimbaza której nie stać na console gaming i będą (pipi)ić że konsole niszczą tą branże wystarczy zajrzeć na CDA gdy pojawia się news konsolowy :yucky:

Przecież wg konsolowców PC gaming to kompy za 5tys. zł i wymiana sprzętu co pół roku więc tam każdego stać na wszystko podobno

Poza tym jak gimbus ma na czymś teraz grać to wybierze plejstejszyn 3 bo koledzy mają. Dałeś przykład CDA, ok. To teraz idź poczytaj komentarze na PSSite. Szkoda też że nie archiwizowaliśmy postów z PS3ligi, zobaczył byś jacy poważni, dojrzali ludzie grają na konsolach.

To nie od platformy zależy, gimby, betony i idioci są wszędzie.

Opublikowano

Up. Staram się stronić od tych portali a jak już to przeczytam news i tyle bo wiem że komentarze tam zresztą jak często i gęsto na PPE są :bad: .

Opublikowano

Poza tym jak gimbus ma na czymś teraz grać to wybierze plejstejszyn 3 bo koledzy mają. 

Nie, bo kompa dostał na komunie do nauki a jak mamę przekona do PS3? Plejstejszyn jako rozwój kulturalny młodzieży po upadku komunizmu w latach 90 w kraju pegazusa?

Opublikowano

ale kto dostał? twój kolega z klasy? konkrety proszę

Opublikowano

Poza tym jak gimbus ma na czymś teraz grać to wybierze plejstejszyn 3 bo koledzy mają. 

Nie, bo kompa dostał na komunie do nauki a jak mamę przekona do PS3? Plejstejszyn jako rozwój kulturalny młodzieży po upadku komunizmu w latach 90 w kraju pegazusa?

Hmm niech wrócę do czasów gimbazy. Znałem chyba 1 gostka który miał PCta (na dodatek biednego jak na tamte czasy). Wszystkie gimbusy które grały, łącznie ze mną miały PS2. Wątpie aby obecnie wiele się zmieniło. Konsole są zabawką którą się kupuje dziecku. Szczególnie teraz. Za czasów PS2 nie było move'a, kinecta (no ok był eyetoy) i buzza dla całej rodziny.

UWAGA XBOTY INFO SPECJALNIE DLA WAS:

Microsoft (prawdopodobnie) również pracuje nad goglami VR

http://uk.ign.com/articles/2014/03/18/microsoft-reportedly-working-on-a-vr-headset-for-xbox-one?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

ale kto dostał? twój kolega z klasy? konkrety proszę

Ja dostalem zegarek I rower na Komunie, gimbusy nie pamietajo

Opublikowano

czy tylko mi sie wydaje ze z tymi googlami bedzie to samo co bylo z ps3 i chwilowa mania sony na 3d - za slaby sprzet na ten bajer, gry dzialajace w tym trybie w smiesznie niskich rozdzielczosciach i gubiaca klatki animacja....i za pare lat nikt nie bedzie o tym pamietac?

Opublikowano

Nie tylko Tobie FIcek.. bo tak właśnie będzie. Jestem przekonany, ze będzie z tym podobnie.. a właściwie jeszcze gorzej niż z 3D. Tam przynajmniej nie trzeba było kupować specjalnego, oddzielnego (i pewnie drogiego) sprzętu dla tych kilku gier. Mam tylko nadzieję, że nie ucierpią na tym "normalne" tytuły, które będą musiały być cięte aby PS4 pociagnęło je z tym VR (tak, jak z 3D). Niestety plotki na temat DC i VR nie napawają optymizmem..

@ Adi

U mnie akurat za szkolnych czasów w klasie tylko ja miałem aktualną konsolę (tzn. po Pegazach, Atari itp - PSX i później PS2). Cała reszta miała właśnie PC.

Wtedy tylko kilku znajomych miało konsole.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

czy tylko mi sie wydaje ze z tymi googlami bedzie to samo co bylo z ps3 i chwilowa mania sony na 3d - za slaby sprzet na ten bajer, gry dzialajace w tym trybie w smiesznie niskich rozdzielczosciach i gubiaca klatki animacja....i za pare lat nikt nie bedzie o tym pamietac?

Może być ale klatkująca gra w VR jest niegrywalna ze względu na dyskomfort.

Moja teoria jest taka że trochę zdowngrade'ują graficznie DriveCluba żeby animacja nie spadała poniżej 60 klatek i tą właśnie grą będą reklamować te gogle. Takie trochę wróżenie z fusów.

@ Adi

U mnie akurat za szkolnych czasów w klasie tylko ja miałem aktualną konsolę (PSX i później PS2). Cała reszta miała właśnie PC.

Wtedy tylko kilku znajomych miało konsole.

Jak widać gimbaza gimbazie nierówna.

EDIT: ta konsola Amazonu bazuje na "chmurze" i ponoć streamuje tytuły z PC w 30 fpsach - http://www.gamespot.com/articles/report-amazon-s-console-could-stream-top-tier-pc-games-at-30fps/1100-6418366/

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Titanfall sells 700,000 copies at launch but PS4 still outsells Xbox One comfortably

The messsiah came and caused a stir among existing Xbox One owners, but wasn't powerful enough to fend off the PS4 juggernaut. A clever marketing ploy by SONY saw around 200,000 PS4 units shipped globally during Titanfall week. Titanfall did manage to boost Xbox One sales in UK and USA, but outside of those regions, the game had almost no impact on hardware sales. Below is the breakdown of the hardware and software sales across USA and PAL during the week ending March 16,2014.

UK :

Xbox One - 23,000 units

PS4 - 27,000 units

Titanfall Xbox One - 125,000 copies

USA :

Titanfall Xbox One - 480,000 copies

We do not have the final hardware numbers for last week, but based on the near final numbers, we have PS4 and Xbox One being virtually neck and neck, with each console selling over 100,000 units

Rest of Europe / PAL:

PS4 - 80,000 units ( Hardware sales increased 200% over the week ending March 9th, 2014)

Xbox One  - 12,000 units

Titanfall Xbox One - ~100,000 units

I CO TERASSS?

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Teraz pozostaje tylko czekać na gry.

Opublikowano

Teraz pozostaje czekać na prawdziwe info, a nie jakieś niepotwierdzone bzdurki plotkowe.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Może część konsumentów kupiła ps4 myśląc, że TF wyjdzie na konsolkę Sony w 960p.

Opublikowano

We wrześniu Xone trafi na kolejne 26 rynków (także Polska):

We’ll have much more to share at a local level towards the end of April, so stay tuned. In the meantime, the confirmed additional launch markets for September include:

• Argentina
• Belgium
• Chile
• Colombia
• Czech Republic
• Denmark
• Finland
• Greece
• Hungary
• India
• Israel
• Japan
• Korea
• Netherlands
• Norway
• Poland
• Portugal
• Russia
• Saudi Arabia
• Singapore
• Slovakia
• South Africa
• Sweden
• Switzerland
• Turkey
• UAE

http://majornelson.com/2014/03/18/xbox-one-coming-to-26-new-markets-in-september/

Opublikowano

Gusta growe to jedno, miłość do marki to drugie, ale kurde, no po prostu nie potrafiłbym kupić konsoli, która ma cenę zawyżoną o ok. 400 zł tylko przez jeden zbędny gadżet, który po wyjęciu z pudełka leci w kąt i jest niepotrzebny. Nie ma nic na obronę tej zagrywki, i traci na tym ocena całego sprzętu.

Opublikowano

Swego czasu PS3 było 2x droższe od najtańszego X360, przez zbędny BD i jakoś wszyscy byli zadowoleni, że muszą płacić za bajer, którego nie używali.

Tak, tak. Już widzę jak kupowaliście te filmy na BD gdy stały po 150 zł

Opublikowano

Nikt nie każe kupować filmów na BR w Polsce. Nie dość, że wybór mały to i ceny kosmiczne. Jedynie dwa filmy kupiłem u nas, reszta z zagranicy. A sam napęd BR to dla mnie na plus jest bo nie muszę mieć dwóch pudeł tylko jedno.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Taki tip: Istnieje coś takiego jak wypożyczalnia. Korzystam nadal, a kiedyś bardzo często. Kiedyś odtwarzacze Blu-ray były praktycznie w cenie PS3, później mocno potaniały. Na początku dla wielu był to kolejny plus za kupnem konsoli i można było tym przekonać drugą połówkę. Zamiast zwykłego gołego odtwarzacza dołożyć trochę pieniędzy i kupić 2w1.

Opublikowano

Swego czasu PS3 było 2x droższe od najtańszego X360, przez zbędny BD i jakoś wszyscy byli zadowoleni, że muszą płacić za bajer, którego nie używali.

To wciaz jest jeden z najlepszych odtwarzaczy BR, kiedys ludzie PS3 kupywali tylko do odtwarzania BR na swoich 50" potworach, podczas gdy bociarze szukali na allegro przejsciowek VGA pod monitory CRT.
Opublikowano

BR wywalić już nie mogli, kinecta cały czas mogą, więc nie ma co porównywać.

Swoją drogą, jak okazało się, że BR będzie w Xbone, to nagle wyszło, że kupowanie filmów blue ray ma sens, nawet był artykuł o tym na polskilive... :D

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.