Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nuda, nuda, nuda. :(

Kup PS4

Żebym się zanudził na śmierć? Aż tak źle mi życzysz? :( :(

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nuda, nuda, nuda. :(

Kup PS4

Żebym się zanudził na śmierć? Aż tak źle mi życzysz? :( :(
Zle? Dobrze, przy X1 juz bys nie zyl.
Opublikowano

W sumie też prawda.

Opublikowano

Gamerankings:

Infamous - 86%

Infamous 2 - 84%

Infamous: Pedal w rurkach - 81.50%

Widac ladny regres

A tutaj srednia jedynej gry wartej uwagi po nowym roku - 86%. A ze TitanFall nie ex? No coz jako dumny posiadacz Xbona pogram sobie a sonyboje bieda, bieda i jeszcze raz bieda. Xbox One ma wiecej gier i na dodatek sa lepsze. Deal with it  8)

Tylko Xbox  :wub:

Opublikowano

Nie mam xboxa i gram w titanfalla (nie kisząc się w 792p) , IMO jedyną grę wartą ogrania i kupienia konsoli. I co teraz? Żaden ex po prostu.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Kolejny fps vs pedał w rurkach ciężki wybór :/

Opublikowano

pdC0vQ2.png

Kolejny dowód na to, że Sony takie dobre, słucha graczy. #4ThePlayers #niedlapsakielbasa

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Widząc oceny Infamous zastanawiam się czy oprócz Naughty Dog są w Sony developerzy first party potrafiący zrobić grę ze średnią ocen 90%? Chociaż z drugiej strony to w którym roku wyszła gra ze średnią 90% od developera first party Microsoftu? 

Opublikowano

Adi, ale czemu nie rozumiesz ze niektorzy nie lubia grac na PC lub ich nie mają?

Przecież ja to doskonale rozumiem.

Czemu inni patrza na innych przez pryzmat siebie, wiem ze jestes graczem PCtowym i dodatkowo interesuje Cie rozgrywka zdecydowanie bardziej hardcorowa niz granie na konsoli.Nie wiem tylko co robisz na takim forum skoro i tak exy na konsole cie nie interesuja.

Na PC gram od roku z kawałkiem dopiero bo uznałem tą platforme za znacznie lepszą i bardziej opłacalną na kilka pierwszych lat następnej (obecnej już) generacji. Rozważam dokupienie konsoli jak wyjdzie na ten sprzęt coś wartego uwagi dlatego śledze co wychodzi. A na forum sobie pisze i się dobrze bawie mając przy okazji beke z tych kilku betonów (z których beke ma w sumie każdy tutaj).

No i dlaczego ty patrzysz przez pryzmat siebie ? :) Wystarczy zadbać o swój setup PCta podłączonego do TV. Co prawda ja nie gram na nim w salonie a w swoim pokoju ale na 40' TV i często sobie leże z padem.

Poza tym nie traktuj wszystkiego co pisze w CW albo w statusach na poważnie

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

O ja glupi, a sie smieli ze mnie jak bylem tym jednym z 5 ludzi w polsce co kupili wii u na premiere

Głupi to byłeś jak sprzedałeś WiiU przed pojawieniem się największych killerów ;)

Opublikowano

O ja glupi, a sie smieli ze mnie jak bylem tym jednym z 5 ludzi w polsce co kupili wii u na premiere

Głupi to byłeś jak sprzedałeś WiiU przed pojawieniem się największych killerów ;)

przejde pif paf jestem neonem i o(pipi)e ps4 i moze wyrwe wiiu basic w dobrej cenie
Opublikowano

Xbox One ma wiecej gier

Znowu dawka edukacji dla botów:

PS4: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

Playable = 55 available to purchase

Xone: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games

Playable = 35 available to purchase

20 gier więcej na PS4. Deal with it.

Pierwsza gra jaka zobaczylem w tej tabelce, ex na PS4

Backgammon Blitz - Puzzle

Spoko, doceniam gry ktore nikogo wiec pojde dalej

Basement Crawl - ActionStrategy

Juz mialem zamykac stronke ale mysle co tam, dam jeszcze jedna szanse a tam...

Dead Nation: Apocalypse Edition 

Z tego co pisali gra bardzo dobra w coopie wiec szanuje a wiec idziemy dalej

Driveclub

I w tym momencie wylacza. gra widmo, niektorzy grali w alphe, byl podjar ze jak PGR, tez sie jaralem a tutaj wiadomo co sie stalo....

Ogolnie ciagle beka z PS4 bo nie ma gier

Tylko Xbox 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

przejde pif paf jestem neonem i o(pipi)e ps4 i moze wyrwe wiiu basic w dobrej cenie

A nie trzymasz dla pif paf zatrzymam czas Quantum Break oraz pif paf pasy na pół ekranu The Order ?

A już mamy zapowiedzi kolejnych pif paf, Uncharted jakiśtam i pif paf Halo Master Czif jednak zyje. gatunkowo wielki wybór.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Gamerankings:

Infamous - 86%

Infamous 2 - 84%

Infamous: Pedal w rurkach - 81.50%

Widac ladny regres

Gamerankings:

Forza 3 - 92,26%

Forza 4 - 90,66%

Forza 5: half game edition - 79,49%

Widać ładny regres ;)

A na powaznie to.. z tymi ocenami to taka jednak czerstwa sytuacja. W nowego inFamousa jeszcze nie grałem, ale I2 był lepszy niż I1.. a średnią ma niższą. Tak samo Forza 4 była lepsza niż Forza 3.. a średnia też niższa.

Od jakiegoś czasu podobnie jest też z wieloma innymi sequelami.

Opublikowano

Xbox One ma wiecej gier

Driveclub

I w tym momencie wylacza. gra widmo, niektorzy grali w alphe, byl podjar ze jak PGR, tez sie jaralem a tutaj wiadomo co sie stalo....

Driveclub nie jest wymieniony w tych 55 dostępnych już teraz do zakupu, boty czytać nie potrafią.

Opublikowano

A nie trzymasz dla pif paf zatrzymam czas Quantum Break oraz pif paf pasy na pół ekranu The Order ?

A już mamy zapowiedzi kolejnych pif paf, Uncharted jakiśtam i pif paf Halo Master Czif jednak zyje. gatunkowo wielki wybór.

Xboxa nabede tylko jak dostane przy wymianie dekodera nc+ za 1zl. Order narazie wydmuszka. Ale pif paf diablo gram.
Opublikowano

Szkoda ze XBOXOWICZE wasz exlusive zapewne wyjdzie za rok titanfall 2 i dla ps4 takze ;*

Opublikowano

Xbox One ma wiecej gier

Driveclub

Driveclub nie jest wymieniony w tych 55 dostępnych już teraz do zakupu, boty czytać nie potrafią.

To po co dodajesz sucha liczbe co? Co druga gra ma date premiere jako TBA, a wiekszosc z tych gier to indyki co ogram sobie na telefonie, DC ma date premiery podana jako 2014 wiec prosze cie, znajac Sony to do 2017 moze cos wyjdzie. Spadam grac w TitanFall...

tylko Xbox

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co druga gra ma date premiere jako TBA

Ale 55 już wyszło, o 20 więcej niż na Xone. Xbox One nie ma gier, tylko indyki i płatne dema co można sobie ograć na telefonie i pececie.

Opublikowano

Co druga gra ma date premiere jako TBA

Ale 55 już wyszło, o 20 więcej niż na Xone. Xbox One nie ma gier, tylko indyki i płatne dema co można sobie ograć na telefonie i pececie.

Podaj tytuly

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.