Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

albo co lepsze szanować PlayStation i w TLOU nie zagrać, chyba ze trzech takich członków Sony Defense Force by się jeszcze znalazło ;/

mate5 pięknie to ujął, będzie plusik jak mi się odnowią

nie ujął tego pięknie, jak się z nim zgadzasz to jesteście smutni, takie ukryte hipsterki cholerne, tfu. "wow, wszyscy się tym jarają, ja się nie dołączę! będę inny!"

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie no zagram. Tylko ile razy w ostatnim roku przeznaczałem kasę na gierki i zastanawiałem się nad tlou to kupowałem coś innego, teraz wyszło DS II, wyjdzie Fez i muszę jeszcze ograć Killer is Dead, więc może kupię pod koniec roku.

Opublikowano

jarać się TLOU >>>> jarać się GTA V

Opublikowano

albo co lepsze szanować PlayStation i w TLOU nie zagrać, chyba ze trzech takich członków Sony Defense Force by się jeszcze znalazło ;/

nie ujął tego pięknie, jak się z nim zgadzasz to jesteście smutni, takie ukryte hipsterki cholerne, tfu. "wow, wszyscy się tym jarają, ja się nie dołączę! będę inny!"

wyjaśnij lepiej dlaczego Ty jeszcze nie zagrałeś xD

aha, a gierką się jarałem, nawet kupiłem PS3 żeby w to zagrać, całe szczęście są jeszcze inne fajne gry które usprawiedliwiły ten zakup, bo TLOU imo nie jest w ogóle warte takich kroków

ja jak to mam w zwyczaju musiałem sam zagrać by wyrobić sobie opinię i mogę się wypowiadać, bo gra mnie zawiodła, nie wiem dlaczego Ty bierzesz głos w tym temacie : ))))

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Już wszyscy wiedzą że nie lubisz gta 5.

Opublikowano

nie, lubię GTA V, ale jest przehajpowana

Opublikowano

Nie no zagram. Tylko ile razy w ostatnim roku przeznaczałem kasę na gierki i zastanawiałem się nad tlou to kupowałem coś innego, teraz wyszło DS II, wyjdzie Fez i muszę jeszcze ograć Killer is Dead, więc może kupię pod koniec roku.

W sumie dobre podejście, bo jak ograsz TLoU, to później największy hicior będzie wydawał ci się sredniakiem, a reszta crapami.
Opublikowano

nie, lubię GTA V, ale jest przehajpowana

Tak samo dla innych TLOU może być przehajpowane. Gusta i guściki. :P

Opublikowano

Różnica jest taka że GTA V wszyscy brali w ciemno, pół roku przed premierą to była dla nich gra dla generacji. W przypadku TLOU  było tak że dopiero po zagraniu ludzie zobaczyli jaką genialną grą jest produkcja ND i która zdeklasowała w poprzednim roku GTA V w większości plebiscytów. GTA V miało być oparte na napadach a tu się okazało że jest ich całe

5

już o spyerdolonym się spuszczaniu nad multi nie wspominam.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

wyjaśnij lepiej dlaczego Ty jeszcze nie zagrałeś xD

aha, a gierką się jarałem, nawet kupiłem PS3 żeby w to zagrać, całe szczęście są jeszcze inne fajne gry które usprawiedliwiły ten zakup, bo TLOU imo nie jest w ogóle warte takich kroków

ja jak to mam w zwyczaju musiałem sam zagrać by wyrobić sobie opinię i mogę się wypowiadać, bo gra mnie zawiodła, nie wiem dlaczego Ty bierzesz głos w tym temacie : ))))

Kupiłeś konsolę dla tej gry i pograłeś w nią 3 godzinki?   ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

ja nie zagram w bioszok infinit bo na forum za dużo ludzi się tą grą zachwycało, że takie fajne, i przez to nie zagram i w ogóle ;//////////////

ludzie którzy twierdzą że tlou jest przehajpowane mają po prostu zyebany gust, thats all

Edytowane przez mersi

Opublikowano

z zegarkiem w ręku nie gram a zaawansowany system domowej rozrywki elektronicznej zwany PlayStation 3 nie oferuje takich funkcji jak liczenie czasu gry, więc nie wiem ile grałem, wystarczająco długo by zasypiać z padem w ręce i dojść do wniosku, że są inne gry, które na dodatek dają przyjemność z grania

Opublikowano

Różnica jest taka że GTA V wszyscy brali w ciemno, pół roku przed premierą to była dla nich gra dla generacji. W przypadku TLOU  było tak że dopiero po zagraniu ludzie zobaczyli jaką genialną grą jest produkcja ND i która zdeklasowała w poprzednim roku GTA V w większości plebiscytów. GTA V miało być oparte na napadach a tu się okazało że jest ich całe

5

już o spyerdolonym się spuszczaniu nad multi nie wspominam.

Wiesz dlaczego zdeklasowała GTA V? Bo ND stworzyło dojrzałą produkcję, która była potrzebna na rynku. Gracze dawno nie dostali czegoś takiego zarówno dojrzałego i dobrego + grającego na emocjach gracza z mega klimatem. ND to dostarczyło, dlatego. W dodatku to nowe IP więc tym bardziej miało większe szanse w plebiscytach.

GTA V wszyscy brali przed premierą, bo widzą jakie Rockstar robi świetne gry, za każdym razem podnosi poprzeczkę branży coraz wyżej. GTA to przede wszystkim seria, która daje radochę i banana na ryju nawet z samej jazdy po mieście. Rockstar po prostu stworzyło najlepszego sandboxa ever. ;)

Nie wiem gdzie Ty czytałeś spusty nad multikiem, sam hejtowałem swego czasu jaką chvjozą to jest. Natomiast faktem jest, że jak już działało dobrze to potrafiłem z takim wojnarem 3h siedzieć i robić jakieś głupoty w świecie gry i czerpałem z tego mega fun.

Obie produkcje są świetne, obie trzeba ograć, tyle, ale i tak dla mnie GTA V>TLOU. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gdzie czytałem spusty nad multi w GTA V? Zaskoczę Cię. W temacie o GTA V. I teksty niektórych, że niepotrzebne im next geny jak przez następny rok będą MUCIĆ w GTA Online xD

Opublikowano

I teksty niektórych, że niepotrzebne im next geny jak przez następny rok będą MUCIĆ w GTA Online xD

Haha, oj to też pamiętam.

Opublikowano

podjarka na titanfalla spadła bardzo szybko, na forum to gra chyba tylko wrog i mazzeo, nawet na twitchu ludziom sie ogladac tego nie chce i gdzies tam na spodzie tytul wisi

Wbiłem 33lvl z 500 mozliwych i juz nie mam motywacji do grania, chyba ze akurat znajomi graja to wbije na teamspeak i cos tam z nimi  postrzelam.

Opublikowano

Jak im się podoba to niech grają,ja wole grać w singla i robie to do tej pory już ponad 300h nabite.

Opublikowano

Ludzie zagraja w mesjaszy po paru latach od wyjscia gry a pozniej pisza ze tytul jest slaby, tak jak pisza teraz o Uncharted 2, ktore w momencie premiery bylo absolutna swiezoscia, schlodzonym arbuzem, zimnym piwem, woda cytrynowa, tyle ze ludzie pozniej to piwo chlodne zostawiaja na parapecie na sloncu, przypomna sobie o nim po 2 latach, wypija i mowia ze jest nie dobre.

Opublikowano

No ciekawe, że nikt nie zwrócił uwagi na słabe elementy w takim u2 kiedy gra wychodziła to jest właśnie brak chłodnej analizy. A to o czym ty mówisz występuje w każdej dziedzinie sztuki lecz dobre dzieło obroni się mimo uplywu czasu.

Opublikowano

podjarka na titanfalla spadła bardzo szybko, na forum to gra chyba tylko wrog i mazzeo, nawet na twitchu ludziom sie ogladac tego nie chce i gdzies tam na spodzie tytul wisi

codziennie ekipa gra

Opublikowano

Ludzie zagraja w mesjaszy po paru latach od wyjscia gry a pozniej pisza ze tytul jest slaby, tak jak pisza teraz o Uncharted 2, ktore w momencie premiery bylo absolutna swiezoscia, schlodzonym arbuzem, zimnym piwem, woda cytrynowa, tyle ze ludzie pozniej to piwo chlodne zostawiaja na parapecie na sloncu, przypomna sobie o nim po 2 latach, wypija i mowia ze jest nie dobre.

Grałem w U2 w 2011 i 10/10. :yes:

Opublikowano

No ciekawe, że nikt nie zwrócił uwagi na słabe elementy w takim u2 kiedy gra wychodziła to jest właśnie brak chłodnej analizy. A to o czym ty mówisz występuje w każdej dziedzinie sztuki lecz dobre dzieło obroni się mimo uplywu czasu.

To nie obraz i nie wino ktore czym starsze tym lepsze, to zalezy od wlasnego podejscia jako fana do gatunku.

Smutna prawda jest taka ze gry sie starzeja i nie dziala to tak ze czym starsza tym lepsza.

Z nowymi grami jest jak z nowo poznana kobieta, nikt nie bedzie czekal az osiagnie 40ke zeby "jej sprobowac"

I tak jak z samochodami, mozna bylo w latach 90tych miec najszybsze coupe na swiecie czyli Fiata Coupe (Turbo) ale czy ten Fiat teraz tez bedzie robil taka furrore jak go Focus TDCi objedzie?

Opublikowano

Wiesz problem z uncharted jest taki, że do starszych gier wracasz dla dobrego gameplayu czy wciagajacej historii a gra od ND nie ma żadnej z tych rzeczy. Wygląda przepięknie ale raz ukończona nie ma nic co by mnie przyciągnęło do gry ponownie ponieważ średnio jara mnie oglądanie zaje.bjstych skryptów po raz którys tam.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To chyba wyłącznie Twoja opinia, bo znam wiele osób, które Uncharted 2 czy 3 przechodziły kilkukrotnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.