Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz problem z uncharted jest taki, że do starszych gier wracasz dla dobrego gameplayu czy wciagajacej historii a gra od ND nie ma żadnej z tych rzeczy. Wygląda przepięknie ale raz ukończona nie ma nic co by mnie przyciągnęło do gry ponownie ponieważ średnio jara mnie oglądanie zaje.bjstych skryptów po raz którys tam.

Masz rację, ale ja do jedynki co jakiś czas wracam. Głównie dla klimatu i dżungli.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wiesz problem z uncharted jest taki, że do starszych gier wracasz dla dobrego gameplayu czy wciagajacej historii a gra od ND nie ma żadnej z tych rzeczy. Wygląda przepięknie ale raz ukończona nie ma nic co by mnie przyciągnęło do gry ponownie ponieważ średnio jara mnie oglądanie zaje.bjstych skryptów po raz którys tam.

Coś w tym jest. w 2009 roku byłem oszołomiony Uncharted 2. Czy teraz, gdybym wrócił do tej gry, to również wystawiłbym jej tak jak wtedy 9  w głowie? Oj wątpię, skoro niby lepszego Tomb Raidera nie potrafiłem nawet skończyć.

Więc jakie to "goty", które nie potrafi znieść próby czasu? Ale to też nie jest odosobniony przypadek. Odpaliłem wczoraj GTA IV i... nie mogłem. A w 2008 roku nie potrafiłem się oderwać od telewizora.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tomb raider nie jest lepszy od U2

Opublikowano

Niby tak, ale czy powaznie wrocisz do wciagajacej historii znajac jej zakonczenie?

Ja wracam ale do gier w ktorych wciagal mnie multiplayer, w CoD MW2 do tej pory lubie pograc, bo dla mnie to bylo ostatnie dobre multi, do U2 czy TLoU tez raczej nie wrocilbym bo historie znam i raczej nic nie mogloby mnie zaskoczyc, a przechodzic gre na wyzszym poziomie nie lubie, nie lubie praktyk w ktorych jakis poziom trudnosci odblokowuje sie po ukonczeniu gry, gre zawsze odpalam na mozliwie najwyzszym poziomie dostepnym po uruchomieniu gry po raz pierwszy i to ma mi dac fun.

Dlatego uwazam ze w nowe gry powinno grac sie odrazu jak wychodza jesli na to zasluguja.Prostym przykladem jest Killzone i Infamous, jesli nie zagralbym w Killzone, pogralbym w Infamousa a pozniej zagralbym w Killzone to bym zwymiotowal na ta gre(single), ale grajac w Killzone jako pierwszy tytul, cieszyla oko chociaz grafika i w momencie w ktorym odpalilo sie ta gre powinno dojsc +1/+2 za grafike.

Dzis widzac Infamousa ta gra nie zrobilaby na mnie zadnego wrazenia i bylby to sredniak na 5/10.

Co do Tomb Raidera to TR>U2 jesli chodzi o moj gust.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To chyba wyłącznie Twoja opinia, bo znam wiele osób, które Uncharted 2 czy 3 przechodziły kilkukrotnie.

Nie kur.wa to opinia mojej babci i sąsiadki spod czwórki.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To chyba wyłącznie Twoja opinia, bo znam wiele osób, które Uncharted 2 czy 3 przechodziły kilkukrotnie.

Poziom zrozumienia poniżej dna, ale czego sie spodziewać po botach.

Opublikowano

odkryliście ameryke, gra która wyszła w 2009 nie jara już was w 2014 tak samo jak na premierze, ciekawe co jeszcze odkrywczego tutaj przeczytam

Opublikowano

Mario 64 - wyszła w 1996 roku, jara do dzisiaj. Sterowanie lepsze niż w Unchartedzie 2 z 2009 roku. Więcej fpsów też. O bardziej otwartych lokacjach nie wspominam.

Opublikowano

Dokładnie, Uncharted to przejdź-sprzedaj na gametrade-zapomnij. Do TLOU człowiek pewno wróci kiedyś, do Uncharted na pewno nie. Dżizas czemu ND ciągnie dalej tę serię.

Opublikowano

Poziom zrozumienia poniżej dna, ale czego sie spodziewać po botach.

Spoko znam ludzi, którzy przechodzą po 6 razy knacka :teehee:

Opublikowano

odkryliście ameryke, gra która wyszła w 2009 nie jara już was w 2014 tak samo jak na premierze, ciekawe co jeszcze odkrywczego tutaj przeczytam

Metroid Prime, który wyszedł w 2003 roku sprawia, że mam mokro nawet w 2014 roku. GOTY to GOTY, nie ma tu miejsca na relatywizm.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Metroid Prime, który wyszedł w 2003 roku sprawia, że mam mokro nawet w 2014 roku. GOTY to GOTY, nie ma tu miejsca na relatywizm.

Uncharted 2, który wyszedł w 2009 roku sprawia, że mam mokro nawet w 2014 roku, GOTY to GOTY, nie ma tu miejsca na relatywizm,

Opublikowano

To chyba wyłącznie Twoja opinia, bo znam wiele osób, które Uncharted 2 czy 3 przechodziły raz i styknie.

Opublikowano

a ja znam osoby co przechodzą co jakiś czas po kilka razy, I CO TERAS?

Edytowane przez mersi

Opublikowano

śmigło hehe

Opublikowano

HL2 sprzed 10 lat nadal niszczy. Dobre gry się nie starzeją, np. w Halo Combat Evolved nadal dobrze się gra.

Half-Life wiadomo, GOTY. Ale Halo z tym backtrackingiem i niczym nie różniącymi się wnętrzami... Można się pogubić.

Opublikowano

Knack to też jedna z tych produkcji do których wraca się po latach i wciąż gra się wybornie.

Opublikowano

Rozumiecie w ogóle kontekst zdania w doborze slow "to chyba wyłącznie Twoja opinia" czy nie mieliście w szkołach polskiego?

Kiedys dało sie dyskutować, dzisiaj to gimbusiarskie docinki, ale jaka konsola taki poziom użytkowników. Technologicznie zacofani, to sie odbija na innych płaszczyznach.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dobra, bo coś widzę, że Figaro się opieprza z odświeżaniem neogafa:

Microsoft Game Studios Honcho has been teasing one or more Japanese Xbox One exclusives for a while, and during the Game Developers Conference he gave some more information about it after Kris Graft’s fireside chat, as reported by Famitsu.

"I'm very excited about the announcement of the release window in Japan. An unique exclusive title for Xbox One is going to be released by an awesome Japanese studio."

It’s interesting that the term used to define the studio is “subarashī,” which is basically the highest praise you can express in Japanese. That definitely seems to indicate a major developer.

Spencer then continued by talking about what we can expect from Microsoft at Tokyo Game Show.

"I’m looking forward to go to Tokyo Game Show this year, and I want to show everyone something never seen before. Stay tuned!"

http://www.dualshockers.com/2014/03/22/xbox-one-japanese-exclusive-is-from-an-awesome-studio-something-never-seen-before-to-be-shown-at-tgs/

EKSAJT?

Opublikowano

Wiadomo ze to gra od Platinum, już nieraz to sugerowano. Oby jakieś zayebiste nowe IP.

Opublikowano

Gdzie czytałem spusty nad multi w GTA V? Zaskoczę Cię. W temacie o GTA V. I teksty niektórych, że niepotrzebne im next geny jak przez następny rok będą MUCIĆ w GTA Online xD

Nad multi sie bardzo zawiodlem. Takiego nieczytelnego,chaotycznego multi nikt nie widzial,nie polecam 2/10 bo odpalilem

Opublikowano

Wiecie jaka gra niszczy po latach? Crash Team Racing. Ta gra jest nieśmiertelna a nie jakieś HL 2 itp.

Opublikowano

np. w Halo Combat Evolved nadal dobrze się gra.

Hóya. Pierwsze halo i 2 są już własciwie niegrywalne. ostatnio chciałem odświeżyć klasyk, ale nie dalo rady.

A co do HL to jedyneczka dalej wymiata. ta gra sie nigdy nie starzeje.

Opublikowano

bredzisz, halo 1 i 2 co jakiś czas sobie odswiezam i bawię się świetnie, tak samo gyrosy, niestety podczas próby odświeżenia serii anczarted się wynudziłem bo znałem juz skrypty i oprawę

PS. CTRa nadal świetny, ostatnio odpaliłem na emu i nie mogłem się oderwać

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.