Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

"Zrób z siebie idiotę - tłumacz się trollingiem."

Ale nie chwal się swoimi praktykami. Nikogo to nie obchodzi betonowy chłopczyku. :unknown:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 627,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

After jeszcze trochę za mało rozmazane.

Bo to z PS4, z XO byloby bardziej rozmazane ;)
Opublikowano

"Zrób z siebie idiotę - tłumacz się trollingiem."

Ale nie chwal się swoimi praktykami. Nikogo to nie obchodzi betonowy chłopczyku. :unknown:

podjazdami gimbazjalnymi się nie wywiniesz, nie wyszło ci po prostu i nie zwalaj na trolling :teehee:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Mi wszystko wyszło, nie moja wina, że ktoś tutaj nie używa mózgu i ma ból dupy. :teehee:

Opublikowano

Z tym Division jeszcze nie siejmy takiej propagandy. To tylko jeden słabszej jakości screen. W sumie po tym co stało się z Watch Dogs 2012 Edition już mnie nic nie zdziwi. Ale trochę niezdrowej propagandki także w tym jest. Chodzi mi o Division.

Opublikowano

Mi wszystko wyszło, nie moja wina, że ktoś tutaj nie używa mózgu i ma ból dupy. :teehee:

wmawiaj sobie dalej :whistling:

Opublikowano

Wzajemnie. :whistling:

Opublikowano

The release of InFamous: Second Son has given PS4 hardware sales a big jump in the UK.

MCV has been told by a trusted retail source that sales of PS4 consoles jumped 106 per cent last week as exclusive title InFamous: Second Son debuted on Sony’s machine, jumping straight to No.1 in the process.

That’s a bigger jump than Xbox One enjoyed following the release of Titanfall – that saw sales of Microsoft’s machine jump 96 per cent.

InFamous today debuted at No.1 in the UKIE GfK Chart-Track All Formats Top 40.

8)

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt, że nieSławny jest grą na wyłączność dla PS4 a Titanfall pojawił się także na PC... Cóż obie gry spowodowały przyspieszenie sprzedaży w takim samym stopniu. Aha, szkoda że jeszcze nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego iż XOne nie jest jeszcze dostępny na wszystkich rynkach - w przeciwieństwie do PS4.

Opublikowano

The release of InFamous: Second Son has given PS4 hardware sales a big jump in the UK.

MCV has been told by a trusted retail source that sales of PS4 consoles jumped 106 per cent last week as exclusive title InFamous: Second Son debuted on Sony’s machine, jumping straight to No.1 in the process.

That’s a bigger jump than Xbox One enjoyed following the release of Titanfall – that saw sales of Microsoft’s machine jump 96 per cent.

InFamous today debuted at No.1 in the UKIE GfK Chart-Track All Formats Top 40.

8)
To i tak szalu nie ma, biorac pod uwage ze Titanfall wyszedl na PC i wyjdzie na X360

Wrecz slabo, tylko 10% roznicy

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Premiera 11 kwietnia. Ciekawe jak wizualnie zaprezentuje się ta wersja. Nie powinno być tragedii chyba. Szkoda, że to na wyłączność dla konsol M$.

Opublikowano

73% demka nowego MGS'a w UK sprzedało się na platformach Sony.

Podziękujmy klapersom z psucie rynku gier.

#4DePlejersBajPlejers :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nikt tam juz na konsolach MS nie gra-ot co.

Radze sie przyzwyczaic... ^^

Raven, te dwie godziny to tez niezla bzdura.

Aktualny rekord chyba ponizej 10 minut...

Edytowane przez easye

Opublikowano

MGS od zawsze były kojarzone z marką PlayStation. To raczej xboty dostały pierwszego (pomijając Revengeance) MGS z łaski. Sorry, ale taka jest prawda xD. Więc wynik wcale mnie nie dziwi. 

Opublikowano

2 powody:

a) roznica miedzy posiadaczami konsol wynosi 73 do 27 :teehee:

b) po prostu nikt nie chce tej sraki na Xbonie ogrywac skoro wersja PS4 jest o niebo (o niebo tez, w koncu chmurki) lepsza

PS. Xboty to dopiero psuja rynek, kupuja gre gdzie pseudo singiel trwa ok. 50 minut.

PPS. Ja w tym demie mam juz nabite 15 godzin, przepraszam ze gralem dluzej niz sluszne 10 minut na speedrunie :(. Za 79 zl 15 godzin grania oraz peace walker hd, chcialbym czesciej tak rynek psuc.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

MGS od zawsze były kojarzone z marką PlayStation. To raczej xboty dostały pierwszego (pomijając Revengeance) MGS z łaski. Sorry, ale taka jest prawda xD. Więc wynik wcale mnie nie dziwi. 

Zapomnialo sie o MGS2 na Xboxie ?

PS. Sredni ten Second Son. Poki co gorsze to od dwojeczki, ale prezentuje sie zacnie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

2 powody:

a) roznica miedzy posiadaczami konsol wynosi 73 do 27

b) po prostu nikt nie chce tej sraki na Xbonie ogrywac skoro wersja PS4 o wiele lepsza

PS. Xboty to dopiero psuja rynek, kupuja gre gdzie pseudo singiel trwa ok. 50 minut.

Co za bzdury, samego X360 jest więcej niż PS3 + PS4 i wersja na X360 zadebiutowała dopiero na 17 miejscu = totalna olewka 2h gier za 40$.

Opublikowano

Kazdy chce posmakowac next-gena, nie paść-gena w postaci X360tki lub iksBołna.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Autor

Na ps4 nie ma w co grać to już dema kupują

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Bansai co Ty tam robiłeś przez te 15h? :O

Opublikowano

Titanfall jest świetny, to naprawdę mocny szpil, bardzo fajnie wyglądający i działający. Problem w tym, że to jest gra tylko dla danego typu ludzi, reszta dość szybko się znudzi. Opieranie sukcesu XONE na JEDNEJ grze, która ma TYLKO multi i dodatkowo wygląda w porównaniu do konkurencji słabo (a jak wiemy jest potrzebny bodziec do przesiadki na next gena, tzw pyerdolnięcie), na grze która jest jako tako głośna (reszta przeszła gdzieś bokiem) jest w ch,uj słabe i przykre. 

O czym ty mówisz, jaka jedna gra? Widzę że dla niektórych lineup Xbona skończył się na Titanfallu...

graliśmy w tytanowego janusza, zdaję się wrog poszedł ograć Ground Zeroes i wrócił po półtorej godzinie...

Opublikowano

demo zawsze będzie demem, ale nie schowacie faktu że na ps4 wygląda najlepiej a na 360 i XO wygląda tak samo - czyli jak past gen

Opublikowano

Polewkowe sa twitty Kojimy jak nalezy przechodzic GZ i jak je traktowac xD Beczula.

Opublikowano

Titanfall jest świetny, to naprawdę mocny szpil, bardzo fajnie wyglądający i działający. Problem w tym, że to jest gra tylko dla danego typu ludzi, reszta dość szybko się znudzi. Opieranie sukcesu XONE na JEDNEJ grze, która ma TYLKO multi i dodatkowo wygląda w porównaniu do konkurencji słabo (a jak wiemy jest potrzebny bodziec do przesiadki na next gena, tzw pyerdolnięcie), na grze która jest jako tako głośna (reszta przeszła gdzieś bokiem) jest w ch,uj słabe i przykre. 

O czym ty mówisz, jaka jedna gra? Widzę że dla niektórych lineup Xbona skończył się na Titanfallu...

graliśmy w tytanowego janusza, zdaję się wrog poszedł ograć Ground Zeroes i wrócił po półtorej godzinie...

Zeratul - Ide grac w MGSa

Reszta - To do zobaczenia za 20 min

czy tak nie bylo?  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.