Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze patrząc na tą sytuację z Facebugiem i Oculus to zdecydowanie więszkość ludzi nadinterpretuje to co się stało.

Gogle to nie konsola czy inny sprzęt który samodzielnie odpala gry, Facebook nie wprowadzi ograniczeń co do używania tego sprzętu z grami bo zwyczajnie nie jest to jedyny sprzęt VR który wychodzi, nie mają na to monopolu.

Ludzie panikują tak jakby facebook miał uniemożliwić granie i robienie fajnych gier pod VR a ukierunkować użytkowanie tych gogli pod serwisy społecznościowe oraz inne doświadczenia jak nauka i oglądanie meczy z pierwszego rzędu. Albo co lepsze, z niektórych komentarzy wynikają takie cuda jakoby sam facebook miał robić gry pod VR :D

Obecnie jest ponad 400 gier i aplikacji zrobionych z myślą o VR, to nie wyparuje po wyjściu Facebook Rifta.

Ostatecznie uważam że to dobre posunięcie Oculus VR bo mocno wpłynie na rozpowszechnienie VR. A to czy ktoś kupi Oculusa od Cukierberga, Glypha od Avegant czy Morpheusa od Sony nie będzie mieć znaczenia (tzn będzie tylko w wypadku braku kompatybilności gogli Sony z PC).

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Knacka przechodzi się niestety koło 3 godzin, jak już postać jest przypakowana i ma wszystkie artefakty, dlatego wielokrotne ukończenie go nie jest żadnym wyzwaniem czy wyczynem, a to, że beka, bo gra na 4? No i co z tego, skoro przechodzi się szybko i łatwo... 

a na koniec wpada  :platinum:, więc czym jest te 20 godzin przy crapie w porównaniu do słodkiej platynki?

Tia, słabo się starasz.

To nie jest crap, dzizas, (pipi) jego mać, grałeś czy nie? Są crapy niegrywalne, są gry słabe, ale grywalne, a taką jest Knack. Taką też jest Ryse. (pipi)ać to, niektórzy mają przykre życie :(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie grał, a ocenia.

Opublikowano

hehe, na pewno grałeś bo gra była tak wciągająca, wcaaaaaale nie zależało ci na platynce

(pipi) to, niektórzy mają przykre życie :(

xD

no, na przykład ludzie, którzy sześć razy ogrywają Knacka
Opublikowano

Gra hitem nie jest, ale mnie także nie nudziło ponowne przejście. Gra ma swój urok, póki co przeszedłem dwa razy, pewnie ukończył bym i trzy, ale pożyczyłem znajomemu.

Opublikowano

Ale co to ma do rzeczy, co ja robię ze swoim wolnym czasem? Masz z tym jakiś problem? Ludzie którzy nie widzą nic lepszego od przypierdalania się na forum o gierkach to dopiero mają przykre życie. Platynować można tylko wybitne tytuły? Nie kumam logiki takich botów.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie masz w co grać na PS4 (np. Knack po raz dwudziesty można przejść), że tak szybciutko stajesz w obronie tej najlepszej platformówki od czasów Crasha?

Opublikowano

Nie zależy mi dzisiaj na byciu wyluzowanym, wszystko mnie w(pipi)ia, a już z tobą na czele.

Opublikowano

Na odstresowanie polecam pograć w jakąś dobrą platformówkę.

Może Knack?

Opublikowano

Komuś psycha poszła. Ale rozumiem, kupiłeś PS4, nie ma w co grać, więc racjonalizujesz zakup. Normalne działanie. Też bym tak robił gdyby PS4 był moim jedynym sprzętem do grania

Opublikowano

Knacka przechodzi się niestety koło 3 godzin, jak już postać jest przypakowana i ma wszystkie artefakty, dlatego wielokrotne ukończenie go nie jest żadnym wyzwaniem czy wyczynem, a to, że beka, bo gra na 4? No i co z tego, skoro przechodzi się szybko i łatwo...

a na koniec wpada  :platinum:, więc czym jest te 20 godzin przy crapie w porównaniu do słodkiej platynki?

Ale... ale... ale Ins dał 7. A on ma ponoć gust dobry. Jak ktoś tu intrygujaco zaczaił. <rozkima>

Opublikowano

Aha, koniec dyskusji, dzieciak postanowił potrollować.

Nie dwnerwuj sie, Blacharze nie maja w co grac totroluja.
Opublikowano

blacharze xD

Opublikowano

Blacharze nie maja w co grac

:teehee:

albo jak iras:

:woot:

PS. na PC zawsze jest w co grać.

Opublikowano

Nie zależy mi dzisiaj na byciu wyluzowanym, wszystko mnie w(pipi)ia, a już z tobą na czele.

Ojej, diamencik nadal nie wpadł w knacku?

Opublikowano

ja ostatnio odwiedzialem rodzicom i przeszukiwalem szafe i znalazlem moje stare plyty z pc - final fantasy vii, final fantasy viii, blade runner(mam oryginala), monkey island3, hm&m3, homeworld, faraon, outcast, rollercaster tycoon - kule bele kozackie kiedys gierki wychodzily na pc

Opublikowano

No

screenh.jpg

No co? To pewnie lepsza gra niż Knack i Ryse.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Blacharze nie maja w co grac

:woot:

PS. na PC zawsze jest w co grać.

Tez prawda, i w sumie duzo wygodniej, nowa karte w przegladarce wystarczy otworzyc obok karty z ogame, i mozna grac i pisac na forum.

Opublikowano

Tez prawda, i w sumie duzo wygodniej, nowa karte w przegladarce wystarczy otworzyc obok karty z ogame, i mozna grac i pisac na forum.

Dziś postanowiłem sprawdzić emulacje gier z PS2, w tej chwili mam forum na drugim monitorze a nie w innej zakładce.

Specjalnie dla ciebie, z dedykacją 

MrO3bom.jpg

glorious 1080p/60fps

Opublikowano

Dziś postanowiłem sprawdzić emulacje gier z PS2, w tej chwili mam forum na drugim monitorze a nie w innej zakładce.

Specjalnie dla ciebie, z dedykacją

MrO3bom.jpg

glorious 1080p/60fps

To szaleństwo w czystej postaci, ja nie moge sobie na takie luksusy pozwolic, zostane przy 55" i 1080p/30fps w next dżenerejszon grafik ekspirjens jakim jest Infamous SS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.