Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No nie wiem, dla mnie Knack to gówno i zdania nie zmieniam tylko dlatego że to eks.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jak wysmiac PCciarza? Mam jednego na lini , pomozcie :0

Gra na maszynie do pisania i trylion indykow na steam za 0.00005 euro nie ruszaja :(

Edytowane przez smallv86

Opublikowano

Gra na maszynie do pisania i trylion indykow na steam za 0.00005 euro nie ruszaja :(

Trylion indykow tylko na PS4

Opublikowano

I co sądzi o zakończeniu TLoU. Najlepszej gry 2013 według większości serwisów itp.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

I co sądzi o zakończeniu TLoU. Najlepszej gry 2013 według większości serwisów itp.

Bez przesady, nie chce jej zabic tylko zdolowac.

Opublikowano

Kolejny zbędny port. Przecież TLOU chodziło na ps3 bardzo przyzwoicie.

Opublikowano

Lepiej niech pokażą jak te TLOU będzie wyglądać na PS4.

Opublikowano

Musza czyms zapchac dziure, MOZE The Order I MOZE DriveClub to za malo na ten rok...

Opublikowano

Żeby kupić konsole za dwa kafle z uwagi na roczny port z past-genów, trzeba być:

1.Xbotem

2.Prawiczkiem

3.Mieć na forum ksywkę Yano.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Pytasz na forum bo nie potrafisz samemu obronić własnego zdania. Spoko ale chyba ci ta dyskusja nie wyjdzie.

Musisz zacząć trollować żeby to wygrać. Powiedz że gra na taborecie i monitorku 15' nawet jeśli to nie prawda, albo że na PC nie ma exów (ale spodziewaj się po tym takiej grafiki z metacritics która pokazuje że to nie prawda).

Nawet najtwardsze betony z CW oraz lordowie trollingu jak Walduś nie potrafili mi wymienić jednego dobrego argumentu który stał by za wydaniem 1700zł na konsole nowej generacji. Przykro mi.

Opublikowano

I zapewne kolejny roczny port za który sobie zażyczą 200zł. Żenada.

Bo port 10 letniego hejlo 2 jest już fajny. Zaraz boty wyskoczą, że to nie port za 3... 2... 1...

Opublikowano

a myślisz że Ty ile zapłacisz za paro letniego porta Halo?

Opublikowano

Bo port 10 letniego hejlo 2 jest już fajny. Zaraz boty wyskoczą, że to nie port za 3... 2... 1...

bo to nie port hehe

Opublikowano

Chopaki, mylicie porta z remakiem. Halo 2 będzie remakiem (pytanie, czy nie lepiej byłoby zostawić H2 w spokoju, bo 343 jeszcze coś spie.rdolą). The Last of Us na PS4 będzie raczej portem, no chyba, że ND włoży w to trochę serca, doda lepsze tekstury, ulepszy gameplay, nie wiem, doda 2 nowe drabiny do noszenia.

Opublikowano

Wracając do tematu, to nie wierzę w wersje na PS4.

Ona jest pewna na 200%, niezależnie od tego, co ten Turek wie, a czego nie. Co najmniej 2-3 dodatkowe bańki opchniętych egzemplarzy, tym razem na PS4. Żaden wydawca się temu nie oprze. ŻADEN! W tym konkretnym przypadku, mimo że TLoU przeszedłem dwa razy, kupię na "premierę" i to z pocałowaniem Sony w rękę.

Jakieś dobre chłopaki przygotowały już okładkę :)

thelastofus.png

Niezły spust w temacie. Mazzeo weź no wrzuć swoją wersję (nie zapomnij o 7/10 od polygonu i 3/5 od polygamii).

Opublikowano

powinna być jakaś console wars wersja

"xboty płakały jak wychodziła" - Iras

"nie dla psa kiełbasa" - YETI

"GOTG MESJASZ GAMINGU" - Dave Czezki

"pamiętaj aby zagrać na very hard z wyłączonym HUD-em" - nobodylikeyou

"noszenie drabiny/10" - bluber

Opublikowano

wystarczy jakby napisali

The Last Of Us - Masterpiece

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Polygamia to mistrzowie internetu, przecież z czegoś muszą żyć, reklamy się same nie nabiją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.