Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Umre i nie dowiem sie czy post figaro jest na serio czy nie. :(

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja nie wiem Mateusz, ale jak czytam Twoje posty to co byś nie napisał to wydają mi się one tak oczywiste że aż mnie (pipi)ica bierze xd Sam nie wiem czemu. Eh.

w końcu podpis nad avatarem do czegoś zobowiązuje 

Opublikowano

Ja nie wiem Mateusz, ale jak czytam Twoje posty to co byś nie napisał to wydają mi się one tak oczywiste że aż mnie (pipi)ica bierze xd Sam nie wiem czemu. Eh.

Nie denerwuj się kumplu

EDIT

eh teraz zauważylem podpis

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

M$ zamiast pójść w VR chyba wybrał AR - http://www.totalxbox.com/74099/microsoft-buys-ar-headset-patents-for-100-150-million-report/

Biorąc pod uwagę wrażenia graczy testujących Oculusa to jednak VR może być rewolucją. AR natomiast popierdółką i jedynie dodatkiem więc sorry ale Sony > MS jeśli chodzi o okularki.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Far Cry 3 był nudny? Czy ja jestem inny? Niektórzy już chyba tylko na Easy grają i Rambostylowo.

Opublikowano

Far Cry 3 był nudny? Czy ja jestem inny? Niektórzy już chyba tylko na Easy grają i Rambostylowo.

Na początku był zachwyt, prędko jednak naszła mnie nuda. Nie mogę się ani trochę przemóc by grać dalej.

Opublikowano

Obie technologie są słabe i pójdą do piachu.

AR pewnie tak bo ma mały potencjał do wykorzystania w grach w porównaniu do VR.

Znajdź mi w internecie negatywną opinie o VR kogoś kto miał okazje przetestować gogle ;)

Opublikowano

Na początku był zachwyt, prędko jednak naszła mnie nuda. Nie mogę się ani trochę przemóc by grać dalej.

A widzisz, ja się świetnie bawiłem w FC 3. Podchodziłem sobie do takiego obozu i myślę, może zrobię rzeż, może zabije wszystkich snajperą z jakiegos wzniesienia, może uwolnie zwerzaka z klatki, ktory załatwi sprawę za mnie a może po prostu wejdę do obozu po ciuchu i zabiję wszystkich maczetą. Ta różnorodność sprawiała, że nie nudziło mnie zajmowanie żadnego z obozów. a zająłem wszystkie w grze.

Ale może to też sprawa tego, ze grałem na PC, bez spadku klatek czy gorszej grafy więc mogłem chłonąć cały świat nie będąc przez nic rozpraszany.

Opublikowano

@nobody

Sorry, nie przeczytałem Twojego postu z jednego prostego powodu: to jest cw, tutaj post mający więcej jak 5-6 zdań NIKOGO. :(

I dalej podtrzymuję stanowisko, że wolę poczytać opinie graczy w tematach(oni zawsze powiedzą prawdę) ew. zapytać kogoś w realu/TS/Skype/cokolwiek. Lepsze to niż cyferki.

No i oczywiście materiały promocyjne jak gameplaye/trailery itp. Na ich podstawie właśnie oceniasz czy wchodzi gra w Twój okrąg zainteresowania czy nie, dopiero potem opinie zaważają o nabyciu.

FC3 to najlepsza gierka Ubi od czasów AC2.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To samo, piersza godzina albo dwie są ok, ale później jest bardzo nudno. No i ten framerate, cały ten archipelag to jedno wielkie blighttown.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Na konsoli gra w FC3 to mordęga, pierwsza taka gra gdzie na PC dostrzegałem tak znaczącą różnicę w odbiorze gry. Na screenshotach wygląda fajnie, ale te rwące 20 fps jest męczące.

Opublikowano

Obie technologie są słabe i pójdą do piachu.

AR pewnie tak bo ma mały potencjał do wykorzystania w grach w porównaniu do VR.

Znajdź mi w internecie negatywną opinie o VR kogoś kto miał okazje przetestować gogle ;)

Przed epoką 3d też były same pozytywne opinie.

Opublikowano

To samo, piersza godzina albo dwie są ok, ale później jest bardzo nudno. No i ten framerate, cały ten archipelag to jedno wielkie blighttown.

Prędko po prostu zaczynasz sobie uświadamiać, że to kolejna gra z karabinkiem i to dosyć płytka. Dlatego trochę podziwiam tych starszych graczy, którzy dalej nawalają głównie w fpsy. Nie dałbym już rady przeżyć całej 5 godzinnej kampanii w CoDzie. Nie ma szans.

Opublikowano

Prędko po prostu zaczynasz sobie uświadamiać, że to kolejna gra z karabinkiem i to dosyć płytka. Dlatego trochę podziwiam tych starszych graczy, którzy dalej nawalają głównie w fpsy. Nie dałbym już rady przeżyć całej 5 godzinnej kampanii w CoDzie. Nie ma szans.

To sprobuj pokonac kampanie BF3 czy BF.4 IMO kampanie CoD'a przy tym to czysta przyjemność.

Opublikowano

To sprobuj pokonac kampanie BF3 czy BF.4 IMO kampanie CoD'a przy tym to czysta przyjemność.

Skończyłem BF 3 i do dzisiaj mam kaca.

Opublikowano

Skończyłem BF 3 i do dzisiaj mam kaca.

Ja ostatnio jeszcze 4kę. Kumpel z pracy (fan BF'a) kupił pleja 4kę z nowym BF'em. Pozyczył mi gierkę i choć długa nie jest to się po prostu zmuszałem aby to guvno skończyć. Choć graficznie robiła piorunujące wrażenie to sama rozgrywka już chyba jest lepsza w goat simulator.

PS. Wracam do odświeżania sobie klasyków. Teraz na tapecie FFVII, zobaczymy czy gra wytrzymała próbę czasu.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ja ostatnio jeszcze 4kę. Kumpel z pracy (fan BF'a) kupił pleja 4kę z nowym BF'em. Pozyczył mi gierkę i choć długa nie jest to się po prostu zmuszałem aby to guvno skończyć. Choć graficznie robiła piorunujące wrażenie to sama rozgrywka już chyba jest lepsza w goat simulator.

PS. Wracam do odświeżania sobie klasyków. Teraz na tapecie FFVII, zobaczymy czy gra wytrzymała próbę czasu.

Ale prosze sie odczepic od Goat Simulator ok ? GRALES !?

Opublikowano

Przed epoką 3d też były same pozytywne opinie.

Właściwie nie pamiętam żeby ktoś mocno jarał się 3D już po wypróbowaniu jak to działa. Hype był kręcony głównie przez producentów sprzętu.

Różnica jest taka, że VR w przeciwieństwie do 3D daje coś więcej niż tylko "wypukłosć" elementów na ekranie, mózg jest oszukiwany na tyle, że gwarantuje ponoć nowe uczucie obecności "w grze" którego przy wcześniejszych próbach z VR nie dało się osiągnąć ze względu na ograniczenia techniczne i niewystarczające badania czysto naukowe którymi teraz zajmuje się między innymi Abrash. Brzmi jak s-f ale wystarczy poczytać jakie uczucia towarzyszą chociażby ogrywaniu tego prostego dema z roller coasterem na Oculusie.

Masz np tutaj - http://www.ppe.pl/blog-38276-3886-oculus_rift_oraz_event_dwo___relacja_z_eventu_oraz_wrazenia_z_testow_gogli_vr_.html

Całość trwała około 90 sekund. Wydawąło mi się, że o wiele dłużej. Cały byłem mokry, spocony jak szczur i zdyszany. Nie wiem czemu. Intensywność doznań z głupiej przejażdżki wagonikiem była przeogromna. Od razu wyobrażam sobie jakby to mogło wyglądać przy okazji testów jakiegoś FPS'a lub ścigałki. Wtedy immersja byłaby jeszcze większa a frajda również

Same doznania są nie do opisania, wręcz surrealistyczne. Dodam tylko, że podchodziłem do sprzętu z rezerwą i dystansem. Jednak to krótkie ale cholernie intensywne doznanie przeświadczyło mnie o tym, że warto. Nie da się oddać choćby ułamka emocji i wrażen z gogli VR i przelać je na papier. To trzeba samemu obczaić, pomacać i przeżyć.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Far Cry 3 był fajny, bo miał otwarty świat, latanie na lotni, eksploracje wyspy oraz możliwość skradankowego podejścia gdzie niczym Rambo czaimy się z nożem w krzakach :F Jak ktoś widzi w tym "zwykłą strzelankę" jak COD to coś tu jest nie tak, bo gra oferuje o wiele więcej poza strzelaniem. Ba, jestem w stanie zaryzykować stwierdzeniem, że większość gry spędziłem bez trzymania broni w ręku. Zwiedzanie, polowanie, nóż + łuk i karabiny nikomu nie sa potrzebne. No ale jak ktoś jest januszem i bierze karabinek w reke i biegnie na pale szczelajac, igonurjac możliwości jakie gra mu oferuje, to sie nie dziwie, ze sie nie podoba.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Tak odbiegając od tematu to nie ma nic bardziej w(pipi)iajacego jak ktos mówi, a nawet wmawia ci jak masz grać xD

Opublikowano

Tak odbiegając od tematu to nie ma nic bardziej w(pipi)iajacego jak ktos mówi, a nawet wmawia ci jak masz grać xD

How to play GZ. 1st start with main mission & replay in alter course/hard mode or play sideOPS that u opened. Collect items, patches & play special OPS/trial. Listen to the collected tapes while playing app. Try to get 100%.

Hideo Kojima  :turned:

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.