Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale przecież tutaj nikt nie napisał, że SS jest lepszy od TF'a. człowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

bluber widzi, to co chce widzieć. Ból przysłania wszystko.

aha czyli teraz zmieniamy kolejny raz kryteria dobrej gry bo wczesniej było, że jak się gorzej sprzedają to żadny wyznacznik bo oceny ma lepsze! Pocieszne klapki.

Stunik pokazuje tylko top10 w sprzedaży, a ty z ocenami wyskakujesz. Kij wie po kiego, no i jak zwykle w bociarni, trzeba zakrzywić rzeczywistość.

Tak więc, będąc tobą.

Ocena w PE dla titanfall - 9 minus (czyli prawie 8 lol beczunia)

Ocena w PE dla SS - 8 minus

8 do 8-, lol beka itp sretetete

Opublikowano

No cóż martwa konsola to i jedyny eks w tym roku się sprzedaje.

Opublikowano

Phil Spencer od dzisiaj szefem Xboxa!! świetna wiadomość, jedyna osoba w MS, którą lubię.

Za(pipi)ista wiadomość! Też jest jedną z niewielu osób z Microsoftu, którą lubię i której wypowiedzi nie są dla mnie odpychające. Fajny koleś, cholernie mnie to cieszy :)

Opublikowano

Stunik pokazuje tylko top10 w sprzedaży, a ty z ocenami wyskakujesz. Kij wie po kiego, no i jak zwykle w bociarni, trzeba zakrzywić rzeczywistość.

Tak więc, będąc tobą.

Skoro 9- to prawie 8 to 8- to prawie 7. :teehee:

Opublikowano

No ale już się przyzwyczaiłem, że potencjalnie najgenialniejsze produkcje w tym gatunku zawsze albo pozostają niedokończone, albo spaprane technicznie/ lub w jakiś inny sposób. Xenogears, Chrono Cross, czy nawet dość świeży NiER to najlepsze przykłady.

A może tak po prostu z mostu - dużo za mały budżet xD Sam popatrz - Square kiedy chciało wziąć się za bary z zachodnim developingiem pod względem grafy,

wydało FF XIII.

Jakie gromy na nich szły mój boże.

anyway Infejmus i tajtanfall dobrze sobie radzą sprzedażowo.

Ten ziomek co objął Xboxa wygląda na ogarniętego typa,

więc dobre wieści dla next genów ogólnie.

anyway coś cicho w temacie Wii U,

nin chyba zobaczyło że 3rd party to nie tędy droga,

i cisną ostro duże produkcje

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Phil jest spoko, mam go we friendsach na xbonie!

Obok Obamy i Putina.

Opublikowano

Phil jest spoko, mam go we friendsach na xbonie!

Obok Obamy i Putina.

ewidentnie nie wiesz jak system na Xbone dziala skoro piszesz taki komentarz

Opublikowano

Phil jest świetny, nie dość, że aktywnie udziela się na Twitterze i odpisuje na komentarze (uczestniczy w dyskusjach i angażuje się w to wszystko), to jego wypowiedzi są dosyć autentyczne, ale przede wszystkim wypełnione taką pasją do gier i tej branży. Facet ma duży respect do konkurencji, do ludzi, którzy pracują nad grami, potrafi wypowiedzieć się pochlebnie nie tylko o własnej firmie - odpowiedni człowiek na właściwym miejscu. No i jest wielkim entuzjastą technologicznych nowości, a jego zdanie po objęciu funkcji głowy Xboxa - "Musimy pokazać ludziom, że Xbox One to sprzęt przede wszystkim dla graczy" nastraja bardzo optymistycznie. Dawno mnie żadna wiadomość tak nie ucieszyła :)

Opublikowano

Obok Obamy i Putina.

ewidentnie nie wiesz jak system na Xbone dziala skoro piszesz taki komentarz

Nawet gdybym wiedział, napisałbym to samo

@down - 7 lat na forum i wreszcie coś w temacie

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Phil oznacza jedno = tylko xbox

ps4 podkonsola bez gier

Opublikowano

Dokładnie,szach mat sony,Mieliście racje mogę jeszcze dołączyć do rasy panów z microsoftu?

Opublikowano

Phil to ten sam bezbek ktory mowil ze nowe IP sa dla nich najwazniejsze po czym przydzielili studio pracujace nad nowym IP do robienia kolejnych gearsow ?

Opublikowano

Beka z xbotow którzy myślą ze nagle bedzie pięknie na ich konsoli. Ostrzegam ich, nie nie bedzie. Dalej beda dostawali 3 marki w kolko.

Opublikowano

Tak więc, będąc tobą.

Skoro 9- to prawie 8 to 8- to prawie 7. :teehee:

Nie skumałes, bluber ocenę infamous obniżył a titanfall juz nie, więc zrobiłem to samo w odwrotny sposób.

Opublikowano

najbardziej żal easye że zainwestował w PS4 zamiast xbona.

ale przynajmniej BF mi dziala  :teehee:

Opublikowano

Phil jest świetny, nie dość, że aktywnie udziela się na Twitterze i odpisuje na komentarze (uczestniczy w dyskusjach i angażuje się w to wszystko), to jego wypowiedzi są dosyć autentyczne, ale przede wszystkim wypełnione taką pasją do gier i tej branży. Facet ma duży respect do konkurencji, do ludzi, którzy pracują nad grami, potrafi wypowiedzieć się pochlebnie nie tylko o własnej firmie - odpowiedni człowiek na właściwym miejscu. No i jest wielkim entuzjastą technologicznych nowości, a jego zdanie po objęciu funkcji głowy Xboxa - "Musimy pokazać ludziom, że Xbox One to sprzęt przede wszystkim dla graczy" nastraja bardzo optymistycznie. Dawno mnie żadna wiadomość tak nie ucieszyła :)

Potwierdzam, również cieszy mnie mocno ta wiadomość !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.