Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Boty dalej nie tracą woli walki w tej już przegranej przez nich generacji. Już nawet płatny online stał się zły, no i za mało gier za darmo od Sony, tylko 147 razy więcej niż u MS - Sony takie złe. :thumbsup:

Jak jest w co grac to mozna placic za wygodny I stabilny serwis ale u Sony placisz tylko za indyki z plusa jak narazie I musisz sobie wmawiac ze albo te indyki to dobre gry albo ze BF4 to mesjasz

no i nadal są konserwacje lol.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 621,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Gierki puszczane z pc i zawsze online.Mieli rozmach s(pipi),isny.Chcieli wyru,chac graczy to gracze wyruc,hali ich. Hehehe frajery

Na E3 w halach powinno wisieć to zdanie.

Opublikowano

Fajny artykuł na Eurogamerze

Cudowne, acz przekłamane screeny w nieprawdopodobnych rozdzielczościach pozwalają wyobrazić sobie, jak inne exclusive'y od Sony - w tym konkretnym przypadku God of War 3 i God of War: Wstąpienie - prezentowałyby się w 1080p. Rezultaty wgniatają w ziemię. Kliknij w miniatury, by obejrzeć screeny w lepszej jakości.

1080p2.jpg.jpg

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-04-02-czysto-teoretycznie-czy-ps4-moze-wyswietlic-the-last-of-us-w-1080p60

Opublikowano
Nie słyszeliśmy jeszcze żadnych oficjalnych zapowiedzi, ale mamy dziwne wrażenie graniczące z pewnością, że w najbliższych miesiącach i latach doczekamy się przeniesienia biblioteczki exclusive'ów z PlayStation 3 i Xboksa 360 na następców obu konsol.

Niech wszystko portują i nie robią nowych gier bo po co.

Opublikowano

Boty dalej nie tracą woli walki w tej już przegranej przez nich generacji. Już nawet płatny online stał się zły, no i za mało gier za darmo od Sony, tylko 147 razy więcej niż u MS - Sony takie złe. :thumbsup:

Jak jest w co grac to mozna placic za wygodny I stabilny serwis ale u Sony placisz tylko za indyki z plusa jak narazie I musisz sobie wmawiac ze albo te indyki to dobre gry albo ze BF4 to mesjasz

Na PS4 jest dostępne aktualnie prawie dwa razy więcej gier niż na Xbona więc jak na PS4 nie ma w co grać, to co dopiero na biedzie MS. A stabilny serwis to miałeś, jak ostatnio na kilka dni wyłączyli ci serwery Titnafalla i nawet singla nie ma jak w takiej sytuacji odpalić. A co najśmieszniejsze, nawet nikt z obecnych botów awarii nie zauważył, bo po kilku dniach od premiery nikt już w Titanfalla nie grał. A miała być gra na lata, a znowu wyszła wydmuszka. :teehee:

Opublikowano

wy się kłócicie o jakieś pif paf, a ogarnięci, elitarni gracze już preorderują:

te kolory, ta muzyka, to jest to, nieogarnięte betony

Opublikowano

Dobre dla brata 7-letniego.

On też może być elitarnym graczem, a co.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

dobra, wracamy do betoniarni

NOWY DZIEŃ,  NOWY EX NA PS4

tym razem Futuridium EP Deluxe

2.png

6.png

wygląda zayebiście, bardzo mi się podoba, 92 na metacriticu, czekam.

Opublikowano

W 2008 było mi wstyd odpalać przy rodzinie LBP. A miałem wtedy 22 lata :(

Ale wybroniłem się prezentacją możliwosci edytora i leveli graczy. ;]

Opublikowano

swietnie to sie prezentuje - gralbym jak najety, szkoda tylko ze na wiiu nie ma nic co reprezentuje inny styl graficzny niz kolorowe, oczo(pipi)ne misz masz. Jakbym miał dziennie grac tylko w takie gry to po miesiacu wyladowalbym w wariatkowie. Ewidentnie konsola do trzymania w szafie i do wyciagania 2-3 razy w roku by zagrac, a w miedzy czasie szarpac na systemach, ktore maja wieksza roznorodnosc stylow i rodzajow gier

Opublikowano

dawno nie przeczytałem równie smutnego i żałosnego postu jak ten

Opublikowano

dobra, wracamy do betoniarni

NOWY DZIEŃ,  NOWY EX NA PS4

tym razem Futuridium EP Deluxe

2.png

6.png

wygląda zayebiście, bardzo mi się podoba, 92 na metacriticu, czekam.

to nie ex na ps4 bo wychodzi tez na vite i na 5 calach oleda te kolory beda wygladac oblednie - podobne wrazenie robi TxK

Opublikowano

Jest na Xboxie? Jest? Nie ma. Nawet na Pececie nie ma. To znaczy że to taki mega ex.

Opublikowano

dawno nie przeczytałem równie smutnego i żałosnego postu jak ten

smuta by była gdyby nie edytor...

Opublikowano

Smutny byłyby battlefield bez multi, smutne GTA bez możliwości prowadzenia aut itp.

Z takim prowadzeniem aut jaki dali w V to nie wiem czy nie bylaby to lepsza opcja nawet.
Opublikowano

lol :D post miałem do wyrywania dup, a nie CW - tak to jest jak ma sie otwarte kilka okien :D, zeby nie bylo offtopa - playstation król

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

beka, Microsoft Studios też spotkało się ze zwolneniami. Jeden z tweetów od zwolnionego:

oJpnSGi.png

xDDD nawet pracownicy się cieszą, że uciekają z tego obozu koncentracyjnego

Opublikowano

A co ma napisać?

Mario Kart day1 buy :) To może być historyczna chwila. Ostatnia duża gra na ostatnią stacjonarną konsolę Nintendo :)

Opublikowano

Jakbym miał produkować same gó.wno na Kinecta też bym się cieszył.

Opublikowano

wy się kłócicie o jakieś pif paf, a ogarnięci, elitarni gracze już preorderują:

te kolory, ta muzyka, to jest to, nieogarnięte betony

jak rozumiem 1080p/60fps, jak na elitę przystało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.