Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ano, 1080p/60 fpsow, przecież to Wii U, a nie jakiś syf z redmondu

pragnę porównać KI w 720p i 30fpsów i to jeszcze bijatyka.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

porównaj do gierki co wychodzi na xbona za tydzień

kinect sports rivals - 1080p, 60fps

2532623-5658883528-KSRwa.gif

ale klapki muszą szukać do beki porównań z 2013 roku, z gierki f2p na start

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Takie cuda to chyba tylko na PS4. Gra ma 30 fps

As a Kinect game 60fps is not feasible because of the input latency

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

haha, beka z kermita.

i nie ma to jak bekować, że ktoś wkleja gify DC, a potem wklejać zawsze ten jeden mały gifek z gónwa na Kinecta, ja pi.erdole, nie moge z was, za duzo beki

Opublikowano

z 60fps mój błąd

ex mocny nie mocny, kwestia rozdzialki o która tak klapy walczą, że muszą sie cofać do 2013

to jak bekować, że ktoś wkleja gify DC, a potem wklejać zawsze ten jeden mały gifek z gónwa na Kinecta, ja pi.erdole, nie moge z was, za duzo beki

kinectowe (pipi) przynajmniej wychodzi, a poza gifami każdy może odpalić demko jak chce i sam zobaczyć

Edytowane przez kermit

Opublikowano

tak, tak.

w miedzyczasie potwierdzona została kolejna gra na (martwego wg forumkowych ekspertów) morpheusa, tym razem Mind: Path to Thalamus.

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594781153787698798/BC91DA60E40C999544C50043D3CDFEC93FE0E9E5/

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/594781153787703084/8C399B2FBE79C71848CFFD94088E221D2EC22215/

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594781153787695009/7A15E63918F38E9134935F47B50C7B148AE0E591/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

2532623-5658883528-KSRwa.gif

ale klapki muszą szukać do beki porównań z 2013 roku, z gierki f2p na start

Dam sobie rekę uciać, że nikt tej gry na tym forum nie kupi.

Opublikowano

Czy jakiś ekspert moglby wyjaśnić czym sie różnią gry z serii mario kart między sobą?

pytam bo wszędzie panuje nagonka na tasiemce i kotlety ale mam wrażenie ze niektórzy nie dostrzegają ze nintendo przoduje w produkowaniu tasiemcow

Opublikowano

Może jako jedyny xbot na tym forum ma tv full hd i chcę poczuć jego pełne możliwości?

Opublikowano

niektórzy mają żony, te żony zapraszają koleżanki, potem świetnie się przy tym bawią wypinając pupcie podczas jazdy na skuterkach wodnych przy piwku,

więc:

53882517_6_644x461_oryginalna-pila-do-am

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Czy jakiś ekspert moglby wyjaśnić czym sie różnią gry z serii mario kart między sobą?

pytam bo wszędzie panuje nagonka na tasiemce i kotlety ale mam wrażenie ze niektórzy nie dostrzegają ze nintendo przoduje w produkowaniu tasiemcow

nintendo to ty szanuj, tasiemce to robi kazdy procz nich, osme mario cart czy tysieczny marian to nie tasiemiec tylko wierna idealnemu wzorcowi gry idealnej produkcja dzieki, ktorej ty zwykly smiertelniku z milionem postow o niczym, jestes w stanie doswiadczyc co to growa nirvana.

KA PE WU?

Opublikowano

Jako gracz, który wychował się na kolorowych platformówkach na Amidze czy Crash Team Racing i Toy Story Racer na PSX, Mario Kart 8 bardzo chętnie bym zasmakował. Nie zgadzam się, że to gra dla dzieci. Dla dzieci są dla mnie poszczególne części Call of Duty.

Opublikowano

Jako gracz, który wychował się na kolorowych platformówkach na Amidze czy Crash Team Racing i Toy Story Racer na PSX, Mario Kart 8 bardzo chętnie bym zasmakował. Nie zgadzam się, że to gra dla dzieci. Dla dzieci są dla mnie poszczególne części Call of Duty.

nom, dokladnie

Opublikowano

beka, Microsoft Studios też spotkało się ze zwolneniami. Jeden z tweetów od zwolnionego:

oJpnSGi.png

xDDD nawet pracownicy się cieszą, że uciekają z tego obozu koncentracyjnego

Spencer juz dziala, mam nadzieje ze wy(pipi)ia kazdego kto robil popierdulki na Kinecta a Rare powroci do robienie normalnych gier  :banana:

Opublikowano
ex mocny nie mocny, kwestia rozdzialki o która tak klapy walczą, że muszą sie cofać do 2013

Ale po co cofać się do 2013? Tytan 792p, sadzonki kontra nieumarli 900p, złodziej 900p, metal 720p. Kiedy ten złom dostaje grę w 1080p, to w domach xbotów strzelają korki od szampanów. Nawet kiedy jest to (pipi) na kinekta.

Opublikowano

Mario Kart 8 to raczej upscale'owane 720p jak juz masturbujemy sie nad liczbami.

Opublikowano

nintendo to ty szanuj, tasiemce to robi kazdy procz nich, osme mario cart czy tysieczny marian to nie tasiemiec tylko wierna idealnemu wzorcowi gry idealnej produkcja dzieki, ktorej ty zwykly smiertelniku z milionem postow o niczym, jestes w stanie doswiadczyc co to growa nirvana.

KA PE WU?

Teraz już i Ficusia nawiedza nieistniejący w rzeczywistości boogeyman. [*] ; (

Opublikowano

Enkidou jak juz posta wpisales to plissss....bo ostatnio o tym pisalismy, a Ty pewnie jeszcze to pamietasz bo pisales o tym na swojej kontowni - co wylecialo ostatecznie z FFXII i co mialo w nim pierwotnie byc?

Opublikowano

Ficuś ma potencjał, dobre serce i wiem, że w głębi duszy jednak tak nie myśli. Niech Iwata ma go w swej opiece.

Opublikowano

Różnią się trasami głównie. Cała 1 odsłona na jedną konsolę Nintendo, więc co to za tasiemiec. Co roku nie wychodzi.

Możliwe jednak, że każdy ma swoją definicję tasiemca. Dla mnie tasiemiec to seria, której kolejne odsłony wychodzą co rok. No bo jeżeli seria, której ostatnia odsłona została wydana na przenośnej konsoli w 2011 roku, a na stacjonarnej w 2008 jest tasiemcem, to w takim razie lubię grać w tasiemce.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

niektórzy mają żony, te żony zapraszają koleżanki, potem świetnie się przy tym bawią wypinając pupcie podczas jazdy na skuterkach wodnych przy piwku,

więc:

53882517_6_644x461_oryginalna-pila-do-am

jak moja zona zaprasza koleżanki to wychodze z kuplami na miasto. A żeby widzieć tyłek mojej żony nie potrzebuje do tego kawałka plastiku przez tv

Opublikowano

Enkidou jak juz posta wpisales to plissss....bo ostatnio o tym pisalismy, a Ty pewnie jeszcze to pamietasz bo pisales o tym na swojej kontowni - co wylecialo ostatecznie z FFXII i co mialo w nim pierwotnie byc?

Wydaje mi się, że raczej gdzieś w kąciku RPG o tym pisałem, ale nie wiem kiedy dokładnie, bo jeśli przed 2008 rokiem to chyba poszło się kochać. Wiele z zamieszczonych tam rzeczy zdążyłem zapomnieć, sry. ; /

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.