Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Już widzę jak kruk czy Adi napyerdalają w tego Baniszt czy co to w ogóle jest. SUPER EX (pipi)O

Grałem ale u znajomka żeby sprawdzić. Ciekawa gra i ma kilka fajnych rozwiązań (wbrew pozorom nie o budowanie domków tam chodzi) ale tego typu strategie to nie mój klimat zupełnie.

Ciekawe exy ci wypisałem wcześniej a jest to właściwie mała część. Nie wymieniłem umyślnie takich gier jak np. Hyper Light Drifter bo jest 2D a wiem że wy musicie mieć środowisko 3D i teselacje na ścianach żeby wogóle grę sprawdzić.

PS. Mendrek - nie znasz się na grach, idź stąd.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja właśnie jadę z Lost Odyssey także zapowiedź drugiej części cholernie by mnie ucieszyła, bo IMO LO to ostatni tak dobry jRPG w jaki było dane mi grać. 

Opublikowano

Już widzę jak kruk czy Adi napyerdalają w tego Baniszt czy co to w ogóle jest. SUPER EX (pipi)O

Grałem ale u znajomka żeby sprawdzić. Ciekawa gra i ma kilka fajnych rozwiązań (wbrew pozorom nie o budowanie domków tam chodzi) ale tego typu strategie to nie mój klimat zupełnie.

Ciekawe exy ci wypisałem wcześniej a jest to właściwie mała część. Nie wymieniłem umyślnie takich gier jak np. Hyper Light Drifter bo jest 2D a wiem że wy musicie mieć środowisko 3D i teselacje na ścianach żeby wogóle grę sprawdzić.

PS. Mendrek - nie znasz się na grach, idź stąd.

No pyerdolenie o tym jakie to PCty mocarne i lepsze od obecnych konsol, ale żadnej na razie gry nie wymieniliście która by tą moc pokazała.  :sorcerer:

Opublikowano

Ja właśnie jadę z Lost Odyssey także zapowiedź drugiej części cholernie by mnie ucieszyła, bo IMO LO to ostatni tak dobry jRPG w jaki było dane mi grać. 

Dla mnie jrpg tej generacji to Ni no kuni. Mimo tego klimatu który nie każdemu może podejsć. Lost tez niezly był. Blue Dragon to crap.

Opublikowano
No pyerdolenie o tym jakie to PCty mocarne i lepsze od obecnych konsol, ale żadnej na razie gry nie wymieniliście która by tą moc pokazała.  :sorcerer:

Każda multiplatforma to pokazuje więc co ja mam ci udowadniać?

No i jak już mowa o PCtowych exach to nie można pominąć Star Citizena. Możliwości jakie ma dawać ta gra + Oculus Rift = osrane gacie. Tyle, że premiera w przyszłym roku.:

Opublikowano

No i jak już mowa o PCtowych exach to nie można pominąć Star Citizena. Możliwości jakie ma dawać ta gra + Oculus Rift = osrane gacie. Tyle, że premiera w przyszłym roku.:

Chodziło mi o exy, bo tych oczo(pipi)nych wydawanych jedynie na PC jak widać nie opłaca się w ogóle robić.

Opublikowano

Na żadnym Pececie nigdy nie zagram w God of War, Uncharted, Zeldę czy Metal Geara. End of story.

Opublikowano

Chodziło mi o exy, bo tych oczo(pipi)nych wydawanych jedynie na PC jak widać nie opłaca się w ogóle robić.

Właśnie ci filmik z jednego podesłałem.

Zresztą na co to ma być dowód? Ja wiem że wraz z tą nową generacją konsolowcy w jakiś dziwny sposób przejeli trend od dawnych PCtowych betonów i grają w grafikę a nie w gry  no ale bez przesady.

Opublikowano

Tyle beki z Playstation #thisiswaiting a jak tylko pada pytanie o graficznie usprawiedliwiającego cenę kart graficznych exa na PC to od lat ciągle przywoływanie Star Citizen, który może tam kiedyś wyjdzie. A na razie tytany za 4 klocki służą do minecrafta, lola i innych gier, które by pociągnął telefon za złotówkę. #justmasterracethings

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Na żadnym Pececie nigdy nie zagram w (...), Metal Geara. End of story.

Nigdy nie mów nigdy ;). Pierwsze dwie części (Metal Gear Solid) są jak najbardziej na PC, tak samo (Metal Gear) Rising. Być może MGSV również kiedyś zawita na PC. Tak, czepiam się słówek.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tyle beki z Playstation #thisiswaiting a jak tylko pada pytanie o graficznie usprawiedliwiającego cenę kart graficznych exa na PC to od lat ciągle przywoływanie Star Citizen, który może tam kiedyś wyjdzie. A na razie tytany za 4 klocki służą do minecrafta, lola i innych gier, które by pociągnął telefon za złotówkę. #justmasterracethings

Na Star Citizen next-geny pododobno są za słabe, więc ja bym sugerował przygotować kolejne 4 klocki na drugiego tytana do pary...

Opublikowano

Ty tak serio czy żartujesz?

Na Star Citizen next-geny pododobno są za słabe, więc ja bym sugerował przygotować kolejne 4 klocki na drugiego tytana do pary...

z FAQ na stronie deva:

Can you estimate the system requirements for Star Citizen?   There will be a lot of optimization in the next 24-months, plus the usual fast pace of technology, so it is hard to say absolutely. At the moment you will be able to play it on a dual core PC with a GTX 460 or greater and 4GB of system memory. If you’re running an i7 2500, 2600, 2700 or better with a GTX 670 or greater then the stars are the limit! Since the game is built on CryEngine, their system requirements will stay roughly the same as ours.

Console vs PC wars. To już nawet nie macie na te konsole gier o które możecie się kłócić.

Opublikowano

Gry się pojawią, kwestia czasu. Za dwa lata kiedy generacja się mocno rozkręci wszyscy będziemy tu zlewać PieCe jak w pierwszych trzech latach 7 generacji. Dopiero kiedy zaczęła się robić przestarzała, nagle wróciła debata o wiadomej technicznej przewadze  komputerów nad konsolami. Tylko technicznej.

Opublikowano

Tyle czasu juz minelo.

w5MOw4V.jpg

T1PJz8c.jpg

Fixed.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Hola hola my tutaj gadu gadu a kolejna gra na ps4! Ma 1080p! Ale XO też więc nie ma eksajtu. I ponoć wygląda gorzej na PS4 przez jakiś problem z filtrowaniem tekstur OLA BOGA BEKA Z #NADKONSOLI GIERKI 2D nie uciąga dobrze

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-strider-next-gen-face-off

co to za gra w ogóle?

Zal mi ciebie i twojego chlopaka.

Nastepny "znawca gier" po mazzeo.

71smxk.jpg

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Monitor od Naughty Dog, sonoklapstwo over 9000.

Opublikowano

Ale klient do pobierania zakupionych na PC gier za to najlepszy.

Rozumiem, że mówisz w oparciu o własne doświadczenia? :potter:

Opublikowano

A jak. :

To lepiej niż w przypadku większości tego tematu. Tu mało kto zna się na tym, co gada.

Opublikowano

"The human eye cannot perceive the difference between 720p and 1080p on screens less that 50 inches" - Mitch "Dire" Dyer, IGN.

Opublikowano

Respawn podało, że w becie Titanfall wzięło udział 2 mln graczy. Ciekawe czy gra będzie miała realne szanse na ruszenie zacementowanej sceny (jeżeli chodzi o popularność) FPS.

"The human eye cannot perceive the difference between 720p and 1080p on screens less that 50 inches" - Mitch "Dire" Dyer, IGN.

IGN w najlepszej formie :D

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.