Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=QxHdUDhOMyw

Użycie chmury według MS. Tylko niech to gdzieś w końcu zastosują.

Opublikowano

a nie ustaliśmy już 3 edycje temu tego tematu, ze PS3 jest po prostu z(pipi)ana konsola pod względem uzytkowym ? :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

robi wrazenie

edyta

zakładajac ze w 1 okienku nie jest XOne

a w 2 okienku Pentium I5235235 z 4Titanami w Sli

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Developer może być słaby, ale nie rozumiem jakim cudem patch który na koniec instalacji wywala błąd w ogóle przeszedł jakieś testy jakości czy coś. Przecież tyle płaczu jest o ten system certyfikacji, że devowie muszą płacić, że muszą czekać, a na końcu debil jak ja siada i jest uraczony błędem. Najs :).

Opublikowano

robi wrazenie

edyta

zakładajac ze w 1 okienku nie jest XOne

a w 2 okienku Pentium I5235235 z 4Titanami w Sli

tylko xbox

kiedy klapy beda mialy dlawiace sie 30 fps w 1080p rasa panow z Redmont bedzie sie plawila w chmurze 4k / 60 fps

Opublikowano

obejrzałem dalszą część w której gostek z MS mówi o wsparciu PC gamingu, łatwości programowania i wsparciu dla Oculusa w internet explorerze podczas gdy Xbone jako sprzęt równorzędny ze smartfonami majaczy gdzieś w tle serwując na ekranie takie obrazki

pjD2LRB.jpgbeLlRHE.jpgawb31Gy.jpgpyLFdIz.jpg

Ciekawe czy na E3 uda im się pokazać tą konsole tak żeby się z niej nikt nie śmiał.

Opublikowano

taaa, pakują miliardy $ w chmurę z myślą o spiraconym rynku steam PC 1$ sale olewając swoją flagową konsolę na której to zapowiadali od zawsze

Opublikowano

taaa, pakują miliardy $ w chmurę z myślą o spiraconym rynku steam PC 1$ sale olewając swoją flagową konsolę na której to zapowiadali od zawsze

No Adi ma swoj betonowy swiat przeciez.
Opublikowano

Co to za gierka z tymi domkami na pierwszym screenie?

Opublikowano

Bo konsolowcy czekają na E3, a komputrowcy na steam summer sale. Taka różnica. 

Opublikowano

Przypomnienie, że na rynku obecnie jest dostępny tylko jeden next-gen.

Kilka dni temu informowaliśmy, że według jednego z twórców Oddworld, obecnie bardzo widoczna różnica w wydajności obu konsol zniknie. Według szefa Just Add Water - Stewarta Gilraya, Lorne Lanning został po prostu źle zrozumiany.

Gilray jest zdania, że zrównanie możliwości obliczeniowych obu konsol jest po prostu fizycznie nie możliwe. Serwis worldsfactory zapytał się o tę sprawę i oto jaką odpowiedź uzyskał:

Właściwie to on, nie to miał na myśli. Rozmawiałem z Lornem po fakcie i chodziło mu o budżety, harmonogramy i tego typu sprawy, które w końcu będą szły razem w parze. Nie o to, że wydajność Xboxa One się poprawia i w końcu zrówna z PlayStation 4. To jest fizycznie niemożliwe. PS4 ma więcej jednostek obliczeniowych, szybszą pamięć i mnóstwo innych rzeczy, które sprawiają, że taki obrót spraw jest niemożliwy.

http://www.pssite.com/news-32134-roznica_w_wydajnosci_playstation_4_i_xboxa_one_nie_zniknie.html

Opublikowano

Chmura to na pewno fajne rozwiązanie i zapewne daje spory zastrzyk mocy obliczeniowej ale nie na masową skalę... Nie ma szans by każdy posiadacz Windowsa 8 lub Xbona mógł z tego skorzystać bez problemu.

Opublikowano

No czas sie pogodzic z tym ze xbone bedzie mial do konca generacji gorsze multiplatformy, a najwieksza roznica w jakosci bedzie przy exach.

Opublikowano

Ale tutaj nikt nie ma z tym problemu tylko klapki, ja tam sie o xboxa nie martwię bo na bank znow zaserwuje lepsze jakościowo gry

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ale tutaj nikt nie ma z tym problemu tylko klapki, ja tam sie o xboxa nie martwię bo na bank znow zaserwuje lepsze jakościowo gry

Jak wiele znaczen ma slowo jakosc w ustach bota.
Opublikowano

Dobrze ze Gran Turismo 7, God of War 4 (5 czesc) i Uncharted 4 to nie sa odgrzewane gry

Opublikowano

Tez sie zastanawiam co ma na mysli piszac o jakosci exow, na bank nie pisze o stronie technicznej, bo juz widac ze skazani sa na 720p i 30fps.

Opublikowano

KZ I BF4 no naprawde ambitne produkcje juz nie wspomne o Knacku...tak wciaga ze obudzilem sie dopiero po 7 przejsciu

Opublikowano

Dobrze ze Gran Turismo 7, God of War 4 (5 czesc) i Uncharted 4 to nie sa odgrzewane gry

przeciez killzone shadowfail i infamous ss oferuja zupelnie nowe podejscie

Opublikowano

Bo konsolowcy czekają na E3, a komputrowcy na steam summer sale. Taka różnica. 

A niektorzy na gry w plusie  :turned:

Opublikowano

Tez sie zastanawiam co ma na mysli piszac o jakosci exow, na bank nie pisze o stronie technicznej, bo juz widac ze skazani sa na 720p i 30fps.

O i tu jest sedno całej sprawy ty oglądasz gry, a ja po prostu w nie gram

Dla mnie liczy sie przede wszystkim zabawa jaka oferuje gra, a grafika zawsze była na miejscu drugim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.