Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Za czasow szaraka recki w PE dobrze doradzaly jakie gry sa warte zakupu, ale raven wtedy uczyl sie dopiero czytac.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 618,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Koso, Myszak, Mazzi, Kujot, Torba, Ściera i Zax nigdy mnie nie zawiedli! :* xoxo

Opublikowano

Sony zwalilo z PS3 to, ze w ogole wypuscili ta konsole.

Wtedy musielibyśmy niestety grać na drugiej next genowej konsoli w hierarchii najlepszych konsol poprzedniej generacji. Nie wyszłoby tyle perełek i nowych IP, które stworzyło Sony (lub dołożyło się do tego przynajmniej) - wyobrażacie sobie?! Halo 7 zamiast TLOU. Nowy kolor krasnali zamiast dojrzałej i wciągającej fabuły ;( 

Chyba bym wtedy musiał kupić jakiegoś ówczesnego past gena, np. Wii ;)

Opublikowano

to jest cytat z tematu Dead Nation z działu PS4:

http://www.psxextreme.info/topic/105903-dead-nation-apocalypse-edition/?p=3058247

Zaczęliśmy z laską grać po 1-2 misje dziennie. Jest fajnie ale bez kosmosu, czuć że to ewidentny indyk. Nie podoba mi się widok- mam nadzieję że to kwestia przyzwyczajenia- ale ludki są za małe, kamera za wysoko i momentami uja widać (mimo że rozjaśniłem ekran w pocjach gry). Jesteśmy w 5 misji- schematycznie bardzo. No i kto to widział żeby strzał był pod R1- od razu zmieniłem na R2.

Ja się przesiadłem po 7 latach z X360, gdzie odpowiednikiem gier z PSN (w które na PS3 nie grałem, bo nie miałem tego sprzętu) były gry Arcade. Za takiego "Indyka" to ja i miliony osób na świecie płaciłyby po ok. 50 zł i cieszyły jak dzieci z fajnie zrobionej wyrzynki zombie. Na prawdę. Ja pamiętam jakie gry wychodziły na początku X360 i zobaczcie sobie filmiki z gry np. Arkadian Warriors. Za to trzeba było płacić, ale nie było nic innego, więc cisnęło się coop i był banan. Teraz w plusie za free taki szpil i jeszcze nie wszyscy zadowoleni.. ech..

czy xbociarnia wreszcie zrozumie, że kiedy przez lata bolał Was anus od gigantycznego grzyba Microsoftu, my szlachta Playstation jesteśmy przyzwyczajeni do traktowania klientów z szacunkiem i stawiania niczym nieograniczonej radości z e-rozrywki na pierwszym miejscu? Ile lat w niewoli jeszcze potrzebujecie aby ogarnąć, że konsola to rozrywka, radość, uśmiech, #4theplayers, a nie zaciskanie zębów i ze łzami w oczach wmawianie sobie, że Tajtanfall na 12 osób czy płacenie za oddychanie to szczyt swoich hobbistycznych możliwości?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

na kickstarterze ruszyl nowy projekt - remake Outcast :D :D

https://www.kickstarter.com/projects/outcast-reboot-hd/outcast-reboot-hd

do mnie to jedna z lepszych gier ever, muzyka, grafa i rozbudowanie tego sanboxa w klimacie gwiezdnych wojen na swoje czasy po prostu wyprzedzala epoke. Jesli dozbieraja do wersji na next geny to mam gigantyczny powod by je wreszcie kupic

outcast.jpg

http://a.pomf.se/bczdol.webm

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Co więcej, jakby nie PS3, to gralibyśmy na Xboxie z płatnym online bez nawet tych staroci dawanycy w GwG, a XO przed każdym uruchomieniem włączałby Kinecta skanującego naszą siatkówkę oka i zadawał trzy intymne pytania z naszego życia (np. "ile razy wczoraj się masturbowałeś? Nie kłam, widziałem"), a gdyby wykrył przypadkiem innego domownika, zażądałby od razu opłaty za dodatkową autoryzację, oczywiście w dolarach bo polskiego live'a byśmy widzieli tyle co świnia niebo. Oczywiście tylko cyfrowa dystrybucja only, z cenami sklepowymi... :/

Opublikowano

Juz ktos wrzucal ze 100 stron temu.

Opublikowano

Juz ktos wrzucal ze 100 stron temu.

100 stron temu Outcast byl wspominany (chyba nawet ja go przywolalem) - remake i projekt na kicstarterze ruszyl dzis

Opublikowano

No to patrz kilka postów wyżej

Opublikowano

eeee tam :D u mnie jest przynajmniej obrazek i link do filmiku :P poza tym taka gra zasluguje by czesto o niej pisac :P

Opublikowano

Za czasow szaraka recki w PE dobrze doradzaly jakie gry sa warte zakupu, ale raven wtedy uczyl sie dopiero czytac.

Heh patrz tyle czasu minęło i ja poszedłem do przodu a Ty nadal randomem, dziadku.

Opublikowano

Chyba marzenie kazdego gracza zeby zrobic sobie takie dupeczki w edytorze  :blush:  :blush:  :blush:  :blush:

Piekne  :wub:  :wub:  :wub: Edytor do jakiegos Koreanskiego MMO...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kozacki edytor i rewelacyjna jak na MMO grafika.

Opublikowano

Wszystko sie zgadza... wymieniles jedna gre na PS4 w ktora grasz i jedna po(pipi)ke z kickstartera w ktora kiedys tam zagrasz.

Ostatni post, bo choć stary to niereformowalny jesteś. To sa gry na ten moment. Jak napisałem gram w niesławnego i niedługo (a nie kiedyś jak napisałeś, po raz kolejny brak czytania ze zrozumieniem) zabieram się za Mercenary King. Nie oznacza to, ze tez w nic innego nie grałem na PS4, bo skończyłem, Shadow Fall, Resogun, Outlast, gram czasami też w FIFE 14, pokonałem singla BF'a 4 (tylko singla bo to gra kumpla i musiałem oddać) i to by było na razie tyle.

A co na XO ? pokonałem Ryse, DR3 i to tyle. Nic więcej dla siebie póki co tam nie mogę znaleźć gdyz nie jaraja mnie samochodówki (tylko arcade) oraz nie zamierzam płacić za demo KI. Czekam więc na Quantum Break i SO.

Teraz rozumiesz czy dalej zaraz bedziesz (pipi)ć, że na Ps4 nie ma w co grać ? Jest w co grac na oby dwu konsolach, trzeba tylko coś znaleźć dla siebie a nie (pipi)ć jak potłuczony. A to, że póki co żadna konsola nie dostała jakiegoś exa, ktory by pozamiatał to już inna kwestia. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo takie na pewno nadejdą. Na jedną i drugą konsolę.

Pozdro 600, spadam dalej grać w Final Fantasy VII, uwaga... na PC :)

Pomoge ci bo widze, ze nie za bardzo sie orientujesz co sie ukazalo na Xbox One. 

Poza w/w Ryse, Dead Rising 3 masz .jeszcze Plants versus Zombies i Zoo Tycoon. Nie wymieniam oczywiscie Forza Motorsport 5 bo wspominasz, ze nie lubisz nie arcade gier. Nie wymieniam TitanFall bo z wlasnych powodow grasz na PC. Lista exclusive gier retail z miejsca miazdzy PS4. Do tego oczywiscie mozemy dolozyc calkiem przyzwoita biblioteke gier w dystrybucji cyfrowej jak Powerstar Golf, Halo :Spartan Assault, Max: The Curse of Brotherhood, Peggle 2, Crimson Dragon. Oczywiscie beka z Fifa14... przy tym calym rumorze robionym przez sonyslaves o tym, ze powinno sie wybierac lepsza multiplatforme kolega kidnappa wybiera ta gorsza. No ale u niego Xbox One zbiera kurz... bo w koncu robi wszystko by go nie wlaczyc. 

Miałem nie odpowiadac, ale odpowiem, bo widze, że dalej masz problemy z językiem pisanym. Wiec o tym, że sa takie gry jak PvZ, Zoo Tycon czy Peggle 2 ja bardzo dobrze wiem, tylko co z tego skoro mne mnie nie interesują. peggle 2 to ja bym mógł co najwyżej pograc na pralce nic więcej. Zobacz, że po stronie PS4 nie wymieniam też gier typu Knack bo po prostu do dla mnie sa guvna i nic więcej. nie wiem jak trzeba być zdesperowanym żeby zakupić peggle czy knacka na nowe konsole, ale z drugiej to nie moja sprawa na co kto wydaje pieniądze. jak bys dokładnie czytał to byś przeczytał, że napisałem Nic więcej dla siebie póki co tam nie mogę znaleźć i nei musiał byś pisac tego swojego bezsensownego posta. To, ze XO ma póki co większą bibliotekę exów to ja wiem i nigdy tego nie zaprzeczałem, ale co z tego skoro prawie żadne nie są warte uwagi. Peggle, Plantsy, Zoo Tycon czy crimson Dragon nie mowiąc już o lococycle to sa gry których w życiu nie odpale, bo nie są warte mojej uwagi

Powiedz mi co jest takiego gorszego w FIFIE na PS4 względem Xbonera, bo szczerze mówiąc nie wiem. A kupiłem wiersję na nadkonsolę z 2 powodów, po pierwsze nie mialme jeszcze Xbonera (mam go od lutego) a po drugie mam kumpla w pracy z PS4, z którym czasami gramy w FIFKE. Czy to wystarczające powody by zaopatrzyć się w w FIFE ? jak najbardziej.

Opublikowano

Powiedz mi co jest takiego gorszego w FIFIE na PS4 względem Xbonera, bo szczerze mówiąc nie wiem. A kupiłem wiersję na nadkonsolę z 2 powodów, po pierwsze nie mialme jeszcze Xbonera (mam go od lutego) a po drugie mam kumpla w pracy z PS4, z którym czasami gramy w FIFKE. Czy to wystarczające powody by zaopatrzyć się w w FIFE ? jak najbardziej.

Na podkonsoli są "legendy" w Ultimate Team. Idąc tym tropem na poprzedniej generacji co najmniej połowa multiplatform była lepsza na PS3 :woot:

Opublikowano

Haha beka z was, 2 bojowe klapki, które xboxa widzieli na yt wypowiadają się o grach na ten sprzęt, trzeci z powodu anusa piekacego szuka przyczyn dla których nie spałem xD następne klapki, które przecież brzydza się graniem na pc "ale panie jest na pc". Jesteście solą słowa beton.

Kto znów mówił że DC nie jest eksem?

A proszę bardzo :

Myślę, że Dragon Crown to nie ex.

W takim razie Titanfall to też ex przecież jest dostępny tylko w rodzinie windows :teehee:
Dramatyczne podsumowanie ostatnich dup na CW:

1a- Bluber twierdzi że na ps3 nie ma dobrych co-op'ów na wyłączność.

1b- podaję mu tytuły na prawdę zacnych tytułów jak Dragons's Crown, Dead Nation (indyk AAA na 3-4h kampanii), LBP 1&2, oraz U2&3 wraz z odpowiednikiem gearsowej hordy i trybu adventure.

1c - <wymowna cisza>

2a - Raven zadaje pytanie o jakikolwiek split i kanapowy co-op na ps3 od 2 do 4 osób

2b - podaję przykłady jak Dragon's Crown, Wipeout HD Fury, Motorstorm PR i Apocalypse, Gran Turismo 5&6, Twisted Metal, LBP 1&2

2c - same here.

No i ta lista wykopalisk xD Który to już raz wspominałem że dbanie o szerokie grono klientów MS olał 4 lata temu, a pierwsze 2 lata i tak należały jeszcze do ps2, co dobitnie pokazuje który sprzęt i firma wygrały ubiegłą generację? No ale to ja jestem tu betonem... <ok> Aż boję się zajrzeć poniżej strony...

cisza bo nie widze sensu odpowiadać nakreconej katarynce z napisem playstation, który z xboxem miał styczność na yt. Przypomnij mi ten mocarny w exy na ps3 2012 rok, ten który xbox wciągnął du.pa jak leszcza z pod budki z piwem. Zagralbys w kampanię. zrobione od podstaw do co-opa jak w Gow czy Halo to nie podniecalbys się jakimiś misjami z dlc. No i w ogole co to za oszczerstwa, że w 2013 nie było w co grać na xboxie przecież wyszła fifa i bf, które starczaja na rok :teehee:

Opublikowano

A tak właściwie a propos kanapowego coopa. Bez żadnych docinek, to ilu z was zdarzyło się ostatnio pograć z kimś na kanapie (nie liczę domowników)? W sensie że poszliście do znajomego, albo znajomy przyszedł do was i szarpaliście w jakiś tytuł z obecnej generacji?

Bo niestety, ale chyba ten typ rozrywki totalnie obumiera, i jedynie jakieś turnieje i zloty zostają... :/

Opublikowano

W PESa ostatnio spoko się z kumplem grało na kanapie, ale i tak najlepszy na świecie jest Crash Team Racing.

Opublikowano

Kolejny tydzień dominacji nadkonsoli 8)

c027e74ee91de26bfeb30e71358f06e2.png

Między 2 a 29 marca 635949 PS4 i 433940 jedynego :rofl:

Opublikowano

A tak właściwie a propos kanapowego coopa. Bez żadnych docinek, to ilu z was zdarzyło się ostatnio pograć z kimś na kanapie (nie liczę domowników)? W sensie że poszliście do znajomego, albo znajomy przyszedł do was i szarpaliście w jakiś tytuł z obecnej generacji?

Bo niestety, ale chyba ten typ rozrywki totalnie obumiera, i jedynie jakieś turnieje i zloty zostają... :confused:

No jak się nie ma znajomych to może są takie problemy, czasami wbije ktoś do mnie to gramy sobie w FIFĘ najczęściej, bo w nic innego na tym plejstejszon 3 się nie da (a dysk 500 gb cały zapchany gierkami i jeszcze trochę na półce szrotów stoi). Takie to są fantastyczne sprzęty do kanapowego co-op że fajniej jest spotkać się lapkami i zrobić lan-party albo zabawniej po prostu oglądać filmiki na youtube albo wyjść z domu ;/.

Opublikowano

Bo niestety, ale chyba ten typ rozrywki totalnie obumiera, i jedynie jakieś turnieje i zloty zostają... :confused:

jeszcze jakies 2 lata temu nie bylo praktycznie miesiaca w roku gdy ktos do mnie nie wpadal lub ja do niego na jakies browce + szybki turniej w pesa/fife lub buzza(najlepsze party game ever), w czasach ps2 to potrafilem z ekipa jechac na pare dni do domku letniskowego kumpla na dzialce nieopodal czestochowy z skrzynia browarow i rozgrywac tam turnieje w pes3 na kase :D :D

Kolejny tydzień dominacji nadkonsoli 8)

c027e74ee91de26bfeb30e71358f06e2.png

Między 2 a 29 marca 635949 PS4 i 433940 jedynego :rofl:

vita bardzo solidnie choc dalej to lekka parodia, ze w jednym kraju sprzedaje sie dwa razy lepiej niz we wszystkich innych krajach na swiecie lacznie :D w kazdym badz razie coraz lepsza pozycja w ojczyznie daje nadzieje, ze wreszcie jpn (licze na squarenix) zdecyduje sie na wypuszczenia jakiegos exa, ktory poruszy reszte swiata

Opublikowano

W sumie nie tak dawno Blood Bowl, Street Fighter 4 i kilka gier na kierownicy (Assetto Corsa, WRC, Project Cars). Tyle że w sumie to nie coop.

Ale zgadza się. Granie przy piwie z kumplami umiera. Ludziom się często tyłka nie chce z domu ruszać nawet.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

E266.jpg

lel

Opublikowano

Xbone jak Xbone, ale to co się dzieje z WiiU to parodia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.