Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No, straszna obłuda. TLOU, które działa na ps3 bardzo przyzwoicie, kontra gra w rozdzielczości sub HD chodzaca w 28 fpsach. Cholerny Iras.

Kto chce, niech bierze tlou, co to kogo obchodzi. Za(pipi)i.sta gra, więc niech ludzie grają se drugi raz. Ale niech takie osoby  nie próbują wyśmiewać kogokolwiek niewidzącego sensu w remasterowaniu TLOU, a widzącego w remasterowaniu V, bo się ośmieszają.

Trudno się bardziej ośmieszyć niż ty to właśnie zrobiłeś, bo obie gry chodzą równie przyzwoicie w takiej samej rozdzielczości. Grałeś w ogóle w którąkolwiek, że takie brednie wypisujesz?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie wiesz, czy to będzie suche podbicie rozdziałki. Liczę na coś w stylu Tomb Raidera.

No tak, TR przecież miał tyle nowego contentu i ficzerów wartych 200 zł  :teehee:

Opublikowano

No, straszna obłuda. TLOU, które działa na ps3 bardzo przyzwoicie, kontra gra w rozdzielczości sub HD chodzaca w 28 fpsach. Cholerny Iras.

Kto chce, niech bierze tlou, co to kogo obchodzi. Za(pipi)i.sta gra, więc niech ludzie grają se drugi raz. Ale niech takie osoby  nie próbują wyśmiewać kogokolwiek niewidzącego sensu w remasterowaniu TLOU, a widzącego w remasterowaniu V, bo się ośmieszają.

Trudno się bardziej ośmieszyć niż ty to właśnie zrobiłeś, bo obie gry chodzą równie przyzwoicie w takiej samej rozdzielczości. Grałeś w ogóle w którąkolwiek, że takie brednie wypisujesz?

Przeszedłem dwie. Faktycznie, V działa w 720p, mój błąd. Nie zmienia to jednak faktu, że framerate w V jest, jaki jest.

A co do tego, czy grałem, łap:

Heh, rok temu nie wierzyłem w ten tytuł. Byłem przekonany, że dostanę shooterka TPP na 8 godzin.

Kur.wa mać, pomyliłem się. Boże, cóż to była za przygoda. 10/10, 5 na 5 gwiazdek, 3xTAK, 5 w indeksie i paszport polsatu.

Chyba najlepsza gra, w jaką grałem na tej generacji konsol, a na pewno jest w pierwszej trójce. No dobra, najlepsza obok Super Mario Galaxy. Po chu.jowym Tomb Raiderze serio zwątpiłem w growe blockbustery, ale jak widać, jednak można zrobić wysokobudżetową grę, która:

-ma dobry gameplay

-ma ciekawy scenariusz

-jest względnie długa

I to się ceni. Dziękuje wam Naughty Dog za TLOU. Warto było kupić ps3 drugi raz w sumie tylko dla tej gry. W sumie, to na nawet nie mam się tutaj do czego przyczepić. Dla mnie WSZYSTKO zagrało. Ani nie było jakichś dłużyzn, ani zakończenie nie zawiodło, no nic no.

jbz6tkWLW7L4JG.jpg

Kocham was wszystkich.

Także wiesz, ochłoń :)))))))))))))))))))

Opublikowano

Nie wiesz, czy to będzie suche podbicie rozdziałki. Liczę na coś w stylu Tomb Raidera.

No tak, TR przecież miał tyle nowego contentu i ficzerów wartych 200 zł  :teehee:

Ja dałem 170 i nie żałuję, bo to genialna gra. Do tego cudownie wygląda.

Ja lubię takie ulepszone klasyki. Z przyjemnością zagrałem w Metroid Prime Trilogy, w HD edycje na PS3. I zagrałbym w większą ilość takich gierek. W oryginały mi się nie chce, bo i trudno to zdobyć czasem, i stary sprzęt trzeba kupić. Ale na nowej konsoli? Z ulepszoną grafą? Dawać :)

A tu lista gierek w których remastery bym zagrał:

Super Mario 64

Uncharted Trilogy

Metroid Prime Trilogy

Mass Effect Trilogy

Skyrim

Zelda TP, MM i SS

KotOR

Shenmue 1 i 2

SMS

To tak na szybko

Nie obraziłbym się gdyby przy okazji wydania np. Batmana, czy MGS dali możliwość zagrania w poprzedników

Opublikowano

Kąsolowcy są prześmieszni xD. To co na PC mam za darmo w opcjach i włączam po kupieniu lepszej karty (ultra w 4k w porównaniu do 1080p na high teraz) to klapki łykają z połykiem za $60 po raz drugi. Sony takie dobre <3.

PS4 = PS3 w HD + niedługo poznamy datę wydania + patrz na tego GIF-a.

Opublikowano

za darmo po kupieniu lepszej karty, dat logic

Opublikowano

Aha bo żeby zagrać w TLOU w HD nie musiałeś kupić nowego sprzętu.

Widzę ciężko z myśleniem, więc wyjaśnię. Nie da się polepszyć działania gry na sprzęcie X, oczywiście, że trzeba lepszy kupić sprzęt Y. Za X możemy wstawić PS3/stare GPU za Y PS4/nowe GPU. Tylko master race przesuwa suwak (ZA DARMO), klapki muszą dawać $60 za przyjęcie człona dobrego Sony w jamę ustną.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Nic takiego nie napisałem.

Opublikowano

GTA niestety nie, od noszenia drabiny są ciekawsze gierki. (pipi) jesteście nudni, bo całą swoją konsolową karierę gracie w te dwie gry.

Mam np. Tomb Raidera definitive HD edyszyn. Albo Diablo 3 Altimejt Iwil Edyszyn. I po upgradzie sprzętu nie będę musiał kupować ich drugi raz, mało tego, dane zostają. Powodzenia w przeniesieniu postaci w Diablo 3 z PS3 na PS4 (po uprzednim ponownym zakupie gry) xD

Opublikowano

Widzę ciężko z myśleniem, więc wyjaśnię. Nie da się polepszyć działania gry na sprzęcie X, oczywiście, że trzeba lepszy kupić sprzęt Y. Za X możemy wstawić PS3/stare GPU za Y PS4/nowe GPU. Tylko master race przesuwa suwak (ZA DARMO), klapki muszą dawać $60 za przyjęcie człona dobrego Sony w jamę ustną.

raven, przeczytaj  jeszcze raz co napisał mysza, a potem co Ty napisałeś.

Opublikowano

Nic takiego nie napisałem.
A ja napisałem, że upgrade ustawień jest darmowy po uprzednim zakupie nowego sprzętu, nigdzie nie ukryłem faktu zakupu samego hardware, ciężko to zrozumieć :/?

Dobrze widzę co napisał. Sens jego posta to: napisałeś za darmo a musisz kupić kartę, hahaha.

Opublikowano

Albo Diablo 3 Altimejt Iwil Edyszyn.

Dodatek za 100zł w 3200x1800/60fps. Podobno w diablo widać ząbki na krawędziach, nie wiem, nie nie znam. Polecam gorąco.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

GTA niestety nie, od noszenia drabiny są ciekawsze gierki. (pipi) jesteście nudni, bo całą swoją konsolową karierę gracie w te dwie gry.

Mam np. Tomb Raidera definitive HD edyszyn. Albo Diablo 3 Altimejt Iwil Edyszyn. I po upgradzie sprzętu nie będę musiał kupować ich drugi raz, mało tego, dane zostają. Powodzenia w przeniesieniu postaci w Diablo 3 z PS3 na PS4 (po uprzednim ponownym zakupie gry) xD

masz rdr na pc?
Opublikowano

Powodzenia w przeniesieniu postaci w Diablo 3 z PS3 na PS4

No hej :

"One last treat for current fans of Diablo III on PS3: you’ll be able to fully transfer your characters to the PS4 version when it comes out."

http://blog.us.playstation.com/2013/11/08/hands-on-with-diablo-iii-and-reaper-of-souls-on-ps4/

Opublikowano

pocieszne jak gdy ktos wywola pc to nagle konsolowcy rzucaja exami by pokazac ze pc nie ma gier, a w innych rozmowach znowu coraz wiecej osob przyznaje ze multiplatformy>exy , a nadodatek multiplatrofmy to zdcydowana wiekszosc tego rynku

Opublikowano

Oho zaczyna się żonglowanie tymi kilkoma exami dla których rzekomo warto wydać hajs na konsole a które i tak już każdy kto chciał ograł chociażby pożyczając sprzęt od znajomego lub kupując konsole na 2 miesiące żeby ją od razu po przejściu tych tytułów sprzedać.

Opublikowano

Bo chłopaki źle to robią. Znaczy pomysł jest dobry, ale wykonanie takie sobie. Powinno być tak:

-PC super

-a masz ty chu.jozo je.bana na tej swojej blasze exy z konsol Nintendo?

-ee.. no...  hmmm

Konsole 1:0 Pecety. Tak to się robi, a nie, że wyskoczą z 3 grami i już ma du.pa piec rasowych blacharzy. No dajta spokój.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Powodzenia w przeniesieniu postaci w Diablo 3 z PS3 na PS4

No hej :

"One last treat for current fans of Diablo III on PS3: you’ll be able to fully transfer your characters to the PS4 version when it comes out."

http://blog.us.playstation.com/2013/11/08/hands-on-with-diablo-iii-and-reaper-of-souls-on-ps4/

O, to na plus, zdecydowanie. W takim razie cofam co napisałem o D3. Blizzard taki dobry. Ale Blizzard to PC-towa firma, więc wiadomo.

Opublikowano

24zx6km.jpg

A jednak prawda. Fajnie dwa razy sprzedać to samo w cenie nówki :| za 40$ jeszcze by uszło.

Oby Tlou było blizej reedycji TR niz AC IV.

Przecież takie coś powinno kosztować 20$. no ale Sony i inni tacy dobrzy

Opublikowano

Bo chłopaki źle to robią. Znaczy pomysł jest dobry, ale wykonanie takie sobie. Powinno być tak:

-PC super

-a masz ty chu.jozo je.bana na tej swojej blasze exy z konsol Nintendo?

-ee.. no...  hmmm

Konsole 1:0 Pecety. Tak to się robi.

Z konsol nintendo na PC nie ma jeszcze tylko emulatora WiiU  :whistling:

Już nie gadajcie,ze pc takie dobre.Sam grałem przeważnie na pc w gry blizzarda.Świetne gry,ale blizz za DODATEK życzy sobie full cenę gry.No jak jeszcze w wowa grasz to abonament miesięczny.

Tyle że w tym dodatku dochodzi masa contentu (mówie tu np o Starcrafcie 1 i 2, w dodatek do D3 nie grałem). A WoW... nie wiem nie grałem ale system abonamentowy na szczęście odchodzi w zapomnienie (Bethesta ze swoim TESO też się przejedzie)

Zresztą to nie dyskusja że PC takie dobre tylko że konsolowcy łykają dosłownie wszystko i płacą za te same gry 2 razy. I nie chodzi mi tu o reedycje starych gier ale np Tomb Raidera który jest grą nową.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Emulacja nie jest idealna (mimo że bardzo dobra), także nie sondze. A emulator WiiU to zobaczysz w czasach, kiedy to Nintendo będzie robiło Knack 2 na PS5.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

KaroluFanbojuSony, nie zgadza się, dodatek jest za $40/40 euro, kiedy podstawka za 60. W Polsce dało się nawet za 80 zł kupić (100 zł to standard), też taniej!

Dodatki u Blizza to standardowo, odmieniają całą grę. Jeśli grasz w daną serię to dodatek jest obowiązkowy.

Opublikowano

Z konsol nintendo na PC nie ma jeszcze tylko emulatora WiiU  :whistling:

I pewnie wszystko legalne :whistling:

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.