Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sony dostaje kolejne super multi na ps4, TLOU i KZ na najlepszej konsoli na rynku a xboty co ? mgs gz w 640p i project MILO ? hahah bekaaaaaaaa. Mam przeczucie że sony na E3 zapowie wersje gta V tylko na ps4 był by to ostateczny cios w bastion obrony przegranej konsoli xDDDDDDDDDDD

Edytowane przez BoroBoro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Śmieszne bo piszesz coś takiego

Widać lubisz jak Cię ruchają.

Jednocześnie chcesz wydać 60$ za gierkę chociaż wiadomo że za 2-3 tygodnie będzie sporo taniej. To ciebie ruchają wydawcy bo masz swoją chcicę i wydajesz więcej na gierkę, choć pewnie nic by te 2-3 tygodnie nie zmieniło, szczególnie jak piszesz że masz pełno zaległości.

Jestem świadomy ile kosztuje i czy chcę tyle zapłacić. W tym wypadku chcę. Na PS3 TLOU kupiłem w cebuli, więc teraz chętnie zapłacę pełną cenę

Opublikowano

Sony dostaje kolejne super multi na ps4, TLOU i KZ na najlepszej konsoli na rynku a xboty co ? mgs gz w 640p i project MILO ? hahah bekaaaaaaaa. Mam przeczucie że sony na E3 zapowie wersje gta V tylko na ps4 był by to ostateczny cios w bastion obrony przegranej konsoli xDDDDDDDDDDD

Mam przeczucie ze zapowiedza Knaca 2, kolejne dluge godziny wysmienitej zabawy  :thumbsup:

Opublikowano

Kto weźmie z resztą TLOU na premierę za 60$ to będzie debilem. Tomb Raider po 2 tygodniach można było łyknąć za 30-40$.

A kim by byl ktos kto, nie daj bog, by wzial PS4 na premiere. Sprawdzmy.

paczta też się pochwalę sprzętem - kupiłem nadkonsolę. Dosłownie :P

cXqvjuD.jpg

Opublikowano

A ja chcę, żeby na X1 również zapowiedzieli GTA 5.

W 900p :ph34r:

Opublikowano

Kto weźmie z resztą TLOU na premierę za 60$ to będzie debilem. Tomb Raider po 2 tygodniach można było łyknąć za 30-40$.

Tylko dlatego, ze cos mozna kupic taniej po jakims czasie nie oznacza, ze ktos jest debilem bo placi pelna cene.

Jezeli Sony swiadomie dziala i wypuszcza gierki z PS3 na PS4 bo widzi rynek posiadaczy Xboksa 360 ktorzy przeskoczyli na PS4 w zwiazku z brakiem premiery Xbone albo z innych powodow to jak najbardziej chwalic sobie mozna dobra strategie firmy. Nawet jak robi to nieswiadomie. 

Oczywiscie mnie TLOU na PS4 nie interesuje ale jak jest popyt to dobrze. Titanica tez ludzie ogladali po 4 razy co nie oznacza, ze film byl dobry. 

W poprzedniej generacji tez sie zdarzaly remake... np. burnout revenge ukazal sie na 360 w pare miesiecy po premierze na XB i PS2. 

Opublikowano

ja dalej mam mieszane odczucia co do tych remasterow z ps3 na ps4 - bardzo jestem ciekaw porownania bo oficjalnie sie przyznali ze jakies ulepszenia w sferze graficznej beda. 

na razie jednak twierdze ze bardziej uzasadnione byly remastery z ps2 na ps3 - glownie dlatego, ze gry sd wygadania okropnie na tv hd i juz przez same dostosowanie je do obrazu wysokiej jakosci bardzo duzo zyskalismy, a nie jednokrotnie tylko dzieki temu bez zgryzu moglismy ogrc starszy tytul, jak jeszcze poprawili grafike i dodali trofea to motywacja jakos rosla. teraz jakos nie kreci mnie przechodzic jeszcze raz cos co juz na ps3 i nawet w konfrontacji  pierwsza generacja gier na ps4 wyglada dalej swietnie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

sprzedaz konsol w jpn w ostatnim tygodniu, wszystkie konsole zaliczyly spadek bo nie bylo ani jednej ciekawej premiery. Japonia dalej kocha kieszonsolki, Wii U nie zyje, a Ps4 bez japonskich gier dalej nikogo

3DS | 32.038 | 
| PSV | 26.388 | 
| PS4 | 13.401 | 
| PS3 | 10.871 |
| WIU | 7.962 | 
| PSP | 2.892 | 
| 360 | 276 |

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

juz czekam na E3 i zgniecenie xboxa przez sony XDDDDDDDDDD

Kiedy cię wreszcie zbanują?

Opublikowano

A to wiadome... zreszta juz rok temu Microsoft wygral z Sony growo... z wszystkim innym dostal po pupie...

Opublikowano

Tylko pozazdroscic takiego zawodnika w waszej ekipie  :thumbsup:

Akurat waszego daddiego to nic nie przebije, chyba że na forum zarejestrowałby się Kononowicz.

Opublikowano

Tylko pozazdroscic takiego zawodnika w waszej ekipie  :thumbsup:

Akurat waszego daddiego to nic nie przebije, chyba że na forum zarejestrowałby się Kononowicz.

wy za to macie Iraska

<3 Ubi

Opublikowano

Widze że na xboxie taka posucha że musisz grać w angry birds :( xbox [*]

Opublikowano

Widze że na xboxie taka posucha że musisz grać w angry birds :( xbox [*]

Juz tlumaczylem to kiedys ale ile mozna....

Opublikowano

A to wiadome... zreszta juz rok temu Microsoft wygral z Sony growo... z wszystkim innym dostal po pupie...

W tamtym roku mnie akurat MS growo nie zachwycił. bo pokazali kupę renderów trailerów gier które kiedyś tam wyjdą albo i nie (gra od Black Tusk) Za to w tym roku czuję, że Sony pokaze kilka gier na krzyż i tyle a MS ostro pozamiata pod tym względem. No chyba, że wreszcie pokażą The Last Guardian i podadzą datę premiery (taaaaa :))

Opublikowano

Witajcie sonowicze. Bede was wspieral w walce z XBOXOWICZAMI nie zajada juz nas takimi tytulami jak Zoo Tycoon i krzaczek kontra zombiak pozdro.

Opublikowano

Witajcie sonowicze. Bede was wspieral w walce z XBOXOWICZAMI nie zajada juz nas takimi tytulami jak Zoo Tycoon i krzaczek kontra zombiak pozdro.

Wszyscy odetchneli z ulga.

Opublikowano

Nigdy nie byłem w stanie pojac czemu M$ nie supportował (i dalej nie supportuje) kierownic od Logitecha.

Kupiłbym zarówno 360tke, jak i w przyszłości xbona dla samej serii Forza, ale kierownice kompatybilne z klockami są albo zaporowo drogie, albo tanie i beznadziejne.

co za (pipi)a idioci

Opublikowano

Dobrze, każdy nowy żołnierz się przyda aby ostatecznie rozdeptać to robactwo.

Opublikowano

tylko sony, xbox dla grubych amerykanów z netflix reszta to prawdziwi gracze od sony <3

Opublikowano

W tamtym roku mnie akurat MS growo nie zachwycił. bo pokazali kupę renderów trailerów gier które kiedyś tam wyjdą albo i nie (gra od Black Tusk) Za to w tym roku czuję, że Sony pokaze kilka gier na krzyż i tyle a MS ostro pozamiata pod tym względem. No chyba, że wreszcie pokażą The Last Guardian i podadzą datę premiery (taaaaa :))

*powiedzą kiedy będziemy blisko poznania daty premiery

Opublikowano

To pop czy jak było tamtemu klapkowi?

Opublikowano

Zaden pop. Jestem nowy :| Klapkowi? Czyli jednak kolega z drugiego obozu? A szkoda.

Edytowane przez MateuszeKkK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.