Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@ Bluber

Spoiler tylko dla tych co ukonczyli SOTC

fabularną kontynuacją SOTC jest ICO. Obie gry łączy ta sama postać.

xD

no stary, to tak jakbyś chciał polecić komuś kto chce więcej Ojca Chrzestnego przeczytać inną ksiązke Puzo.

kontynuacja fabularna wyszła? Wyszła. Więc się nie przypjerdalaj do zmiany formuły. ;P

Poza tym klimat ten sam.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@nobodylikesyou

Bo ja jestem zawsze bardzo poważny w tym temacie ;].

Co się stało ze studiem, które spłodziło Okami? Sony takie dobre zamknęło?

Opublikowano

capcom zamknął

Opublikowano

Dyskusja o epickich grach, które urzekły wszystkich i przypadkowo to exy playstation.

Tyle potrzebowaliscie aby otworzyć oczy?

Opublikowano

Tak, Clover. Teraz Clover to Platinum. A Platinum to króle.

Opublikowano

Chyba raczej Capcom - to się nazywało Clover Studio?

Zgadza się po okami zdołali spłodzić jeszcze god hand nim przestali isnieć pod nazwą clover studio.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

lol, wszystko przez Sony xD cholerne Sony, jeszcze Hitlera i ptasią grupę spłodziło, niech ich szlag!

Opublikowano

A tak a propo doświadczeń (nie moich, na szczęście) z życia, to zanotowałem bardzo sporą zaletę konsol. Mianowicie w przypadku gdy dochodzi do awarii sprzętu, po prostu zanosisz całą do naprawy i nie obchodzi Cię co tam siadło. Mówisz w serwisie że nie działa.

Jak masz składanego kompa, to gdy coś nie działa i nie za bardzo idzie stwierdzić jednoznaczną przyczynę (np. reset kompa, żadnych komunikatów, ani error logów), to niestety ale wtedy trzeba się nieco natrudzić w namierzeniu problemu. To właśnie stąd taki zalew wszelakich problemów sprzętowych z PC po forach. Jeśli nie ma się drugiego podobnego kompa, żeby popodłączać i sprawdzić, to wtedy można próbować płatny serwis, który za samą diagnozę bierze nawet 40 PLN. Bo nawet jeśli podejrzewamy, że jakaś część może być zepsuta, to jak pójdziemy do sklepu gdzie ją kupiliśmy, to nie będą zawsze zadowoleni że dajemy im część która jest sprawna.

Przyznam, że sam nie miałbym nerwów do takiego fandzolenia się, ale jeśli ktoś to toleruje i nie przeszkadza mu to, to ok... :)

Opublikowano

Czemu winisz za to rynek wtórny? Widocznie jest na nie mniejszy popyt a hardkorowi gracze to już chyba mniejszy segment odbiorców. Wiadomo, że to wspaniałe gry ale nierzadko ludzie kupują zupełnie inne gry - no bo skąd taka sprzedaż gier sportowych czy strzelanek? Gracze głosują portfelami. Nie wszyscy są tacy jak w Console Wars - w sumie stanowimy mały odsetek.

Rynek wtórny, szczególnie w sieciach typu gamestop ma ogromne wpływy, stąd pomysł na te całe seasson passy, czasem jak w przypadku BioShock Infinite, zresztą bardzo opłacalne, czy pomysł na mega dymanie graczy przez MS.

3.5 mln. sprzedanych kopii to zbyt mało aby zwrócił się produkt AAA na który poszło łącznie 100 mln. $. Dlatego wydawca ostatniego Tomb Raidera kręcił nosem póki gra nie przekroczyła liczby 4.5 mln. sprzedanych kopii i nie zaczęła się zwracać, a studio gościa, który dał nam GOTY 2007, aka BioShock zostało zdegradowane do roli wydawcy cyfrowych "indyków" w pół roku po premierze Infinite.

Tak Nemezisie, gracze zagłosowali portfelami. Więc niech teraz żaden z nich nie (pipi) że rynek zalały tasiemce od Ubi, EA i Activision.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

lol, wszystko przez Sony xD cholerne Sony, jeszcze Hitlera i ptasią grupę spłodziło, niech ich szlag!

GRA TYLKO NA PLAYSTATION WIĘC OD SONY PROSTE

A tak a propo doświadczeń (nie moich, na szczęście) z życia, to zanotowałem bardzo sporą zaletę konsol. Mianowicie w przypadku gdy dochodzi do awarii sprzętu, po prostu zanosisz całą do naprawy i nie obchodzi Cię co tam siadło. Mówisz w serwisie że nie działa.

Jak masz składanego kompa, to gdy coś nie działa i nie za bardzo idzie stwierdzić jednoznaczną przyczynę (np. reset kompa, żadnych komunikatów, ani error logów), to niestety ale wtedy trzeba się nieco natrudzić w namierzeniu problemu. To właśnie stąd taki zalew wszelakich problemów sprzętowych z PC po forach. Jeśli nie ma się drugiego podobnego kompa, żeby popodłączać i sprawdzić, to wtedy można próbować płatny serwis, który za samą diagnozę bierze nawet 40 PLN. Bo nawet jeśli podejrzewamy, że jakaś część może być zepsuta, to jak pójdziemy do sklepu gdzie ją kupiliśmy, to nie będą zawsze zadowoleni że dajemy im część która jest sprawna.

Przyznam, że sam nie miałbym nerwów do takiego fandzolenia się, ale jeśli ktoś to toleruje i nie przeszkadza mu to, to ok... :)

aha czyli jak masz sprzęt, który musisz oddać do naprawy i nie wolno Ci nawet zajrzeć do środka to spoko

ale jak masz sprzęt gdzie masz możliwośc za darmo otworzyć sobie obudowę i wymienić wadliwą część to jest problem

goty post

Opublikowano

Mendrek, pewnie nie wiesz, ale złożony komputer jest objęty gwarancją. Wysyłasz do serwisu i... z głowy.

Albo zanosisz, w końcu kawał chłopa z ciebie, więc pewnie budę byś udźwignął.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Widzę ciężki weekend był raven bo nie skumałeś o co chodzi.

Sęk w tym, ze możesz nie wiedzieć co jest wadliwe a w przypadku konsoli masz to w d,upie - mają Ci ją naprawić

Edit

ragus - a jak sam składałeś?

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Sam nie skladałem, bo się na tym nie znam.

Gdybym jednak się na tym znał, to oprócz złożenia, potrafiłbym szybko zdiagnozować problem.

Szach mat.

Opublikowano

Nie wiem, nie składałem.

Opublikowano

Gdybym jednak się na tym znał, to oprócz złożenia, potrafiłbym szybko zdiagnozować problem.

Szach mat.

Patrząc czasami na PC fora wielu myślało podobnie a kończą na "średnio co 3 godziny resetuje mi sie komp, temperatury w porządku, zero error logów kto podpowie co jest uszkodzone bo mnie juz (pipi)ica ogarnia"

Taki to szach mat mają chłopaki. W tzw międzyczasie elita naciska na bezprzewodowym padzie znaczek Playstation i bezproblemowo wkracza w swiat cyfrowej rozrywki.

Opublikowano

W interesie każdego szanującego się mężczyzny leży dbanie o swój sprzęt komputerowy. Ikony na pulpicie, wirusy, zakurzone wnętrze budy, źle nałożona pasta na procesor czy choćby poprzepalane diody są oznakami niechlujstwa. Z kolei nieumiejętność zdiagnozowania usterki sprzętu, w którym może się popsuć ledwie kilka komponentów, to swoista ułomność, którą nie wypada się chwalić w towarzystwie.

Takie czasy - dziś mężczyzna nawet do wymiany żarówki woli wezwać fachowca, a już niedługo "mężowie na godziny" będą posuwać Wasze żony, Wy pieprzone, niezdolne do czynu zniewieściałe memeje.

Opublikowano

Ja myślałem ze rozmawiamy o sprzęcie do grania a nie o sprzęcie do diagnozowania wirusów, dbania o ikony, odkurzania środków, nakładania past na procesor czy wymieniania diod. No ale każdy ma jak sobie pościeli - jedni wolą grać w GOTY gry które potem wspomina całe forum, inni wolą licytować sie kto jest większym leniem bo ma kurz w obudowie tower midi stojącej obok biurka z Bodzio Meble za 99zl

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Szach mat.

Patrząc czasami na PC fora wielu myślało podobnie a kończą na "średnio co 3 godziny resetuje mi sie komp, temperatury w porządku, zero error logów kto podpowie co jest uszkodzone bo mnie juz (pipi)ica ogarnia"

Taki to szach mat mają chłopaki. W tzw międzyczasie elita naciska na bezprzewodowym padzie znaczek Playstation i bezproblemowo wkracza w swiat cyfrowej rozrywki.

Co mnie obchodzą ludzie na innych forach? Szach mat zrobiłem w swoim imieniu, a nie blacharzy z 17 calowymi asusami i zestawami składanymi na kolanie. Najzwyczajniej w świecie nie identyfikuje się z blachharzami. Ja po prostu jestem świadomym klientem, który wygrywa w życie.

Makao i po makale.

Opublikowano

Wróćmy do spuszczania się nad mesjaszem ubiegłej generacji (sotc), bo przez chwile było tak fajnie, a tu znowu blacharstwo wchodzi na pierwszy plan ;/

Opublikowano

Tak naprawde wszyscy przegrywamy w zycie bo gramy w glupie gierki :(

Ale SotC to geniusz! 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jak wyglada sterowanie w okami na ps3? Grałem wczesniej tylko na wii.

Opublikowano

Mesjaszem ubiegłej generacji jest MGS3 Subsistence, a po nim RE4 i SOTC. Dyskutujmy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.