Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ignorując waszą przenudną dyskusję, zastanawiałem się teraz co by wyszło z takiego toksycznego eksperymentu, tj. dać Mazzeuszowi Gacka. Ale! Bez żadnego Mariana czy Zeldy, bo jego móżdżek już nigdy nie otworzy się na takie tytuły, ale z Metroidem Prime! Są blasterki, jest statek kosmiczny, są potworki podobne do krasnoludków z Halo... Co sądzicie? Może by przekonał się do geniuszu Ninny i spróbował wtedy kolejnych arcydzieł. Potem razem byśmy się z nim śmiali, jaki to był głupiutki grając w Battlefielda 4 czy Medal of Honor Warfight (lol), Wyobrażacie sobie Mazzeo dyskutującego która Zelda jest najlepsza? Moc.

To wysyłaj. Rly.

Opublikowano

Jest ktoś kto nie ograł Metroid Prime?

Opublikowano

Metroid Prime to Metroid Prime

Opublikowano

(pipi)a, niestety Ja. Ale kupuje w tym roku WiiU i kolejną grą po Bayo2 będzie trylogia MP z Wii, tasowania przez miech nie będzie końca.

Opublikowano

(pipi)a, niestety Ja. Ale kupuje w tym roku WiiU i kolejną grą po Bayo2 będzie trylogia MP z Wii, tasowania przez miech nie będzie końca.

4TaFFp7.gif

Opublikowano

Ja tez niestety nie mialem okazji ograc Metroid Prime :/ Jedynie Hunters na DSa :(

Opublikowano

Pora zebrać minusiki. Zabijcie mnie, ale nie lubię trzech flagowych serii nintendo. Próbowałem SMB 1 i 3, Zelda z NESa, LttP, Minish Cap oraz pierwszego Metroida i żadnej z tych gier nie ukończyłem.

Opublikowano

Pora zebrać minusiki. Zabijcie mnie, ale nie lubię trzech flagowych serii nintendo. Próbowałem SMB 1 i 3, Zelda z NESa, LttP, Minish Cap oraz pierwszego Metroida i żadnej z tych gier nie ukończyłem.

A grałeś w SMB 1 i 3 z ludźmi, czy sam? Metroid na NESa jest dosyć... eee, surowy.

Opublikowano

Jak mozna nie lubic SMB 1? :O 3 to jeszcze zrozumiem, ale 1 to gra kultowa i nawet moja, dawno nie wspominana (pozdrawiam WKP!) Ex z Gdanska, ktora grac niecierpiala, lubila Super Mario Bros. :O dziwne, no ale kazdy ma swoj gust, szanuje. 

Opublikowano

Co do dyskusji na temat ocen na MC to obecnie powoływanie się na te cyferki jest z reguły bez sensu bo kryteria oceny są często kuriozalne.

Gry teraz potrafią dostawać minusy za nieprzystępność dla casuali, zbyt duże rozbudowanie, zbyt wiele opcji (najczęściej w przypadku strategii i RPGów) a jak wyjdzie FPS wracający do korzeni gatunku, szybki, z humorem, krwią, flakami, ładną grafiką i wieloma sposobami na szatkowanie przeciwników to lecą minusy za brak głębii i filmowej fabuły.Natomiast odchody w postaci Call of Duty, zepsute gry z singlem który jest stratą czasu jak BF4 czy Titanfall o którym już nikt nie pamięta poza Xbotami dostają 9. Gdzie jest sens? Gdzie logika?

Standardem stało się ocenianie gier przez pryzmat tego czego oczekuje tłum niekoniecznie świadomych graczy. Swoje robią również góry kasy wyłożone na marketing i budowanie hype'u więc generalnie unikam wyrabiania sobie opinii o tytułach na podstawie cyferek z MC.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

A grałeś w SMB 1 i 3 z ludźmi, czy sam? Metroid na NESa jest dosyć... eee, surowy.

W jedynkę z ludźmi, ale wolałem grać w inne gry, np. moje nesowe GOTG, czyli Excitebike (ogrywane na pegazusie oczywiście/niestety)

BTW Figaro grałeś w ogóle kiedyś w pokemony? Nigdy chyba nie pisałeś o tej serii.

Edytowane przez mate5

Opublikowano
BTW Figaro grałeś w ogóle kiedyś w pokemony? Nigdy chyba nie pisałeś o tej serii.

Dziewczyna mnie męczyła, żebym jej kupił i to uczyniłem, ze złowieszczym planem, że sam sobie pogram. Potem się okazało, że Pokemony mają jeden save slot. No to sobie czekam.

Opublikowano

Mate5, ale Prime czy Super Metroida to powinieneś kiedyś sobie ogarnąć. W pierwszego metroida grałem 5 minut na emulatorze i starczy. Super Metroid zaczął "boom" na platformery 2d z naciskiem na eksplorację (tak, wcześniej była np. druga Castlevania czy oryginalny Metroid, ale to nie to). Atmosfera w tej grze jest nie do podrobienia. Wszystko ocieka tam tajemniczością, surowością. Bardzo polecam spróbować. No i w grze nie ma oczywiście żadnego tutorialu, bo po co.

No a Prime przeniósł ten gameplay w środowisko 3D z perspektywy pierwszej osoby.

Także idę kupić Super Metroida na WiiU, bo się podjarałem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Powiedział chłopak któremu nie podoba się Terminator 2 i 12 Małp.

WUT ?!! 

w tym momencie przestałem się zupełnie interesować opiniami użytkownika raven_raven

Pokaż gdzie tak napisałem.

http://www.psxextreme.info/topic/90614-bioshock-infinite/?p=2877258

http://www.psxextreme.info/topic/90614-bioshock-infinite/?p=2877744

nobodylikeyou napisał:

"Zdaje sobie sprawę że fabuła Infinite i wynikłe z niej potencjalne błędy (tak mam ich świadomość) istnieją. (...) Inne rzeczywistości, czy cofanie się w czasie to s-f totalne, które kupujemy jak oś fabularną Terminatora 1-3, lub wyrzucamy na śmietnik. Podobno wyż. wspomniany Einstein dowiódł kiedyś matematycznie że przynajmniej w teorii podróże w czasie są możliwe, a grupa innych jajogłowych mu w tym nawet przytaknęła. Czy gdyby jednak była to faktycznie prawda i cofając się w czasie zabilibyśmy np. samego siebie zanim zbudujemy ten wehikuł - My też przestalibyśmy istnieć? To jest dopiero Time Paradox..." 

"Rodzeństwo Luteców jest akurat nakreślone jak należy. Wystarczająco enigmatycznie, by wrzucać nam na myśl "WTF?" co uzupełniała nam chociażby charakterystyczna intrygująca nuta rodem z "12 Małp" podczas ich odwiedzin." 

"Silent Hill 2, 12 Małp, Wyspa Temnic, Odyseja Kosmiczna 2001. Te i nie tylko te filmy oraz gry doczekały się kilometrów postów z próbami zrozumienia tego czego świadkami byli ich widzowie. Czy to automatycznie przekreśla ich fabułę?"

raven_raven napisał
Fizyka kwantowa jako synonim magii w tej grze. Latające miasta, jakieś klucze pojawiające się znikąd. "Ten klucz był tutaj od zawsze, tylko go nie widziałam"... WHAT!?

nobodylikeyou napisał
Ponieważ blokowała ją własną mentalność i brak wiedzy, którą zdobyła kiedy... Od tego momentu Eliz. zyskała status niemalże... To t.j. z przenoszeniem się w przeszłość rodem z serii Terminator. Albo to „kupujemy” albo nie.

raven_raven napisał
"Dałeś porównania do filmów, w których stosuje się podobne wybiegi. No więc ja właśnie tych filmów nie lubię :P."

I CO TERASSSSS !!!!!!!!!11!!!!!

Ale serio, nigdy czegoś takiego nie napisałem.

KŁAMCA!!!!!!!!!!!!!!! ;[

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

o (pipi), masz trochę racji jednak
wklejaj następnym razem konkrety, a nie, że muszę swoje posty na nowo odkrywać (i to jeszcze takie ściany tekstu) :P

Piszesz:

Silent Hill 2, 12 Małp, Wyspa Temnic, Odyseja Kosmiczna 2001. Te i nie tylko te filmy oraz gry doczekały się kilometrów postów z próbami zrozumienia tego czego świadkami byli ich widzowie. Czy to automatycznie przekreśla ich fabułę? Jeśli już tak bardzo chcesz dowalić fabule Infinite może zapodasz przynajmniej jakies konkrety? A tak zrobiłeś to ponoć wcześniej. Odeślij mnie choć do danej strony, a wtedy będziemy mogli ewnetualnie podjąć ten temat.

A ja na to:

Dałeś porównania do filmów, w których stosuje się podobne wybiegi. No więc ja właśnie tych filmów nie lubię

Nom, nie lubię filmów (książek, gier, whatever) w których stosuje się podobne wybiegi co w B:I, czyli niemądrze operuje koncepcją nieskończoności. Nie podoba mi się to i tyle. To była dyskusja o gierce a nie o tych filmach, więc nie miałem zamiaru się bardziej o nich rozpisywać i analizować, który faktycznie robi to dobrze, a który nie i który uważam za dobry, a który nie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

No proszę jaki wysoki poziom w CW, jak chcecie to potraficie :) ICO, SOTC i Okami to najlepsze co spotkało czarnulę. Ma ktoś oprócz mnie platynę w Okami HD?

Nie wiem jakie sa wymagania na platyne na ps3 ale w oryginalnym Okami zrobilem 100% + wszystkie stroje.

Takze prawie 100h z gra doskonala kurtyzany111!1!

JA MAM JA MAM !!! najpierw przemielone na PS2, a potem platyna na PS3. normalnie ze stopińdziesiont godzin malowania słoneczek. ta reedycja to jedna z najlepszych gier EVER. do pełni szczęścia wystarczyły soczyste kolorki na plaźmie, rozdziałka i trofea. 

ojezu, oboże, okami takie dobre 

ciekawe czy fany nietuzinkowych giereczek grały, blubery i te inne. bo mazeo na bank grał, on uwielbia kolorowe japońskie gierki o skakaniu wilczkiem 

wogóle to fanów xboksa co obrażają japońskie gierki to kopałbym, dusił, dźwignie i łamania

do blacharzy jarających się poważnymi grami o obliczaniu średnicy koła czołgu i toru lotu pocisku to bym (pipi)a strzelał

Raz na 500 stron się jakiś ciekawy wątek przewinie. Splatynowane HD wersje Okami, ICO i SotC, a wcześniej dokumentnie przeorane na PS2. Gry życia <3 A tymczasem na xboxie tratatatata, pif, pif, paf, bum, bum, a później koneser indie gardzący komerchą reaguje xD i lolami na wiadomość, że sequel SotC ukazał się w 2001 roku. Zapalmy świeczki i poproszę o chwilę skupienia (*)

Opublikowano

@ raven

Post w którym napisałem n.t. m.in. 12 małp miał miejsce 10 sierpnia i na niego odpowiedziałeś tego samego dnia. Nie padło tam wtedy to zdanie. Dzień później, w następnym podałem przykład paradoksu czasowego serii Terminator i w odp. na ten post napisałeś druzgoczące dla siebie zdanie: "Dałeś porównania do filmów, w których stosuje się podobne wybiegi. No więc ja właśnie tych filmów nie lubię  :P."

Nom, nie lubię filmów (książek, gier, whatever) w których stosuje się podobne wybiegi co w B:I, czyli niemądrze operuje koncepcją nieskończoności. Nie podoba mi się to i tyle. 

A więc jednak napisałeś że nie lubisz Terminatora 2 i 12 Małp!!!!!!!!11111111111 

Jednak wolałem kiedy twój ostatni post nie miał żadnej edycji i wyglądał po prostu:

o (pipi).

xD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ja widziałem i mam go w schowku na wypadek, gdybyś chciał zmienić obóz na sony.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie martw się, nie grozi mi to. Przechodzę właśnie fałszywego mesjasza (TLoU) i po przejściu wysmażę taki post do konsol łors, że bramy królestwa niebieskiego (tj. obóz Sony) zostaną przede mną po wsze czasy zamknięte.

Opublikowano

Pamiętam jak Roziego zjechali bo napisał prawde o tym fałszywym mesjaszu.Ehh

Opublikowano

Jak się nie uspokoisz, to zaleje cię generowana sralnie fala

Opublikowano

Nie martw się, nie grozi mi to. Przechodzę właśnie fałszywego mesjasza (TLoU) i po przejściu wysmażę taki post do konsol łors, że bramy królestwa niebieskiego (tj. obóz Sony) zostaną przede mną po wsze czasy zamknięte.

Najpierw wysmażymy ścianę tekstu n.t. zakończenia po którym i tak pozostaniemy przy swoim. :[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.