Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

PS3 to najgorsza konsola tamtej generacji.

Owszem było na nią parę fajnych gier, itd. ale jako sprzęt to totalna padaka.

A co czyni konsolę dobrą, jak nie fajne gry?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 623,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przepraszam za blad z tym ps3 xD Ale przeciez gry byly dobre a konsola jest do grania no ale ok.

Edytowane przez MateuszeKkK

Opublikowano

Dobrze że Sony uczy się na błędach i ps4 jest nadkonsola od samego początku, xbone już się nie pozbiera.

Opublikowano

A co czyni konsolę dobrą, jak nie fajne gry?

na ps3 nie bylo za duzo fajnych gier... 

Opublikowano

lol , już nie zaklinajcie rzeczywistości. Gier na PS3 jest cala masa - jeżeli chodzi o single, to z reguly pierwsza liga - ta konsola bawi mnie do tej pory, kupując ja po raz 2gi mam wciąż zaleglosci w samych exclusivach (a przecież miałem ta konsole przez bite 3 lata).

Jak PS3 nie ma gier, to nie wiem co można powiedzieć o 360tce z 3 tytułami na krzyz, na dodatek z konsola nawet MS się pozegnal 2 lata temu.

Figaro - konsola to od dawna także spolecznosc, osiagniecia, multiplayer itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Figaro - konsola to obecnie także spolecznosc, osiagniecia i multiplayer.

fuj. Zaraza dzisiejszego gamingu.

Opublikowano

Tak tak Figaro - wiem, Ty pewnie masz sporo czasu by odwiedzać kumpli z padem i grac z nimi na kanapie, ja niestety nie - tymbardziej ciesze się, ze MS pierszym Xboxem i później 360tka wplynal na decyzje Sony, którzy przez lata nie widzieli sensu w grach online....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dżizas easye, pierwsza chorągiewa foruma normalnie XD

Opublikowano

Tak tak Figaro - wiem, Ty pewnie masz sporo czasu by odwiedzać kumpli z padem i grac z nimi na kanapie, ja niestety nie - ciesze się, ze MS swoja konsola tak wplynal na decyzje Sony, którzy przez lata nie widzieli sensu w graniach online...

I caly czas nie widzi.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

lol , już nie zaklinajcie rzeczywistości. Gier na PS3 jest cala masa - jeżeli chodzi o single, to z reguly pierwsza liga - ta konsola bawi mnie do tej pory, kupując ja po raz 2gi mam wciąż zaleglosci w samych exclusivach (a przecież miałem ta konsole przez bite 3 lata).

Jak PS3 nie ma gier, to nie wiem co można powiedzieć o 360tce z 3 tytułami na krzyz, na dodatek z konsola nawet MS się pozegnal 2 lata temu.

gier na ps3 jest od metra... ja mowie jednak o fajnych grach. 

Opublikowano

może masz slaby gust.

Don - niby dlaczego choragiewka ? Na temat PS3 od lat mam takie samo zdanie, a single z tych "słabych" grach Zeratul stawiam mocno przed wszytskimi grami z Xboxa 360.

Roznorodnosc zas gier sprawia, ze jeżeli ktoś preferuje tylko SINGLE PLAYER, nie poleciłbym mu Xboxa nigdy - zwłaszcza, ze w tych najglosniejszych seriach niestety często kampanie sa po prostu do DUPY. To jak przez ostatnie lata z(pipi)aly się Gearsy, części Halo takie jak Reach, ODST itp. - jeden wielki ziew jeżeli chodzi o kampanie.

Chociaz z multi tez bywalo roznie - ale co z tego, gdy na PS3 po prostu jest jeszcze słabiej...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak tak Figaro - wiem, Ty pewnie masz sporo czasu by odwiedzać kumpli z padem i grac z nimi na kanapie, ja niestety nie

aha, to współczuję.

Opublikowano

No ale ty jestes hamburgerem i jarasz sie tylko pifpaf. Na ps3 wyszło sporo japonszczyzny i jak na moj gust sa lepsze gry bo wbijam laske w pudziany i strzelanie do krasnali w kilku odsłonach.

Opublikowano

No ale ty jestes hamburgerem i jarasz sie tylko pifpaf. Na ps3 wyszło sporo japonszczyzny i jak na moj gust sa lepsze gry bo wbijam laske w pudziany i strzelanie do krasnali w kilku odsłonach.

Jakie? Mowisz o kolesiu strzelajacym piorunkami pifpaf, o zabojcy origami ktory zostaje mistrzem QTE, o kwiatuszku latajacym przez pola, o japonszczyznie w subhd z grafika z PS2?

Opublikowano

''A recent poll from Ars Technica shows that 37% of owned games on Steam remain unplayed, and simply sit in digital libraries collecting virtual dust.''

gaben-640x353.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bo ile "dobrych" exow wyszlo Mazzeo w ostatnich 2 latach ? Sprzedajac 360tke mialem wrazenie ze ograłem już wszytsko - zmeczony juz byłem ta konsola.

Figaro - kwestia wieku, im jesteś starszy tym mniej masz czasu - ciesze się wiec, ze mogę o 23 odpalić konsole i pograc z kumplem Online.

Jeżeli dla Ciebie to "zaraza" to jesteś trochę zacofany...

Edytowane przez easye

Opublikowano

''A recent poll from Ars Technica shows that 37% of owned games on Steam remain unplayed, and simply sit in digital libraries collecting virtual dust.''

37% to i tak mało, ja patrząc na swoją bibliotekę to bym powiedział, że z 80% (90% jeśli odliczyć gry włączane dla kart).

#pozdrawiam

Opublikowano

Jakie? Mowisz o kolesiu strzelajacym piorunkami pifpaf, o zabojcy origami ktory zostaje mistrzem QTE, o kwiatuszku latajacym przez pola, o japonszczyznie w subhd z grafika z PS2?

DragonsCrown09.jpg

wipeout1920_2.jpg.jpg

Journey-PS3-game.jpg

maxresdefault.jpg

valkyria-chronicles-20080820052545365.jp

demons-souls-pic.jpg

04b5846579_nie_dla__psa_.jpg

Opublikowano

Yeti mowimy o grach na ps3, wiec nie wrzucaj screenow z gier ktore pociagnie ps2

+ Dodał MODERATOR
Po kiego cytować całość jak odpowiadasz bezpośrednio pod postem?

bo czasem jak odpowiadam to ktos w miedzy czasie cos napisze i nie jest bezposrednio pod... 

Opublikowano

ale nextgen 720p jest w (pipi)(pipi)ke :teehee:

Nie wiem po co oni go wydawali, skoro większość gier ciagnie 360tka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Yeti mowimy o grach na ps3, wiec nie wrzucaj screenow z gier ktore pociagnie ps2 

Ha5odCV.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pitu pitu niewiem czy było ale SONY sprzedaje swoje udziały w Square-Enix.

http://www.gametrailers.com/news-post/73284/sony-is-selling-all-of-their-square-enix-stock

znowu beczunia z sonybociarni, jak ludzie nie uciekli z ich obozów to ich wyjebali, ostatki sprzedali, spoko na ps4 będą jechać na killzłomie, uncharted i gran turismo...4the players!

https://www.youtube.com/watch?v=cgBWPYCkaoI

:sweat:

I znowu gadka że na X360 od 2 lat nie wyszła żadna gra xD

zeszły rok był słaby dla x360 to fakt ale w tym roku x360 miażdży grami ps3, $ony takie dobre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.