Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Też nie mogę doczekać się E3 i pokazu możliwości PS4, tych wszystkich eksow, które pokażą, ze na rynku mamy jednego next gena, już nie wspominając o multiplatformach posiadających 2 razy więcej pikseli. To będzie piękne E3. :)

Dwa razy wiecej pikseli w PS Home, tez nie moge sie doczekac.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

MS 3 konsole i 3 pady, każdy za(pipi)isty. (balona poprawili i była S)Nie ograłem za wiele bijatyk, więc krzyżak mi powiewał, ale mogę zrozumieć narzekania fana mordoklep. 

DS był najlepszym padem, dopiero nowy ich pad okazał się najlepszy. Mogą nasrać na klatę - najlepsza kupa na świecie. 

Brakuję tutaj Rogera do tego całego betonu. Nawet światełko odbijające się w TV nie wadzi, bo to najlepszy pad :D 

Monika może nie pisać, ale ma XO i cycki są w naszym obozie  :banana:

Opublikowano

Haha, żarty przez łzy. Wiem, ze w ostatnich miesiącach rzeczywistość was przytłoczyła, ale trzeba się pogodzić z faktem, ze microsoft wydał bubel technologiczny, a Nadkonsola jest tylko jedna.

Zobaczymy jak potoczy się E3, ile gier zostanie zapowiedziane na poszczególne konsole, ale patrząc na politykę microsoftu na przykładzie np. takiego Rime (sony dostało exc. za free od głąbow z micro.) stawiam, ze posiadacze PS4 będą mieli więcej powodów do radości.

PS. Naughty Dog z Uncharted znów wygrają całe E3, to już robi się trochę nudne.

Opublikowano

Haha, żarty przez łzy. Wiem, ze w ostatnich miesiącach rzeczywistość was przytłoczyła, ale trzeba się pogodzić z faktem, ze microsoft wydał bubel technologiczny, a Nadkonsola jest tylko jedna.

Zobaczymy jak potoczy się E3, ile gier zostanie zapowiedziane na poszczególne konsole, ale patrząc na politykę microsoftu na przykładzie np. takiego Rime (sony dostało exc. za free od głąbow z micro.) stawiam, ze posiadacze PS4 będą mieli więcej powodów do radości.

PS. Naughty Dog z Uncharted znów wygrają całe E3, to już robi się trochę nudne.

A co powiesz o głąbach z Sony przez których nie ma tytanowego janusza na PS4? Działa tylko w jedną stronę?

Opublikowano

Ale wygrają czym?

Jakimś podrasowanym gameplayem z rzeczami, których w 80% nie będzie w finalnej wersji gry, no ale dobre Sony, uczciwe Sony, nie ufa się ludziom którzy chcieli Cię wyruchać.

Na PS4 Sony dalej ładuje do swoich gier Online Passy?

Opublikowano

Ps4 ma synchro osiągnieć? Przez ten super darmowy necik i synchro osiągnieć nie mam platyny w the Journey. Usługa przychlast. 

Nie sprawdzałem też wejścia do listy trofeum, nadal konsola potrzebuję od pyty czasu żeby ogarnąć listę? 

Tutaj XO ssie, bo trochę wolno chodzi to wszystko, ale do naprawienia z kolejnym updatem. Jestem spokojny :)

Obóz sony:

- nie macie full hd, 1080 i 60 klatek

Obóz MS

- Forza 5 ma 1080/60

Obóz sony

-wygląda c(pipi), okrojone i są płatności 

bitch-please.jpeg

Warto pamiętać ten moment- TF, to beka, LOL, majtki na studniówce.

2 wychodzi na PS4 i jest to super tytuł, wypas multi, cud, miód i orzeszki. A jak będzie w plusie po pół roku- istna perełka!!11

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Luck jest faktycznie co raz bardziej zabawny, w zasadzie to na miejscu xbotów kazałbym mu siedzieć cicho, bo tylko szkodzi swojej partii. No ale ja nie zamierzam poprzestawać. Więc podsumowanie jego rozumowania:

1. Twierdzi, że Xbox One dostał wiecej gier AAA, i gry w cyfrowej dystrubucji których więcej ma PS4 są niewarte rozważania -> jednocześnie uważa, że liczy się gameplay a nie grafika, wytykając innym że tak postrzegają gry.

2. Uważa że na PS4 są głównie średniaki -> jednocześnie uważa że woli grać w Ryse, które ma średnią 60 na MC.

3. Twierdzi że liczy się jakość, a nie ilość -> przytacza pełną listę gier ex'ów na Xboxa 360, nie bacząc na to że PS3 ma więcej gier eksluzywnych o średniej wyższej niż 79 na MC.

4. Zaprzecza jakoby XO nie miał problemów z Full HD -> przytacza jeden tytuł w kółko, nie widząc dominacji gier które mają full HD na PS4 względem gier na XO.

Voila. Nic dodać, nic ująć. Czekamy na więcej ;)

Opublikowano

> xbox one

> jakość

> ryse

Klapki drogie! Po co wy w ogóle wdajecie się w "dyskusję" z takim osobnikiem? :woot:

Opublikowano

Dodatkowo to kolejna osoba, ktora poki co w nic nie grala, a wymieniane tytuly na XO dopiero planuje zakupic. :teehee:
I te "1dolarowe produkcje" - LOL dla mnie te gry z Plusa pokroju Outlasta, Dead Nation czy Resogun sa lepszymi szpilami niz polowe exow z PS4 i Xbona.

Ps4 ma synchro osiągnieć? Przez ten super darmowy necik i synchro osiągnieć nie mam platyny w the Journey. Usługa przychlast.

Nie sprawdzałem też wejścia do listy trofeum, nadal konsola potrzebuję od pyty czasu żeby ogarnąć listę?

Na PS4 obecnie wszystko lezy po stronie serwerow, jednak usluga poszla tak do przodu, ze wchodzac w znajomych, trofea, imprezy nie czekasz nawet pol sekundy by dane informacje wyswietlic. Ogolnie jezeli chodzi o system, aktualizacje w tle, szybkosc dzialania moglbym spokojknie stwierdzic, ze dziala to lepiej niz na Xbox One.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Luck dostarcza :-)

Czekaj czekaj, dzis bede mial Forze, oj bedzie beka cos czuje, a bede umial ja wytknac, bo gralem w kazda czesc Forzy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Człowiek włazi tutaj od święta, myśli że przeczyta coś nowego a tutaj widzę bez zmian. Widać że gracze już wybrali next-gena -> PS4.

Na E3 Sony pozamiata, w sumie to samo Naughty Dog zmiecie wszystko i wszystkich :). Na każdym trailerze, który będzie na E3 w narożniku powinna być taka o to wzmianka:

PS4 - 1080p

X1 - 900p

:teehee:

Opublikowano

Gdzieniegdzie Xbox One - 720, Xbox 360 - 720  :teehee:

Warto pamiętać ten moment- TF, to beka, LOL, majtki na studniówce.

2 wychodzi na PS4 i jest to super tytuł, wypas multi, cud, miód i orzeszki. A jak będzie w plusie po pół roku- istna perełka!!11

Moze u Ciebie, ja np. nie mam potrzeby bronic na sile kawalka plastiku, ktory kupilem, dlatego jezeli sytuacja bylaby podobna, 2ka chodzilaby w 720p, ze screen tearingiem, kulejacym frameratem,grafa z CODa, a gra wychodzilaby takze na 10 letnia PS3, z takimi roznicami jak obecnie na Xie, to beka bylaby taka sama.

Ale patrzac na ostatnie miesiace i nadchodzace, tylko nextgen MS ma problemy i pewnie bedzie mial z obrazem HD.

Ale who cares ? MS przeciez mial wizje ("grafika dla nas nie jest najwazniejsza",konsola zrewolucjonizuje rynek!), dzięki czemu możesz podłaczyć dekoder telewizyjny, dostajesz Kinecta, ktory mierzy cisnienie, masz sterowanie glosem i całą masę funkcje pokroju Snap, ktorych nikt grajac nie uzywa, 300 tys serwerow, ktore nadal nie radza sobie z tym by wyswietlac osiagniecia i chmura - CHMURA ! - jak panujący kryzys - wszyscy o niej slyszeli, ale nikt nie widzial...

:teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie rozpedzajcie sie tak z tym zamiataniem. Od paru lat jedni drugich zmiatają a jak wychodzi każdy wie trailerki teaserki itd :)

Opublikowano

Luck jest faktycznie co raz bardziej zabawny, w zasadzie to na miejscu xbotów kazałbym mu siedzieć cicho, bo tylko szkodzi swojej partii. No ale ja nie zamierzam poprzestawać. Więc podsumowanie jego rozumowania:

1. Twierdzi, że Xbox One dostał wiecej gier AAA, i gry w cyfrowej dystrubucji których więcej ma PS4 są niewarte rozważania -> jednocześnie uważa, że liczy się gameplay a nie grafika, wytykając innym że tak postrzegają gry.

2. Uważa że na PS4 są głównie średniaki -> jednocześnie uważa że woli grać w Ryse, które ma średnią 60 na MC.

3. Twierdzi że liczy się jakość, a nie ilość -> przytacza pełną listę gier ex'ów na Xboxa 360, nie bacząc na to że PS3 ma więcej gier eksluzywnych o średniej wyższej niż 79 na MC.

4. Zaprzecza jakoby XO nie miał problemów z Full HD -> przytacza jeden tytuł w kółko, nie widząc dominacji gier które mają full HD na PS4 względem gier na XO.

Voila. Nic dodać, nic ująć. Czekamy na więcej ;)

Nie tylko ja twierdze, bo większość jest zgodna co do lineupu. XO miał ciekawszy :*

Zobacz najnowszy news, wasz mentor sony sam napisał, że jest masa popierdółek- stąd wyższa ilość wydanych gier.

Czyli sugerujesz się metryczkami i opinia innego gracza nie sprawdzając sam gry :) MISZCZ Ale wiele nie oczekuje od typa który kupuje najlepsza exa day one i ogrywa pół roku pózniej XD 

I podaj konkretny przykład, gdzie zaprzeczam. Słuchasz muzyki i widzisz kolorowe neony czy jak? lol 

Dam Ci cynka nawet- wspominam o AC4 i patchu na Ps4 :) 

Dodatkowo to kolejna osoba, ktora poki co w nic nie grala, a wymieniane tytuly na XO dopiero planuje zakupic. :teehee:

I te "1dolarowe produkcje" - LOL dla mnie te gry z Plusa pokroju Outlasta, Dead Nation czy Resogun sa lepszymi szpilami niz polowe exow z PS4 i Xbona.

Na PS4 obecnie wszystko lezy po stronie serwerow, jednak usluga poszla tak do przodu, ze wchodzac w znajomych, trofea, imprezy nie czekasz nawet pol sekundy by dane informacje wyswietlic. Ogolnie jezeli chodzi o system, aktualizacje w tle, szybkosc dzialania moglbym spokojknie stwierdzic, ze dziala to lepiej niz na Xbox One.

Nie wiem po co easye kupowałeś konsole, trzeba było zainwestować w ipada air i cisnąć gierki za dolara i mniej.

Sama w sobie szybkość os, na + PS4. MS robi coraz gorsze dashe- wieszaki na reklamy. Pierwszy z zakładkami był najlepszy. Ale to akurat można poprawić. Nie miałem okazji sprawdzić osiągnięć, a to mnie ciekawiło, bo w ps3 żenada.

Luck dostarcza :-)

Czekaj czekaj, dzis bede mial Forze, oj bedzie beka cos czuje, a bede umial ja wytknac, bo gralem w kazda czesc Forzy.

Napisałeś, że wygląda gorzej, a teraz, że dopiero kupujesz :D MISZCZ numer dwa. 

Ja stwierdzam fakt, że gra osiągnęła 1080/60. 

Opublikowano

ND - hello ! Akurat ich tytuly nawet na poprzedniej generacji zmiotly wszystko, wiec...

Nie wiem po co easye kupowałeś konsole, trzeba było zainwestować w ipada air i cisnąć gierki za dolara i mniej.

Sama w sobie szybkość os, na + PS4. MS robi coraz gorsze dashe- wieszaki na reklamy. Pierwszy z zakładkami był najlepszy. Ale to akurat można poprawić. Nie miałem okazji sprawdzić osiągnięć, a to mnie ciekawiło, bo w ps3 żenada.

Nie wiem po co kupowales konsole Luck - trzeba bylo zostac przy 360tce i cisnac w gierki 720p.

Kupujesz nextgena dla Ryse, ktory srednia ocen ma na poziomie Knacka (to dopiero jest deal!) co gorsze, nadal nie wiesz zbytnio o czym piszesz - taki Outlast to najlepszy horror w jaki gralem przez ostatnie lata, srednia ocen zreszta wyzsza niz Twoje exy na Xbonie (za rogiem DayLight - takze za free)

No PS3 wszystko jest zenada - poza grami - jak widac sytuacja obu firm odwrocila sie o 180 stopni. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gralem juz w Forze 5 na standzie w sklepie, a dzis bede mial ja u siebie na 55calach w przeciwienstwie do Ciebie bede mogl wyrobic sobie wlasne zdanie.

Ty od paru stron udzielasz sie najwiecej a jak sam napisales, jeszcze nic nie kupiles a tylko planujesz zakup, beka z ciebie i tyle.

Na chwile obecna fajny w Xbox One jest Skype, bardzo fajne to sledzenie postaci. Cos innowacyjnego, powiew swoezosci, szkoda ze cala reszta to dno, jak gralem w sklepie to pisalem nawet ze pad to mesjasz, majac go w domu w reku, uwazam ze nest gorszy niz pad od X360, strasznie zwalone LB/RB

Opublikowano

Bedzie beka jak za te powiedzmy 7 lat sony przegra generacje i utraci stolek lidera jak to bylo teraz z x360 i ps3 w sensie, x360 miazdzyl ps3 po czym zaczal bawic sie w kineckty i darowal sobie normalne gry, gdzie sony odrobilo i przegonilo pod koniec zywota x360.

Jak dadza dupy to bedzie beka generacji, nie wiem co musza zrobic by zyebac aktualna pozycję.

Sony polska takie dobre. W stanach promocja gierki po 3 zl klasyki na vite i ps3 a w polszy wielkanocne wyprzedaz, z 279 na 214zl battlefield 4, gratulacje scep! Kupie 50 dla rodziny i znajomych.

Opublikowano

Na promocje na Vicie i PS3 u nas takze nie ma co narzekac - srednio gry po 8-12 zl, tytuly pokroju Wolf Among US, Ni No Kuni i inne po 20 zl...

Poza tym w Stanach takze nie ma promocji na gry z PS4, wiec ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

@eX4cT_PL

No ale juz po trailerach pewnie widziales, ze model jazdy jest slaby. Do tego szybki research na YT i okazalo sie, ze gra nie trzyma 60 klatek na sekunde. Wiec po co ci sprawdzac u siebie w domu Forze5 jak wszystko pewnie juz wiesz : O

Opublikowano

Easy k*rwa i ty brutusie?!?! Myślałem ze gramy w tym samym teamie :( i ten avatar. Gdzie sie podziały <nutki> tamte xboty <nutki>

Opublikowano

Kupiłem XO, bo miałem taki kaprys ;) Wiec bekuj dalej. 

Mam TF i Call of Duty Ghosts. Jak dostane w dobrej cenie fm5, to sobie kupie, nie sraj metką :) I gdzie napisałem, że nic nie kupiłem? Jeszcze Ryse ograłem solidnie. 

A Ty co ograłeś na XO oprócz FM5 w sklepie olo 

Przecież Easye wysłał wiadomość, że zmienia obóz i mamy go usunąć. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

No i widzisz Luck - grasz obecnie w 2 gry, w których roznice nie jest znaczaca - COD Ghost 720p i Tytanfall 729. Dla mnie to wlasnie w nowej konsoli MS jest najbardziej zenujace - dlatego tez wybrałem PS4.

No niestety - poki co nie zapowiada się bym wrocil do MS - bo dla mnie nowa konsola MS to po prostu technologiczny bubel.

Może jak wyjdzie HALO 5, to serce zabije mocniej...

Edytowane przez easye

Opublikowano

@eX4cT_PL

No ale juz po trailerach pewnie widziales, ze model jazdy jest slaby. Do tego szybki research na YT i okazalo sie, ze gra nie trzyma 60 klatek na sekunde. Wiec po co ci sprawdzac u siebie w domu Forze5 jak wszystko pewnie juz wiesz : O

Model jazdy w Forzie 5 to jej najmocniejsza strona, widac to juz po gameplayach.
Opublikowano

Jakbym chciał, to obie ogrywam na PC i full ustawieniach. 

Chciałem XO, to mam. Nie widzę problemu  :teehee:

Jak widać, nie kupiłem dla gier, bo teraz kończę kilka gier które mi zostały na 360 i sprzedaję. Potem ogram kolekcje the elder scrolls na PC :]

Edytowane przez luck1985

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.