Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Każdy gra na czym chce ja robie tak na exy z danej konsoli gram na konsoli a multiplatformy zawsze biorę na PC nie mamy czasów jak 10 lat temu ze pc po 2 latach nadaje sie do wymiany kupując porządna maszynkę teraz za rok zmieniasz grafikę i dalej jedziesz na Max detalach mam core i5 GTx 660ti i na brak mocy nie narzekam... Gracze robią sobie krzywdę tym ze wybierają np takiego bf4 na konsole a nie na pc. Na konsole to ma być god of war ratchet uncharted czy Mario luigi. Dlatego co pecetowe zostawcie pecetowcom a co konsolowe konsolowcom...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Każdy gra na czym chce ja robie tak na exy z danej konsoli gram na konsoli a multiplatformy zawsze biorę na PC nie mamy czasów jak 10 lat temu ze pc po 2 latach nadaje sie do wymiany kupując porządna maszynkę teraz za rok zmieniasz grafikę i dalej jedziesz na Max detalach mam core i5 GTx 660ti i na brak mocy nie narzekam... Gracze robią sobie krzywdę tym ze wybierają np takiego bf4 na konsole a nie na pc. Na konsole to ma być god of war ratchet uncharted czy Mario luigi. Dlatego co pecetowe zostawcie pecetowcom a co konsolowe konsolowcom...

Nowy tutaj? :P

Ogólnie masz racje ale ja tu tylko zaczepiam konsolowców bo mam wolną chwilę, nie bierz w tym temacie nic na poważnie.

A tak z innej beczki, do modów. Kto i dlaczego zabrał mi tytuł PC Master Race? :<

Opublikowano

ND - hello ! Akurat ich tytuly nawet na poprzedniej generacji zmiotly wszystko, wiec...

Uncharted zmiótł wszystko, czego to się człowiek nie dowie.

singla z Uncharted 2 stawiam przed wszytskimi czesciami Gearsow.

No to wszystko czy tylko gearsy?

Opublikowano

Niestety - więcej gier konkurencyjnych na Xboxie 360 nie było. :teehee:

A - i ND to także (bądź przede wszystkim) The Last Of Us.

Po ich tytułach z poprzedniej generacji ostatnia rzecza nad jaka bym się zastnawial jest pytanie - czy podolaja z PS4, bo "trailery z reguly odbiegają".

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dodatkowo to kolejna osoba, ktora poki co w nic nie grala, a wymieniane tytuly na XO dopiero planuje zakupic. :teehee:

I te "1dolarowe produkcje" - LOL dla mnie te gry z Plusa pokroju Outlasta, Dead Nation czy Resogun sa lepszymi szpilami niz polowe exow z PS4 i Xbona.

dokładnie, zgadzam się. Mowię jak jest, a chyba jako jedna z kilku raptem osób (Zeratul, exact, ktoś jeszcze ?) mam 2 next geny. outlast i resogun połykają bez popity wszystkie te "duże" tytuły na oby dwie konsole.

Ja mam oba next geny, a PS4 nie wlaczane od stycznia. Ale ja szanuje marki...

Opublikowano

Szanowanie marki ^^ Po tych paru miesiącach (pipi)owego PR, Marketingu, podejście do klienta i wielu innych zenujacych momentach naprawdę jest za co MS szanować.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dodatkowo to kolejna osoba, ktora poki co w nic nie grala, a wymieniane tytuly na XO dopiero planuje zakupic. :teehee:

I te "1dolarowe produkcje" - LOL dla mnie te gry z Plusa pokroju Outlasta, Dead Nation czy Resogun sa lepszymi szpilami niz polowe exow z PS4 i Xbona.

dokładnie, zgadzam się. Mowię jak jest, a chyba jako jedna z kilku raptem osób (Zeratul, exact, ktoś jeszcze ?) mam 2 next geny. outlast i resogun połykają bez popity wszystkie te "duże" tytuły na oby dwie konsole.

Ja mam oba next geny, a PS4 nie wlaczane od stycznia. Ale ja szanuje marki...
Ja nie włączyłem Xo od lutego jak skończyłem DR3, bo tytanowego Janusza gram w jedyna sluszna pecetowa wersj. A szanuje swoja matkę i ojca.
Opublikowano

No hav3n jak widać bardzo mało gra na konsoli, skoro tyle czasu zajmuje mu przejście Ryse czy DR...

Opublikowano

Mi Titan zajmuje wiekszosc czasu, a PS4 napewno odkopie przy premierze Transistor.

Ryse I DR3 skonczone ale fakt, ostatnio mam malo czasu na granie :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no i to jest wlasnie glowny blad MS - najfajniesza gra wyszla na PC i leciwa 360tke.

Jeszcze gdyby roznice były takie jak w hejtowanym BFie, to może jakiś argument do zakupu nextgenie by był.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no i to jest wlasnie glowny blad MS - najfajniesza gra wyszla na PC i leciwa 360tke.

Jeszcze gdyby roznice były takie jak w hejtowanym BFie, to może jakiś argument do zakupu nextgenie by był.

Ale jaki w tym błąd? Sprzedaż TF na Xone zmiażdżyła PC + X360 razem wzięte.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zamieścisz dane sprzedaży ? Dziwna sytuacja, zwłaszcza, ze przecież 360tek jest tak dużo na swiecie.

Opublikowano

zamieścisz dane sprzedaży ? Dziwna sytuacja, zwłaszcza, ze przecież 360tek jest tak dużo na swiecie.

Przy okazji premiery w UK było policzone.

Przy premierze na Xone i PC, na PC sprzedało się coś ok. 10% tego co na Xone, a na X360 sprzedało się 20-25% tego co na Xone.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Titanfalla, to używki na Xbox One chodzą już po 130zł. :) A premiera była dość niedawno. Już dawno mówiłem, że te magiczne 270zł za każdą grę na konsolach to bzdura. To tylko teoria, która nie ma pokrycia w praktyce kupowania gier.

Druga sprawa, która mnie zastanawia, to dawne newsy, że Respawn pierwotnie grę robiło od podstaw na X360, ale potem się przerzuciło na X1, by zrobić grę bardziej next-genową. Gdy porówna się teraz obie wersje wygląda to tak jak port z X360 na X1, czyli tak jakby gra była robiona jednak od podstaw na X360.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Sprzedaż gier na konsole zawsze była wieksza od PC, więc nie ma co to sie dziwić. pamiętam kiedyś jakieś to 10 czy top 20 jedyną gra pecetowa na liście był WoW i tyle. Pamiętam też kiedyś, że przy jakiejś czesci CoD podawali, ze sprzedaż wersji PeCetowej to zaledwie 3% tego co zeszło z półek.

Opublikowano

Gralem juz w Forze 5 na standzie w sklepie, a dzis bede mial ja u siebie na 55calach w przeciwienstwie do Ciebie bede mogl wyrobic sobie wlasne zdanie.

Ty od paru stron udzielasz sie najwiecej a jak sam napisales, jeszcze nic nie kupiles a tylko planujesz zakup, beka z ciebie i tyle.

Na chwile obecna fajny w Xbox One jest Skype, bardzo fajne to sledzenie postaci. Cos innowacyjnego, powiew swoezosci, szkoda ze cala reszta to dno, jak gralem w sklepie to pisalem nawet ze pad to mesjasz, majac go w domu w reku, uwazam ze nest gorszy niz pad od X360, strasznie zwalone LB/RB

Faktycznie. Sam pad, mistrz, ale lb/rb chodza za ciezko.

Mam bona na hacjendzie od przedwczoraj z Forza i Tytanem i ogolnie wrazenia pozytywne. Kinect generalnie wqrwia, sporo, sporoo czasu zajelo dostosowanie ustawien itd

W skajpie nie umie wyszukac znajomych ktorzy sa np na tel, czy pc. Komendy to juz w ogole porazka. Bawi to przez minute, pozniej juz tylko frustruje.

Opublikowano

-Nie spodziewalbym się tego.

Może na 360tce już wiekszosc piraci. W końcu Ms już od dłuższego czasu dał sobie spokoj w walce z piratami.

Właśnie, zastanawoajace że jeszcze nie złamało nextgenow.

Opublikowano

-Nie spodziewalbym się tego.

Może na 360tce już wiekszosc piraci. W końcu Ms już od dłuższego czasu dał sobie spokoj w walce z piratami.

Właśnie, zastanawoajace że jeszcze nie złamało nextgenow.

Easye, rozbrajasz. Jeszcze nie doszedłeś do tego, że po 8 latach sprzętu na rynku sprzedaż gier leci na łeb na szyję?

Opublikowano

lol, w jaki niby sposób dał sobie spokój z piratami? Przecież każda nowa wersja konsoli ma nowe zabezpieczenia sprawiające coraz więcej problemów. Nie wiem jak bardzo trzeba paść na łeb by twierdzić, że M$-owi byłoby na rękę wspieranie piractwa.

A Vita jest złamana? A 3DS jest złamany? Wii U? Ile czasu zajęło złamanie PS3, i to nie wszystkich? Co niby jest dziwnego w tym, że zabezpieczenia idą do przodu?

Opublikowano

raven, nie twierdzę że wspierają, ale od mniej więcej 2 lat piraci nawet po pobraniu aktualozacji nie muszą zmieniać Softu. Wcześniej były oflagowania, bany, coś z tym robiono, teraz nawet na starych LT ludzie cioraja e South Park, Tytanfall itp.

Więc chyba jednak się poddali...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiadomo jak się TF sprzedał na PC bo nie ma danych dotyczących cyfrowej dystrybucji a pudełka kupują tylko nieuświadomieni gracze/gimby mamo kup. Nie twierdze jednak że lepiej niż na XOne bo dla tej konsoli to must have. I to dosłownie bo jak chcesz na Xboxie w coś grać to nie masz innego wyboru.

Opublikowano

Gracze robią sobie krzywdę tym ze wybierają np takiego bf4 na konsole a nie na pc. Na konsole to ma być god of war ratchet uncharted czy Mario luigi. 

To nigdy tak nie działało.

Opublikowano

A to dziwne, bo ja caly weekend spedzilem na graniu w Plants vs Zombies Garden Warfare, bo doszedl nowy tryb i darmowa mapa, a takze bawilem sie w FM5 bo rowniez calkiem niedawno Turn10 udostepnil nowy tor za darmo.

Na PS4 jest natomiast Infamous i Free 2 Play. 

Opublikowano

Gracze robią sobie krzywdę tym ze wybierają np takiego bf4 na konsole a nie na pc. Na konsole to ma być god of war ratchet uncharted czy Mario luigi.

To nigdy tak nie działało.

No nie wiem, BF wczesniej nie występował na konsolach (a przynajmniej w takiej formie jak na PC) a gdy wreszcie konsolowscy dostali takiego samego BF jak na PC to było to wykastrowane w stosunku choćby do BF2 - Bad Company 2. Oczywiście nie twierdzę, że to źle bo gra dostarczała masę funu i była chyba ostatnią dobrą grą od DICE z serii BF, ale jednak co fakt to fakt.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.