Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Haha, żarty przez łzy. Wiem, ze w ostatnich miesiącach rzeczywistość was przytłoczyła, ale trzeba się pogodzić z faktem, ze microsoft wydał bubel technologiczny, a Nadkonsola jest tylko jedna.

Zobaczymy jak potoczy się E3, ile gier zostanie zapowiedziane na poszczególne konsole, ale patrząc na politykę microsoftu na przykładzie np. takiego Rime (sony dostało exc. za free od głąbow z micro.) stawiam, ze posiadacze PS4 będą mieli więcej powodów do radości.

PS. Naughty Dog z Uncharted znów wygrają całe E3, to już robi się trochę nudne.

A co powiesz o głąbach z Sony przez których nie ma tytanowego janusza na PS4? Działa tylko w jedną stronę?

Żartujesz? Sytaucja z TF jest zupełnie inna niż z Rime. Ea przyszło do Sony i powiedziało :hej, mamy taki fps dla niepełnosprawnych, pokolenie cod będzie w siódmym niebie, jesteście zainteresowani?", na to Sony "nie, dzieki, ale ta gra nie współgra z tym jak widzimy PS4". Własnie tak było w przypadku Rime, microsoft olał ten tytuł, bo nie pasuje do ich konsoli pełnych strzelanek, tak samo jak Heavy Rain (też miał wyjść na X360, ale microsoft nie chciał).

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jak nie jak tak zobacz nawet na doablo gdyby tworzyli ja tylko pod graczy pc to sprzedałaby więcej i nie byłoby takiego hejtu w ich stronę ze diablo uproszczone specjalnie pod konsole... Taka firma która tworzy gre powinna mieć 1 target o pod to pisać bo wiadomo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Zobaczcie teraz takiego god of war dla mnie ciupanie w niego na pc nie wchodziłoby w gre a na ps2 grało sie miodnie dla tej gry nadal na polce stoi ps2 i obie części gow tak zebym mógł sobie pograć jak mnie naleci ochota... Dla takich gier kupuje sie sprzęt

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano
Żartujesz? Sytaucja z TF jest zupełnie inna niż z Rime. Ea przyszło do Sony i powiedziało :hej, mamy taki fps dla niepełnosprawnych, pokolenie cod będzie w siódmym niebie, jesteście zainteresowani?", na to Sony "nie, dzieki, ale ta gra nie współgra z tym jak widzimy PS4".

Dokładnie, dlatego Sony zdecydowało się wydać czerstwe Shadow Fall którego nikt nie chciał kupić po 2 miesiącach od premiery za więcej 70zł.

Opublikowano

Top 5 best selling PS3 games:

1. GTA V

2. GT5

3. TLoU

4. GT5 Prologue (lol)

5. God of War III

Top 5 best selling Xbox360 games:

1. Kinect Adventures (beka)

2. Halo 3

3. CoD: Black Ops (beka)

4. Minecraft (beka)

5. CoD: MW2 (beka ekstrim)

Opublikowano

1. GTA V

2. GT5

3. TLoU

4. GT5 Prologue (lol)

5. God of War III

2. Halo 3

4. Minecraft (beka)

Czerstwy trolling.

Opublikowano

1. GTA V

2. GT5

3. TLoU

4. GT5 Prologue (lol)

5. God of War III

2. Halo 3

4. Minecraft (beka)

Fajne bzdury

Opublikowano

lol, skąd to pier,dolenie?

Jakiś czas temu sprawdzałem, KAŻDY CoD prócz jednego (bodajże właśnie Black Ops) na PS3 sprzedał się lepiej od TLOU

Opublikowano

Żartujesz? Sytaucja z TF jest zupełnie inna niż z Rime. Ea przyszło do Sony i powiedziało :hej, mamy taki fps dla niepełnosprawnych, pokolenie cod będzie w siódmym niebie, jesteście zainteresowani?", na to Sony "nie, dzieki, ale ta gra nie współgra z tym jak widzimy PS4".

Dokładnie, dlatego Sony zdecydowało się wydać czerstwe Shadow Fall którego nikt nie chciał kupić po 2 miesiącach od premiery za więcej 70zł.

Nie dość, że xbot, to jeszcze bezczelnie kłamie.

Bansai, wyniki nie dziwią, samo to, że ktoś kupuje konsole Microsoftu oznacza, że jest pozbawiony jakiegokolwiek gustu i dobrego smaku. Banda gimbusów, które w 1999r nie wiedziała co to PSX.

Opublikowano

Uuu, szybka riposta czolowych botow, bol dupki obecny.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

Mam uczulenie na kłamstwa.

Trzeba być kompletnym deklem żeby uwierzyć, że TLOU, GoD of War i GT5:P sprzedały się lepiej od codów na PS3.

Opublikowano

Magia i moc Infamous

ibwu40nwyQrXJ8.JPG

iPhoneUpload_zso98b7cj3.jpg

13955245995_a001fc63d6_o.jpg

13941654081_cd72770ce7_o.png

Racja, jest MOC!

Opublikowano

Trzeba umiec krecic prowo. Nawet 5 minut nie minelo i widze Mazzeo oraz Don Sterydo, to oznacza tylko dwie rzeczy, damage control i bol dupy :teehee:.

Opublikowano

Trzeba umiec krecic prowo. Nawet 5 minut nie minelo i widze Mazzeo oraz Don Sterydo, to oznacza tylko dwie rzeczy, damage control i bol dupy :teehee:.

To oznacza, że otworzyłem temat kiedy napisałeś posta.

Opublikowano

BXWS7Ul.jpg

Opublikowano

To oznacza, że otworzyłem temat kiedy napisałeś posta.

Mazzeo pewnie tez, ot taki zbieg okolicznosci :)

Ale kinect adventures serio jest najlepiej sprzedajaca sie gra na 360tce ;f. Nie sadzilem ze az tyle kinectow poszlo w bundlach, pewnie dlatego MS wpadl na genialny pomysl zrobienia kinecta 2.0 integralna czescia tego pseudo-gena.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
Bansai, wyniki nie dziwią, samo to, że ktoś kupuje konsole Microsoftu oznacza, że jest pozbawiony jakiegokolwiek gustu i dobrego smaku. Banda gimbusów, które w 1999r nie wiedziała co to PSX.

QeJkvYG.png

klapki i ich gust

Opublikowano

Czyli potwierdziła się moja teza, ze Sony nie ma dobrej strzelanki fps do online. Nie dziwią wyniki i czołówka, to papka od EA  :teehee:

Nawet KZ 2 nie ma, a takie ogień druga odsłona- do dzisiaj GRAJOM!

Infomus- jaranko szrotem, bo to jedyna gra która wyszła poza cyfre i kosztuję więcej niż dolar loloolo 

Mało tego, że gra słaba, to jeszcze zdj trzaskane w edytorze.

Brzydkie i kwadratowe Seattle, brzydkie NPC, przeciwnicy również słabi. Oprócz Delsina, to jeszcze rade daje jego... brat. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Ok to skoro juz robimy prawdziwe listy to ta wg mnie jest bardziej przykra, na 15 gier 11 to FPSy (odziwo mesjasz halo na 7 miejscu, gta na 4tym tez przykre, przeciez cody lepsze dla botkow). Nawet forzy nie ma :teehee:

9VpYnSh.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Prawda jest taka, że CoD się wszędzie obłędnie sprzedaje. Nawet taki szrot jak ta edycja na Vitę z tego co kojarzę zeszła w dość niezłym nakładzie bijącym nieraz wiele innych o wiele lepszych gier.

No ale to taki growy fast food, że zbytnio się twórcy nawet wysilać nie muszę by opchać ten syf. Nawet na komórkach jakby to wyszło to pewnie ilość sprzedanych sztuk byłaby imponująca.

Tak więc lepiej pominąć tą serię we wszelkich przepychankach bo szkoda na to czasu.

No i kupić Xbone i grać w ciut podrasowanego CoD Ghost LOL XD

Opublikowano

Kinekt dodawany do konsoli, a w czarny piątek najwięcej 360 się sprzedało. Spójrz na wynik w USA. 

Widzę, że kolejnego pacjenta boli zakup zachcianki  :sorcerer:  I napisałem, że ograłem, a nie, że gram  :whistling:  Widzę, że to taka domena dzieci plejstejszon- czytają co chcą przeczytać, a nie to co jest napisane.  :teehee:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Nowy poziom CW - która konsola ma mniej każualowych shooterków... ;>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.