Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jakiś błąd na internetach, wersja na Ps4 musiała być lepsza. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zeratul, czy ja gdzies napisałem, że HR zmieniło kogokolwiek zycie? Dla mnie to bardzo dobra gra, którą będę miło wspominał.

HR to nie gra, to interaktywny filmik. Jak chcesz definicje niepelnosprawnej gry, to siegnij do portfolio Davida Cage, a nie wymieniaj TitanFall. 

Opublikowano

Yeti- jedno pytanie.

Porównałeś u siebie na swoim fullhd(się lansisz sporo) obe gry na obu konsolach? Czy trzepiesz mi teraz jajami nad uchem, bo przeczytałeś w necie?

Nie sraj metką, idz pograj w BF4.

BTW

Przecież to najgorszy BF jaki wyszedł, więc nadal beka, że ludzie kupowali truchło dla tego FPS.

Względem konsoli dalej są ograniczenia? Np PC 64 osoby na mapie, a konsolka 32?

Matko, naprawdę mamy kolejną osobę, która wierzy to całe magiczne skalowanie obrazu? Już naprawdę myślałem, że zostało to wyjątkowo dobrze wyjaśnione.

Opublikowano

Co powiem Yeti? Proste - startowy lineup: Xo > PS4 i każdy to wie.

Gregz, największy fanboj Nintendo tutaj przyznał się że konsole odpalał raz na ruski rok, ale miał fun. Można i tak.

Jak mam wszystkie konsole to każdą odpalam o wiele rzadziej niż jak bym miał jedną. W poprzedniej generacji było tak, że PS3 było nie odpalane pół roku, bo akurat w multiplatformy grałem. Albo X360 stał i się kurzył przez kilka miechów. Wii najdłużej chyba rok stało bez odpalenia. Nie stresuje mnie to zupełnie, bo raz gram cały czas w najlepsze tytuły dostępne na rynku, a dwa jak coś wyjdzie to po prostu kupuję, a nie gram w jakieś crapy z powodu braku odpowiedniej konsoli

Opublikowano

Magiczna jest chmura :)

Xo bedzie miał 1080- wszystko w swoim czasie.

Opublikowano

zrozumiałe jest wierzyć w sony, ale wierzyć w bogatego huya i mu kibicować ? obrzydliwe. 

Opublikowano

Sprzedaje X, kupuję PS4!!.

Chmury, moro! Zwariowałem. 

Wątpie aby posiadacze PS4 chieli obcowac z debilem podczas grania w sieci. Zostac przy Xboxie

Opublikowano

Tyle przychlastow, ze kolejny bedzie przegięciem :)

Rozumiem. Chat macie czy dalej czarna dupa?

Opublikowano

Gdzie chat? Na PS4?

Opublikowano

Kilku w jednym pokoju i każdy gra w inna grę. Chat/party mało ważne. Dodali to czy nie?

Opublikowano

Tak.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To już cos.

Ale z chmura nie ma szans.cloud powered.

Opublikowano

luck1985 - pamiętam, że jechałem cie, jak próbowałeś być fajny i błyskotliwy w temacie dla odrzutów z neo. kolejny, irytujący cwaniak z miodem w uszach w obozie microsoftu. więcej postów tu napyerdalaj, 100 na dzień troche mało

Opublikowano

Co powiem Yeti? Proste - startowy lineup: Xo > PS4 i każdy to wie.

Nie ma sensu ładować się w 720p dla kilku lepszych day1. Trzeba myśleć perspektywicznie

A konsola to co? Cyrograf? Jak ograsz to nie możesz sprzedać i kupić czegoś innego? Jak kupisz jedną, to już trzeba siedzieć z nią do końca?

Konsole się kupuje do gier, jak są szpile, które chcesz ograć to kupujesz i tyle.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mogę 200?

Odrzut z neo? Jestem tu od 2004 i regularnie zaglądam.

Nie wiem co cię boli...

Opublikowano

Czy aż tak cię to boli?

Opublikowano

A konsola to co? Cyrograf? Jak ograsz to nie możesz sprzedać i kupić czegoś innego? Jak kupisz jedną, to już trzeba siedzieć z nią do końca?

Konsole się kupuje do gier, jak są szpile, które chcesz ograć to kupujesz i tyle.

Wszystko się da zawsze i wszędzie. Co nie zmienia faktu że więcej niż połowa graczy ma 1 konsolę w domu. I tacy wybiorą PS4.

Opublikowano

Czyli potwierdziła się moja teza, ze Sony nie ma dobrej strzelanki fps do online. Nie dziwią wyniki i czołówka, to papka od EA :teehee:

Nawet KZ 2 nie ma, a takie ogień druga odsłona- do dzisiaj GRAJOM!

Infomus- jaranko szrotem, bo to jedyna gra która wyszła poza cyfre i kosztuję więcej niż dolar loloolo

Mało tego, że gra słaba, to jeszcze zdj trzaskane w edytorze.

Brzydkie i kwadratowe Seattle, brzydkie NPC, przeciwnicy również słabi. Oprócz Delsina, to jeszcze rade daje jego... brat.

Problem botku tylko taki, ze Infamous to mimo wszystko szpil fajny, i najlepiej wygladajaca gra na konsole jaka zostala kiedykolwiek stworzona.
Opublikowano

Ja mam generalnie polewę z ludzi którzy kupili na premierę PS4 za dwa kafle i grali w Knacka i BF4 zamiast za połowę tego kupić WiiU i mieć najlepsze platformery na rynku.

Jeszcze o gustach piszą :P

ProTip: Battlefield 4 to nie platformowka.
Opublikowano

To już cos.

Ale z chmura nie ma szans.cloud powered.

A jak tam instalacja i patchowanie na PS4 ?

Opublikowano

odnośnie BF4

Cga4zT.gif

ihrijghdqxM3C.gif

Tyle beczuni z pshita4 bez gier   :)  

Opublikowano

luck to nie tyle random, co syn marnotrawny/zdrajca

normalnie bym hejtował, ale kolega xbot więc wszystko w porządeczku

I ty z poznania? Wstyd mi.

Ex- jak forza5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.