Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sytuacja z Black Tusk jest inna ci chcą stworzyć nowe gearsy, za to taki ND nie chce kolejnego ubcharted ale kto glosno o ty mówi to dostaje wypowiedzenie, 4 wazne osoby poszly, jedna wolala nawet dlubac nad lolem.

Odeszła może jedna ważna osoba, która o dziwo zajmowała się głównie Uncharted, reszta to płotki.

Black tusk się cieszy, bo niezależnie jak s(pipi)ą nowe Gearsy gra i tak jakoś się sprzeda, a ich własne IP pewnie zamknęło by studio.

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

wow - powaznie ? mamy juz 2gre w HD na nextgenie MS!

Słabo liczysz.

Dashboard sie nie liczy
Opublikowano

Mazzeo odpowiedział na ten post, czy ograł gry, które były w nim wymienione?

Opublikowano

Mówiłem, że blacharnia to największa zaraza. To większy problem niż casuale i entuzjaści tabletów.

Sam bylez blacharem na szczyla wiesz wiesz.
Opublikowano

na co ty liczysz

Opublikowano

Ale Kratos był prawdziwym, nieokrzesanym i wk*rwionym na świat Spartraninem, a nie jakimś blondaskiem o emo-aparycji (czy innym lamusem w zielonej czapce) ratującym świat. Do niego nie pasowałoby nic innego, i jakoś nie wyobrażam sobie głębszej myśli od "na*ierdolę ci zaraz" opuszczającej w tej czy innej werbalnej czy nawet bezpośrednio fizycznej formie, umysł Kratosa ;)

Jak gadalismy o Gearsach, to był tekst, że tylko brum brum piłą i "sory dom"

Opublikowano

Sytuacja z Black Tusk jest inna ci chcą stworzyć nowe gearsy, za to taki ND nie chce kolejnego ubcharted ale kto glosno o ty mówi to dostaje wypowiedzenie, 4 wazne osoby poszly, jedna wolala nawet dlubac nad lolem.

ze obozów $ony już dawno każda osoba która potrafiła coś więcej uciekła lub została zwolniona, teraz będą klepać na zmianę killzłomy, gran turismo, uncharted i ratchety....4 the players!

level5 będzie wspierał XO ? zobaczymy, czy to oznacza koniec exów dla PS ?   :)

Opublikowano

Tak jak ps3 miało mase roznorodnych exów, tak samo bedzie z ps4. Na xbona dwie strzelanki i jedne wyscigi na zmiane.

Opublikowano

Mazzeo kazda generacja maszynek sony wygrywala roznorodnoscia exow z tym co mial microsoft, na ps2 to juz w ogole byla przepasc z uwagi na to, ze tylu devow zewnetrznych dalej trzaskalo exy na ps2. Na ps4 pewnie bedzie podobnie, niby dalej tli sie w tobie nadzieja, bo niby przy okazji ujawnienia xone powiedzieli, ze maja teraz tyle studiow wewnetrznych jak nigdy przedtem ale dalej nie wierze, ze to nagle przyniesie lawine swietnych i roznorodnych aaa.

Opublikowano

ale co boty obchodzą różnorodne exy? przecież liczy się jakość i lepiej wyglądające multiplatformy...ahh tak zapomniałem że tak było w czasach 360

Opublikowano

Taka prawda ze ps4 wygrywa ladniejszymi multiplatformami i lepszymi exami. Xbox nie broni sie niczym.

Opublikowano

Widzę, że w Sony nie jest najlepiej skoro drugi miesiąc z rzędu serwują taką biedę w PS+. :(

Opublikowano

No ale co mają dać? przecież bfa i fifę ma każdy szanujący się posiadacz nadkonsoli.

Opublikowano

Mendrek nareszcie poczuje sie kochany  :blush:

Opublikowano

Gracze nareszcie poczują sie kochani   :blush:

fixed

Opublikowano

ze obozów $ony już dawno każda osoba która potrafiła coś więcej uciekła lub została zwolniona, teraz będą klepać na zmianę killzłomy, gran turismo, uncharted i ratchety....4 the players!

level5 będzie wspierał XO ? zobaczymy, czy to oznacza koniec exów dla PS ?   :)

Nie ma bardziej irytującej osoby niż ten user w tym temacie.

Opublikowano

na co ty liczysz

Obstawiam że ani jednej. I strategiczne przemilczenie w pełni rozumiem.

No ale dziś dla mlodszych pokoleń graczy (i nawet nie muszę pić tu do jednej konkretnej osoby) definicją dzieła wiekopomego jest GTA, Halo lub Gearsy. Najlepiej z cyferką #3 bo multi jest najlepiej dopracowane, a nie jakieś japońskie szroty, lub shootery bez multi.

@ Kubson

Jeśli grałeś kiedyś w ICO, albo choć w Brothers i ci się podobały, 2h w Journey trafi także do ciebie. To taki typ gry gdzie nie potrzeba zadnych dialogów i wyszukanych cut scenek, by stopniowo zaczynać rozumieć o co chodzi. Oczywiście jeśli nie posiada się wrażliwości pustaka. Generalnie jeśli nigdy nie rozumiałeś fenomenu serii MGS, scenariusz Silent Hill 2 wydaje ci się nudny i głupi, a SOTC usypiał, to nawet się za to nie bierzesz.

Anyway, ostatnio znowu ukończyłem Uncharted 2. Pomimo 5 ukonczeń po 8h i 30 min na liczniku (hard) widniało 150 zgonów, z czego 1/3 przez źle odmierzone skoki, niedostatecznie szybkie reakcje, oraz dobre 10 podejść do dwóch bossów i zastanawiam się, który idiota określił ją jako pierwszy mianem samograja, bo chyba graliśmy w 2 różne gry.

Opublikowano

$ony i różnorodne exy   :rofl2:  sonybociarnia jak zwykle dostarcza.

Tak może było ale w czasach ps2....na x360 i ps3 jest podobnie, przy czym x360 zawsze był lepszą platformą pod wyścigi, strzelaniny, rpg, gry logiczne, familijne i zręcznościowe zaś ps3 pod jRPG, platformówki, i inne japońskie dziwadła z wypalonego KKW.

Nextgeny ? na XO mamy: strzelanke, strzelanke, wyścigi, bijatykę, przygodówke/slashera, platformówke,  sandboxa, strategie.

Na ps4: strzelanke, strzelanke, grę akcji/przygodówke, sandboxa.

No chyba że sonybociarnia mając na myśli różnorodne exy ma głowie samograje...trzymając gałkę w lewo i latanie kwiatkiem/dywanem czy darcie mordy Jason!

https://www.youtube.com/watch?v=dP30WYgYiUI

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To już dawno przestało być śmieszne, teraz autentycznie jest mi go żal.

Opublikowano

ja się zastanawiam czy on naprawdę wierzy w to co pisze ^^

Podwazanie liczby i roznorodnosci exow w przypadku PS2 czy PS3 jest po prostu idiotyczne.

Potrafie zrozumiec, ze ktoś mimo wszystko wolal 360tke z paroma tytułami na krzyz, w poprzednich odsłonach tematu nawet nieraz z Daddym się zgadzałem - ale to co teraz niektórzy tutaj wypisują, to istne zaklinanie rzeczywistości.

A najgorsze jest już te ciagle (pipi)enie o swietnych exach z X'a. Którego znajomego nie zapytam (nawet o Tytanfall), to mowia, ze już im się znudzilo i wrócili do multipolatform.

Obydwa nextgeny sa mocno w (pipi)e jeżeli chodzi o gry - no ale taki Zeratul wejdzie i 155 raz napisze DR3 i Ryse ! (tylko on i Hav3n graja w takie tytuly pol roku :thumbsup:)

"O Infamousie nikt nie będzie pamietal, jak w końcu wyjda lepsze gry!"

No tak - bo w roślinki w ogrodzie wszyscy by się zagrywali, gdyby Nextgeny miały jakakolwiek bibliotekę hitow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To już dawno przestało być śmieszne, teraz autentycznie jest mi go żal.

Trudno sie z toba nie zgodzic, Daddy to mistrz tematu, ciekaw jestem czy to tylko taki trol czy on na powaznie to pisze, jesli na powaznie to i formuowa zbiorka na psychiatre nic nie da.
Opublikowano
  • Autor

Sony znów serwuje wyrafinowane Exy w PS+ na ps4.

Równie wyrafinowane co wina z biedry.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Tak to jest bez konkurencji :teehee:

Mam nadzieje, ze będzie cross buy. Stick It i tak jest chyba lepszy niż 6*Knack.

Konsola bez gier (Vita) dostaje kolejne 3 dobre szpile.

No i konczac - chyba tylko z jednego realnego tytułu na PS3 bym się teraz cieszyl - z Killzona, reszte albo już dawno skonczylem, mam, albo sa to po prostu srednie gry.

Edytowane przez easye

Opublikowano

@ Daddy

Podaj mi nr swojego dilera.

Action Adventure (w szerokim tego słowa znaczeniu):

ps3: 12 gier; TLOU, Uncharted 1-3, Infamous 1&2, GOW3, GOW Ascension, Heavy Rain, Beyond 2 Souls, Heavenly Sword, Ninja Gaiden 1 Sigma

x-box: 4 gry z czego tylko 2 warte uwagi; Alan Wake, Crackdown 1&2, Too Human Nikogo. (I to dosłownie nikogo bo wystarczy sprawdzić ich wyniki sprzedaży oraz większość opinii graczy)

Racery:

ps3: 10 gier; Seria GT, Motorstorm 1-3, Wipeout Fury, Twisted Metal, LBP Carting, Modnation Racer

x-box: 2 serie: Forza 3&4, PGR 3&4 z lat 05 i 06

JRPG:

ps3:7 gier; Demon Souls (do czasu wyjścia DS2 najlkepszy z Soulsów), Ni No Kuni, Dragons Crown, Valkyria Chronicles, Digaea 3&4, Tales Of Xilla

x-box: 2 gry; Lost Odyssey, Blue Dragon Nikogo

Platformówki:

ps3: 8 gier; 5 odsłon Ratchet & Clanck, LBP 1&2, Sly Cooper 4

x-box: 2 gry Concer z 2005, Banjoo Kazooie N&B

Overlord, Trials Evolution, oraz Splinter Cell z 06 wyszły także na sprzęt Sony, więc ich nie wrzuciłem. Kolekcje HD jak Jak & Dexter/ Sly Cooper/ Ratchet & Clanck Trillogy, Team ICO, GOW 1&2 dla nowicjuszy przemilczymy, by nie kopać leżącego.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nołbody fajne wyliczanki robi - po stronie PS3 wypisuje w gatunku gry, które nie są z danego gatunku + totalne crapiszony, a po stronie X360 nie wypisuje połowy gier z danego gatunku np. Forza 2, Horizon albo zwyczajnie kłamie - Trials Evolution "na sprzęt Sony".

XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.