Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

no tak - to tak jak pisanie, ze PS4 mial wiecej exow przy premierze konsol liczac gry F2P. 

Prawda jednak jest taka, ze PS3 bylo (pipi)owa konsola ze swietnymi exami, a Xbox swietna konsola z grami, ktore mozna policzyc na palcach jednej reki.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 625 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ps3 wygrał na pewno z pomocą plusa.

Końcówka należała do ps3. Na 360 poszli w kinekta i oddali płac Sony.

Opublikowano

Dawaj nobody linka do Trials Evo na PS3, z checia kupie. 

Bez kitu, Yano 2.0

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dawaj nobody linka do Trials Evo na PS3, z checia kupie. 

Bez kitu, Yano 2.0

Oj tam, oj tam. Napisałem już to kilka postów temu. Pomyliłem Trials Evo z Freestyle i tyle. Dla takich jak ty zadedukowałem ostatni post. :*

Doprawdy spójrzcie sami co (pipi)cie bez sprawdzania. Jak choćby ty twierdząc że eksy Sony ustąpiły sprzedażą multiplatformom (uwzględniając uczciwie wyniki z jednej z nich).

Opublikowano

Podaj jakiegoś exa Sony  z ostatnich dwóch lat co zszedł w takim nakładzie jak GT5 czym MGS4.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Podaj jakiegoś exa Sony  z ostatnich dwóch lat co zszedł w takim nakładzie jak GT5 czym MGS4.

To ma Ci podać takiego co zszedł w nakładzie porównywalnym do GT5 czy MGS4 - to dwie zupełnie różne wartości.

Opublikowano

No to będzie właśnie TLoU - 6 mln.

Opublikowano
Najlepiej sprzedającymi się produkcjami "korytarzowych TPP" na ubiegłej generacji są 3 ostatnie produkcje ND. 

U1 kupiło 4.7 mln. ludzi, U2 - 6.3, U3 - 6.3, a TLOU - 6.2. Dla porównania 4 części Gears uzyskała następujące wyniki GOW1 - 6, GOW2 - 6.7, GOW3 - 6, GOW: Judgment - 1.4. Zdaje się że sprzedaż ND przebija wasze Gearsy. 

To lepiej niż sprzedaż RDR (5.9), RE5&6, Batmanów AA i AC, czy tasiemców od Ubisyfu w postaci Assasin Creed 2&3 na x-boxa. Wyżej są tylko GTA 4&5. 

MGS4 kupiło 5.8 mln. God Of War 3 - 4.66. Z wyjątkiem MGS2 obie te produkcje sprzedały się lepiej od swoich poprzedników na ps2. Pierwszy Infamous zakupiło 2.75 mln, Infamous 2 - 1.66.

Seria Gran Turismo na ps3 znalazła łącznie 17 mln. nabywców. Dla por. seria Forza niecałe 11. Motorstorm 1 zakupiło 3.8 mln. ludzi, czyli więcej niż PGR4 - 2 mln. Wynik Motorstorma 1 przebija także sprzedaż NFS:HP i Burnaout Paradise na 360-tkę.

LBP 1 kupiło 5.4 mln. a LBP2 - 3.1. Ratchet & Clack TOL znalazł zaś 2.5 nabywców.

Wyniki Resistance 1 to 4.23 mln., R2 - 2.4, R3 - 1.37. Serii KZ zaś: 2.95 i 2.59. Dal porównania FC3 na x-boxa kupiło 2.74 mln. 

To co Ins - ty który twierdziłeś że eksy Sony nikogo, oraz że nic już nie znaczą. Zdaje się że jesteś większym Yano 2.0 niż ja.  8)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Halo 3 - 14,5 mln

Szach mat ;)

Opublikowano

Nie tylko "trójka". Gratuluję. Wasz pierwszy i jedyny powód do domu w tym aspekcie. ;)

Opublikowano

Halo 3 - 14,5 mln

Szach mat ;)

pifpaf na poziomie coda, nikogo.

Opublikowano

U1 kupiło 4.7 mln. ludzi, U2 - 6.3, U3 - 6.3, a TLOU - 6.2. Dla porównania 4 części Gears uzyskała następujące wyniki GOW1 - 6, GOW2 - 6.7, GOW3 - 6, GOW: Judgment - 1.4. Zdaje się że sprzedaż ND przebija wasze Gearsy.

yyy nie?

Opublikowano

I tak na marginesie, kolejny raz kręcisz - Forza na X360, 11 mln? Dobre sobie. VGC, z którego wyciągasz liczby pokazuje 13,5 mln bez Horizon.

Opublikowano

Halo - 12mln

Halo ODST - 6.2 (tak samo jak Mesjasz TLoU - LOL)

Reach - 9.5

Halo 4 - 9mln

Nawet taki spieszny ex jak Fable schodzil 4-5mln. Na 360 to bylo tylko dobrze, na PS3 to juz sukces :P

Respekt dla ND, robia super gry ktore sie super sprzedaja. Jako jedyni z devow Sony potrafili zrobic serie ktora sie rowno sprzedaje. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Cyferki nie sa twoja mocna strona nobody xD

Opublikowano

A co jeszcze:

GT5 - 11mln

GT6 - 2.2mln

Chyba co niektorzy sie poznali  :whistling:

Serii KZ zaś: 2.95 i 2.59. Dal porównania FC3 na x-boxa kupiło 2.74 mln.

I ty porownujesz sprzedaz flagowego shootera, pogromcy Halo od wewnetrznego studia Sony do FC3? XDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

I tak na marginesie, kolejny raz kręcisz - Forza na X360, 11 mln? Dobre sobie. VGC, z którego wyciągasz liczby pokazuje 13,5 mln bez Horizon.

Zabawne u mnie ukazuje: F3 - 5.4. F4 - 4.19, F:H - 1.69. 

http://www.vgchartz.com/game/30434/forza-motorsport-3/

@ MaZZeo

Yyyy... tak. ^^

Opublikowano

+ sprzedaż GT5 Prolog (xDDDD) hav3n

z jednej strony beka bo xboty nie są takie głupie i jak im się kotleta wciska (GeOW Judgement) to cyferki są niższe, z drugiej strony duma i radość, bo klapki łykają płatne demo z 70 samochodami i pięcioma trasami

Opublikowano

@ hav3n

GT Prologue - 4.15.  :whistling:

Jak zwykle koniec końców bijecie się o detaliki.  :pinch:

Opublikowano

Zabawne u mnie ukazuje: F3 - 5.4. F4 - 4.19, F:H - 1.69. 

http://www.vgchartz.com/game/30434/forza-motorsport-3/

@ MaZZeo

Yyyy... tak. ^^

Zabawne: Forza Motorsport ma 3 części na X360...

No k@@@@ niech go już ktoś zbanuje za głupotę, zasłużył.

Opublikowano

@ hav3n

GT Prologue - 4.15.  :whistling:

Jak zwykle koniec końców bijecie się o detaliki.  :pinch:

Akurat chodzilo mi o regres w sprzedazy ale jak wolisz.

Platne demko sprzedalo sie dwa razy lepiej niz GT6. Na 80mln konsol. Najlepsza samochodowka na najlepsza konsole w najlepszym roku. Jeszcze jakies sukcesy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.