Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

obecnie na blaszce nie ma zadnych problemow z grami, wiecej problemow jest na konsolach.

Yyy, tego... no, eee, hmmm

No ocenianie gier, które wychodzą na PC tylko po tym, że obie części DkS ssą pałę jest takie typowe dla tego forumka. Chooj, że From Software samo się przyznało, że nie umieją dobrze zrobić portu. Wszystkie gry na kompa nie działają. Nie i ch.uj bo tak powiedziały czołowe klapki forum PE.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Mendrek wrzucający linka o komputerach z ppe. Co za piekielna kombinacja.

Mendrek akurat pasuje do tego cyrku zwanego PPE.

Opublikowano

Cicho bo nam forum zamkną.

Opublikowano

Mendrek akurat pasuje do tego cyrku zwanego PPE.

Hmm... Z d*py wzięte, wyolbrzymione i przeinaczające rzeczywistość teksty, żerujące na taniej sensacji, pisane w arogancki sposób, bez jakiegokolwiek źródła, ewidentnie faworyzujące produkt A nad produktem B...

Nie no, niech jeszcze mendrek się nauczy screeny z cyckami do tego wklejać i robotę w PPE ma zapewnioną.

Opublikowano

obecnie na blaszce nie ma zadnych problemow z grami, wiecej problemow jest na konsolach.

Yyy, tego... no, eee, hmmm

No ocenianie gier, które wychodzą na PC tylko po tym, że obie części DkS ssą pałę jest takie typowe dla tego forumka. Chooj, że From Software samo się przyznało, że nie umieją dobrze zrobić portu. Wszystkie gry na kompa nie działają. Nie i ch.uj bo tak powiedziały czołowe klapki forum PE.

Dark Souls na pc działa lepiej [blighttown]

Opublikowano

Przestancie zazdroscic tych reedycji na PS4

Jak można tego zazdrościć? Wytłumacz mi co jest takiego wspaniałego w płaceniu drugi raz za niemal identycznie wyglądającej gry tyle że w lepszej rozdziałce i 60 fpsach? To śmieszne jak się doi graczy teraz, no ale barany są po to żeby jest strzyc.

Zapytaj xbotow co jarali się tutaj Hejlo 2 HD edyszyn

Jak widać do niektórych nic nie dociera :]

Opublikowano

Tworcy DriveCluba przemowili!!!

Juz za chwile za momencik poznamy date premiery i wiecej info dot. gry.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-28097-dark_souls_ii_na_pc_bez_graficznych_fajerwerkow___bugi__recenzje_i_nowy_zwiastun.html

Po Lego Hobbith, to kolejny (i mocniejszy) przykład na to, że pc-towa architektura konsol odbije się czkawką samym pc-tom, które teraz mogą dostawać porty klepane na szybko, bez ulepszania czy optymalizacji. Bo to, że gry są portowane z konsol na pc-ty, bo tylko tak się opłaca, to już ustaliliśmy, a bynajmniej największy tutejszy rycerz blachy - UberAdi, nie znalazł żadnego kontrargumentu na przytoczenie wypowiedzi CEO Cryteku, potwierdzającej tylko ten fakt.

Pewnie gdyby GTA V wyszło na PS4/XO, to by zrobili jakiś bieda-port na PC-ta, ale że wyszło na PS3/X360, to jest co najwyżej widmo-port ;)

He? A co ma pecetowa architektura nowych konsol do tych starych, skoro DC2 nie było robione pod nowe systemy, tak jak Hobbit nie był robiony tylko z myślą o nowym sprzęcie? Bełkot

Co do samego DC2 to przyznaję, że pierwszy raz od ponad roku przytrafiła mi się sytuacja w której kupiona na steamie gra frizowała mi się i musiałem szukać pomocy w internetach. Port jest mocno skopany pod względem technicznym, naprawdę masa osób ma problemy choćby z odpaleniem gry do menusów. Inna sprawa, że gierka chodzi w 1080p, 60fpsach, co w przypadku kiedy porównuje się gierki na PS4 do tych z XO stanowi "przepaść" a nie "drobne róźnice"...

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W gronie insajderskim mówi się, że na E3 Bend od Sony pokaże nowe IP. O mój Boże, jak ja powstrzymam tę erekcję?

Opublikowano

Nowy Syphon?

Opublikowano

Tworcy DriveCluba przemowili!!!

Juz za chwile za momencik poznamy date premiery i wiecej info dot. gry.

Zaraz się okaże, że z wyścigówki gierka zamieniła się w platformera, albo strzelankę.

Opublikowano

Potwierdzono też, że Dragon Quest XI jest w produkcji. Może w końcu seria wróci do dużych konsol? Gra w stylu ósemki... Ile bym za to dał. Ósemka miała jeden z najlepszych wykreowanych światów ever. Mało co się z nim równa. Atmosfera powalała. Zawsze chciałem żyć w tych miasteczkach. No i pory dnia. No i humor. No i muzyka. I ten oldskulowy feeling.

dragon-quest-8-world.jpg

dragonquest8_01.jpg

main.jpg

Gra była rozbudowana pod każdym względem, oprócz systemu walki.

Opublikowano

Bardzo lubię takie gry. Są sto razy bardziej grywalne od "pif-paf, korytarzyk, infinite-ammo i auto-regeneration".

Opublikowano

osemka byla arcygenialna, jedenastka w podoym klimacie jako ex na wiiu i w 2015 konsola u mnie w salonie

Opublikowano

Dragon Questy wychodzą na konsole z największą bazą użytkowników w Japonii, także o next genach nie ma mowy. 3DS albo telefony.

Zresztą nawet nie patrzę w stronę nowego Dragon Questa po tym, jak SE traktuje tą serię na zachodzie.

Opublikowano

Jakie perełki.

Beka z Xbona bo kazda gra ma patche day one!!111 Pad do PS4 trzyma ci 6.5h? Wymien baterie, przygas swiatelko, dokup naklejke, przy okazji dokup sobie nakladki na galki i dluzszy kabel usb do ladowania albo graj przy laptopie. Tylko mozliwosci ale glupie bociki i tak nie rozumiejo!!!!

Lepsze to niż konsola z padem do którego trzeba wkładać baterie XD

lol

Dokup drugiego pada albo graj na kablu. 

Wcześniej wymień gałki, zaklej światełko albo zmień natężenie mocy.

Zen grania,  zatrudnię się na 3 zmianach żeby tylko to kupić i pograć w fullhd/60 w…. 

maxresdefault.jpg

Żeby nie było, ładowanie DS w PS3 mnie mega wkur*wiało. 

Przy X nawet nie mam aku, kupuję baterie w Ikei- 10zł 10sztuk i styka prawie na rok. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Dragon Questy wychodzą na konsole z największą bazą użytkowników w Japonii, także o next genach nie ma mowy. 3DS albo telefony.

Zresztą nawet nie patrzę w stronę nowego Dragon Questa po tym, jak SE traktuje tą serię na zachodzie.

Ale pomyśl, PS4 (albo Xbox One) z Kingdom Hearts 3, (być może dobrym) FF XV oraz takim DQ XI... Może nie byłaby to taka zła generacja. Niech te Japońce się obudzą.

Opublikowano

Kupuję Ps4 w Media:

- czy chce Pan dodatkowy pakiet ubezpieczeń?

-nie

-jakieś akcesoria? Pad? Pilot? Kamera?

- nie, ale wezmę:

nakładki na gałki, dłuższy kabel, naklejkę na pada 

Roger mówił, że to najlepszy pad! 

Opublikowano

Ale pomyśl, PS4 (albo Xbox One) z Kingdom Hearts 3, (być może dobrym) FF XV oraz takim DQ XI... Może nie byłaby to taka zła generacja. Niech te Japońce się obudzą.

zrozum, że nie ma już ludzi, którzy dostarczali za czasów psx'a. jedyny ratunek, to oddać te serie dla zachodu i modlić się aby coś z tego było. z dmc się udało :)

Opublikowano

Byłoby super, ale niestety kłóci się tą z politykę SE dotyczącą Dragon Questów. No chyba, że XII na PS4, ale najpierw musi sprzedawać się "trochę" lepiej, niż 20k egzemplarzy tygodniowo.

W X to bym pograł. Może SE wyda na trupa, bo remake FFX się chyba nieźle sprzedał?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ile u was pesymizmu. Zaraz wleci Paliodor i dopełni obrazu rozpaczy i beznadziei :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.