Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mazzeo, ale wiesz, że te gify bekują z dziennikarzy, a nie Nintendo? Zresztą, kogo ja pytam.

A teraz randomowa reklama N64:

1917105-44534_n64_2h.jpg

Pamiętam jak zawsze sprawiało mi kłopot rzuceniem Bowserem <łezka>. I ten moment, gdy zaczął robić z platformy gwiazdę... moje pierwsze spotkanie z czymś, co można nazwać EPICKIM.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 657,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

szach mat klapki. xbox nadrobi przewage dzieki kitajcom.

Kurtyzano proszę, tego szrota nawet jankesi nie chcą kupować, a co dopiero skośni.  

Opublikowano

Mowiac totalnie serio, mazzeo jest doskonalym przykladem casuala, ktory mysli, ze jest ekspertem od gierek wideo.

1. 1997 - 2000 pegazus

2. 1999 - this goes without saying

3. 2000 - 2003 jakies guwna pifpaf na PC

4. 2003 - 2011 najwiekszy fan COD na planecie ziemia

5. 2004 - teraz; jaranie sie Xboxem, na ktorym gra tylko w gry od ea, activision, ms i ubisoftu, slowem - sam NAJGORSZY mainstream, tasiemce, etc.

Przeciez on nie gral NIGDY w zyciu w nic ambitnego, na jakiej podstawie on sie w ogole tutaj wozi?

Hamburger (pipi)a z polskim paszportem.

Opublikowano

Ale przeciez bedzie TV!

Gier nie maja to chociaz tv poogladaja.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mowiac totalnie serio, mazzeo jest doskonalym przykladem casuala, ktory mysli, ze jest ekspertem od gierek wideo.

1. 1997 - 2000 pegazus

5. 2004 - teraz; jaranie sie Xboxem, na ktorym gra tylko w gry od ea, activision, ms i ubisoftu, slowem - sam NAJGORSZY mainstream, tasiemce, etc.

Przeciez on nie gral NIGDY w zyciu w nic ambitnego, na jakiej podstawie on sie w ogole tutaj wozi?

Ano, najgorszy xbot. Daddy chociaż miał Gacka. Kubson też. Został tylko Mazzeo, przekonany, że wie co to dobra gra.

Opublikowano

Pisza klapki co uwazaja 38h w ambitnym BF4 za marny wynik :)

Ogolnie widac ze ambitne skrzydlo Sony odchodzi do Nintendo a cala reszta wiernych Sonyslave lyka wszystko od kitajcow jak mlode pelikany.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
Z tego co zauważyłem to z PayPal mozna jedynie korzystać przez komputer  :confused: 
Z tego co pamiętam to te hs mały być nie obsługiwane i żadna łatka miała tego nie naprawiać.
Po aktualizacji kilka razy wywalił mi się BF4, mecze da się jedynie rozpocząć przez wyszukanie serwera. 
Ja pograłem w bf było ok do momentu kiedy poinformowało mnie ze kabel sieciowy jest odłączony. Po ponownej konfiguracji Neta wszystko wróciło do normy. SHARE factory po jakimś czasie zaczął mi wariować.. Tzn, wybór w menu zaczął mi samoczynnie przełączać opcje.....   

dat sony skillz - największy update w historii playstation!!11

Opublikowano

Mazzeo odpadles z CW, jaczes cie ostatecznie pokonal.

Opublikowano

1. 1997 - 2000 pegazus

Ostateczny koniec Mazzeo. Jak masz chociaż trochę honoru, to przestań udzielać się w tym temacie, albo najlepiej usuń konto.

Opublikowano

0. 1992 - 1995 bawienie sie swoja kupa i granie w pingponga swoimi wyjatkowo pozno zstapionymi z jamy brzusznej jajkami

1. 1997 - 2000 pegazus

Sorry, zapomnialem o najwazniejszym.

Opublikowano

mazzeo, spróbuj też kupic drugiego xbona i skleic z pierwszym taśmą, to może razem pociągną coś lepszego niż titanfall goty 720p

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

z czego wynika ta frustracja, ze sie wydalo kafla na sprzet o mocy past genów na który beda wychodzic tylko gierki Nintendo? Nie wiem, daje 5/10 za starania.

i nie gram w gry ubisoftu poza fc3 ostatnio który jest sredni poki co. CHŁOPCZE

edit: tylko xbox

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Skomentuj moze kasowanie nieprzychylnych komentarzy w statusach.

Dziecko facebooka.

Czlowieku, ty masz psychike 5latka i resztki kupala za paznokciami.

Opublikowano

Mazzeo, ja wiem że nie możesz tego zaakceptować, ale naprawdę przegrałeś tę edycję CW. Nie udzielaj się narazie i wróc jak będzie CW 8, wtedy spróbujesz znowu. Bo obecnie to wygląda tak, że leżysz skopany przez Jaczesa (i innych) z wybitymi zębami i coś tam ledwo dukasz, że nie mamy racji, otóż mamy, a ty przegrałeś, siódmy raz.

Opublikowano

Co jest zlego w codzie? Dobra gra. Multi daje wiecej frajdy niz jakikolwiek marian

Opublikowano

Moze nie wiecej niz Marian, ale dla mnie CoD MW i MW2 to jedne z lepszych multi jakie w zyciu gralem.

Opublikowano

daddy i don prawie nic nie pisza, pogodzili sie z tym ze xbone to szrot, tylko mazzeo i pare mniejszych płotek się jeszcze miota.

Opublikowano

Co jest zlego w codzie? Dobra gra. Multi daje wiecej frajdy niz jakikolwiek marian

Niezły alter mazzeo, w samą porę użyty.

Opublikowano

Z tym szrotem to prawda, konsola tak sie uwatecznila wzgledem X360 ze miejscami za glowe sie lapie.

System - PS4>X360

Cos jak Iphone 5S i Samsung Galaxy S2

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Skomentuj moze kasowanie nieprzychylnych komentarzy w statusach.

Dziecko facebooka.

Czlowieku, ty masz psychike 5latka i resztki kupala za paznokciami.

kasowanie statusów to jeden z elementow beki.

mate chlopie nie wiem o czym mówisz. O ambitnych grach mi mówią fani Mario kart. To tak jakby smakosze żubra mi mowili co jest dobre.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.