Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dla fanów call of duty to jest inteligentna gra.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Waldus, ale to dziala w dwie strony, Xboxowi 360 tez mozna zawdzieczac pare ficzerów, ktore sa dopiero teraz dostepne na PS4

Opublikowano

Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, ze Sony wyznacza pozytywne trendy branży tylko po to, aby Microsoft ze swoją złodziejską polityką i zyebaną konsolą pociągnął wszystko w dół.

Przykład: był sobie PS Plus. Granie w multi i pełne korzystanie z danych tytułów było darmowe, jednak jak ktoś chciał dopłacić to dostawał abonament, gry w ramach abonamentu, dodatkowe ficzery itp. Microsoft wymysł sobie ze za samo podłączenie konsoli do neta i granie z innymi graczami juz należy im sie hajs. Niestety sklejone hamburgerowym nasieniem powieki xbotów nie pozwoliły im otworzyć oczu i kapnąć sie, ze wlasnie są penetrowani przez blackmonstercock.avi i łykneli wszystko bez popity. To wprowadziło precedens i teraz szlachta tez aby pograć online cos tam musiała zapłacić. Na szczęście dostaje uber szpile co miesiąc.

O wlasnie - Microsoft zobaczył ze chyba zwieracze sie zacieśniają i nie mozna juz pakować bez wazeliny i puścił wzorem Sony ten sam tryb dystrybucji - czyli gierki dostępne za abonament Gold.

Wniosek: Przez MS cały rynek płaci za online, dzięki Sony ma w tej opłacie dodatkowe ficzery. I tak wlasnie wyglada rynek na ktory wchodzi bandycka firma która wychowała sie na rypaniu swoich klientów na licencjach i niszczy wszystko to, co przez wiele lat budowali ludzie, którzy ten rynek tworzyli, którzy zdecydowali o jego obecnym wyglądzie i którzy szanują swoich klientów.

Jak widać xbockie mózgi przyzwyczajone do dymania ich na każdym kroku dalej dają MS stosować ten proceder i teraz kupują konsole o blisko 20% droższą, bez wsparcia w Polsce, kupują abonament i grają w gorzej wyglądające multiplatformy w 320p.

To jest takie (pipi)a przykre, ze następne 100killi w BFie dedykuje Wam tępe xboty, moze kiedyś ogarniecie d,upy i wrocicie do mekki elektronicznej rozrywki

Zapraszamy

tylko PlayStation

Ten post jest absolutnym mistrzostwem zaslepienia, ignorancji i glupoty #sonyslave. Uwazam, ze kazdy kandydat na #sonyslave powinien wyznaczyc sobie ten post jako ideal do ktorego powinien dazyc. Nie mozna byc juz bardziej zaslepionym trollem - waldek przegonil ignoranckimi postami nawet pokrytegosniegiem. 

Opublikowano

Za tego posta przyznaje Waldusiowi platynowe trofeum.

Opublikowano

Waldek to consigliere rodziny PlayStation.

Szacunek.

Opublikowano

ty do mnie to mowisz?

Nie, zacytowałem Twój post tylko dlatego, że odnosił się do dyskusji na temat wydawania indie na next-genach.

Opublikowano

waldusthecyc- wolałem płacić 120zł raz na 13 miechów, niż używać darmowego neta w PS3. Pomijam lagi, ciągle problemy, serwy nie działają, coś robią, konserwacja. O, a teraz się włamali i 2 miechy nie będzie online. Macie za to gry. 

MS nie może dać w goldzie gier które miały pół roku temu premierę, bo te gry DOSTAJESZ, a w plusie płacisz abo i MASZ możliwość pogrania- trochę jak wypożyczalnia. Jak nie pociągniesz dalej abo, to nie pograsz w nic.  Taka różnica i taka sytuacja, ale ciężko coś ogarnąć z klapkami na oczach. 

Oferta plusa jest atrakcyjna na tyle, że pozwoliło to puścić ładną ilość konsol w świat- prześcignęli X360- to imo zasługa plusa. Rozdawanie gierek się zaczęło po akcji z włamem. Plus był chyba wcześniej, ale tam takie gnioty, że nikt o tym nie mówił. 

I kolejna para kaloszy, to taka, że to Sony pie*doli rynek gier wraz ze swoją grupą ślepców- po co kupować grę, jak za 3 miechy będzie w plusie  :sorcerer:

Tak, podziękujmy sony, po co robić gry, biedota od sony tego nie kupi, czeka na plusa. Róbmy indyki za 2 dolary  :banana:

Dedykacja dla fanów sony

42e4f4572216.jpg

Opublikowano

No sorry, ale jak mam wybierać między tym:

strider-20080229050340586.jpg

(oryginalny Strider)

a tym:

ps4-game-7874-lower-marq.jpg

(nowy Strider z PS3)

to wolę piksele bo są przyjemniejsze dla oczu i posiadają swój własny charakter. Dodać do tego unikalny gameplay, który ominął 100 focus testerów i odważniejsze rozwiązania i mamy indyka, którego gra się lepiej niż w yebanego Bioshocka Infinite, grę, która pokaże ci strzałkę gdzie masz iść w KAŻDYM MOMENCIE, ku.rwa, przecież to jest obraźliwe wobec inteligencji gracza, no ale łykajcie tę mainstreamową spermę zrobioną dla konsumenta, a nie gracza...

Grałem w Stridera na PS4 i wolę starą szkołę w takim wydaniu niż piksele na pół ekranu i grafikę z kalkulatora.

ibsgc08VfqlQHr.png

ibjXCtnGVKH0pQ.png

Zdecydowanie przyjemne dla oka. IMO.

A Walduś znowu pięknie pojechał z plebsem :)

Opublikowano

BTW 

MS/Xbox/live wyznaczył kierunek jak powinna wyglądać usługa online na konsoli oraz granie na konsoli. 

Początek neta w Ps3, to była komedia. 

Więc możesz walduś dziękować konkurencji, bo w tej chwili necik w Sony wyglądałby jak ten u Nintendo. 

Opublikowano

Wow dostajecie gry na stałe, pewnie gracie  miesiącami w te perełki, i prawda jest taka że gier z plusa nie kupiłbym nigdy albo kiedyś po taniości bo wszystkie gry które mnie interesują kupuje w okolicach premiery, szach mat xboty.

Opublikowano

szachmat dzieci playstation, bo xboty się nie jarają tymi grami- kto chciał, to już dawno ograł. 

Tylko ułomni w obozie Sony zarzucają hasełkiem " będzie w plusie" "poczekam na plusa" 

Opublikowano

Akurat płatny online za połączenia p2p to największe złodziejstwo jakie wymyślono, aż żal, że Sony to skopiowało.

Opublikowano

Trudno żeby xboty je zarzucali skoro u siebie dostają pierwszego gowa i inne nowe hity xDD

Opublikowano

Może tak, ale za jakość się płaci, a z tym ostatnim gorzej u konkurencji. 

Walduś wspominał coś o dbaniu o klienta xD Beczułka. 

Przypomnieć wszystkie akcje z Xboxem/360 i PS2/Ps3. 

Jakie dbanie o klienta? Ms się przyznał bo błędu i wadach w konstrukcji x360. Wymieniali konsole na nowe, dodawali na Ring 3 lata gwary. 

Takie coś u Sony? Buahahahaaha tak dbają o klientów. 

Xbox miał problem z kablem zasilającym- MS wymieniał jak leci, nawet do PL wysyłał, a konsoli nie było oficjalnie u nas. 

PS2 slim- coś z kablem i zasilaczem, Sony Polska miała wielki problem i jakby z łaski wymieniali kabelek za 10zł. 

Na yLOD przedłużali gwarancję? Nie sądzę.....

Jakość wykonania każdej konsoli- Koso któremu odpadł znaczek PS w Ps4. Gumki na analogach? Można dokupić oprócz kabla usb nowe nakładki- ktoś tu coś pisał o dymaniu? 

Świetnie- cena Ps4 niższa, kamerki nie ma, ale to i kinekt nikogo, więc spoko. 

Headset- przypomina takie zestawy z bazaru za 3,50 i tam były nawet dodatkowe gąbki.Pamiętacie? Prostokątne pudełko, początek lat 90.

Nie będę wspominać i jakoci wykonaniu takich bzdur jak kabel chinch który był dodawany do pudła. 

Sony zawsze po najmniejszej lini oporu- lemingi i tak kupią, nie ma to znaczenia. 

Beczułka za płatny online, Ps4 dostaję płatny online? Nie szkodzi, nadal was Sony kochamy :D 

Jak chorągiewki na wiaterku. 

Tak, sony wyznacza nowe trendy. Masowe HD edition, a teraz indyczki. 

Opublikowano

weź przypomnij jeszcze jakieś akcje sprzed 10 lat z psx'em 

Opublikowano

Trudno żeby xboty je zarzucali skoro u siebie dostają pierwszego gowa i inne nowe hity xDD

No klikając na twój psn card patrze a tam takie nowości jak hitman absolution chłopcze, mafia 2, risen 2, bf1943, jak 2, jak 3 - niesamowite swieżynki. Zresztą porównywanie tych dwóch usług pachnie trochę retardem. W plusie dają dużo gier i to nowych, ale musisz płacić z góry koło dwóch stówek za kota w worku, a na livie ktoś kto gra online dostaje te gry za free, a jeśli kogoś nie interesuje multiplayer to kupuje w danym miesiącu (jak są interesujące gry) zdrapkę na miesiąc za 10-15zl (ja ostatnio kupiłem 1 miech live za zeta i dostałem 3 gry - jak dla mnie spoko opcja) i dostaje 2 tytuły i tyle.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

weź przypomnij jeszcze jakieś akcje sprzed 10 lat z psx'em 

Pierwsze modele miały zasilacza za blisko lasera i padał. 

Szło odpalać CD-R za pomocą zapałki.

Jak konsola miała problemy z odczytem gry, to stawiało się konsole pionowo.

Opublikowano

Od kiedy zagrałem w grand theft mesjasz five nie chce mi się grać za bardzo i tak przeistoczyłem się w pscebule,prawdopodobnie dopiero nowy wolfenstein to przerwie, no chyba że wyjdzie crap :P

Opublikowano

luck, widzę, ze juz xbockie hemoroidy kłują i rozpoczyna sie proces wyparcia. Po pierwsze duża sprzedaż X360 to nie kwestia hitów, to nie kwestia świetnego online za ktory MS liczyło gotówkę czym zyebało rynek tylko cebulactwa waszych xbockich głów. Nie bez kozery użytkownicy Xa nazywani są na rynku Książetami Verbatimu - jak chcesz komuś dedykować sandałki i skarpetki to lustereczko kolego.

Pytam sie - jakie problemy z kablem? Jakie problemy z PS3? Podczas gdy MS wypuścił Xshita o awaryjnosci powyżej 30% co jest Everestem gownianego sprzętu jeśli chodzi o elektronikę, pierwsze FATy 80Gb nadal działają.

Ładny macie syndrom wyparcia, z drugiej strony jakbym miał bronić tego plastikowego szajsu z no-name'owym padem

na bateryjki to tez bym tworzył wokół siebie alternatywną rzeczywistość

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Jakie dbanie o klienta? Ms się przyznał bo błędu i wadach w konstrukcji x360. Wymieniali konsole na nowe, dodawali na Ring 3 lata gwary. 

Xbox miał problem z kablem zasilającym- MS wymieniał jak leci, nawet do PL wysyłał, a konsoli nie było oficjalnie u nas. 

PS2 slim- coś z kablem i zasilaczem, Sony Polska miała wielki problem i jakby z łaski wymieniali kabelek za 10zł. 

Jakość wykonania każdej konsoli- Koso któremu odpadł znaczek PS w Ps4. Gumki na analogach? Można dokupić oprócz kabla usb nowe nakładki- ktoś tu coś pisał o dymaniu? 

Headset- przypomina takie zestawy z bazaru za 3,50 i tam były nawet dodatkowe gąbki.Pamiętacie? Prostokątne pudełko, początek lat 90.

Nie będę wspominać i jakoci wykonaniu takich bzdur jak kabel chinch który był dodawany do pudła. 

Sony zawsze po najmniejszej lini oporu- lemingi i tak kupią, nie ma to znaczenia. 

Beczułka za płatny online, Ps4 dostaję płatny online? Nie szkodzi, nadal was Sony kochamy :D

Wiesz, jaki z tego morał?

Sprzęty Sony są mniej awaryjne - i nie powiesz mi, że PS3 było na starcie tak awaryjne jak Xbox 360 - a tak szczerze w kwestii lidera jakości jest dla mnie Nintendo. Jeszcze żadna ich konsola mnie nie zawiodła. Wii nie zawiesiła mi się ani razu - ANI RAZU - GameCube tylko dwa razy.

Opublikowano

Ale najlepszego pada Walduś to Ty szanuj!

Opublikowano

W chwili obecnej PS Plus jest lepszy od Xbox Live, tak samo jak PS4 jest lepsze od Xbox One. Przeciez tu nie ma o czym dyskutowac. Na szczescie Xbox Live na 12 miesiecy mozna gesto/czesto wyrwac za $30 wiec nie kosztuje za duzo. Ja sie osobiscie ciesze, ze Sony w koncu poszlo do rozum do glowy, zobaczylo koszty utrzymania infrastruktury sieciowej i koszta zwiazane z jej rozbudowa i zaczela wyciagac od ludzi kase. Za jakosc nalezy placic. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.