Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

to tylko potwierdza ze pies 4 niema gier.

To tylko potwierdza, że kolejnego xbota w gimnazjum nie nauczyli pisać. Jeden "niema" a drugi współczuje "osobą".

No offence  :empathy3:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 682,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wiadomo o której godzinie konferencja jedynej next genowej konsoli? Rok temu Sony robiło chyba o jakieś 2 w nocy, co fajne nie było.

Ps. Już wiem, znów nocka nieprzespana.

To o ktorej? Z niedzieli na poniedzialek?

Opublikowano

Z rozpiski IGN wychodzi na polski czas

Poniedziałek:

Microsoft 18:30

EA 21:00

Wtorek:

Sony 3:00

Nintendo 18:00

Nie wiadomo jeszcze co z Ubisoftem, ale najprawdopodobniej będzie zaraz po EA.

Opublikowano

Z poniedziałku na wtorek.

Wtorek:

I komu wierzyc?

Opublikowano

@Mejm,

Przecież napisaliśmy to samo :teehee: W nocy z poniedziałku na wtorek (wtorek 10/06 godzina 3 rano naszego czasu).

Opublikowano

Z poniedziałku na wtorek.

Wtorek:

I komu wierzyc?

To 3 nad ranem, a jeszcze spokojnie można doliczyć z 20-30min. Spóźnienia Sony to standard.

Opublikowano

@Mejm,

Przecież napisaliśmy to samo :teehee: W nocy z poniedziałku na wtorek (wtorek 10/06 godzina 3 rano naszego czasu).

Ja odczytalem Zwyrola date jak dwaniej w programach tv czyli telewizyjne Wtorek 3:00 to jest z wtorku na srode. Tak czy inaczej juz wiadomo. Dzieki.

Opublikowano

ibe0RWu4gJXYF5.jpg

CW6xE1i.jpg

bu88o3X.jpg

x4nV0PI.jpg

Super grafa :woot:

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

z tematu bound by flame taka desperacja posiadaczy ps4, że kupują jakieś crapy lol (przypominam średnia na metacrtic 57%)

Cicho, ten ziomek co kupił na ps4 Bound by Flame z tego co pamiętał to pisał, że Knack to dlamiego najlepsza platformówkaod lat, tak więc BbF może być 9/10 rpg !

A ty jesteś tym ziomkiem co nie daje rady grać w Outlast bo gra jest zbyt straszna. Wróć chłopie lepiej do tych swoich platformówek z twojego ukochanego Nintendo a gry dla dorosłych zostaw innym.

Opublikowano

Pewnie się za to posypią "dziewiątki" i zaczną pisać te komenty, jakie to hardkorowe i najlepsze gry Nintendo robi. A że bazuje na gameplayu z SNES-a to już "cicho, cicho". Na E3 Ninny zostanie zmasakrowane.

Opublikowano

Nie wnikam w gameplay, ale sekciarze Nintendo jarali się grafiką, kiedy to jest poziom ModNation Racers z PS3.

Opublikowano

ahaha

Opublikowano

NIe lubię takich gierek, nigdy nie podobał mi się CTR ani inne Kartingi.. ale wizualnie ten Mario prezentuje się całkiem fajnie, tak... "przyjemnie".

e: Podobnie jak te inne nowe Mariany, Galaxy itp, ma fajny design.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie wnikam w gameplay, ale sekciarze Nintendo jarali się grafiką, kiedy to jest poziom ModNation Racers z PS3.

Ale ponoć ci, którzy kupują Wii U, nie robią tego "dla grafy", tylko "magii gier Nintendo". Co tam ten tysiak za konsolę wyrwaną z listopada 2005.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Pieski atakują jak mogą. Aż im gile z nosa wyszły.

Ale nie dla psa kur.wa.

Nie dla psa.

Opublikowano

Jak MS nie wspiera X360, skoro wspiera? :P Co by o Mercenary Kings nie napisać, to przy tym wygląda jak next-gen.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

A hotline miami jak gra z amigi beka!!!

Opublikowano

ja nie rozumialem i nigdy nie zrozumie magii mario kart i gier mu podobnych bo do mnie to nuda na calego w singlu i jedynie super gra do imprez ale mario kart sam w sobie jest milion razy lepsze niz te wszystkie nieudolne i zje.bane podrobki od sony na ps3 i gniecie je tez graficznie i do tego chodzi super plynnie

Opublikowano

Dużo czasu sobie daje Sony bo po wpie.rdolu od MS jaki będzie na E3 był czas na ewentualną zmianę koncepcji + dorzucenie paru renderków na 2016-17.

Weź ktoś zapisz gdzieś tego posta. będziemy się z niego i xbotów smiali po E3 jak znowu się zapadną pod ziemie na kilka miesięcy.

Opublikowano

Ja rozumiem, że to jest CW, ale to już jest przesada.

Opublikowano

720p, ząbki i słabe dokładnie wszystko. Zdecydowanie ten sam poziom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.