Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

to tylko potwierdza ze pies 4 niema gier.

To tylko potwierdza, że kolejnego xbota w gimnazjum nie nauczyli pisać. Jeden "niema" a drugi współczuje "osobą".

No offence  :empathy3:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wiadomo o której godzinie konferencja jedynej next genowej konsoli? Rok temu Sony robiło chyba o jakieś 2 w nocy, co fajne nie było.

Ps. Już wiem, znów nocka nieprzespana.

To o ktorej? Z niedzieli na poniedzialek?

Opublikowano

Z rozpiski IGN wychodzi na polski czas

Poniedziałek:

Microsoft 18:30

EA 21:00

Wtorek:

Sony 3:00

Nintendo 18:00

Nie wiadomo jeszcze co z Ubisoftem, ale najprawdopodobniej będzie zaraz po EA.

Opublikowano

Z poniedziałku na wtorek.

Wtorek:

I komu wierzyc?

Opublikowano

@Mejm,

Przecież napisaliśmy to samo :teehee: W nocy z poniedziałku na wtorek (wtorek 10/06 godzina 3 rano naszego czasu).

Opublikowano

Z poniedziałku na wtorek.

Wtorek:

I komu wierzyc?

To 3 nad ranem, a jeszcze spokojnie można doliczyć z 20-30min. Spóźnienia Sony to standard.

Opublikowano

@Mejm,

Przecież napisaliśmy to samo :teehee: W nocy z poniedziałku na wtorek (wtorek 10/06 godzina 3 rano naszego czasu).

Ja odczytalem Zwyrola date jak dwaniej w programach tv czyli telewizyjne Wtorek 3:00 to jest z wtorku na srode. Tak czy inaczej juz wiadomo. Dzieki.

Opublikowano

ibe0RWu4gJXYF5.jpg

CW6xE1i.jpg

bu88o3X.jpg

x4nV0PI.jpg

Super grafa :woot:

Opublikowano

A ja się chętnie pobawię.Tym bardziej że w tym gatunku nic na PS4 nie ma i przez jakiś czas nie będzie.Jak się nagram to sprzedam i nawet jak stracę połowę kasy to przeżyję. A czekając na jakieś lepsze rpg na PS4, można umrzeć ze starości.

z tematu bound by flame taka desperacja posiadaczy ps4, że kupują jakieś crapy lol (przypominam średnia na metacrtic 57%)

Cicho, ten ziomek co kupił na ps4 Bound by Flame z tego co pamiętał to pisał, że Knack to dlamiego najlepsza platformówkaod lat, tak więc BbF może być 9/10 rpg !

A ty jesteś tym ziomkiem co nie daje rady grać w Outlast bo gra jest zbyt straszna. Wróć chłopie lepiej do tych swoich platformówek z twojego ukochanego Nintendo a gry dla dorosłych zostaw innym.

Opublikowano

Pewnie się za to posypią "dziewiątki" i zaczną pisać te komenty, jakie to hardkorowe i najlepsze gry Nintendo robi. A że bazuje na gameplayu z SNES-a to już "cicho, cicho". Na E3 Ninny zostanie zmasakrowane.

Opublikowano

Nie wnikam w gameplay, ale sekciarze Nintendo jarali się grafiką, kiedy to jest poziom ModNation Racers z PS3.

Opublikowano

ahaha

Opublikowano

NIe lubię takich gierek, nigdy nie podobał mi się CTR ani inne Kartingi.. ale wizualnie ten Mario prezentuje się całkiem fajnie, tak... "przyjemnie".

e: Podobnie jak te inne nowe Mariany, Galaxy itp, ma fajny design.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie wnikam w gameplay, ale sekciarze Nintendo jarali się grafiką, kiedy to jest poziom ModNation Racers z PS3.

Ale ponoć ci, którzy kupują Wii U, nie robią tego "dla grafy", tylko "magii gier Nintendo". Co tam ten tysiak za konsolę wyrwaną z listopada 2005.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Pieski atakują jak mogą. Aż im gile z nosa wyszły.

Ale nie dla psa kur.wa.

Nie dla psa.

Opublikowano

Jak MS nie wspiera X360, skoro wspiera? :P Co by o Mercenary Kings nie napisać, to przy tym wygląda jak next-gen.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

A hotline miami jak gra z amigi beka!!!

Opublikowano

ja nie rozumialem i nigdy nie zrozumie magii mario kart i gier mu podobnych bo do mnie to nuda na calego w singlu i jedynie super gra do imprez ale mario kart sam w sobie jest milion razy lepsze niz te wszystkie nieudolne i zje.bane podrobki od sony na ps3 i gniecie je tez graficznie i do tego chodzi super plynnie

Opublikowano

Dużo czasu sobie daje Sony bo po wpie.rdolu od MS jaki będzie na E3 był czas na ewentualną zmianę koncepcji + dorzucenie paru renderków na 2016-17.

Weź ktoś zapisz gdzieś tego posta. będziemy się z niego i xbotów smiali po E3 jak znowu się zapadną pod ziemie na kilka miesięcy.

Opublikowano

Ja rozumiem, że to jest CW, ale to już jest przesada.

Opublikowano

720p, ząbki i słabe dokładnie wszystko. Zdecydowanie ten sam poziom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.