Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ten cRPG od City Interactive 

Lord of Fallen?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Trzeba przyznać, że MGS: GZ na PS3/X360 wygląda prześlicznie.

Jak ktos nie ma PS4 to smialo moze brac gre na PS3 jeszcze. Przypadek podobny jak z AC4.

Tu się nie zgodzę. Miałem jedną i drugą wersję. Po zagraniu w wersję na PS4 w życiu bym nie wrócił do tej z PS3.

Opublikowano

tez stawiam na syphona, ale wolałbym apocalypse, chlip.

No to był kozak, szczególnie ta grafa i twarz Bruca.

Miałem wersję niemiecką i zamiast Yippie Ki Yay Motherfucke krzyczał Yippie Ki Yay Schweinepacke

Nicht schiessen, ich habe Frau und Kinder. Nie zapomnie chyba do konca zycia.

Opublikowano

ten cRPG od City Interactive 

Lord of Fallen?

Dokładnie.

Opublikowano

ybgJRZt.png

Jak tam 250zl przygotowane?

Opublikowano

(pipi)a zabójcze ceny tych gier póki co mnie powstrzymują przed zakupem PS 4 :/ żeby tak 199 chociaż.

Opublikowano

3YZIzGa.jpg

Opublikowano

Jedyna słuszna wersja to PS4, choć trzeba przyznać, że past geny całkiem całkiem. 

Opublikowano

Proszę o nie zaniżanie ceny GTX 750 Ti, min.550 zł kosztuje. Jak oni to robią, że wydają sprzęt na którym starogeneracyjne tytuły nie chcą chodzić w 1080p/60?

Opublikowano

Proszę o nie zaniżanie ceny GTX 750 Ti, min.550 zł kosztuje. Jak oni to robią, że wydają sprzęt na którym starogeneracyjne tytuły nie chcą chodzić w 1080p/60?

Gry na konsole starej generacji były pisane pod procesor, a procesor konsole nowej generacji mają lepszy stosunkowo niewiele. Co było poradzić.

Dev od BF4 nie bez powodu powiedział że wykorzystali prawie całą moc procka.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jedyna słuszna wersja to PS4, .

Jak chyba wszystkie multiplatformy do teraz ;]]

Opublikowano

Szprota, jak zawsze wyskoczył jak filip z konopi.

Opublikowano

kurde aż dziwne że to wygląda tak ładnie na starych konsolach, chociaż zarazem na nextgenach nie robi szału (mimo że na ps4 jest znacznie ostrzejsze i wyraźniejsze)

jednak najdziwniejsze jest to że w niektórych momentach na ps3 wygląda lepiej niż na XO

czyżby kjima był fanbojem sony i specjalnie dał słabą wersje na xboxa? (w końcu to pierwszy MGS który nie jest exem na konsole sony, nie licze MGR bo to inna firma robila i to kompletnie inne klimaty)

w ogole to jakie gry na poprzednią generacje są zapowiedziane na 2014?

bo jakoś wypadłem z obiegu, z tego co wiem to właśnie MGS i darks souls 2 są warte kupna i fajne, ale jest jeszcze jakaś inna mocna gra zapowiedziana na ps3? (nie pytam o 360 bo na niego gry przestały wychodzić 1.5 roku temu)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Moglby Kojima nie bac i dac bezposrednie porownanie miedzy X0 i PS4, roznica jest spora:

PS4_XboxOne_04.gif

Opublikowano

czyżby kjima był fanbojem sony i specjalnie dał słabą wersje na xboxa? (w końcu to pierwszy MGS który nie jest exem na konsole sony)

A mgs 2 i 3? Znów yano nie wiesz a gadasz.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No, cała reszta pewno też, c'nie Mazz?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Kojima dostał kapustę od Sony i temu tak jest. oczywista oczywistość.

A obawiali się że to MS posmaruje :D

Opublikowano

Pamietam jak po e3 te niedobitki xbotow co zostały twierdziły że micro nie pozwoli na to by gry na ps4 wygladały lepiej :)
Opublikowano

No kiedyś to było że MS smarował za lepsze multiplatformy.

Opublikowano

czyżby kjima był fanbojem sony i specjalnie dał słabą wersje na xboxa? (w końcu to pierwszy MGS który nie jest exem na konsole sony)

A mgs 2 i 3? Znów yano nie wiesz a gadasz.

ahh kotlety w HD , no tak, zapomniałem, wybacz

no a sterowniki?

setrowniki?!!?!

Pamietam jak po e3 te niedobitki xbotow co zostały twierdziły że micro nie pozwoli na to by gry na ps4 wygladały lepiej :)

oj pamiętam to i przyznam że serio się obawiałem że gry będą równane w dół żeby na XO jakoś to wyglądało, na szczęście tak się nie stało (już na samym początku generacji gdy 90% gier wcale nie robi szału i różnice ma kosmetyczne względem starych konsol a i tak ps4 wyraźnie prowadzi)

pamiętam jak całe lata xboty spuszczały się na multiplatformu które miały 5 pixeli więcej, 2 fps więcej i kilka kłębków trawy więcej

a dziś? różnice między ps4 i XO są o wieeeeele większe niż były między ps3 i 360 a xboty nagle zaczeły mówić "grafika nikogo"

Edytowane przez Yano

Opublikowano

MGS2 wyszlo na pierwszego Xboxa i PC, a MGS1 na PC i GCN ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

lol Yano, jak zwykle

Metal Gear Solid był na PS1 i PC (Twin Snakes na GC jeszcze)

Metal Gear Solid 2 był na PS2, PC i Xboksa

MGS 5 będzie na X360/PS3/X1/PS4

Wszystkie MGS prócz 4 były czasowym exem (a tym klapki gardzą oczywiście, więc się nie liczy). MGS3 dość długo był tylko na PS2, ale ostatecznie reedycje HD wyszły na PS3, X360 i 3DS.

Czyli aż jedna gra z całej głównej serii jest tylko na konsolę Sony.

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.