Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Xboner, sprzęt dla cyganów, osób ubiegających się o rentę w zusie, smakoszy tortexu

i7hj6PMlhSgHL.jpg

Nadkonsola, sprzęt dla panów i zwycięzców życia, posiadaczy telewizorów full hd.

qqlcyv.gif

Na E3 będzie ostateczna maskara tego odtwarzacza vhs.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Klapki wpiszcie sobie coś,bo wasze gry NIKOGO

Edytowane przez DumaDyma

Opublikowano

Dzisiaj będzie dużo plusików do wydania, rządzicie ziomki.

Opublikowano

Zastanawiam sie, co Microsoft szykuje, skoro przed E3 puścił bombę w postaci pakietu GwG, tańszego Xbone'a bez kamery, zapowiedział Halo 5 i pokazał światu Sunset Overdrive. Albo to przedsmak i na E3 wrzucą prawdziwą bombę i będą słać cios za ciosem, albo nie sprostają oczekiwaniom i większość graczy pozostanie zawiedziona...

EDIT:

http://blog.eu.playstation.com/2014/05/16/killzone-shadow-fall-intercept-dlc-adds-online-co-op-mode/

Killzone: Shadow Fall dostanie czteroosobowy co-op online w czerwcu ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Zastanawiam sie, co Microsoft szykuje, skoro przed E3 puścił bombę w postaci pakietu GwG, tańszego Xbone'a bez kamery, zapowiedział Halo 5 i pokazał światu Sunset Overdrive. Albo to przedsmak i na E3 wrzucą prawdziwą bombę i będą słać cios za ciosem, albo nie sprostają oczekiwaniom i większość graczy pozostanie zawiedziona...

Też mnie to zastanawia, ale już nie pod kątem gier na ten rok, bo po dzisiejszej zapowiedzi Halo 5 na 2015 jestem już pewien, że w tym roku wyjdzie Horizon 2, Quantum Break i Sunset Overdrive + remake Halo 2, ale jeśli chodzi o zapowiedzi na 2015+. Ciekaw jestem czy będzie jakaś niespodzianka na miarę KI z zeszłego roku.

No i ciekaw jestem jak będzie ten remake Halo 2 wyglądał względem pierwowzoru biorąc pod uwagę, że to będzie różnica 2 generacji.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

qqlcyv.gif

dc2.gif

siad płaski do laski botki

Tymczasem Forza 5

AO0.png

Nie mówiąc o Past grnach i GT6

idl1zblbdysyq7osrh.png

11108076196_d00fa9457mpfde.jpg

nom

843897f56b56da50865dbd5ffebe8c4a.jpg

i1q9og9o460fquB.jpg

goty gt 6

Opublikowano

Microsoft zapowiada Halo 5, biedabundle bez Kinect'a, GwG, rozszerzenie dostepu do apek na Xbone, itd. 

Sony zapowiada 78mln dolarow straty.

Sony-Shares-Hit-32-Year-Low.jpg

Opublikowano

Don, Quantum Break stawiasz na ten rok? Odnoszę wrażenie, że akurat na ten tytuł posiadacze Xboxów poczekają do początku 2015. Mnie zastanawia, czy w tym roku Microsoft wyskoczy tylko z SO + Halo 2 i Forzą Horizon, czy szykuje coś więcej.

Opublikowano

Ja to tez o Sony bym sie martwil bo jeszcze bedzie ze skonczy sie na pokazie Drivecluba, Order, moze Uncharted a reszta pokazy jakis tytulow multiplayerowych z ekskluzywna zawartoscia. Plus gadanie o PSNOW.

Opublikowano

a tymczasem w obozie Nintendo....

Nawet Mario Kart 8 wyglada lepiej od Forzy :D

Opublikowano

Don, Quantum Break stawiasz na ten rok? Odnoszę wrażenie, że akurat na ten tytuł posiadacze Xboxów poczekają do początku 2015. Mnie zastanawia, czy w tym roku Microsoft wyskoczy tylko z SO + Halo 2 i Forzą Horizon, czy szykuje coś więcej.

Parę miesięcy temu jeden z użytkowników gaffa zrobił duży wyciek na temat Xone i do tej pory sprawdziło się w 100%:

- że miał być bundle dedykowany TF, wraz z jego zdjęciami, które później pokazał jeden z pracowników Respawn,

- dokładny opis o czym będzie SO wraz z nazwą napoju Overcharge,

- Xone bez Kinecta,

- GwG na Xone,

- Halo 5 na koniec 2015 roku

W tym samym było napisane, że w 2014 wyjdą SO, QB, FH2 i H2.

Opublikowano

Ja to tez o Sony bym sie martwil bo jeszcze bedzie ze skonczy sie na pokazie Drivecluba, Order, moze Uncharted a reszta pokazy jakis tytulow multiplayerowych z ekskluzywna zawartoscia. Plus gadanie o PSNOW.

Nie przeczę, bo nie mam pojęcia co mogliby jeszcze "wypluć" na ten rok. Uncharted w tym roku nie wygląda zbyt prawdopodobnie (będzie to pozytywne zaskoczenie, jeśli jednak), ale co więcej?

Mam nadzieję, że Sony pójdzie po rozum do głowy i wypuści jakieś DLC do The Order, które doda tam co-opa, bo formuła tego tytułu wręcz stworzona jest do takiej zabawy.

Opublikowano

Raport potwierdził, że w kwietniu
PlayStation 4 było najlepiej sprzedającą się konsolą
i pozostaje niekwestionowanym liderem. Na dodatek
w tym samym miesiącu utrzymał miano najlepiej sprzedającej się gry nowej generacji.

Od czasu premiery PS4 w listopadzie ubiegłego roku
siedem milionów nabywców
cieszy się bogatą i wciągającą rozgrywką, a także potężną grafiką oraz mocno zintegrowanymi funkcjami społecznościowymi, które dostępne są jedynie na tej konsoli.
Popyt na PS4 wciąż przewyższa podaż
, więc wyjątkowo ciężko pracujemy, aby więcej egzemplarzy trafiło do sklepów.

Chcielibyśmy podziękować Narodowi PlayStation za niesamowite wsparcie i już patrzymy w przyszłość, gdzie
na E3 podzielimy się z wami ekscytującymi informacjami
.

http://www.pssite.com/news-33119-sony_jest_dumne_z_sukcesu_ps4_w_stanach_i_obiecuje_wielkie_emocje_na_e3.html

My również dziękujemy za prawdziwego next-gena i czekamy na E3. SONYTAKIEDOBRE.

Opublikowano

1zdbthc.jpg

Opublikowano

Jak Sony jedyne co będzie miało z AAA to Uncharted, Order, DC, ewentualnie god of war i reszta to pierdoły, to jak dla mnie lipa.
To samo z MS, jak mają tylko QB, SO, forzy halo i girsy, a ta japońska giereczka to po prostu pokaz dawno zapowiedzianego D4, to lipa taka sama

MS musi wyskoczyć z Lost Odyssey 2 lub Bajno/Conkerem żeby mnie kupić.
Sony z Jakiem/Crashem lub Last Guardianem.

Albo w ogóle jakieś nowe ciekawe IP

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

A tak, zapomniałem o tym. Jak dorzucą do tego jakieś fajnego jRPGa, platformówkę lub Last Guardiana, to będę zadowolony.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Sony pójdzie po rozum do głowy i wypuści jakieś DLC do The Order, które doda tam co-opa, bo formuła tego tytułu wręcz stworzona jest do takiej zabawy.

a to zależy, jeśli całość będzie odpowiednio skrojona pod singla (w sensie fabuła i otoczka) to co-op jawi się raczej jako nie do konca potrzebna opcja. Gra ma mieć dojrzałą fabułe i kręcąc beke przez headset z kumplem średnio widzę to.

Opublikowano

W pokaz Crasha nie wierzę, ale to byłaby miazga ;) Muszą coś więcej pokazać na ten rok, bo "samo" The Order, Uncharted i DriveClub to zdecydowanie za mało. Przydałby się jakiś dobry, sieciowy shooter (krążą plotki, że EA na E3 zapowie Titanfalla w wersji na PS4, ale jaka to pociecha?) No nie mogę doczekać się tych targów, chociaż w poprzednich latach rzadko kiedy bywałem zaskakiwany, zwykle oczekiwałem czegoś więcej, a kończyło się na pierdołach i rzeczach, o których wiedzieliśmy z różnych przecieków przed targami (Ubisoft o dziwo zaskakiwał najbardziej).

Bluber - TO przypomina Gearsy, a przecież mieliśmy w nich całkiem mroczną, poważną fabułę i otoczkę - nie widzę przeszkód, by w The Order było coś takiego. Szkoda, by potencjał marnował się tylko na singla. Pierwszy zwiastun mimochodem podsuwał skojarzenia - "wow, ale to będzie sieka w multi, gra do tego stworzona". A tu taki zonk.

Opublikowano

Uncharted w tym roku nie wyjdzie, ostatnio czytałem plotki, że na E3 będzie pokaz silnika graficznego. Ostatnie roszady w ND mogą to potwierdzać, min. wyleciała ta babka, bo miała inny pomysł na serie, czy aktor podkładający głos do pierwszego trailera. Więc niewykluczone, że przed nowym Uncharted jeszcze długa droga.

Opublikowano

Ten obrazek z Crashem wyjetym ze smietnika moze nie byl przypadkowy :). I oby i tu i tu nie pokazywali mi gier Indie bo nie na takie gry czekam. Niech sobie z tymi grami zrobia odzielny event.

Opublikowano

Marzyłby mi się powrót Medievila... Na konferencji Sony wszyscy by osłupieli z wrażenia. Z drugiej jednak strony, bałbym się o jakość powrotu. Oryginał z PSX-a jest święty.

Opublikowano

Uncharted nie wyjdzie w tym roku na 99%.

Opublikowano
Bluber - TO przypomina Gearsy, a przecież mieliśmy w nich całkiem mroczną, poważną fabułę i otoczkę - nie widzę przeszkód, by w The Order było coś takiego. Szkoda, by potencjał marnował się tylko na singla. Pierwszy zwiastun mimochodem podsuwał skojarzenia - "wow, ale to będzie sieka w multi, gra do tego stworzona". A tu taki zonk.

No Gearsy to raczej karykatura poważnej fabuły, ale rozumiem o co ci chodzi. Wydaje mi się, że Ready at Dawn nie ma skilla w robieniu ani multi ani co-opowych kampanii więc raczej woleli z tego zrezygnować żeby dostarczyć mocne, nowe IP może przy okazji drugiej części zrobią coś w tym kierunku.

Opublikowano

Też nie chcę żadnych indie na E3, mogliby je pokazać poza konferencją, czy gdzieś tam na oddzielnej prezentacji ;)

Sony na bank poświęci trochę na czasu na Project Morpheus (może zapowie jego oficjalną datę premiery/cenę/nazwę), pokaże gry jakieś na to. Pewno zaprezentują The Last of Us na PS4... Pochwalą się sprzedażą, pokażą coś na Vitę, może coś jeszcze na PS3. Na tę chwilę, z plotek/przecieków można przypuszczać, że Microsoft ma więcej niespodzianek.

Nie mam nic przeciwko temu, by The Order pozostało grą dla pojedyńczego gracza, ale niech dadzą jakiegoś dobrego sieciowego shootera/bijatykę/wyścigi - na te ostatnie trzeba czekać do października. Za dużo czekania :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.