Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Luck, jak wolałeś grać w rozpaćkane paćki z Xboxa 360, kiedy na PC każda multiplatforma wyglądała 3x lepiej (mając możliwość to uzyskać) to już jest źle. Ale nie wnikam tu w preferencje growe.

Mimo posiadania PC, to nie jestem fanem torrentów. Lubię sobie kupić oryginała, a te na PC w dniu premiery są tanie jak ich odpowiedniki na konsolach. 

Kolejna kwestia jest taka, że na PC nie ma używek. Można zakładać nowe konto na steamie i sprzedać grę z kontem- pytanie, komu się chce? Mi na pewno. 

Kolejny temat jest taki, że DMC jest serią fajną, ale nie na tyle dla mnie żebym chciał trzymać pudełko wersji PC na półce.

Podsumowując- ogranie tej gry mnie kosztowało jakieś 20zł. Kupiłem za 150, a za 130 poszła. 

Na PC, to BF3/4, Skyrim, Oblivion itp tytuły.

No i nie przesadzajmy, bo mam wrażenie po tym co czytam, że

Xbox

doom1.jpg

Sony

doom-3-20050107095904519.jpg

Różnica będzie, ale bez przesady.... 

Edytowane przez luck1985

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Gejlo nikogo. Zobacz, ze nawet boty nic o tym gównie tu nie piszą.

Opublikowano

hero_halo5.jpg?h=529&w=940

klapy do domu :) taka petarda przed E3. Aż żal już mi się robi Sony.

Musza zostawic sobie wiecej czasu na TV TV TV TV

Opublikowano

Świętujesz oficjalne potwierdzenie tego, że gra zaliczy roczny poślizg?

Opublikowano

Całe Halo Community stanęło na baczność, ale nie "(pipi)" :) (pipi) to SF, którego trzeba reanimować darmowymi mapami.

Świętujesz oficjalne potwierdzenie tego, że gra zaliczy roczny poślizg?

Przecież to było wiadome od paru miesięcy.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ziew, która to już częśćpifpaf do krasnali? Niby cod jest zły.

Opublikowano

COD nie ma cortany, nuty którą klapki rozpoznają i nie mają charakterystycznej postaci. 

Opublikowano

rimejki nie obchodzą przecie boty

Nie obchodzą jeśli wychodzą na sprzęty Sony. Jak mają wyjść na ich pudła to drągi w górę. Całe boty  :sorcerer:

Ty ale jest różnica miedzy gra która została wydana w 2004 i chcą zrobic ja praktycznie od nowa w 2014r, a grą która została wydana w 2013 i ledwo podbija rozdziałke i dadzą wam w to w 2014 za jedyne $60

Ta praktycznie od nowa. Dobre sobie.

Opublikowano

Całe Halo Community stanęło na baczność, ale nie "(pipi)" :) (pipi) to SF, którego trzeba reanimować darmowymi mapami.

Czym w takim razie jest gejlo skoro trzeba go reanimowac 10 letnią grą ?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Rimejki robione przez MS wyglądają jak niebo a ziemia w porównaniu do pierwowzorów.

Opublikowano

Czym w takim razie jest gejlo skoro trzeba go reanimowac 10 letnią grą ?

Czemu reanimować jak samo Community chce wydania rocznicowego? Dla wielu Combat Evolved Anniversary było genialnym posunięciem, a Halo 2 HD z multiplayerem będzie jeszcze większym.

Opublikowano

Gra odświeżona graficznie, jedna w znączącym stopniu ( Halo ) druga w mniejszym ( TLOU ). Jedna ma 10 lat i trudno żeby za samo odświeżenie chcieć pełnej ceny za taką grę. Gdzie TLOU nawet roku nie ma, a dodatkowo ma wszystkie DLC. Także nie wyolbrzymiałbym tej ceny TLOU na PS4. Także nie pyerdolcie że Halo było robione praktycznie od nowa. Nie cała gra, a oprawa graficzna.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Rimejki robione przez MS wyglądają jak niebo a ziemia w porównaniu do pierwowzorów.

Chyba nie grałeś w fable anniversary, bardziej gry (pipi)ć sie nie dało.

Opublikowano

Gra odświeżona graficznie, jedna w znączącym stopniu ( Halo ) druga w mniejszym ( TLOU ).

Człowieku nie osłabiaj mnie... cała geometria, grafika, postacie, modele, w zasadzie wszystko poza fizyką zrobione na nowo vs update grafiki do 1080p, co na PC można zrobić jednym kliknięciem w opcji.

Opublikowano

Dobra, kolejna megatona z obozu MS. Zapowiedziano kolekcjonerską edycję Halo 5. W zestawie oprócz gry, 2x exp na multi przez tydzień, płyta z OST z gry, art-book oraz najważniejsze, krasnal ogrodowy. O to pierwsze zdjęcie zestawu.

1ef15d4f46a19763med.jpg

Opublikowano

Gra odświeżona graficznie, jedna w znączącym stopniu ( Halo ) druga w mniejszym ( TLOU ).

Człowieku nie osłabiaj mnie... cała geometria, grafika, postacie, modele, w zasadzie wszystko poza fizyką zrobione na nowo vs update grafiki do 1080p, co na PC można zrobić jednym kliknięciem w opcji.

TLOU to nie jest zwyczajny update grafiki do 1080p. Zmieniają system oświetlenia, modele postaci (na znacznie bardziej szczegółowe), wprowadzają nowe efekty, tekstury i efekty cząsteczkowe - różnica jednak nie zrobi raczej takiego wrażenia, jak przy tytule 10-letnim, ale to też nie jest zwyczajne podbicie rozdzielczości.

Opublikowano

Dobra, kolejna megatona z obozu MS. Zapowiedziano kolekcjonerską edycję Halo 5. W zestawie oprócz gry, 2x exp na multi przez tydzień, płyta z OST z gry, art-book oraz najważniejsze, krasnal ogrodowy. O to pierwsze zdjęcie zestawu.

1ef15d4f46a19763med.jpg

ja nie mogę jakieś śmieszne xDDD

Opublikowano

1ef15d4f46a19763med.jpg

nawet szkoda minusa

Opublikowano

Chyba kapiszon. Nic poza tym, że gra kiedyś tam wyjdzie, więc to samo co wiedzieliśmy już rok temu. Ale dla botków to megatona, szkoda, że o niczym.

A  nie, zaraz, przepraszam, jest petarda, gra będzie działać w 60 FPS w wysokiej rozdzielczości. Ostatnio modne jest 792, obstawiam na takie liczby :yes:

Opublikowano

Ja mam dylemat pomiędzy 792p, a 900p. Ale skłaniam się jednak ku tej pierwszej, w końcu dla botków w 2014 rozdzielczość nie ma żadnego znaczenia. Ciekawe co będzie za rok.

Opublikowano

Bo nie mam nic przeciwko indykom (przy Dead Nation czy Resogun spędzilem mnóstwo godzin dobrej zabawy - dla przykładu),

Kolejny casual, który myśli, że jak gra nie jest action-adventure shooter w tpp z 30-letnim bohaterem z brązowymi włosami to jest indie. 

Wszyscy którzy lubią BF, CoD, NFS, AC, Uncharted wypad z tematu i będzie ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.