Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 679,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ale (pipi)nia to wd. Nie wiem co oni myślą że nikt się nie połapie że ściemniali?

Opublikowano

Jest tego więcej ;)

DiscreteSociableHind.gif?resize=645%2C35

VainGleefulIberianmole.gif?resize=629%2C

MediocreWillingIguanodon.gif?resize=629%

ComposedMeanHagfish.gif?resize=605%2C332

Jak się podoba?

Gdzie są ludzie ?

W multi miało chodzić o wtopienie się w tłum i kamuflarz. Gdzie ten (pipi)a tłum? :D

Opublikowano

Jeebcie się wszyscy, mi się podoba.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gra odświeżona graficznie, jedna w znączącym stopniu ( Halo ) druga w mniejszym ( TLOU ).

Człowieku nie osłabiaj mnie... cała geometria, grafika, postacie, modele, w zasadzie wszystko poza fizyką zrobione na nowo vs update grafiki do 1080p, co na PC można zrobić jednym kliknięciem w opcji.

No fajnie że wymieniłeś wszystko co składa się na grafikę.

Opublikowano

Jezeli WD wyglada tak slabo na PS4, to niezla tragedia musi byc na PS360 (na Xbonie pewnie tez:P).

Opublikowano

uuu gruby szajs, yeti aka youtuber minusuje  :teehee:  Czyżby Twoje PS4 również siadło? Czy analogi odpadły? 

Beczułka. Cena Czyni Cuda  :sorcerer:

Dobrze wygląda, to jedna nie musi być 1080/60 żeby dobrze wyglądało.

xD 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Gdyby nie avatar, to bym powiedział, że to post daddiego. Avatar i nick, to was tylko odróżnia.

677ebd92e18e.jpg

Opublikowano

Ziomuś, wybacz, ale złamałeś się jak brzózka w Smoleńsku. 

Jednostrzałowiec   :turned:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Przejechałem potencjalną listę gier na PS4 i XO na E3 i uwzględniając nawet jakieś niespodzianki na konsolę MS, Sony (tym, co już jest, i tym, co można założyć, że się pojawi) wygrywa to starcie po trzech-czterech rundach, dalej już tylko kopie zwłoki. Microsoftowi nie pomoże kupowanie exów od drugoligowych deweloperów, jak miało to miejsce przed rokiem. Marki kojarzące się z Xboksem albo w inkubatorze (Gearsy), albo zajechane (Fable: Legends), albo eksploatowane do granic możliwości (Forza, Halo).

Noc z poniedziałku na wtorek będzie piękna - do boju PlayStation, na wroga! Na wroga!

HeavyShit.gif

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Z przykrością stwierdzam, ze odkąd boty maja słabą, nędzną i zacofaną konsole, to merytoryczny poziom ich wypowiedzi znacznie się obniżył :(

Opublikowano

Kasias, wiadoma sprawa. Wszyscy czekamy na nowe Uncharted, kolejny symulator kartonów z liczbą siedem w tytule, kolejnego Ratcheta, Sly, a pod koniec generacji jak było z TLOU wjedzie Ostatni strażnik.

Jaranko…!!!!111

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Luck obczaj sobie model jazdy GT6, miast (pipi)ć takie bzdury. Zmienne warunki pogodowe, oraz dnia z możliwościami ustawiania ich podczas hostowanych wyścigów online też już tam są.

Opublikowano

No i widzisz, bo ja wybiorę wersje na XO. Wole ich konsole, wole ich kut*sa w tyłku i w ogóle te środowisko mi pasuje.

Od czasu do czasu nawet bot prawdę powie.

Opublikowano

Luck obczaj sobie model jazdy GT6

ja miałem okazje obczaić i nie rozumiem co to ma być za argument.

Opublikowano

Luck obczaj sobie model jazdy GT6

ja miałem okazje obczaić i nie rozumiem co to ma być za argument.

Jak wjedziesz w zakręt mający 180 stopni i nie wyhamujesz ze 180 km/h to wypadniesz z trasy - obczaj to!

Opublikowano

Został poprawiony względem poprzednika. Forza4 wciąż ma najlepszy, ale ten szóstki nie wiele mu ustępuje. Opieram się tak na opinii ziomka, u którego grałem (wcześniej grał w GT5), jak i recenentach polygamii, gamezzili, czy choćby HIV'a. Zresztą tego typu gierki pokazują swój pazur dopiero na dobrej kierownicy, z wyłączonymi ulatwieniami dla casuali.

Opublikowano

No i widzisz, bo ja wybiorę wersje na XO. Wole ich konsole, wole ich kut*sa w tyłku i w ogóle te środowisko mi pasuje.

Od czasu do czasu nawet bot prawdę powie.

Przypomnę kto zaczął o penisach w odbytach- klapki sony. 

Co jak co, ale wolę amerykańskiego niż azjatyckiego. Taka sytuacja. 

Opublikowano

A tymczasem najlepsza gierka maja dostała swój premierowy zwiastun:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

3 zacytowało i zwróciło uwagę. Coś jest na rzeczy. 

Opublikowano

Został poprawiony względem poprzednika. Forza4 wciąż ma najlepszy, ale ten szóstki nie wiele mu ustępuje. Opieram się tak na opinii ziomka, u którego grałem (wcześniej grał w GT5), jak i recenentach polygamii, gamezzili, czy choćby HIV'a. 

Nie no, jak powołujesz się na opinie HiVa to ok, przepraszam.

Ostatnio u znajomego pojeździliśmy trochę w GT6 i ja nie wiem co ludzie widzą w tym drewnianym modelu jazdy. Ani to arcade ani symulacja.

GT zyskało taką popularność chyba tylko dlatego, że jest jedynym racerem na Playstation który nie poszedł w full arcade i przynajmniej z napisu na pudełku próbuje być symulatorem. Ludzie nie mają porównania do naprawdę dobrych symulacji i kupują tego sredniaka od japończyków płacąc im jeszcze wcześniej za dema zwane prologami powtarzając w myślach powiedzenie "na bezrybiu i rak ryba".

Zostało kilka miesięcy do premiery Project Cars które może i nie ma tak zaawansowanej fizyki jak iRacing czy Assetto Corsa ale i tak jest krok przed "dziełem" Polyphony. I nie mówie tu o oprawie (bo to oczywiste, inne platformy) tylko właśnie o fizyce więc może to zmotywuje skośnookich do tego, żeby nareszcie pchnąć tą serie w dobrym kierunku. W innym wypadku jedynym argumentem GT będzie duża liczba aut (z których większość jest robiona byle jak).

Zresztą tego typu gierki pokazują swój pazur dopiero na dobrej kierownicy, z wyłączonymi ulatwieniami dla casuali.

o kurde, to dobrze że mi powiedziałeś.

Opublikowano

Luck - jako pierwsza osoba w historii internetowych napinek sam z własnej woli napisałeś, że lubisz mieć penisa w odbycie - tu już nie ma co dodawać. Wystawiłeś świadectwo cieplactwa sobie i innym botom, postawiłeś finalną kropkę nad "gej". Wojna konsol została tym samym zakończona, można zamykać internet.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Napisałem WOLE, co nie oznacza, że MAM :)

Spoko, oswoiłem się z tym, że tutejszy beton pod banderą sony czyta co chce przeczytać, a nie co jest napisane. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.