Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

hav3n, nie martw się. Problemy z przegrzewaniem to raczej miały xboxy a nie psy. Zobacz na ps2 slim. Cienkie to ja zeszyt a i tak nic się nie przegrzewalo.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Hahaha, zabawnie się czyta zarzut o bullshoty skoro to z DC jedyne co mamy to urywki z promocyjnych filmików i nic poza tym. Gardzę blacharką ale widać że klapy mocno się starają zdyskredytować gierkę która pewno zdmuchnie Gran Turismo.

Zapewne to samo zrobi z FORZA, z ta roznica ze na Xbonie jak zwykle zobaczymy ciencia w grafice.

Fajnie się starasz.

W ogole i to jest najsmutniejsze.

Zreszta, uwazasz, ze bedzie inaczej? ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

hav3n, nie martw się. Problemy z przegrzewaniem to raczej miały xboxy a nie psy. Zobacz na ps2 slim. Cienkie to ja zeszyt a i tak nic się nie przegrzewalo.

OMG! Telefony komórkowe są mniejsze i mocniejsze od ps2. 

Co za porównanie  :teehee:

Opublikowano

Technologia sprzed ponad 10 lat, gdzie byle zegarek dzisiaj jest mocniejszy ma świadczyć o czymkolwiek dzisiaj. Aha. Ten temat mnie nigdy nie przestanie zadziwiać.

Opublikowano

Bansai- a wiesz co to kompresja jpg? 

Zaprzeczenie, dobrze.

Jestes na dobrej drodze luck, jeszcze tylko musisz przejsc przez 4 kroki:

Gniew

Neogcjacja

Depresja

Akceptacja - wraz z tym krokiem zdasz sobie sprawe ze faktycznie kupiles balasa niezdolnego do dobrze wygladajacych multiplatform w porownaniu z konkurencja

Trzymam za ciebie kciuki.

hunger-games-quotes-23.gif

Opublikowano

Chlopcy, po takim czasie od premiery prawie co druga 360tka ladowala juz w serwisie. Nowa generacje mamy juz pol roku, sprzedano ponad 5mln konsol i jakos nie widze nigdzie wzmianek o duzej awaryjnosci, przegrzewania sie ukladow itp. Co dziwne, podobno awaryjnosc ONE jest podobna (choc konsol sprzedalo sie dwa razy mniej), trzymajcie sie zatem faktow, bo zaczynacie calkowicie odlatywac w sfere wyobrazni...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bansai- a wiesz co to kompresja jpg? 

Zaprzeczenie, dobrze.

Jestes na dobrej drodze luck, jeszcze tylko musisz przejsc przez 4 kroki:

Gniew

Neogcjacja

Depresja

Akceptacja - wraz z tym krokiem zdasz sobie sprawe ze faktycznie kupiles balasa niezdolnego do dobrze wygladajacych multiplatform w porownaniu z konkurencja

Trzymam za ciebie kciuki.

hunger-games-quotes-23.gif

:yes: 

Mam totalnie w pompie świadomość posiadania słabszej konsoli  :banana:

Szkoda wysiłku, no chyba, że chodzi o plusy. To dawaj.

Opublikowano

Bansai pamiętaj że gdy dotrze do Depresji będzie to punkt krytyczny ,może wtedy przedsięwziąć działania które zaowocują tym że możemy go więcej nie zobaczyć.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

OMG! Telefony komórkowe są mniejsze i mocniejsze od ps2.

Co za porównanie :teehee:

moja pralka to nawet od XO jest mocniejsza. I nie muszę placic golda aby przeglądać internet.
Opublikowano

Bansai pamiętaj że gdy dotrze do Depresji będzie to punkt krytyczny ,może wtedy przedsięwziąć działania które zaowocują tym że możemy go więcej nie zobaczyć.

Wierze w niego !

Mam totalnie w pompie świadomość posiadania słabszej konsoli  :banana:

Przezwyciezysz zaprzeczenie, gniew juz na horyzoncie, nie poddawaj sie !

jesus-man-meme-generator-don-t-give-up-l

Opublikowano

Nie odstawiaj szopki, bo jakbym chciał Ps4, to bym sobie kupił  :sorcerer:

Opublikowano

Komunii drugi raz nie bedzisz mial. Musisz czekać do 18nastki na kolejny przyplyw gotówki.

Opublikowano

Luck. Masz słabszą konsolę, która jest mniej popularna i ma gorsze wsparcie w naszym kraju. Nie martwi Cię to, że będzie Ci trudno zogranizować się w mniejszej, cudzej, i mniej popularnej społeczności? Mniej ludzi do grania, mniej znajomych z Polski co grają, gorsze pingi bo trzeba grać z hamburgerami, zamiast Polakami.

Luck, uświadom sobie że czasami lepiej przyznać się do błędu, niż brnąć w nim uparcie. Kupiłeś nie tą konsolę co trzeba, ale spróbuj ją wystawić na Ebay i poczekaj na jakiegoś naiwniaka. Trudno, selekcja naturalna. Jak już opylisz, dołóż trochę kasy, i bierz Playstation, jak normalny, cywilizowany core gamer. Nie będziemy Ci wypominać, zobacz easey. Był xbotem, przejrzał na oczy, dziś nikt mu nie wytyka, i jest traktowany jak rozsądny człowiek... :)

Opublikowano

Mendrek jak zawsze dobrze radzi. A ja podpowiem że do PS4 warto dokupić coś od Nintendo. Wtedy zyskasz double rispect i mega szacun.

Opublikowano

Rzygać się chce jak się czyta posty Mendrka. 

Opublikowano

To reakcja na stres związany z przykrą prawdą, która też Ciebie dotyczy donie-redaktorze. Choć fakt, że redagowałeś fanbojską stronę o xboxie, sprawia iż dość wątpię byś miał na tyle odwagi, i przyznał się do błędnej oceny jakości rozrywki wśród konsol ;)

Opublikowano

Wczoraj skończyłem TLOU na pożyczonej konsoli, bo nie chciało mi się kupować i sprzedawać kolejny raz. 

5 dni z Ps3 wystarczy i dalej wybieram dekoder  :sweat:

Ps4 MOGĘ dokupić, ograć co trzeba i sprzedać. 

MS musi konkretnie zboczyć żebym wybrał PS4 jako główną konsole, a jak będę chciał 1080/60, a nie pseudo, to multi odpale na PC  :sorcerer:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Trudno mi brać twoje posty na poważnie odkąd ujawniłeś całemu forum twój stosunek do penisów. 

Opublikowano

MS musi konkretnie zboczyć żebym wybrał PS4

To te wszystkie akcje od samego początku zaprezentowania Xbone to jeszcze mało?Nie powiem, hardkor z ciebie.

Opublikowano

Mendrek...ja pie.rd.olę. Może Xone nie jest jeszcze konsolą z tytułami, ale będzie. Luck dokonał swojego wyboru i był trafny. Nie ma się z czego tłumaczyć.

Cały ten temat to jeden wielki chłam. Spory głupków nie mających nic lepszego o roboty prócz wciskania sobie kretyńskich argumentów za i przeciw konsolom, na temat których każdy i tak będzie miał subiektywne zdanie nie do zmiany.

Mam nadzieję, że to tylko temat dla zwały, bo powagi nie ma tu za grosz.

Opublikowano

Co dziwne, podobno

No właśnie, podobno. Sprawdź awaryjnosc Ps4 tutaj i One na forum wroga to zobaczysz te podobno

i.imgur.com/ZekRZCB.png

Nie wiem, co jeszcze pokażą, ale niedługo wypstrykają się i skonczy się na "entertainment" na E3 i powtórzeniu wiadomości z przedziału miesiąca o nowych grach

Opublikowano

Trudno mi brać twoje posty na poważnie odkąd ujawniłeś całemu forum twój stosunek do penisów. 

To polecam podjechać do stolicy i podpalić tęcze jak masz z tym problem

reggie-fils-aime.jpg

MS musi konkretnie zboczyć żebym wybrał PS4

To te wszystkie akcje od samego początku zaprezentowania Xbone to jeszcze mało?Nie powiem, hardkor z ciebie.

Jak odpuścili używki i online, to wiara wróciła. Aktualnie wszystko w normie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.