Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek i reszta...ja pie.rd.olę. Może Xone nie jest jeszcze konsolą z tytułami, ale będzie. Luck dokonał swojego wyboru i był trafny. Nie ma się z czego tłumaczyć.

Cały ten temat to jeden wielki chłam. Spory głupków nie mających nic lepszego o roboty prócz wciskania sobie kretyńskich argumentów za i przeciw konsolom, na temat których każdy i tak będzie miał subiektywne zdanie nie do zmiany.

Mam nadzieję, że to tylko temat dla zwały, bo powagi nie ma tu za grosz.

Tu jest wojna, tutaj nie ma miejsca na szanowanie zdania osoby z przeciwnego obozu, takich trzeba masakrowac jak Korwin lewakow, Console Wars najpowazniejsze sprawy w internetach, zadna zwala, 100% wojownika 0% pizdusia co szanuje zdanie innych, tak nas wychowano. Jesli chcesz dalej postowac skoncz siedziec na plocie bo cie jaja zaczna bolec, Xboty albo Klapy, choose your destiny.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co dziwne, podobno

No właśnie, podobno. Sprawdź awaryjnosc Ps4 tutaj i One na forum wroga to zobaczysz te podobno

i.imgur.com/ZekRZCB.png

Nie wiem, co jeszcze pokażą, ale niedługo wypstrykają się i skonczy się na "entertainment" na E3 i powtórzeniu wiadomości z przedziału miesiąca o nowych grach

MS sprzedal polowe tego co Sony, w Polsce ta roznica jest pewnie pare razy wieksza, a mimo tego (majac dostep jedynie do sklepow i serwisow warszawskich) egzemplarzy One, ktore wracaja na gwarancji troche jest. Nie czytalem danych dotyczacych calego swiata, Twoje fora tez sa malo miarodajne. Fakt jest taki,ze awaryjnosc jest znikoma. Porownywanie tego do sytuacji 360tki, gdzie 50% konsol sypalo sie juz w 1 polroczu, jak i wrozenie z fusow, ze bedzie podobnie, bo tak chcialby jakis zagorzaly xbot jest z lekka idiotyczne.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra, skąd masz dane. Pytasz w sklepach czy coś?

Fora nie są reprezentatywne (za mało ludzi), ale to jedyne co mamy

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

XD

bvoejd.gif

Opublikowano

Mendrek i reszta...ja pie.rd.olę. Może Xone nie jest jeszcze konsolą z tytułami, ale będzie. Luck dokonał swojego wyboru i był trafny. Nie ma się z czego tłumaczyć.

Cały ten temat to jeden wielki chłam. Spory głupków nie mających nic lepszego o roboty prócz wciskania sobie kretyńskich argumentów za i przeciw konsolom, na temat których każdy i tak będzie miał subiektywne zdanie nie do zmiany.

Mam nadzieję, że to tylko temat dla zwały, bo powagi nie ma tu za grosz.

Tu jest wojna, tutaj nie ma miejsca na szanowanie zdania osoby z przeciwnego obozu, takich trzeba masakrowac jak Korwin lewakow, Console Wars najpowazniejsze sprawy w internetach, zadna zwala, 100% wojownika 0% pizdusia co szanuje zdanie innych, tak nas wychowano. Jesli chcesz dalej postowac skoncz siedziec na plocie bo cie jaja zaczna bolec, Xboty albo Klapy, choose your destiny.

Nie nadam się ani tu, ani tu. Nawet kolorów konsol pod TV nie rozróżniam. Miłej wojenki.

Yap out.

Opublikowano

Widzę że Yap to poważny konsolowiec który szanuje całą trójcę. To rzeczywiście nie miejsce dla takich normalnych graczy. Tu jest wojna, tu nie ma miejsca na kulturę i szacunek. Jak widzę tego gifa z bijącymi się laskami i łopatą to od razu mi się przypomina CW. 

A mówiąc poważnie, myślę że na oko 80% wojowników to ludzie z humorkiem i dystansem, którzy robią sobie jaja pisząc tu swoje mądrości. Reszta pisze na poważnie i to dla nich tu jesteśmy.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Lepiej w 1080p, ale jak już pytasz, to tak - nawet 720p dużo lepiej oglądać z wygodnej kanapy na 55 calach niż garbiąc się na taborecie przed monitorkiem wmawiając sobie że przy takim rozmiarze widać różnicę między 1080 a 4K i była to zmiana warta wydania kilkudziesięciu tysięcy na nowe tytany i monitor. Na szczęście nie jestem fanem xboxa, więc 720p to nie mój problem.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Garbiąc się przed monitorem xD

Duży monitor z bliska w 4k i fotel prezesa to komfort jakiego konsolowcy nie doświadczą nigdy.

wmawiając sobie że przy takim rozmiarze widać różnicę między 1080 a 4K

Jaki stek bzdur, na małych ekranikach telefonów widać różnicę między rozdzielczościami, a idąc w górę nie zauważysz? Polecam zobaczyć Retinę w niektórych z produktów Apple.

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Duży monitor z bliska w 4k i fotel prezesa to komfort jakiego konsolowcy nie doświadczą nigdy.

Dziękuję, mam w pracy wraz z dwoma monitorami. Do pracy ok, ale po powrocie do domu prawdziwy relaks tylko przy 60 calach na wygodnej kanapie. Ciekawe co musicie mieć w domu, że normalne standardy pracownicze uważacie za jakiś luksus.

Opublikowano

Mieszkam w squatcie, dom sprzedałem by mieć na Titana.

Opublikowano
relaks tylko przy 60 calach na wygodnej kanapie

Szybko wam rosną te cale. Za chwilę pewnie i 60 to tylko dla plebsu będzie. Zresztą może być i 70", a gierki i tak będą straszyć w rozdziałkach mniejszych niż 1080p. Pewnych rzeczy się po prostu nie przeskoczy :D

Opublikowano

Observer jest już stary i nie rozumie, że PCty się teraz podłącza przez HDMI do telewizorów.

Opublikowano

Miałem sen, po E3 zarówno botki jak i klapki były smutne. Tylko nintendofile się uśmiechały.

Opublikowano

Observer jest już stary i nie rozumie, że PCty się teraz podłącza przez HDMI do telewizorów.

Jak czytam temat biurka i kanapy ten filmik mi sie kojarzy :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To teraz sprawdzimy waszą prawdomówność - wrzucacie teraz zdjęcia swoich telewizorów 4K z podłączonym pecetem. Przecież to taki standard że każdy pecetowiec to ma, jak przekonujecie, no więc dziwne żeby forumowi rycerze blachy nie mieli tego, co tak wychwalają. No chyba że tylko przepisujecie bajeczki z amerykańskich forów.

Opublikowano

@Bansai: genialne:D W sam raz dla ludzi, którzy ostatnie parę lat przespało w jaskini.

Znajomy ma piecyk i cały czas gra na swoim telewizorze bo nawet monitora nie ma.

Ja zaś mam lapka więc sprawa ekranu odpada. Ale jak chcę sobie w coś pyknąć/oglądnąć na dużym pudle to mityczny kabel HDMI załatwia sprawę.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Kiedyś już wrzucałem foty, nie chce mi się robić kolejnych, bo i co to zmieni, jak je wrzucę? Oczywiście TV jest 1080p, nikt tutaj nie pisał o TV 4K, więc o ch,uj ci teraz chodzi.

Dobra, wyjaśnicie mi po co te kanapy? Zawsze w takich dyskusjach pojawia się mityczny argument kanapy. Śpicie na nich kuźwa podczas grania w te Uncharted czy co? W sumie jak tak na to spojrzeć to całkiem logiczne, wiele te konsolowe gry nie wymagają uwagi ostatnimi czasy. Ja nie umiem w żadną wymagającą grę grać na leżąco/półleżąco, muszę siedzieć i prosto patrzeć na telewizor.

Opublikowano

Tekstury rozpaćkane, AA kuleje, cienie poszarpane, no ale jest 4K! Mniejsza o to, że każda forumowa blachara 4K ogląda co najwyżej w gazetce ze sklepu nie dla nich. Oczywiście to wszystko na kompie za dwa, góra trzy tysiące.

Opublikowano

Nie to co na potężnych HD konsolach, Full HD na XBone i płynne 60klatek na PS4.

edyta: zapomniałbym o 60" tiwikach, skórzanej kanapie i drinku z parasolką podawanego przez Adrianę Limę

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Na konsolach mają tzw. smooth 30-60fps. 1080p często jest, to trzeba oddać PS4. Przynajmniej na razie. Choć kwiatków typu 1080i i 900p nie brakuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.