Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

O, klasyczny post Mendrka. Dobrze, że minusa jeszcze dziś nie zużyłem. :)

TNHm1XW.gif

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Minus najlepszym lekiem na ból w tylnej części ciała. Przynajmniej będziesz miał bezbolesną noc, Suavku ;)

Opublikowano

No nie pierrdolcie że chciało wam się to czytać.

Powierzchownie. :) Mogę streścić.

Blah blah blah suchar bo to w ogóle inna gra a właściwie to on nie oszukiwał blah blah blah pora wcisnąć komuś na usta coś czego nie powiedział blah blah blah blacharz nie znasz się u Sony mnóstwo gier więc wymienię całe cztery a na PC nie ma w co grać blah blah blah PC ssie tam sami cheaterzy i ja wiem to wszystko najlepiej blah blah blah oczywiście ja mam rację a ty nie

Czyli standard.

barbrady.jpeg

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

No nie pierrdolcie że chciało wam się to czytać.

Tłumaczenie się z kompromitującej wiadomości przeczytałem. Dalej do zaorania.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobrze czytam? QB hit full production? No to czekamy na wydanie gry w 2016 roku. Ktoś pamiętam dalej oczekiwał tego tytułu w tym roku, Don bodajże. Beka. Ale takie MS właśnie jest. Zapowiada gry, a potem wydaje parę lat później. To samo Halo 5. Jesień 2015 xD Gdzie jest D4? Gdzie ta gra Black Tusk? A no tak, cancellnięta. A niby to Sony pokazuje gry-duchy. Otóż nie.

Xboty jarają się roślinami, które lada moment wyjdą na PC oraz Tifanfallem. Tak, grą, w której twórcy muszą usuwać tryby rozgrywki bo jest pustka, a ludziska na neogafie narzekają, że nie mogą skończyć kampanii bo brakuje chętnych xD A na nadkąsoli? Transistor, jedna z najlepiej ocenianych gier na next geny, strzelanie w nazistów z DOF (ficzer tylko na nadkąsoli ofkoz) oraz gołe laseczki na Live Playstation. Jest pięknie, jest cudownie.

Ogólnie to wam powiem beczka z Xboksika pełną parą, co nie, chłopaki.

Opublikowano

A na nadkąsoli? Transistor, jedna z najlepiej ocenianych gier na next geny

Obawiam się, że Transistor jest też na PC i ma wymagania sprzętowe laptopa z biedronki... ;) Z tym "next genem" to już się nie zapędzajmy. ;>
Opublikowano

Nie inaczej, od zawsze na zawsze.
Opublikowano

Nie inaczej, od zawsze na zawsze.

Największa beka to jest z Ciebie kiedy wychodzi GOTY Transistor za 80 zł, a Ty piszesz, że się "zastanawiasz" nad kupnem :P Ale Bugfield 4 od premiery za ponad 200 zł jest XD

Jeszcze trochę i Figaro szybciej w te ex'y na PS4 zagra :P

Opublikowano

@Mendrek

Standardowo Ty i to twoje MC na którym gra pokroju Resistance 2 ma note 87 (pewnie dlatego, że ex więc z automatu +10). Może Cię zaskoczę ale wiele z ekskluzywnych tytułów na poprzednią konsole Sony skończyłem i serio widzę wśród nich tylko kilka naprawdę dobrych gier.

Reszty nawet szkoda komentować, po poscie pisanym 2 dni spodziewałem się czegoś więcej a ty znów coś zmyślasz, generalizujesz, spłycasz całą platformę do MOBA i MMO, wyznajesz, że miewasz ataki agresji bo kiedyś grałeś na blaszaku i piszesz, że na PC nie ma hardcorowego community co jest tak oderwane od rzeczywistości jak power metal którego słuchasz.

Pozostaje jedynie odbijanie piłeczki i negowanie po kolei tych bzdur które napisałeś ale mi się zwyczajnie nie chce i szkoda mi na to czasu. Każdy kto to czytał widzi jak jest co najlepiej pokazuje czerwony kwadracik przy twoim wpisie.

Ja powiem - TLOU geniusz, Adi że to dno.

Nigdy nic takiego nie powiedziałem i pewnie nie powiem po ograniu TLOU.

Dla krótkowidzów którzy widzą tylko E3 i mówią, że na PC nic nie zapowiedzieli:

Civilization: Beyond Earth

Pillars of Eternity

Wasteland 2

Star Citizen

Divinity: Original Sin

Unreal Tournament

Lichdom: Battlemage

The Forest

Planetary Anihilation

Satelite Reign

Torment:Tides of Numenera

To tak starając się unikać typowych pif paf, f2p i mmo (ale warto wspomnieć, że na horyzoncie Black Desert ;) )

Teraz czekać tylko aż wkroczy jakiś beton i będzie kolejno pisał pierdoły na temat tych gier tylko po to aby wmówić sobie, że PC to zła platforma do grania i nie ma eksów.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

A na nadkąsoli? Transistor, jedna z najlepiej ocenianych gier na next geny

Obawiam się, że Transistor jest też na PC i ma wymagania sprzętowe laptopa z biedronki... ;) Z tym "next genem" to już się nie zapędzajmy. ;>

Ale ponoć na PC są najlepsze gry, najlepsze indyki. Baronowie Sony są chętni do przyjęcia was do baraków, poczęstowaniem zupą z kluskami oraz naszymi kobietami. Złączmy siły. Zmiećmy osłabionego wroga z powierzchni ziemi póki jest okazja. Oboje wiemy, że PS4 to słuszna konsola, a PC to świetne dopełnienie. Nadkąsolowicze ogólnie uważają pececiarzy za godnych kamratów, druhów z którymi można wiązać traktaty i sojusze.

Czekamy z odpowiedzą aż do wschodu słońca i porannego ryku wilka oraz pobliskiego koguta. W razie odmowy wysyłamy do was Mendrka z shotgunem, męża naszego stanu, co to stoły zębami podnosi. Poleje się krew.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dobrze czytam? QB hit full production? No to czekamy na wydanie gry w 2016 roku. Ktoś pamiętam dalej oczekiwał tego tytułu w tym roku, Don bodajże. Beka. Ale takie MS właśnie jest. Zapowiada gry, a potem wydaje parę lat później. To samo Halo 5. Jesień 2015 xD Gdzie jest D4? Gdzie ta gra Black Tusk? A no tak, cancellnięta. A niby to Sony pokazuje gry-duchy. Otóż nie.

Xboty jarają się roślinami, które lada moment wyjdą na PC oraz Tifanfallem. Tak, grą, w której twórcy muszą usuwać tryby rozgrywki bo jest pustka, a ludziska na neogafie narzekają, że nie mogą skończyć kampanii bo brakuje chętnych xD A na nadkąsoli? Transistor, jedna z najlepiej ocenianych gier na next geny, strzelanie w nazistów z DOF (ficzer tylko na nadkąsoli ofkoz) oraz gołe laseczki na Live Playstation. Jest pięknie, jest cudownie.

Tęskniliśmy

Opublikowano

PS4 to słuszna konsola, a WiiU to świetne dopełnienie.

@fixed tak to powinno wyglądać.

Opublikowano

Karas, raczej tak: 

WiiU dla paru hitow i jako dodatek PS4 dla, nie oszukujmy sie, Indie i paru hitow 

Opublikowano

PS4 to słuszna konsola, a WiiU to świetne dopełnienie.

@fixed tak to powinno wyglądać.

Nintendół, bagno, hipisi, nihiliści, nie robimy interesów z podludźmi.

Opublikowano

Beka z Figaro który myli pecetową wersję tytanowego która nikogo z tą xboxową.

Beka z mendrka bo o ile gardzę blacharką tak jego postami chyba bardziej. "jestem hardcoreowym graczem", psia mać, a co miesiąc czeka na zrzut z PS+.

Opublikowano

Ale ponoć na PC są najlepsze gry, najlepsze indyki. Baronowie Sony są chętni do przyjęcia was do baraków, poczęstowaniem zupą z kluskami oraz naszymi kobietami. Złączmy siły. Zmiećmy osłabionego wroga z powierzchni ziemi póki jest okazja. Oboje wiemy, że PS4 to słuszna konsola, a PC to świetne dopełnienie. Nadkąsolowicze ogólnie uważają pececiarzy za godnych kamratów, druhów z którymi można wiązać traktaty i sojusze.

No nawet ja przyznam, że prawdziwe GOTY wyszło u Sony:

A tak poważnie:

:P

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Będzie duża beczka, jeżeli przesuną Quantum Break nawet na 2016 rok.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/21/wyglada-na-to-ze-quantum-break-pojawi-sie-na-rynku-najwczesniej-w-przyszlym-roku

To co? Microsoft "zaskoczy" w tym roku Horizon 2, Halo 2 i Sunset Overdrive? Potężny line-up. Boty i ich wyimaginowany świat z PS4 bez gier :P

Opublikowano

No tak, w końcu 6xKNACK sprawia, że zabija sie czas w trakcie oczekiwania na exy z jesieni.

Opublikowano

wspaniała opcja pre loadingu dodana w 1.7 dostępna dopiero od września przy Destiny

8PJpyeH.png

:ninja:

Opublikowano

Będzie duża beczka, jeżeli przesuną Quantum Break nawet na 2016 rok.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/21/wyglada-na-to-ze-quantum-break-pojawi-sie-na-rynku-najwczesniej-w-przyszlym-roku

To co? Microsoft "zaskoczy" w tym roku Horizon 2, Halo 2 i Sunset Overdrive? Potężny line-up. Boty i ich wyimaginowany świat z PS4 bez gier :P

A co, dopowiedzieli cos do demka DriveGuardian I Pasy 1886?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Musisz na prawdę non stop wrzucac linki do swojego bloga ? Skoro nikt tego nie czyta i nie ogląda twojego "szoł razy cztery" to coś chyba jest na rzeczy,

ale #boldupy, wystarczylo po raz kolejny wygarnac #sonyslave brak wiedzy w temacie giereczek i korzystanie z nieprawdziwych argumentow by kidnappa sie oburzyl. 

A puenta tekstu jest taka, ze nie ma znaczenia jaki kraj, jezyk czy kolor skory - #sonyslave jest wszedzie taki sam. 

Nie wiem komu co wypominałeś, bo tego tekstu od ciebie nawet nie czytałem i nie zamierzam. I skończył byś wreszcie z tymi #, 40 lat masz a zachowujesz się 15 letni gówniarz.

No chyba nie ostrzeżenie na spoilery z których tytułów powinno się wystrzegać? Ja na ten przykład ukończyłem wszystkie z wyż. wymienionych, ale nie kończąc takiego SH2, czy RDR, wolałbym wiedzieć że klikając na ów temat, poznam zakończenie, którego wolałbym nie wiedzieć.

Uwielbiam RDR, ale powiedzcie mi do jasnej ciasnej co jest takiego genialnego w zakończeniu twj gry ?

Opublikowano

sprzedaż konsol z JPN z ostatniego tygodnia:

| 3DS   |     25.440 |   | PSV   |     13.699 |    |  PS3  |      7.060 |    |  PS4  |      6.887 |     |  WIU  |      6.836 |     | PSP   |      1.320 |      |  360  |        132 |      |  WII  |        123 |

Sprzedaż każdej konsoli dramatycznie słaba, nie sięgam pamięcią kiedy było aż tak źle, choc to cisza przed burzą, bo w ciągu miesiąca czekają nas dwie wielkie, praktycznie największe premiery 2014r dla dwóch konsol - Mario Kart8 i Freedom Wars czyli odpowiednio druga i ósma najbardziej oczekiwana gra przez Japonczyków. W Nintendo wierzą, że to własnie MK8 uchroni tą konsolę od zagłady i od jej premiery wreszcie rozpocznie się boom na ich sprzęt, w Sony znowu wierzą, że w samej JPN uda im się sprzedać milion sztuk FW i tym samym ta część rozpocznie serie

Opublikowano

Uwielbiam RDR, ale powiedzcie mi do jasnej ciasnej co jest takiego genialnego w zakończeniu twj gry ?

To, że RDR dorównało albo nawet przebiło filmy z gatunku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.