Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

o ile driveclub wreszcie obronil sie graficznie ostatnim gameplayem w trasie w lesie w moich oczach, to the order dalej na to czeka, pewnie na e3 bedzie kosa ale ten pierwszy gameplay trailer w korytarzu szerokim na dwa metry, z teksturami z zeszlej generacji to brecht - w ogole jak mozna promowac konsole i jej mozliwosci takimi fragmentami, tak samo bylo z zdriveclubem i gifami z wycigow w srodku nocy po za(pipi)u

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

płaskie cegły to oczywiscie dlatego że takie w tym mieście naprawdę występują.

Opublikowano

Dobra Yeti idź na siłkę bo Ci nie idzie.

Opublikowano

Shenmue jako pierwsze wprowadziło QTE c'nie?

Jeżeli mnie pamięć nie myli to 1sze QTE wprowadziła SEGA w Die Hard Arcade.

Opublikowano

Ehh ciekawe na której generacji doczekamy się sralnie generowanych ścian z cegieł a nie płaskich tekstur straszących nawet na gifach :/.

Opublikowano

nobodylikeyou oświeć mnie co ma podawanie jako przykładu Okami HD wydawane przez Capcom do s(pipi)onej polityki wydawniczej Segi jeśli chodzi o rynek zachodni ?.

To chyba proste; z podejściem Japończyków do zach. konsumenta n.t. odbioru ich typowo japońskich produkcji. W przypadku Capcom i ich growego odpowiedniku rodzimego mitu. W przypadku Segi serii, skupiającej się tak na silnie na ich kulturze współczesnej. Pomijając Ishin.

Wydawanie gier to biznes - jak coś na siebie nie zarabia to oczywiste ze niema co  tego wydawać . Ostatnia angielska Yakuza przyniosła straty - można dziękować "fanom" czekającym na obniżki.

Opublikowano

ciiiii....w dziale xbox one zrobil sie mega ruch, wlasnie Zeratul rozpoczal trzecia strone w temacie o killerze wszystkich killerow, na ktorego czeka caly growy swiat czyli Quantum Break

Opublikowano

Chciałbym ten motyw z The Last of Us, ale dodają go tylko do zamówień z portugalskiego sklepu i to już niespecjalnie mi się uśmiecha. Szkoda.

Opublikowano

ciiiii....w dziale xbox one zrobil sie mega ruch, wlasnie Zeratul rozpoczal trzecia strone w temacie o killerze wszystkich killerow, na ktorego czeka caly growy swiat czyli Quantum Break

Xbox One

• 29 tematów
  • 2745 odpowiedzi

Wii U

• 40 tematów
  • 2551 odpowiedzi

Progres jest!

Opublikowano

A to z tym się zgodzę. Takiego LBP, czy Dragons Crowna brałem, kiedy cena wciąż wynosiła blisko 2 stówki, właśnie z myślą o takich rzadkich perełkach i potrzebie wspierania ich, póki faktycznie są jeszcze rentowne dla ich twórców. Patrząc jednak na wyniki finansowe takich produkcji jak Valkyria Chronicles (także od Segi i także w Europie), czy Ni No Kuni, widać że się sprawdziły i sprzedały na plus, więc taki np. zestaw Y5 & Ishin w cyfrowej dystrybucji, likwidujqcy przecież problem z fizyczną dystrybucją, czy nawet w retailu na ps4, kiedy wciąż panuje posucha AAA, mógłby wypalić. Zwlaszcza na ps4, lub choć psn.

Opublikowano

czy ja wiem czy w perspektywnie dluzszego czasu koszta wydania gry w formie fizycznej sa az o tyle wieksze co koszta utrzymania serwerow i odnawiania licencji(taki umvsc3 mozna kupic fizycznie, a cyfrowgo go wycofali bo jakiejs tam licencji nie przedluzyli z marvelem)

Opublikowano

.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tak zwykle rekomendowano dystrybucję cyfrową wśród mniejszych graczy na rynku. Nie słyszałem jeszcze na ten przykład by jakiś mniejszy tytuł zniknął z czelusci psn, czy xbot live.

Opublikowano

ja zgaduje w ciemno, nie mam pojecia jakie haracze biora sklepy, wydawcy, tlocznie gier, drukarnie, czy same sony/microsoft za swoje uslugi

psn czy xb live to mlode sieci, zobaczymy czy za 10 lat dalej bedziesz mogl sciagnac jakas gre z nich jak zachce ci sie nagle zagrac w cos na ps3 wyciagnietym z szafy i podpietym do neta, a co dopiero bedzie jak firma nie daj boze padnie :P dlatego ja zawsze jestem ave fizyczne nosniki :D

Opublikowano

A to z tym się zgodzę. Takiego LBP, czy Dragons Crowna brałem, kiedy cena wciąż wynosiła blisko 2 stówki, właśnie z myślą o takich rzadkich perełkach i potrzebie wspierania ich, póki faktycznie są jeszcze rentowne dla ich twórców. Patrząc jednak na wyniki finansowe takich produkcji jak Valkyria Chronicles (także od Segi i także w Europie), czy Ni No Kuni, widać że się sprawdziły i sprzedały na plus, więc taki np. zestaw Y5 & Ishin w cyfrowej dystrybucji, likwidujqcy przecież problem z fizyczną dystrybucją, czy nawet w retailu na ps4, kiedy wciąż panuje posucha AAA, mógłby wypalić. Zwlaszcza na ps4, lub choć psn.

ale nówki brałeś czy używki za blisko 2 stówki?

Opublikowano

Chciałbym ten motyw z The Last of Us, ale dodają go tylko do zamówień z portugalskiego sklepu i to już niespecjalnie mi się uśmiecha. Szkoda.

Poczekaj do premiery a potem ebay :)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dlaczego nikt nie potrafi odpowiedzieć na prosto zadane pytanie? Czym było Shemnue, że tak wielu czeka na kontunuację?

Bo nikt z nich pewnie nawet nie pamięta o czym było Shemnue, ale jaranko wskazane bo gra była na DC i ogolnie beka z plebsu grającego w gry AAA, a nie "to co ja, wielki koneser i znawca gamingu"

tak grałem w Shemnue, ale mam nadzieje ze jak wyjdzie trójka to pokuszą sie o hd remastery poprzedników

Opublikowano

Czym było Shemnue to ja pamietam, pytanie czym byscie chcieli by była (ewentualna) nowa czesc? Bo chyba oczekujecie niemożliwego...

Opublikowano

Zapowiedzieli Metro Redux :)

Obie części, plus DLC. Wyjdzie latem. Na PS4 I Xbone. Na PS4 1080p/60fpsów, na Xbone niewiadomo/60fpsów.

4A Games and Deep Silver are bringing the iconic Metro series to the next generation. METRO REDUX features fully re-mastered and improved versions of both METRO 2033 and METRO: LAST LIGHT, creating the most compelling Metro experience ever.

With re-worked next-gen visuals, smooth 60FPS gameplay on console, as well as new and improved content and features, METRO REDUX is much more than a simple HD upgrade.

For the REDUX edition, Metro 2033 has been completely overhauled:
The original game has been rebuilt in the latest and greatest iteration of the 4A Engine, bringing all the graphical and gameplay improvements from Last Light to Metro 2033 Redux
Enjoy completely re-mastered visuals: advanced lighting, dynamic weather, more detailed characters with improved animation, more dynamic destruction and improved smoke, fire and particle effects
Experience radically improved gameplay: advanced enemy AI, improved combat and stealth mechanics, superior weapon handling and more responsive, intuitive controls plus signature features from Last Light such as the atmospheric ‘mask wipe’ mechanic, weapon customization, and silent kills and takedowns

Metro: Last Light Redux has also received a graphical facelift and gameplay improvements that carry across both titles, including new melee animations, and the fan-requested ‘Check Watch’ and ‘Check Inventory’ features. It also includes all previously released Season Pass add-on content – a further 10 hours of single-player gameplay.

Upon release, Metro 2033 Redux and Metro: Last Light Redux will each be available separately as a digital download for Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, PlayStation®4 computer entertainment system and PC a suggested $24.99 / €19.99 / £15.99.

Alongside the digital release, a boxed compilation containing both games, titled METRO REDUX will be available at retail for a suggested $49.99 / €39.99 / £34.99.

Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux and the compilation Metro Redux are scheduled for release this Summer for Xbox One, PlayStation, and Windows PC.

Dedicated Linux and SteamOS versions will also release later this year.

Pricing
- $49.99 / €39.99 / £34.99 (physical) for both games
- $24.99 / €19.99 / £15.99 (digital) for Metro 2033
- $24.99 / €19.99 / £15.99 (digital) for Metro: Last Light

Resolution and framerate
- PS4 1080p at 60 fps [confirmed]
- XB1 unknown resolution at 60 fps
- PC resolution and framerate depend on your hardware configuration

Visuals
- Metro 2033 has been rebuilt in the latest and greatest iteration of the 4A Engine,
- advanced lighting
- dynamic weather
- more detailed characters with improved animation
- more dynamic destruction and improved smoke, fire and particle effects

Improved Gameplay
- advanced enemy AI
- improved combat and stealth mechanics
- superior weapon handling
- more responsive, intuitive controls
- signature features from Last Light such as the atmospheric ‘mask wipe’ mechanic, weapon customization, and silent kills and takedowns

http://enterthemetro.com/us/age/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Shenmue właśnie było AAA. Na tamte czasy miała rekordowy budżet i ten budżet było widać praktycznie w każdym aspekcie gry.

Ale sam się zastanawiam czy chciałbym kontynuację, za duże oczekiwania i mogli by ją zepsuć;f. Reedycja hd wystarczy;d.

Opublikowano

Warto bylo nie grac w zadna czesc Metro wczesniej :-)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pricing

- $49.99 / €39.99 / £34.99 (physical) for both games

Szok i niedowierzanie! Ostatnio przeważnie ceny w euro są o 10 wyższe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.