Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ND dojrzewa. Crashe > Jaki (kolejne częsci coraz poważniejsze/mroczniejsze) > Uncharted > TLoU > poważniejszy Uncharted > ?

Jeśli idzie o grafikę w grach na nowe konsolki, to szczerze powiem, że Ryse, KZ czy InFamous wyglądają świetnie.. ale jak dla mnie dopiero DriveClub doszedł (dojechał) do "podstawowego" poziomu, którego oczekiwałem od next-genów.

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Niesamowity musi być w takim razie poziom elementów platformowych w 3 części Uncharted, skoro ewentualny powrót do poziomu owych z 1 części miałby być progresem.

Opublikowano

ND dojrzewa.

Jeśli idzie o grafikę w grach na nowe konsolki, to szczerze powiem, że Ryse, KZ czy InFamous wyglądają świetnie.. ale jak dla mnie dopiero DriveClub doszedł (dojechał) do "podstawowego" poziomu, którego oczekiwałem od next-genów.

mnie najbardziej jara w driveclub szyba :D no (pipi)a czemu tak malo devow w wyscigach daje prawdziwe przednie szyby !!!!za to tez kochalem PGR'y to jest przeciez +100 do klimatu od razu

Opublikowano

No cóż, nie będę ukrywał że z części na cześć robiła się paraolimpiada. Po prostu większość z nich coraz częściej polegała na tanich skryptach. W U2 np. dawał jeszcze radę 2-czesciowy rozdział "Train", skakanie na zawieszone nad sufitem liny, oraz final fight i ucieczka z zaginionego miasta. W trójce kojarzę tylko 3 momenty, gdzie trzeba było spiąć poslady, ale za to poziom większości zagadek zaliczył spory progres. Głównie na skutek interwencji graczy na oficjalnym forum ND, w(pipi)ionych ich poziomem w U2. W tym i mnie. ;]

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

dont worry ponoc minecraft bedzie w full hd ;)

Opublikowano

I już wiadomo czemu z ND odeszła ta babka, chciała aby Uncharted to był nadal tak Indiana Jones, a ci dwaj panowie zdecydowali, że idą w innym kierunku.

9709061601_643c3120c6_z.jpg

<takmisiewydaje>

PS. Nie wiem czy to dobrze.

Opublikowano

Mowcie co chcecie, ale mi w te kolorowe Unchartedy gralo sie swietnie i gdyby czworka byla w podobnych klimatach jak poprzednie czesci, to... tez graloby mi sie swietnie. Jesli jednak podjeli decyzje o mroczniejszej czesci to spoko - w koncu to ND, wiedza co robia.

Opublikowano

Chciała dobrze to ją wyebali. xD

Opublikowano

A nie chcielibyście Uncharted w stylu Max Payne 3? xD

Amy Hemming odeszła tak po prostu. Była w firmie od samego początku i może chce spróbować czegoś nowego. To chyba często wspólna cecha ludzi kreatywnych.

Opublikowano

Ja bardziej niż na singiel czekam na nowe multi i tryby co-op. Shooter TPP + parkour + skillowe akcje face to face = dziesiątki h funu.

Opublikowano

A nie chcielibyście Uncharted w stylu Max Payne 3? xD

Amy Hemming odeszła tak po prostu. Była w firmie od samego początku i może chce spróbować czegoś nowego. To chyba często wspólna cecha ludzi kreatywnych.

I wraz z nią wywalili Richmonda, drugiego reżysera gry. Oraz aktora z fabuły.

Tak, na pewno odeszła tak po prostu.

Opublikowano

MS największe stanowisko. Kolejny prognostyk pogromu na Sony. Sony ma nawet mniej miejsca niż umeirające Ninny [*]

nie, bo ten prostokąt na górze po lewo (nie jest podpisany), nad Sony, to też hale Sony

Opublikowano

Być może PS4 dostanie w tej generacji więcej lepszych indyków niż analogicznie Xbox 360 dzięki XLA.

Tarsier Studios, odpowiedzialne w przeszłości za konwersje LittleBigPlanet na PS Vita, ogłosiło swój najnowszy projekt na PlayStation 4 - przygodowe Hunger.

Grę ujawniono na oficjalnej stronie. Pieniądze na produkcje pochodzą z funduszu Nordic Game Program, dzięki któremu udało się w przeszłości sfinansować między innymi platformowe Limbo.

Hunger opisywane jest jako „trójwymiarowa gra przygodowa z elementami akcji, skradania i eksploracji”. Główną bohaterką będzie dziewięcioletnia dziewczynka Six, która zostaje porwana i zmuszona do pracy w podwodnym ośrodku wypoczynkowym The Maw, lecz wkrótce ucieka oprawcom.

Niewiele wiadomo na razie na temat mechaniki rozgrywki, ale poniższe grafiki koncepcyjne sugerują mroczny, podwodny klimat, przypominający stylem Botaniculę.

Tarsier zaczęło produkcję gier dla Sony Computer Entertainment w 2010 roku. Obecnie studio koncentruje się wyłącznie na wersji PlayStation 4, dostępnej w dystrybucji cyfrowej. Nie podano daty premiery.

Kilka grafik koncepcyjnych - jest klimacik

small_1266376630.jpg

HungerConceptArt3.jpg

Opublikowano

MS największe stanowisko. Kolejny prognostyk pogromu na Sony. Sony ma nawet mniej miejsca niż umeirające Ninny [*]

nie, bo ten prostokąt na górze po lewo (nie jest podpisany), nad Sony, to też hale Sony

Nie wymagaj od Mazzeo za dużo, rok temu dokładnie o to samo się doczepił i też nieudolnie xD

Opublikowano

Jest juz blisko, chyba się uda! $775tyś zielony zebranych na kickstarterze na grę, która wyjdzie tylko na PS4 i PS3? Jestem dumny z rodziny PlayStation.

https://www.kickstarter.com/projects/harmonix/amplitude

Ile ja się w to zagrywałem.

no a harmonix tworzy ekskluzywnie dla MS więc lepsza sytuacja.

Opublikowano

http://www.mapyourshow.com/shows/index.cfm?show_id=e314 Zobacz jeszcze raz - Sony i Nintendo mają więcej miejsca od MS.

Opublikowano

I już wiadomo czemu z ND odeszła ta babka, chciała aby Uncharted to był nadal tak Indiana Jones, a ci dwaj panowie zdecydowali, że idą w innym kierunku.

9709061601_643c3120c6_z.jpg

A co Druckmann i Straley mają do Uncharted, skoro to nie ich działka i oni robią w ND inną grę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.