Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 623,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie wiem, nie znam się, zarabiony jestem, ale to nie jest tak, że w gta iv woda ma "fizykę" a w W_D fale itd. to tylko efekt graficzny?

Woda w GTA ma jakąś fizykę - bardzo kiepską - tylko kiedy się do niej wskoczy (albo wpadnie samochodem). Pływanie łodzią albo wpław - nic, zero, najmniejszej fali. W w_d fale tworzą się od łodzi i od postaci, a na dodatek reagują z wiatrem tak samo jak zieleń i płaszcz Pearce'a. Równie za(pipi)istą fizykę wody miał chyba tylko basen na dachu hotelu w Uncharted 2.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Ja póki co w mieście Watch Dogs nie widzę nic specjalnego. Obadałem sporo filmików i to miasto moim zdaniem nie ma żadnej duszy, charakteru i osobowości. Jest takie jak w Driver; San Francisco, czyli nijakie. Mapa w GTA V miała wszystkie te cechy i w tym tkwiła jej siła, Nie liczą się tylko rozdziałki i efekty specjalne, ale design. Ten w GTA V jest mistrzowski, szczególnie Vinewood.

Niemniej, póki co oglądałem tylko filmiki, więc ostatecznie oceniać nie bedę. Musze sam zagrać.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

widze ze rozmowa o WD, mam andzieje ze tego filmiku nie było

porównanie grafiki z WD i gta5, WD w wersji na next geny, gta oczywiście na starej konsoli

różnica jest, ale niezbyt duża, a w kilku momentach powiedział bym że gta wychodzi na plus, mimo że jedna gra jest na konsoli nieporównywalnie słabszej

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Yano, to porównanie nie jest miarodajne, bo w Watch Dogs nie widać wszystkich efektów świetlnych. Są one na tym materiale jakby wyprane, przez co gra wydaje się szara, a tym samym brzydka. Aż tak kiepsko to nie wygląda.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

GTAV nie stało nawet przy WD w kwestiach graficzych, ludzie, błagam was. Daleki jestem od wychwalania WD, ale nie przesadzajmy. Weźmiecie pada do ręki i się przekonacie..

Opublikowano

Tylko piosenki, bez radiostacji.

Opublikowano

Pojedyncze piosenki, które możesz przełączać. No ale jest 2Chainz, także ocena o pół oczka w górę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mozna w kreatywny sposob zabijac losowych przechodniow za pomoca hakowania? :D

Opublikowano

Nie, w dwójce będzie. No chyba, że podciągniesz pod to wyszukiwanie przestępców wśród przechodniów i podpuszczanie ich do popełnienia czynu zabronionego.

Opublikowano

Powoli dobiega mój weekend z X360 po długiej rozłące. No i co mogę powiedzieć? Nie grajcie w Forzę Motorsport, jeśli macie zamiar kiedyś przejść na PlayStation. Teraz po prostu nie mogę patrzeć na Gran Turismo ;/. Porównuję GT5 z FM4 więc lekko niesprawiedliwie, ale jakoś wątpię, by GT6 jakoś podniosło poziom serii.

Opublikowano

Ide sobie ide a tu ...

cqjktPy.jpg

(na szczescie gry nie scrashowalo :teehee:)

Yeblem xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Powoli dobiega mój weekend z X360 po długiej rozłące. No i co mogę powiedzieć? Nie grajcie w Forzę Motorsport, jeśli macie zamiar kiedyś przejść na PlayStation. Teraz po prostu nie mogę patrzeć na Gran Turismo ;/. Porównuję GT5 z FM4 więc lekko niesprawiedliwie, ale jakoś wątpię, by GT6 jakoś podniosło poziom serii.

Naszczescie w Forze sie nie gra w grafike tylko fizyke wiec polecam GT6
Opublikowano

Ale to oczywista oczywistość.  Forza Motorsport jest grą doskonałą,  dla maniaków wyścigów nie ma nic lepszego. 

Opublikowano

I niby to jest lepsze od tego?

Ja rozumiem, że w w_d nie wszystko zagrało idealnie, ale niektóre porównania przekraczają granicę absurdu :woot:

Gra z 2014 ma lepsze aspekty graficznie niż gra z 2008 roku. 

WOW, szok i niedowierzanie

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Gdzie się podziały ja się pytam

1401021139-the-order-1886-comparison.gif

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Strój w Old Buildzie jest używany w innej sekcji gry. W New build są w końcu cienie :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przypadkiem nie tłumaczyli się już z tego że te bardziej szczególowe to jakieś paradne i też beda w grze?

Opublikowano

Niezła beka, w zasadzie poza wodą to GTA IV z PC bez modów obsrywa Watch Dogs, jeszcze weźmy pod uwagę fakt że GTA ma fizykę, euphorię a Watch Dogs nie.

Dobrze że nikt nie zrobił porównania z gta iv z icehancerem to byłby pogrom. Yebać Ubi, aż Irasa żal [*]

Opublikowano

Niezła beka, w zasadzie poza wodą to GTA IV z PC bez modów obsrywa Watch Dogs, jeszcze weźmy pod uwagę fakt że GTA ma fizykę, euphorię a Watch Dogs nie.

Dobrze że nikt nie zrobił porównania z gta iv z icehancerem to byłby pogrom. Yebać Ubi, aż Irasa żal [*]

beka z W_D

ktoś by przerobił zombiaka na aidena i byłby świetny mem

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Gra sprzedaje sie jak swieze buleczki, ludzie ktorzy kupili twierdza, ze to naprawde nie jest zla gra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.