Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Porownywanie Halo do TLOU to tak jak porownac The Avengers do Shawshank Redemption.

To pierwsze jest fajne , kolorowe, pifpaf , moze sie podobac , no ale kazdy kto ma godnosc czlowieka to umie wyczuc conajmniej SUBTELNA roznice w poziomie tych produkcji.

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 679,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na szczęście jesień uratuje Microsoft ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak samo jak Titanfall zapewne na wiosne masakrowal sony

a zaraz , przeciez wcale nie

Opublikowano

W 2012 roku nie wydali nic z rynku AAA, dlaczego niby musza wydac koniecznie jakas gierke tym razem? Tym bardziej, ze oni nie maja az takiej presji jak MS, ich konsola i tak sie lepiej sprzedaje i ma ogolnie lepsza opinie. A jakby ktoras z tych gier, ktora wymieniles byla juz w tak zaawansowanym stadium, to by juz dawno ja pokazali, chociazby na tej imprezie na premiere konsoli zamiast niepotrzebnego teasera Uncharted 4 (ktory i tak pewnie wyjdzie pod koniec przyszlego roku).

Opublikowano

Gdyby nie Halo to w FPSach na PlayStation dalej celowalibyście przyciskami geometrycznymi.

Opublikowano

W 2012 roku nie wydali nic z rynku AAA, dlaczego niby musza wydac koniecznie jakas gierke tym razem? Tym bardziej, ze oni nie maja az takiej presji jak MS, ich konsola i tak sie lepiej sprzedaje i ma ogolnie lepsza opinie. A jakby ktoras z tych gier, ktora wymieniles byla juz w tak zaawansowanym stadium, to by juz dawno ja pokazali, chociazby na tej imprezie na premiere konsoli zamiast niepotrzebnego teasera Uncharted 4 (ktory i tak pewnie wyjdzie pod koniec przyszlego roku).

co ty (pipi)sz pinćset exów kur.wo! uncharted 4 w listopadzie, gt 7 prologue na wiosnę. (pipi)liard osób pracuje nad grami na PS4

original.jpg?w=800

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Porownywanie Halo do TLOU to tak jak porownac The Avengers do Shawshank Redemption.

Ja tam mimo wszystko szanuje Halo. Żeby z tak nieznośnym patosem i designem postaci oraz przeciwników pod amerykanskie gimpy, zrobić dobrą fabułę i gameplay, to niezła sztuka.

Gdyby nie Halo to w FPSach na PlayStation dalej celowalibyście przyciskami geometrycznymi.

Goldeneye na N64 i Half Life na ps2 CHŁOPCZE.
Opublikowano

prawilnie zostawie to tutaj

9f10.jpg

widzimy tutaj jakie ruchy zostaly M$

Opublikowano

@nobody:

Half Life na PS2 - 2004

Halo: Combat Evolved 2001

Opublikowano

Nadal więcej eksów niż na PS4.

Tak sobie zdałem teraz sprawę, że jesienią z nudów waldus jako posiadacz PS4 chyba książkę napisze jeśli dotychczas miał czas na smażenie postów na 2 kartki A4.

Opublikowano

Niech się okaże że Batman i SO wylatują na 2015 to pozostanie jedynie nadzieja w Big N i w tym że wydadzą X w tym roku na zachodzie , bo ewentualna FH2 to jednak mało heh

Opublikowano

Niech się okaże że Batman i SO wylatują na 2015 to pozostanie jedynie nadzieja w Big N i w tym że wydadzą X w tym roku na zachodzie , bo ewentualna FH2 to jednak mało heh

SO nie wyleci na 2015.

Opublikowano

@nobody:

Half Life na PS2 - 2004

Halo: Combat Evolved 2001

Skąd ty to wytrzasnąłeś? HL1 wyszedł na ps2 w tym samym czasie- listopad 2001 i był ulepszonym graficznie portem z pc z dodanym trybem co-op missions. Recenzja w Extrimie nr 51. Goldeneye na N64 to jeszcze lata 90'.
Opublikowano

Powołałem się na HL2, co umknęło w poście. Ogólnie chciałem zapytać czy wg. Ciebie Halo:CE było rewolucją w gatunku (konsolowych) fpsów?

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Trochę tych gier wychodzi, Destiny, DC, FC4, AC, Dragon Age, Batman, pierwsze co mi przychodzi do głowy, więc tak źle nie będzie. Wprawdzie z wymienionych gier na premierę kupię tylko Destiny i Batmana, ale ten pierwszy to będzie nowy mesjasz w multi, więc na dłuuuuugo wystarczy.

Opublikowano

DLC do GTA V uratuje jesien.

Opublikowano

Powołałem się na HL2, co umknęło w poście. Ogólnie chciałem zapytać czy wg. Ciebie Halo:CE było rewolucją w gatunku (konsolowych) fpsów?

Umknęło ci także że HL2 nie wyszedł na ps2. Pierwszą konsolową wersję HL2 miał x-box. Co do pytania; oczywiście że tak, ale nie ze względu na sterowanie, a na granie po sieci. To faktycznie była rewolucja na rynku konsolowym.

Opublikowano

Jesienią to się w dobre RPGi na PC będzie grało. I Project Cars. A nie jakieś kolejne konsolowe pif paf do kolorowych kosmitów

1400555620703.jpg

Opublikowano

No niefortunna ta druga połowa dla Sony. Na początku miał być nie tylko Order, ale i nowe IP od SSM. I tak się złożyło. Powtarza się cykl Sony, zobaczymy jak będzie u MS.

Opublikowano

No niefortunna ta druga połowa dla Sony. Na początku miał być nie tylko Order, ale i nowe IP od SSM. I tak się złożyło. Powtarza się cykl Sony, zobaczymy jak będzie u MS.

Sunset Overdrive + Forza Horizon 2 + Killer Instinct (season two)

Szach mat ;)

Opublikowano

Oj coś czuję, że ten Horizon 2 przeniosą na początek 2015. W czerwcu zapowiedzą grę i wydadzą we wrześniu (wg. tego insajdera). No z pewnością ;p Wg  niego QB też miał być 2014.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Serio Order wyciecial z tego roku ? Nie wiem czy smiac sie z klapow czy plakac za kazdym razem gdy zerkam na swoje delaystation. Dobrze, ze mam inne sprzety do grania.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jesienią to się w dobre RPGi na PC będzie grało. I Project Cars. A nie jakieś kolejne konsolowe pif paf do kolorowych kosmitów

1400555620703.jpg

Od Hejlo to proszę z daleka.

BTW, dlatego w tej chwili z mojej perspektywy jedynym słusznym wyborem jest oczywiście Wii U - i nic tego nie zmieni. W sumie warto jeszcze sięgnąć po PS Vita razem z rocznym pakietem PS+.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.