Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

nie bronilem adiego

dokladnie - co z tego ze gra na pc? co z tego ze to emu, mi to nie przeszkadza, jeszcze dzieki emu moze podbic grafe i efekty by te gry wygladaly znosniej i lepiej niz na systemie na ktorym ukazaly sie pierwotnie - co w tym zlego?

Nie tylko broniłeś, ale zachwalałeś.

Dobra, już serio nie dyskutuję z Ficusiem. Jak to mówię, kończę waść, wstydu mu oszczędzę...

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 658,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jsk kiedys pisalem - nie ogarniam czemu wszystkie fpsy hurtowo musza wychodzic w jednym klimaccie - past geny to byla fascynacja modern warfare, teraz widze ze przez kolejne 8 lat bedziemy walkowac future combat i mechy i inne bzdety...zyg

tak tylko skromnie napisze ze o ile w temacie grafy jestem pewny ze driveclub zje horizon2 to jesli h2 bedzie tak samo grywalny jak jedynka to z miejsca przynajmniej dla mnie zapowiada sie kilanascie razy lepiej niz ten w chwili obecnej bezplciowo twor od evolution studio

Opublikowano

SHADOW WARRIOR WYCHODZI W WAKACJE DO KU>RWY NEDZY NA PSONE I NIE GADACIE O NIM TYLKO DLATEGO ZE NIE MA MARTKETINGU (DLATEGO UZYŁEM CAPS LOCKA).

Chu,j że gra pewnie będzie najlepszym fpsem na next genach, nie wydali 50 mln dolarów na marketing - fpe się nie jara.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

No nic nie ma na xboxie, gram w gify tak jak wy haha jesteście mega żałośni, no ale co sie dziwić, biegaliscie po sklepach potykaliscie sie o palety, wyrwaliście sobie konsole tylko po to zeby zbierała kurz,

#interesżycia

Tak głupie gadanie, że aż mi ciebie szkoda. Może twój mózg tego nie ogarnia, ale jedna osoba ma w co grać, inna nie, wszystko zależy od gustu. W maju pojawił się Wolf, W_D i Transistor, więc jest w co grać.

Opublikowano

Europa, otwarty świat, warunki atmosferyczne...pysznie!  :ninja:  drive crap, zamknięte trasy bez pogody z garstką samochodów   :rofl:  

Otwarte miasta to najgorsze co przydarzyło się grom samochodowym w tej generacji. Otwarty świat tak pasuje do wyścigów arcade jak kawałek Wiz Khalifa do nowego trailera Mortal Kombat.

a grałeś w Horizon?

a grałeś w Test Drive Unlimited?

a grałeś w chociażby ostatniego NFS-a?

zamilcz i nie pierd.ol głupot

No grałem - a grałeś w Outruna na automatach czy siedziałeś jeszcze na nocniku? Otwarty świat zabił wyścigi arcade - ja chcę różnorodne piękne trasy z punktu a do b a nie kręcenie się w kółko po nudnej jak pizda mapie. W takim Most Wanted rzygałem z nudów po pół godzinie.

Cóż tak jak ty wczoraj się zgodziłeś ze mną, tak ja dzisiaj robię to samo. Burnout Revenge = goty, Burnout Paradise przez ten free roaming jakoś mi się rozmył. Chociaż TDU oraz Horizon totalnie mi nie przeszkadzał otwarty świat bo

-była dobra muzyka

-zaje.biste widoki

-auta były fajnie odwzorowane od środka

-model jazdy idealny dla mnie (arcade ale wyważony)

Opublikowano

No a na xbonie tylko gify sie pojawily z tych gier XDDDD

Jaka duma u klapkow ze moga sobie pograc w multiplatformy :D

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No nic nie ma na xboxie, gram w gify tak jak wy haha jesteście mega żałośni, no ale co sie dziwić, biegaliscie po sklepach potykaliscie sie o palety, wyrwaliście sobie konsole tylko po to zeby zbierała kurz,

#interesżycia

Tak głupie gadanie, że aż mi ciebie szkoda. Może twój mózg tego nie ogarnia, ale jedna osoba ma w co grać, inna nie, wszystko zależy od gustu. W maju pojawił się Wolf, W_D i Transistor, więc jest w co grać.

Głupi z wadą mózgu to jestes ty i tobie podobni którzy chwile temu pisali ze na xboxie nic nie wyszło i nie ma w co grać. Zdecydujcie sie w końcu na jedna wersje bo nudni w ch.uj jesteście

Opublikowano

#interesżycia

No to podaj mi te exy z tego roku, ktore można ograc na XO. Prosze cię, napisz, bo może ja coś przegapiłem. Piszecie ciagle, że na PS4 nie ma gier a sami nic nie dostaliście w tym roku po za guvnianym Kinect Sport Rivals. Nie mowie, że biblioteka PS4 na ten rok to cud miód i malina, ale lepszy Second Son nic niż.

No a na xbonie tylko gify sie pojawily z tych gier XDDDD

Jaka duma u klapkow ze moga sobie pograc w multiplatformy :D

Kolejny :) Dawaj te exy w tym roku na XO, pokaż w co tak namietnie gracie, w co nie pogram na Ps4 lub PC

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

SHADOW WARRIOR WYCHODZI W WAKACJE DO KU>RWY NEDZY NA PSONE I NIE GADACIE O NIM TYLKO DLATEGO ZE NIE MA MARTKETINGU (DLATEGO UZYŁEM CAPS LOCKA).

Chu,j że gra pewnie będzie najlepszym fpsem na next genach, nie wydali 50 mln dolarów na marketing - fpe się nie jara.

Było info już. Zaraz observer napisze, że bezmózga sieczka bez fabuły i że dla gimbazy.

edit. o miras jednak xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

NIE WRZESZCZ! Szybki rzut oka na metacritic - 73, więc średniak co najwyżej. Dla potwierdzenia jeszcze youtube - tępa sieka z gównianym designem. Czym tu się jarać? Niczym. Można się rozejść.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Horizon2 i KI i xone ma dwa exy jakie mnie jaraja

PS4 na razie zero, jarajace mnie exy to perspektywa najwczesniej 2015r

Vita - murasaki baby, orishika i freedom wars

WiiU - ma juz windwalkera, ma sm3dw i donkey konga ,zaraz bedzie miec bayo2,Xeno2 i epic yarna

Opublikowano

NIE WRZESZCZ! Szybki rzut oka na metacritic - 73, więc średniak co najwyżej. Dla potwierdzenia jeszcze youtube - tępa sieka z gównianym designem. Czym tu się jarać? Niczym. Można się rozejść.

To tak jak Killzłom: Shadow FAIL.

Opublikowano

Tak w ogóle na PS4 wychodzi jeszcze jakiś ex w tym roku [poza driveclubem]? Ten Project Beast wiadomo kiedy będzie?

Opublikowano

Ladne odbijanie pileczki XD Pedal w rurkacj lepsze niz nic, Sony robi te ochlapy a wy je lykacie jak mlode pelikany. Dobrze kitajce sobie armie kurtozan wychowaly :D

Opublikowano

Musi coś wyjśc jeszcze w tym roku, bo inaczej biedny to rok dla PS4.. trzeba czekac do e3

Opublikowano

Ja sie jaram bardzo, bo nawet miałem myśli czy nie kupić porządnego peceta

Wiec dla mnie lux

@Kidnappa

2014 jeszcze sie nie skończył, wszystko przed nami trzeba czekać na e3

I wytłumacz mi jedna rzecz jak jak to jest z pecetami u klapkow, każdy ma komputer z nasa na którym ogrywa wszystkie exy xboxowe, a jak wydali Wiedźmina 2 to był płacz i co konferencje cdp nadzieja ze bedzie port na ps3, nawet ktos wrzucal ze w cdp wola ps3 niż x'a xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nawet fakt, że za grę odpowiadają Polacy nie pomaga... A przecież będzie to chyba jedna z nielicznych gier hulających w 60fps.

Ale ciężko mi nazwać grę FPSem. Praktycznie 3/4 gry biegałem z kataną. :>

Niemniej jednak obawiam się, że gra będzie zbyt "staroszkolna" dla obecnego pokolenia. Bloody screen so real niby jest, ale health regen to aktywowalny skill, w dodatku działający do pewnego momentu. Poza tym cały arsenał broni, a nie tylko 2 sztuki, plus kampania zdecydowanie dłuższa niż konkurencja (mnie zajęła ponad 12 godzin), a także brak prowadzenia za rączkę i korytarzyków... Zresztą, już wersja PC została właśnie za te elementy zjechana przez wielu "renomowanych gejming żurnalistów". Najbardziej mnie rozbawiło, kiedy krytykowali "mało rozdbudowany system walki mieczem" (sic!), a w tle na filmiku jedyne co gość robił, to mashowanie głównego ataku...

No ale Rise of the Triad za to samo zjechali. Modern gaming...

Opublikowano

Ladne odbijanie pileczki XD Pedal w rurkacj lepsze niz nic, Sony robi te ochlapy a wy je lykacie jak mlode pelikany. Dobrze kitajce sobie armie kurtozan wychowaly :D

Po prostu ciągle piszecie o tym, że na PS4 nie ma w co grac a sami nie jesteście w stanie podac zadnego konkretnego exa na Xo w tym roku. No (pipi)a, debile czy co ? A pedau w rurkach to bardzo fajna gra. jak komuś podobały sie poprzedniczki to i spodoba SS

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Już chociaż z grami się ogarnijcie, exów na obie konsole tyle co nic i żadnego hitu nie ma. Póki co wymiatają multiplatformy, a wszyscy doskonale wiemy, gdzie działają lepiej. :thumbsup:

Co by nie było, jeżeli Sony wyda tylko DriveClub, to będzie Fail na całego.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Shadow Warrior remake? To ta gra co sobie na komputry wyszła w 2013 i ma średnią 73 na MC? Hm, w kontekście beki z KZ: SF, to ta gra chyba nie ma czego szukać w tym temacie, no chyba że beki z samej siebie.

Ale mimo wszystko dostrzegam w tej grze jakiś niedoceniony potencjał, bo może po prostu zbyt mało ambitna jest ta gra, a może być miodna ;)

Opublikowano

Tak w ogóle na PS4 wychodzi jeszcze jakiś ex w tym roku [poza driveclubem]? Ten Project Beast wiadomo kiedy będzie?

THE LAST OF FACKING US CITIZEN KAINE DELUX FULL HD 30FPS EDITION (pipi)o

Opublikowano

Musi coś wyjśc jeszcze w tym roku, bo inaczej biedny to rok dla PS4.. trzeba czekac do e3

Musi to na rusi a u kitajcow dostaniesz maksymalnie The Witness pod choinke I koszyk z remasterami.

Opublikowano

Po prostu ciągle piszecie o tym, że na PS4 nie ma w co grac a sami nie jesteście w stanie podac zadnego konkretnego exa na Xo w tym roku. No (pipi)a, debile czy co ? A pedau w rurkach to bardzo fajna gra. jak komuś podobały sie poprzedniczki to i spodoba SS

Moźe dlatego, że konsole wyszły pod koniec 2013 i dla przeciętnych graczy, którzy wahają się nad wyborem konsoli XO ma więcej do zaoferowania jesłi chodzi o eksy niż ps4. Multiplatformy się nie liczą, indyki tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.