Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Podaj proszę przykłady, oprócz Forzy?

Nie będę teraz rzucał kolejnymi przykładami, bo to nie ma sensu.

Wierzę że jesteś rozsądnym chłopakiem i potrafisz się bawić z PS4 mimo wszystko.

Ja więc kończę niepotrzebną gadkę.

Pozdrawiam.

Spoko, niestety mam za mało czasu, żeby ograć wszystko co bym chciał. Pewnie dlatego mnie tak rozwala slogan o braku gier. Dla mnie brak = 0, a to nie prawda :)

Pozdrawiam,

Opublikowano

xbox-ma strategie, sony nie

Że niby jaką strategię?

Wycofywać się ze wszystkiego, co zapowiedziano na początku :P

Opublikowano

A Tropico?

ale to mówimy o tym co jest czy co wyjdzie kiedyśtam #thisiswaiting

Opublikowano

killzone mecenary>killzone shadow fall

tearaway>knack

gravity rush>infamous:ss

Opublikowano

Gorzej, jak już wszystko ograsz (co Cię interesuje) na tej Vicie, Ficuś, a potem... pustka ;] Dlatego po ograniu tego, co chciałem, sprzedałem ją. Ta konsola to już trup, niestety. Indyki tylko przedłużają agonię.

Opublikowano

Kielich, jestem z Tobą, a dla hejterów mam specjalne przesłanie:

TBone_Crop_100338.png

Opublikowano

Gdzie to przeslanie ? Nie widze, cos niewyrazne, chcesz rutinoscorbin ?

Opublikowano

Gorzej, jak już wszystko ograsz (co Cię interesuje) na tej Vicie, Ficuś, a potem... pustka ;] Dlatego po ograniu tego, co chciałem, sprzedałem ją. Ta konsola to już trup, niestety. Indyki tylko przedłużają agonię.

Ale ogranie tych gier i tak zajmuje parę lat  :sorcerer:

Opublikowano

Ludzie ale igarnijcie sie. Xbone to nie next gen.  

Opublikowano

Taki jak i wiiu, tylko to drugie ma lepsze gry

Opublikowano
  • Autor

Dobra robi sie mało smiesznie czas na troche beki z blachy.

Wejscie do tematu o WD i pierwsze trzy posty

Z tego co wiem jest taki programik, który pozwala na włączenie WD na kartach z DX10. Jakiś overrider.
Próbował ktoś? Jeśli tak, to na jakim sprzęciorze. 
 zamrażaniem obrazu podczas grania. Co jakiś czas mam chwilowe zamrożenie obrazu by po chwili wszystko wróciło do normy... Tydzień wcześniej skończyłem 'Crysis 3' i tam nie było w najmniejszym stopniu takich problemów. Do 'WD' zaktualizowałem sterowniki do ver. 337_88 ale szczerze nie sądzę by było to źródłem problemu. Wiecie o co chodzić może? scratchhead.gif 

Zwiększenie pliku wyminay lub tweak dla win 64 z 8 lub 16gb ramu http://forums.guru3d...ad.php?t=389072 

•  

Serio aż tak smutno jest na tym taborecie :// 

Opublikowano

Jakieś DLC do pacz_psów już gotowe, czy będzie zaraz po łatce z poprawkami?

Opublikowano

Pewnie najpierw płatne DLC dopiero potem patch naprawiający w 30% wersje PC  :thumbsup:

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Japonia przestala kupowac konsole!!!!!!! tydzien z premiera MK8 - wyniki sprzedazy:

| 3DS # |     23.733 |     |  WIU  |     19.312 |     | PSV # |     13.957 |     |  PS3  |      6.922 |     |  PS4  |      6.508 |     | PSP # |      1.421 |   |  360  |        225 

sama gra sprzedała się bardzo dobrze:

01./00. [WIU] Mario Kart 8 <RCE> (Nintendo) {2014.05.29} (¥6.156) - 325.892 / NEW

Opublikowano

Dobra robi sie mało smiesznie czas na troche beki z blachy.

Wejscie do tematu o WD i pierwsze trzy posty

Z tego co wiem jest taki programik, który pozwala na włączenie WD na kartach z DX10. Jakiś overrider.

Próbował ktoś? Jeśli tak, to na jakim sprzęciorze. 

zamrażaniem obrazu podczas grania. Co jakiś czas mam chwilowe zamrożenie obrazu by po chwili wszystko wróciło do normy... Tydzień wcześniej skończyłem 'Crysis 3' i tam nie było w najmniejszym stopniu takich problemów. Do 'WD' zaktualizowałem sterowniki do ver. 337_88 ale szczerze nie sądzę by było to źródłem problemu. Wiecie o co chodzić może? scratchhead.gif 

Zwiększenie pliku wyminay lub tweak dla win 64 z 8 lub 16gb ramu http://forums.guru3d...ad.php?t=389072 

•  

Serio aż tak smutno jest na tym taborecie :// 

"Zwiększenie pliku wyminay lub tweak dla win 64 z 8 lub 16gb ramu"

DAT PC GAMING <333

Opublikowano

Japonia przestala kupowac konsole!!!!!!! tydzien z premiera MK8 - wyniki sprzedazy:

| 3DS # |     23.733 |     |  WIU  |     19.312 |     | PSV # |     13.957 |     |  PS3  |      6.922 |     |  PS4  |      6.508 |     | PSP # |      1.421 |   |  360  |        225 

sama gra sprzedała się bardzo dobrze:

01./00. [WIU] Mario Kart 8 <RCE> (Nintendo) {2014.05.29} (¥6.156) - 325.892 / NEW

3DS nadal nieźle się trzyma, choć posucha straszna ^.-

Opublikowano

Valve potwierdziło swoją obecność na konferencji Sony.

To sami zrobiło Bungie (pokaz multiplayer pvp?).

Opublikowano

Nie, to był żart gościa z gameinformera. I to taki oczywisty, że tylko nieogary mogły go nie zauważyć.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Valve potwierdziło swoją obecność na konferencji Sony.

To sami zrobiło Bungie (pokaz multiplayer pvp?).

Co Valve potwierdzilo?

Opublikowano

Nie, to był żart gościa z gameinformera.

No to popisał się profesjonalizmem.
Opublikowano

gameinformer ujawni zawartosc nowego numeru dopiero po konfie sony

+

ujawniony skrawek okladki bardzo przypomina jakis stary fanart/concept z half life3

=

gotowa plota ze half life3 bedzie na konfie sony :D

Opublikowano

Niezł twist, xboty bardziej szanuja Nintendo niż klapki ze swoim kominkiem i winem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.