Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Klapers gonna klapers...gralem w Mass Effect na PS3, ba mialem nawet cala trylogie. Po kilku godzinach mialem chec spalic konsole w piekielnym ogniu! Tak jak ME chodzi to (pipi)a jest kpina, tak zabugowanej gry jeszcze nie widzialel. Juz chyba lepiej bylo przeczytac ten komiks co dawali czy drugiej czesci.J eszcze DS3, ten pad doprowadzal mnie do szalu :confused: :confused: :confused:

Nie lepiej bylo na x360 10-15 klatek to niestety norma. Moja druga gra na next gena i od razu bardzo

bardzo złe doświadczenia. Wycgodz na to, ze gra słabo działała na oby dwu konsolach.

Ta odrazu 3 fps

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Codename tru story. Gramy meczyk gdzie wygrywam juz chyba 4 mecz "o wszystko" dzwoni easye Czez mowi ze pogadaja pozniej bo gra ze mna i nie ma czasu. easye sie nie poddaje Czez przegrywa kolejny mecz i sprzedaje konsole

No kurde, ja nigdy w to wczesniej nie gralem, to jak mam wymiatac z gosciem, ktory gra w to od lat? Tym bardziej w tak skomplikowana gre?

Poza tym ostatniego gra przegrales sporo meczy (pierwszy raz w ogole wygrywalem - 3 dzien gry, no ma sie talent) w tym mecz "o wszystko".

Niestety, jestes slabszy - przegrales ostateczny mecz o wszystko wszystko ( xD ) po czym pusciles wiazanke do mikrofonu i poszedles. Z gosciem ktory gral w nba 3 raz (*).

Gary Payton plakal jak go air jordan ownowal.

Spoko, w 2k15 tez cie zniszcze :)

No chyba, ze bede smigal na xbone co jest bardzo prawdopodobne, bo ma lepsze gry.

Tak samo ten ktorego mam w ignorach podnieca sie, ze mnie rozwalal w fife - wow, gosciu, grasz 7 rok z rzedu w fife, no nie pyerdol! Musialbys byc wyjatkowo uposledzony, zeby nie wygrywac.

Chociaz w sumie w bf ma natrzaskane milion godzin a ratio 0,8.

Khem.

Ja w doa5 gralem kilka dni i na 30 walk nie wygral ani jednej i nie rozpisywalem sie o tym w co 2 poscie, mimo ze sam nie umialem grac.

Opublikowano

ME, o (pipi)a. X360, 10 fps xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ja osobiscie obawiam sie ze moze Sony dac duupy na E3, ale z drugiej strony moze tez dac takie bomby ze nie bedzie czego zbierac po Xboxie, obstawiam jednak polowe konferencji o Morfeuszu, 1/4 o Vicie i 1/4 o PS4.Chyba nie bede zarywal nocki, nie ma sensu.

Dupy nie da, ale gierek więcej IMO pokaże Microsoft. Ja głównie czekam na Uncharted 4, TLG ( tak, dalej wierzę ) i bombę w postaci Crasha. W microsofcie głównie chciałbym zobaczyć nowe Halo, ale Halo 2 także może być, o Fable już powoli zapominam, psują tylko markę. Z innych gier, to liczę ciągle na zapowiedź Soul Reaver i chciałbym zobaczyć Mirrors Edge.

Opublikowano

Klapers gonna klapers...gralem w Mass Effect na PS3, ba mialem nawet cala trylogie. Po kilku godzinach mialem chec spalic konsole w piekielnym ogniu! Tak jak ME chodzi to (pipi)a jest kpina, tak zabugowanej gry jeszcze nie widzialel. Juz chyba lepiej bylo przeczytac ten komiks co dawali czy drugiej czesci.J eszcze DS3, ten pad doprowadzal mnie do szalu :confused: :confused: :confused:

Nie lepiej bylo na x360 10-15 klatek to niestety norma. Moja druga gra na next gena i od razu bardzo

bardzo złe doświadczenia. Wycgodz na to, ze gra słabo działała na oby dwu konsolach.

Ta odrazu 3 fps

Sam sie wkopałeś koleżko :D Włączyłem około 1:30 i na x360 miedzy 10-16 klatkami. A nie mówiłem :)

oglądaj filmiki, które wrzucasz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

To może ty obejrzyj to wideo a nie na minuta trzydziesci właczyłem

Opublikowano

Ale co mam oglądać, napisałem, że gra chodzi czesto w 10-15, klatkach włączam filmik na 1:30 a tam gra smiga w 12fpsach. Beczunia z x-boxa 360

Beczunia też z x-boxa one, który po kwiatkach stracił kolejnego exa. tym razem DR3 :D niedługo zostanie wam tylko Ryse i Forza 4,5

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Średnio widzę 20fps na obu konsolach. Do czego dążysz?

Opublikowano

Do niczego. Napisałem, że gra chodzi jak chodzi, niejedzacy miesa wrzucił filmik dopisując głupi tekścik o 3 fpach. Filmik sam zaś potwierdza tylko to, że gra jednak nie chodzi najpłynniej. Ale smiać się z ps3 bociki potrafią, ale, ze ta sama gra na ich konsoli wcale nie chodzi lepiej to już wolą przemilczeć

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ta odrazu 3 fps

Sam sie wkopałeś koleżko :D Włączyłem około 1:30 i na x360 miedzy 10-16 klatkami. A nie mówiłem :)

oglądaj filmiki, które wrzucasz.

Ludzie porownuja wersje ME z 2007 roku na 360 do wersji PS3 z 2012 roku i maja beke, ze wersja z 2007 roku wypada gorzej.

Wow... niezle.

Opublikowano

A co ma do tego rok wydania ?

Jak Sony chce wygrac z microshitem to E3 to niech pokażą Uncharted, project beast i TLG inaczej wróże im sroga porażkę. I to najlepiej z premierami na najbliższy okres tj. nie daje jak 2015.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Czyli w numerze są szczegóły o grach, które pokażą na konferencjach i nie mogą go wcześniej wypuścić. To nie znaczy, że FC4 będzie u Sony.

Opublikowano

No to, ze w 2012 ta gra wyglada jak kupa i mimo to wyciaga 10 klatek.

Opublikowano

Przeca Ubi już od dłuższego czasu wafluje się z SONY, oj tak Soul Reaver na konfie M$ jeszcze jako time ex (czekam już na Yetiego taaaa time ex weź się (pipi)nij) i będzie grubo.

A co ma do tego rok wydania ?

Co ja czytam ?! :teehee:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Do niczego. Napisałem, że gra chodzi jak chodzi, niejedzacy miesa wrzucił filmik dopisując głupi tekścik o 3 fpach. Filmik sam zaś potwierdza tylko to, że gra jednak nie chodzi najpłynniej. Ale smiać się z ps3 bociki potrafią, ale, ze ta sama gra na ich konsoli wcale nie chodzi lepiej to już wolą przemilczeć

trafiłeś w moment w którym smiga się tym pojazdem i fakt chodzi w 10-16 fpsach, ale generalnie przez większość gry chodzi się po korytarzach tam gra chodzi w przedziale 20-30 fps więc już nie gadaj, że 10-15 cały czas.

Opublikowano

No to, ze w 2012 ta gra wyglada jak kupa i mimo to wyciaga 10 klatek.

W 2007 na rzekomo mocnym next genie też gra chodziła jak kupa, a powinna działać płynnie. Zresztą co ja gadam na x360 to i pierwsze gyrosy potrafiły się przyciąć.

trafiłeś w moment w którym smiga się tym pojazdem i fakt chodzi w 10-16 fpsach, ale generalnie przez większość gry chodzi się po korytarzach tam gra chodzi w przedziale 20-30 fps więc już nie gadaj, że 10-15 cały czas.

Ja nigdy nie napisałem, ze gra chodzi tak cały czas.

ba dum tsss

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Przeca Ubi już od dłuższego czasu wafluje się z SONY, oj tak Soul Reaver na konfie M$ jeszcze jako time ex (czekam już na Yetiego taaaa time ex weź się (pipi)nij) i będzie grubo.

Crystal Dynamics pokaże swój nowy tytuł na E3... :)

Opublikowano

255-cover-reveal-front-610a.jpg

czyli FC 4 na konfie Sony... yaaay...

Ladnie pedalska okladeczka....

Opublikowano

Według plotek na konferencji microsoftu ma być zapowiedziany jakiś eks od zewnętrznego studia. Podobno znana marka.

Opublikowano

FC4.

Ubi umrzyj

Ale nic z tego , WD sprzedaz 4mln

Rak z przerzutami , nic tego nie zatrzyma

Opublikowano

Crystal pewnie TR2, a ja bym chciał, żeby w końcu zapowiedzieli Sleeping Dogs 2, tylko z normalnym i dobrym modelem jazdy.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co ja bym dał za sequela Guardian of Light, czyli najlepszego Tomb Raidera.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.