Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Mad Max won't be present at E3

Open World Game Mad Max will not be present at E3 next week. Publisher Warner Bros. confirmed to InsideGamer.nl. The open world game debuted last year at E3 and was shown to the press and made a best impression.

http://www.insidegamer.nl/nieuws/111491/mad-max-game-niet-aanwezig-op-e3?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

heavy-sigh-gif-i1.gif

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

to pewnie zobaczymy kolejna obsuwe - premiera miala byc chyba na poczatku przyszlego roku ?

Opublikowano

To co będzie na tym e3? Kolejna gierka zapowiedziana przed 2014 zalicza dałna. Eeeh idź pan w pizdu z tymi targami

Opublikowano

no i znowu bez hejtowanych firm pokroju EA, Ubi nawet nie byloby czego ogladac...

Sa jakies plotki o HALO 5 ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

no i znowu bez hejtowanych firm pokroju EA, Ubi nawet nie byloby czego ogladac...

Plotki na temat czego?

Wygląda na to, że Mass Effect: Contact pokażą na E3.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

E3 2014 będzie zapowiedzią E3 2015, proste.

Niestety udziela mi się coraz bardziej to, że E3 bedzie kiepskie. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że kupiłem dwa next geny płacąc łącznie 4 koła, a nie ma na nich w co grać. Xo nie odpaliłem od lutego, PS4 odpalam raz, może dwa w miesiącu. Mogłem poczekac spokojnie do 2015 wtedy było by już w co grac na nich, plus pewnie był bym jakiś tysiąc do przodu, bo konsolki wtedy pewnie spokojnie bedą chodziły 1,5 tys za jedną.

Opublikowano

Niestety udziela mi się coraz bardziej to, że E3 bedzie kiepskie. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że kupiłem dwa next geny płacąc łącznie 4 koła, a nie ma na nich w co grać. Xo nie odpaliłem od lutego, PS4 odpalam raz, może dwa w miesiącu. Mogłem poczekac spokojnie do 2015 wtedy było by już w co grac na nich, plus pewnie był bym jakiś tysiąc do przodu, bo konsolki wtedy pewnie spokojnie bedą chodziły 1,5 tys za jedną.

Nie no, my tutaj Cię rozumiemy. Przecież musiałeś zagrać w FIFĘ 14 na PS4, choć jest też dostępna na PS3 i PS2. W końcu ta rozdziałka, c'nie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie no, my tutaj Cię rozumiemy. Przecież musiałeś zagrać w FIFĘ 14 na PS4, choć jest też dostępna na PS3 i PS2. W końcu ta rozdziałka, c'nie.

O huy ci chodzi ? Nie gram w FIFE. Nigdy tez nie napisałem żadnego posta o rozdziałce.

Hah, to nie jest dziwne ze akurat fanom Sony to E3 zapowiada się coraz gorzej.

nigdy nie byłem fanem Sony. Gram tam gdzie są lepsze gry i choć większośc poprzedniej generacji spędziłem na x360 to mimo wszystko Sony zniszczyło exami stad też dla mnie ps3 > x360. teraz jak MS dojerdoli z exami na E3 to bede smigał na XO. Niektórym to na prawdę ciężko pojąć, że ktoś może grać na dwóch konsolach jednoczesnie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Project Beast zrekompensuje wszystko.

BTW pomyślcie co by było gdyby sie okazało że Project beast wychodzi na PSONE :D

Opublikowano

Mad Max nie będzie na E3 z prostego powodu: gra wyleciała na rok 2015, aby ukazać się w tym samym okresie co film.

Ale coś czuję, że wyjdzie crapiszcz.

Opublikowano
BTW pomyślcie co by było gdyby sie okazało że Project beast wychodzi na PSONE :D

Już mówię co by było: normalni gracze by się cieszyli.

Klapki by dostały spazmów i z pianą w pysku mówili o zdradzie i ułomnieniu gry.

Sytuacja podobna do Dark Souls - no gierka super ALE czemu nie był exem dla Sony :/ byłoby lepiej.

Opublikowano

Już mówię co by było: normalni gracze by się cieszyli.

Klapki by dostały spazmów i z pianą w pysku mówili o zdradzie i ułomnieniu gry.

Sytuacja podobna do Dark Souls - no gierka super ALE czemu nie był exem dla Sony :confused: byłoby lepiej.

Czyli nikt w tym temacie. Cięzko nazwac normalnymi graczami ludzi, którzy walczą o kawałek plastiku z taka zaciekłością.

Opublikowano

Project Beast zrekompensuje wszystko.

Za każdym razem jak spojrzę na twój awatar, to w głowie automatycznie włącza mi się to =/

janusze nie znajo

Opublikowano

Nie, nie będzie na PS4.

Uffff całe szczęście.

Opublikowano

vib ribbon, BON! vibi vibi vibi, vib ribbon, BON! vibi vibi vibi...

Opublikowano

... nic?

co do vib ribbon, krul jest tylko jeden

Opublikowano

Tylko mi nie mów figaro, że masz oryginalnego vib ribbona i grasz sobie w niego wkładając płytkę z happy williamsa :(

Opublikowano

Nie chcę prowokować świata do implozji takimi eksperymentami pełnymi imponderabilii.

<zakłada artystyczny szal>

Opublikowano

Ja... bym... chciał zobaczyć jaki level by się wyprodukował i... zagrać w niego. :<

Opublikowano

Nie grałem bo zjechali to ździebko i przyznali malutko miejsca na reckę w PE a wtedy się odkładało ciężko na pirackie pewniaki xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nigdy nie przerobiłem szaraka. <hipster>

Opublikowano

Nie grałem bo zjechali to ździebko i przyznali malutko miejsca na reckę w PE a wtedy się odkładało ciężko na pirackie pewniaki xD

Tak się kończy jak się słucha cienkich recenzentów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.