Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że nie grywam w crapy więc nie zagram w DA2. :D

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

beta trailer :teehee: a z bfa się smiejemy dat pc gaming

Nie rozumiem, w czym problem? Gra wychodzi 30 czerwca.

Są szczerzy i w tym problem. Na kąsolach wydaje się grę i później ją łata.

Opublikowano

@Suavek, ale wychodzi już full opcja czy jakiś kolejny beta early access czy inne tego typu ostatnio popularne na PC ścierwo?

Opublikowano

@Suavek, ale wychodzi już full opcja czy jakiś kolejny beta early access czy inne tego typu ostatnio popularne na PC ścierwo?

Oficjalna premiera, gra wychodzi z Early Access.
Opublikowano

Ta Skyrim i nudne podziemia... dobry rodzyn.

1. sześciu obdartusów z jednym magiem

2. PRZERAŻAJĄCE ZOMBIE WSTAJĄCE Z PÓŁEK

3. pająki i ogień

4. PRZERAŻAJĄCE ZOMBIE WSTAJĄCE Z PÓŁEK

5. drzwi

6. <zdobyłeś nową super-hiper moc, broń się przed materializującymi sie PRZERAŻAJĄCYMI ZOMBIE MATERIALIZUJĄCYMI SIĘ PRZED TOBĄ przez 2 minuty

7. wyjdź z jaskinii

no i mądry ty jesteś ? :D Kuźwa Skyrim to jedna z najbardziej epickich gier a ten wytyka zombie na półce, opcjonalne zombie na półce. 

Jak pokochałem Dark Souls tak mogę napisać o nim : ciach - unik - ciach - zgon- restart - ciach - unik unik ciach- boss - wbij level powtórz :D

Opublikowano

no i mądry ty jesteś ? :D Kuźwa Skyrim to jedna z najbardziej epickich gier a ten wytyka zombie na półce, opcjonalne zombie na półce.

Co w niej takiego epickiego? Poza muzyką, momentami.

Jak już wspomniałem, po kilku pierwszych godzinach zachwytów Skyrim szybko popadł w monotonię, i nawet dobicie do siedziby Dark Brotherhood nie zachęciło mnie do dalszej rozgrywki.

Opublikowano

Kuźwa Skyrim to jedna z najbardziej epickich gier

:rofl:

Opublikowano

no dajcie spokój, można hejtować Skyrima, ale epicka to ta gra akurat była. Jak nie Skyrim to, nie wiem co jest epickie.

pewnie jakiś japońskie coś z j-muza, j-dziewczynkami w j-mini 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

pewnie jakiś japońskie coś z j-muza, j-dziewczynkami w j-mini

To samo w drugą stronę mogą powiedzieć fani j-gierek .

Najlepsze to były te wszystkie dzieciaczki co się wyżywały na trailerach Dragons Dogmy na YT,że niby podrabia Skyrima bo są smoki w grze :teehee:

Może to był ich pierwszy rpg w jakie grały i nie wiedzą,że smok to bardzo oklepany bajer w tego typu grach.

A epicka to w Skyrim może być muzyka, cała reszta to już kwestia gustu.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Najlepsze rpg robia japonczycy, a tu jakies rozkminy o smiesznych gierkach gdzie p(pipi)sz po wielkich pustych mapach. Oby Wiedzmin 3 tak nie skonczyl.

Opublikowano

Widoki są epickie, smok który po raz pierwszy przeleciał mi nad głową, mamuty itd.

skyrim-3.jpg

Najlepsze rpg robia japonczycy, a tu jakies rozkminy o smiesznych gierkach gdzie (pipi)sz po wielkich pustych mapach. Oby Wiedzmin 3 tak nie skonczyl.

Lepsze to niż bujanie małą dziewczynką z niebieskimi włosami po zielonym dywanie w niby zamku :D

Tylko w epickich RPGach podczas zadawania ciosu krzyczą HAAAAAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!   i pojawia się wielka kropla na policzku albo   # :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Czekam na epickie RPGi.

Opublikowano

Ale według niektórych tutaj Sleeping Dogs "masakruje" GTA V a H-L 2 i Bioshock to przeciętna "szczelanka", więc Skyrim też musi być (pipi)owe i nudne. Co ja tam wiem :P

Opublikowano

Najlepsze rpg robia japonczycy, a tu jakies rozkminy o smiesznych gierkach gdzie (pipi)sz po wielkich pustych mapach. Oby Wiedzmin 3 tak nie skonczyl.

rpgi w których 80% czasu twojej gry to wciskanie xa...  Najlepsze jRPG z ostatnich lat, to te które mocno się wzorują na zachodnich RPGach, taka jest prawda, chyba, że ktoś poważnie traktuje Ni No Kuni z gameplayem stworzonym pod pięciolatka z udarem mózgu.

Opublikowano

Guernica grając w najlepsze RPG na swoim DS używa najmocniejszej karty graficznej - wyobraźni :D

Opublikowano

O czym ty pier,dolisz

Opublikowano

Chris edytuj póki czas :) Epicki erpeg nie znaczy najładniejszy.

Opublikowano

boty przeciez twierdza ze grafika nikogo, liczy sie "fun".

Opublikowano

Gdybym faktycznie tak twierdził w DS II miałbym 6 minut na zegarku a nie 60 godzin. 

Opublikowano

Gdybym faktycznie tak twierdził w DS II miałbym 6 minut na zegarku a nie 60 godzin.

To ty jesteś ten, co grał tylko w DSII? Weź zagraj w poprzednie części, dwójka to syf.

Opublikowano

Nie syf, a epickie.

Opublikowano

Fanowi Skyrim może się podobać. IMO "epickość" nie polega na tym, że WIDZIMY ogromnego smoka, tylko że walka z nim jest gameplayowo skomplikowana i wymagająca skilla. I tak mamy skyrima gdzie walka ze smokiem jest prostsza niż jakimś tam mobkiem, i mamy kalameeta który jest jednym z najlepszych bossów w grach w ogóle.

Opublikowano

Pierwszy pojedynek ze smokiem w Skyrim pozostanie na zawsze w mojej pamięci. Podbiegam do smoka, wchodzi pompatyczna muzyka, smok wznosi się w powietrze...

i zaczyna wirować wokół własnej osi. Start -> load last save.

Płakałem z epickości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.