Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że nie grywam w crapy więc nie zagram w DA2. :D

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 668,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

beta trailer :teehee: a z bfa się smiejemy dat pc gaming

Nie rozumiem, w czym problem? Gra wychodzi 30 czerwca.

Są szczerzy i w tym problem. Na kąsolach wydaje się grę i później ją łata.

Opublikowano

@Suavek, ale wychodzi już full opcja czy jakiś kolejny beta early access czy inne tego typu ostatnio popularne na PC ścierwo?

Opublikowano

@Suavek, ale wychodzi już full opcja czy jakiś kolejny beta early access czy inne tego typu ostatnio popularne na PC ścierwo?

Oficjalna premiera, gra wychodzi z Early Access.
Opublikowano

Ta Skyrim i nudne podziemia... dobry rodzyn.

1. sześciu obdartusów z jednym magiem

2. PRZERAŻAJĄCE ZOMBIE WSTAJĄCE Z PÓŁEK

3. pająki i ogień

4. PRZERAŻAJĄCE ZOMBIE WSTAJĄCE Z PÓŁEK

5. drzwi

6. <zdobyłeś nową super-hiper moc, broń się przed materializującymi sie PRZERAŻAJĄCYMI ZOMBIE MATERIALIZUJĄCYMI SIĘ PRZED TOBĄ przez 2 minuty

7. wyjdź z jaskinii

no i mądry ty jesteś ? :D Kuźwa Skyrim to jedna z najbardziej epickich gier a ten wytyka zombie na półce, opcjonalne zombie na półce. 

Jak pokochałem Dark Souls tak mogę napisać o nim : ciach - unik - ciach - zgon- restart - ciach - unik unik ciach- boss - wbij level powtórz :D

Opublikowano

no i mądry ty jesteś ? :D Kuźwa Skyrim to jedna z najbardziej epickich gier a ten wytyka zombie na półce, opcjonalne zombie na półce.

Co w niej takiego epickiego? Poza muzyką, momentami.

Jak już wspomniałem, po kilku pierwszych godzinach zachwytów Skyrim szybko popadł w monotonię, i nawet dobicie do siedziby Dark Brotherhood nie zachęciło mnie do dalszej rozgrywki.

Opublikowano

Kuźwa Skyrim to jedna z najbardziej epickich gier

:rofl:

Opublikowano

no dajcie spokój, można hejtować Skyrima, ale epicka to ta gra akurat była. Jak nie Skyrim to, nie wiem co jest epickie.

pewnie jakiś japońskie coś z j-muza, j-dziewczynkami w j-mini 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

pewnie jakiś japońskie coś z j-muza, j-dziewczynkami w j-mini

To samo w drugą stronę mogą powiedzieć fani j-gierek .

Najlepsze to były te wszystkie dzieciaczki co się wyżywały na trailerach Dragons Dogmy na YT,że niby podrabia Skyrima bo są smoki w grze :teehee:

Może to był ich pierwszy rpg w jakie grały i nie wiedzą,że smok to bardzo oklepany bajer w tego typu grach.

A epicka to w Skyrim może być muzyka, cała reszta to już kwestia gustu.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Najlepsze rpg robia japonczycy, a tu jakies rozkminy o smiesznych gierkach gdzie p(pipi)sz po wielkich pustych mapach. Oby Wiedzmin 3 tak nie skonczyl.

Opublikowano

Widoki są epickie, smok który po raz pierwszy przeleciał mi nad głową, mamuty itd.

skyrim-3.jpg

Najlepsze rpg robia japonczycy, a tu jakies rozkminy o smiesznych gierkach gdzie (pipi)sz po wielkich pustych mapach. Oby Wiedzmin 3 tak nie skonczyl.

Lepsze to niż bujanie małą dziewczynką z niebieskimi włosami po zielonym dywanie w niby zamku :D

Tylko w epickich RPGach podczas zadawania ciosu krzyczą HAAAAAAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!   i pojawia się wielka kropla na policzku albo   # :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Czekam na epickie RPGi.

Opublikowano

Ale według niektórych tutaj Sleeping Dogs "masakruje" GTA V a H-L 2 i Bioshock to przeciętna "szczelanka", więc Skyrim też musi być (pipi)owe i nudne. Co ja tam wiem :P

Opublikowano

Najlepsze rpg robia japonczycy, a tu jakies rozkminy o smiesznych gierkach gdzie (pipi)sz po wielkich pustych mapach. Oby Wiedzmin 3 tak nie skonczyl.

rpgi w których 80% czasu twojej gry to wciskanie xa...  Najlepsze jRPG z ostatnich lat, to te które mocno się wzorują na zachodnich RPGach, taka jest prawda, chyba, że ktoś poważnie traktuje Ni No Kuni z gameplayem stworzonym pod pięciolatka z udarem mózgu.

Opublikowano

Guernica grając w najlepsze RPG na swoim DS używa najmocniejszej karty graficznej - wyobraźni :D

Opublikowano

O czym ty pier,dolisz

Opublikowano

Chris edytuj póki czas :) Epicki erpeg nie znaczy najładniejszy.

Opublikowano

boty przeciez twierdza ze grafika nikogo, liczy sie "fun".

Opublikowano

Gdybym faktycznie tak twierdził w DS II miałbym 6 minut na zegarku a nie 60 godzin.

To ty jesteś ten, co grał tylko w DSII? Weź zagraj w poprzednie części, dwójka to syf.

Opublikowano

Nie syf, a epickie.

Opublikowano

Fanowi Skyrim może się podobać. IMO "epickość" nie polega na tym, że WIDZIMY ogromnego smoka, tylko że walka z nim jest gameplayowo skomplikowana i wymagająca skilla. I tak mamy skyrima gdzie walka ze smokiem jest prostsza niż jakimś tam mobkiem, i mamy kalameeta który jest jednym z najlepszych bossów w grach w ogóle.

Opublikowano

Pierwszy pojedynek ze smokiem w Skyrim pozostanie na zawsze w mojej pamięci. Podbiegam do smoka, wchodzi pompatyczna muzyka, smok wznosi się w powietrze...

i zaczyna wirować wokół własnej osi. Start -> load last save.

Płakałem z epickości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.