Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wrzucam trailer po raz setny, bo sam jestem nakręcony:

beta trailer :teehee: a z bfa się smiejemy dat pc gaming

Tak kurva, porownujmy wydanie bety gry za ktora zaplacili gracze do gry od korporacji ktora obraca milionami.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

nom dobra beczka z tej gry, na pleju to płakali z epickości jej ch.ujowego chodzenia

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wrzucam trailer po raz setny, bo sam jestem nakręcony:

beta trailer :teehee: a z bfa się smiejemy dat pc gaming

Tak kurva, porownujmy wydanie bety gry za ktora zaplacili gracze do gry od korporacji ktora obraca milionami.

Pastele  :yucky:

Opublikowano

dobry troll ragus

Dlaczego troll? Skyrim bardziej miejscami był zbugowany niż Daggerfall.

Epickość widoczków... No fajne priorytety. Też z początku robiły na mnie wrażenie, włącznie z pierwszym spojrzeniem na latającego smoka itp. Szkoda tylko, że po kilku godzinach odnosiłem wrażenie, że widziałem już wszystko, przemierzanie tego świata było długie i nudne, eventy o których się naczytałem jakoś nie występowały, a cały świat był praktycznie martwy, pełen kukieł robiących za NPC, gdzie poczynania gracza praktycznie w ogóle nie wpływały na zwiedzane przez niego zautomatyzowane otoczenie.

Zabierz jeszcze ze Skyrima muzyczkę podczas walki, to w ogóle masz zwykłą klepankę. A i nawet muzyka po kilku walkach zaczyna się robić monotonna, z tymi samymi motywami wałkowanymi przemiennie.

Opublikowano

@ragus

Moja epicka walka z pierwszym smokiem w Skyrim wygladala niewiele lepiej, przez 2 dni latalem po swiecie, zwiedzalem, koksalem postac (choc bardziej szedlem w stealth niz warrior), w koncu postanowilem ruszyc watek glowny, znajomi na skajpie ciagle kreca beke ze jeszcze ze smokiem nie walczylem, pewnie sie cykam, przylatuje smok, spada na ziemie, podbiegam, jeden przycisk myszy i smok nie zyje.

252649.gif

Cale napiecie budowane przez kilka godzin poszo sie yebac. Wylaczylem gre, wszedlem na nexusa i od razu zainstalowalem moda ktory poprawia sile smokow. <much better>

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

dobry troll ragus

Wpisz sobie w google Skyrim 1.2 spinning dragon. Nie widziałeś jak gram, to nie oceniaj.

Opublikowano

Najlepsze rpg robia japonczycy, a tu jakies rozkminy o smiesznych gierkach gdzie (pipi)sz po wielkich pustych mapach. Oby Wiedzmin 3 tak nie skonczyl.

rpgi w których 80% czasu twojej gry to wciskanie xa...  Najlepsze jRPG z ostatnich lat, to te które mocno się wzorują na zachodnich RPGach, taka jest prawda, chyba, że ktoś poważnie traktuje Ni No Kuni z gameplayem stworzonym pod pięciolatka z udarem mózgu.

Które to? Co to konkretnie znaczy "mocno się wzorują"? Dopytuję się oczywiście o gameplay, nie o estetykę.

Opublikowano

Pastele  :yucky:

Nom trochę nuda już takie klimaty, ja chciałbym kontynuacje albo coś w klimacie Arcanum, jakie to było dobre rpg, deyum.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

dobry troll ragus

Wpisz sobie w google Skyrim 1.2 spinning dragon. Nie widziałeś jak gram, to nie oceniaj.

wpisz sobie skyrim first dragon fight

dobry troll ragus

Dlaczego troll? Skyrim bardziej miejscami był zbugowany niż Daggerfall.

Epickość widoczków... No fajne priorytety. Też z początku robiły na mnie wrażenie, włącznie z pierwszym spojrzeniem na latającego smoka itp. Szkoda tylko, że po kilku godzinach odnosiłem wrażenie, że widziałem już wszystko, przemierzanie tego świata było długie i nudne, eventy o których się naczytałem jakoś nie występowały, a cały świat był praktycznie martwy, pełen kukieł robiących za NPC, gdzie poczynania gracza praktycznie w ogóle nie wpływały na zwiedzane przez niego zautomatyzowane otoczenie.

Zabierz jeszcze ze Skyrima muzyczkę podczas walki, to w ogóle masz zwykłą klepankę. A i nawet muzyka po kilku walkach zaczyna się robić monotonna, z tymi samymi motywami wałkowanymi przemiennie.

Zabierz ze Skyrima wszystko to w ogóle nie będziesz miał gry. 

Nadal nie doczekałem się epickiego RPGa, bo systemu walki z DS nie zalicza się do epickich co najwyżej do skillowych.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wpisałem i co? Bardzo nie lubię, gdy ktoś traktuje mnie jak idiotę. Podczas pierwszego pojedynku ze smokiem w grze TES: Skyrim, smok kręcił się w powietrzu jak poj,ebany.

Opublikowano

ale co to ku.rwa znaczy epicki? Że na koncu rozku.rwiasz boga i koniec świata następuje?

Opublikowano

Oni sami nie wiedzą, o co im chodzi. Używają przymiotnika nawet nie znając jego znaczenia.

Opublikowano

nie potrafią zdefiniować słowa epicki, ale twierdzą że Skyrim nie jest epicki 

Opublikowano

Mysza nadal czekam na odpowiedź.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Smok nie kręci się wokół własnej osi.

Opublikowano

A niech ktoś mi napisze dlaczego Skyrim nie jest epicki co?

Opublikowano

Podłoże się wam internetowi prześmiewcy i napiszę ten post w 100% na poważnie:

Starcie z kolosami w SOTC.

Starcia i spotkania z tytanami i bogami w w GOW1-3.

Tylko te 2marki przychodzą mi na myśl, gdy idzie o taki przymiotnik.

Kto ograł, wie dlaczego.

Opublikowano

Robił przewroty w tył. Czy teraz jesteś zadowolony?

Opublikowano

Dobra kończę dyskusję:

Mysza to casul, ragus i bluber wiedza o co w życiu chodzi.

Opublikowano

A niech ktoś mi napisze dlaczego Skyrim nie jest epicki co?

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/page-1030?do=findComment&comment=3102482

A przymiotnik jest używany w znaczeniu potocznym. Epice we właściwym znaczeniu nic do tego.

Dla mnie "epicki moment" to taki, podczas którego jestem skłonny krzyknąć "fuck yeah", serducho bije szybciej, gały wychodzą na wierzch, a łapy mi się pocą podczas rozgrywki. Widoczki mnie nie porywają, zaś prędzej wymienię przykładowo sceny takie jak:

Wszystko oczywiście subiektywne, ale sterylność świata Skyrim oraz ogólna monotonia i mechanika rozgrywki sprawiły, że ciężko mi w którymkolwiek miejscu nazwać grę "epicką" w takim znaczeniu, jak wyżej.

Opublikowano

Skyrim bez modów był choojowy i tyle.

Skyrim z odpowiednimi modami był jedną z lepszych gier w jakie grałem przez ostatnie kilka lat.

pisi gejming na 2014-2015 zapowiada się tak

Civilization: Beyond Earth
Black Desert
A Hat in Time
Vanishing of Ethan Carter
Star Citizen (Arena Commander)
Pillars of Eternity
Wasteland 2
Divinity: Original Sin
Next Car Game
World of Speed
Distance
Cuphead
Everquest Next
White Night
Gauntlet
Planetary Annihilation
Satelite Reign
Thumper
The Forest
Lichdom: Battlemage
Routine
Killing Floor 2

Z czego same RPGi (Pillars of Eternity, Wasteland 2 i Divinity: Original Sin) to setki godzin gry.
Na tę chwilę akurat blacha zapowiada się ciekawie.
Opublikowano

Z tematu Destiny:

3 miesiące do premiery, a gra jest dalej w wersji alpha?? Łapka w górę kto jeszcze sądzi, że Destiny wyleci na przyszły rok :bye: W ogóle po co Activision miałoby wydawać dwie, duże, nastawione głównie na multiplayer gry w przeciągu 2. miesięcy.

Opublikowano

Ty z tym Nocturne i Raidenem to tak na  serio?  czarny diabeł siedzi nieruchomo, strzelają w niego kolorowe bałwanki z emo chłopczykiem i festiwal QTE? 

Edytowane przez chris85

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.