Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze +- 30h

the-last-guardian.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Cloudgine - firma, która podobno pomaga przy produkcji Crackdown 3 (technologia chmury w grach) właśnie aktualizuje swoją stronę. Czyżby faktycznie MS miał pokazać nową odsłonę serii?

http://www.cloudgine.com/

Opublikowano

Cloudgine - firma, która podobno pomaga przy produkcji Crackdown 3 (technologia chmury w grach) właśnie aktualizuje swoją stronę. Czyżby faktycznie MS miał pokazać nową odsłonę serii?

http://www.cloudgine.com/

MS już od dawna teasował, że na E3 chcą pokazać moc chmury.

Opublikowano

Prawdopodobnie pokażą moc chmury, wykorzystanie DX12 i coś, co będzie odpowiedzią na Project Morpheus ;)

Opublikowano

MEWG34l.gif

Opublikowano

...

Czyli e3 jest jutro xD? Niesamowite jak człowiekowi czas leci, jeżeli o czymś nie myśli. Rok temu nie miałem nic do roboty i aż odliczałem dni.

Opublikowano

W sumie dopiero do mnie dotarło, że konferencja Microsoft może być o tyle ciekawa, że Spencer gada sporo ostatnio o rynku PC. G4WL umiera wkrótce, a tymczasem sporo się słyszy o większym skupieniu uwagi na blaszakach. Aż jestem zaintrygowany, czy coś od tej strony zaprezentują, czy ograniczą się wyłącznie do Xboxa. Nie żebym szału się spodziewał, ale kto wie - może i plotki dotyczące Halo się potwierdzą.

Prawdę mówiąc mam też obawy, że tak jak w zeszłym roku Sony "zniszczyło" konkurencję, tak w tym mogą być zbyt pewni siebie i po odpowiednich przechwałkach nie pokażą żadnych konkretów, a co najwyżej kilka pre-renderów z potencjalnych zapowiedzi na 2015. Byłoby to dość typowe dla nich, niestety.

PS. TLG

Patrzę na te arty, nie mam pojęcia o czym ma być ta gra, a już mogę powiedzieć, że ten uroczy gryfo-pies(?) zginie w jakichś dramatycznych okolicznościach...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Kilka osób pisało tu, że chce powrotu Crasha. No OK, nie ma w tym nic dziwnego. Ale dlaczego chcecie Crasha od ND, czyli studia które nigdy nie robiło platformówki? Piszę tak, bo obecnie w ND nie ma nikogo, lub prawie nikogo z tamtych czasów. O co więc chodzi? Zależy wam tylko na tym, żeby gra miała dobrą grafikę? W platformówkach chyba nie to jest najważniejsze.

Opublikowano

2014-06-0819_43_23-twcsstd.png

2014-06-0819_43_37-twavs4g.png

https://twitter.com/supererogatory/status/475682598610411520

Podobno coś w stylu Guardian of the Light.

To mają być dwie gry chyba - sequel TR 2013 ma hulać na silniku Definitive Edition, druga gra to następca Guardian of Light.

Kilka osób pisało tu, że chce powrotu Crasha. No OK, nie ma w tym nic dziwnego. Ale dlaczego chcecie Crasha od ND, czyli studia które nigdy nie robiło platformówki? Piszę tak, bo obecnie w ND nie ma nikogo, lub prawie nikogo z tamtych czasów. O co więc chodzi? Zależy wam tylko na tym, żeby gra miała dobrą grafikę? W platformówkach chyba nie to jest najważniejsze.

Powiedz to Mario World.

Opublikowano

W sumie dopiero do mnie dotarło, że konferencja Microsoft może być o tyle ciekawa, że Spencer gada sporo ostatnio o rynku PC. G4WL umiera wkrótce, a tymczasem sporo się słyszy o większym skupieniu uwagi na blaszakach. Aż jestem zaintrygowany, czy coś od tej strony zaprezentują, czy ograniczą się wyłącznie do Xboxa. Nie żebym szału się spodziewał, ale kto wie - może i plotki dotyczące Halo się potwierdzą.

Bardzo wątpliwe, żeby na krótkiej, półtora godzinnej konferencji wrzucili coś, co będzie dotyczyło PC. Prędzej na samych targach się o tym dowiemy ;)

Opublikowano

Firma robiąca trailery do paru ostatnich gier MS ma w portfolio Project Nimbus - spekulowany roboczy tytuł Crackdown 3:

jbsrlNK5Ab1oad.png

Opublikowano

Tylko Ninny, panowie. Niby ich skreślacie a to oni zamiotą w tym roku xD

Opublikowano

"Śmiesznie" będzie jak Nintendo zapowie na ten rok Metroida czy Zeldę, a gry zapowiedziane rok temu wyjdą dopiero w 2015 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tylko Ninny, panowie. Niby ich skreślacie a to oni zamiotą w tym roku xD

W tym roku raczej nikt nie śmiałby ich skreślać ;) Choćby z powodu obiecanej Zeldy.

Opublikowano

Nintendo wygrywało zawsze, dają swoim odbiorcą to co chcą. Sony i ms to tylko dwa retardy co sie biją miedzy sobą

Opublikowano

"Śmiesznie" będzie jak Nintendo zapowie na ten rok Metroida czy Zeldę, a gry zapowiedziane rok temu wyjdą dopiero w 2015 :P

Wątpię. Na drugą połowę roku nic się oficjalnie nie szykuje. Muszą wykorzystać te wszystkie obsuwy i puścić na Holiday najlepsze marki.

Opublikowano

Smutna jest ta mała iskierka nadzieji na The Last Guardiana kilku klapków (erix xDD), ale też będzie mi smutno jak cała saga z tlg/agentem oficjalnie pójdzie do piachu (no i tlg serialnie bym żałował bo sam czekałem na ten tytuł). A co do Crasha to ND zrobi go z automatycznymi skokami i masą filmowej akcji tak jak lubicie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie licz na to, pisałem już wcześnie tutaj. MS i PC gaming to nie jest dobre połączenie.

Na E3 mają pokazać na PC nowe Age of Empires z tego co słyszałem i robią podobno jeszcze jakiegoś PC exa o którym nic nie wiadomo.

Opublikowano

bardzo liczę na kasację TLG

Za każdym razem kiedy człowiek myśli że CW niczym go już nie zaskoczy, pojawia się taka perełka i z miejsca rozbraja każdego, kto choć raz miał do czynienia z czymś więcej niż produkty klasy B w grach wideło.

Ja rozumiem że pokolenie Halo na oczy nie widziało na swoim tortex-boxie żadnej ambitnej gry na wyłączność, w życiu nie miało okazji dostać eksluzywnie autentycznego growego dzieła sztuki (i nie mówię tu o zadnym "dezajnie"), nie wie co to znaczy autentycznie poruszająca gra i w ogóle uważa ronienie za nastolatka łzy nad losem postaci w FF7, SH2, czy MGS1-3 za pedalstwo, ale wyskakiwanie z takimi numerami, kiedy coraz więcej z nas zaczyna postrzegać AAA za rozrywkę dla plebsu, to już way too much. [*]

Zgadza się, napisałem ten post w konwencji CW.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jeżeli w przeciągu kolejnych 48 godzin zobaczę nowego Metroida, to kupuję Knacka i dostarczam foty.

Opublikowano

Ten forest może zbombić, a sporo robi trailer- jak swego czasu ten z Dead Island, bo gra wybitnym dziełem nie była... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.