Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze +- 30h

the-last-guardian.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 659,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Cloudgine - firma, która podobno pomaga przy produkcji Crackdown 3 (technologia chmury w grach) właśnie aktualizuje swoją stronę. Czyżby faktycznie MS miał pokazać nową odsłonę serii?

http://www.cloudgine.com/

Opublikowano

Cloudgine - firma, która podobno pomaga przy produkcji Crackdown 3 (technologia chmury w grach) właśnie aktualizuje swoją stronę. Czyżby faktycznie MS miał pokazać nową odsłonę serii?

http://www.cloudgine.com/

MS już od dawna teasował, że na E3 chcą pokazać moc chmury.

Opublikowano

Prawdopodobnie pokażą moc chmury, wykorzystanie DX12 i coś, co będzie odpowiedzią na Project Morpheus ;)

Opublikowano

MEWG34l.gif

Opublikowano

...

Czyli e3 jest jutro xD? Niesamowite jak człowiekowi czas leci, jeżeli o czymś nie myśli. Rok temu nie miałem nic do roboty i aż odliczałem dni.

Opublikowano

W sumie dopiero do mnie dotarło, że konferencja Microsoft może być o tyle ciekawa, że Spencer gada sporo ostatnio o rynku PC. G4WL umiera wkrótce, a tymczasem sporo się słyszy o większym skupieniu uwagi na blaszakach. Aż jestem zaintrygowany, czy coś od tej strony zaprezentują, czy ograniczą się wyłącznie do Xboxa. Nie żebym szału się spodziewał, ale kto wie - może i plotki dotyczące Halo się potwierdzą.

Prawdę mówiąc mam też obawy, że tak jak w zeszłym roku Sony "zniszczyło" konkurencję, tak w tym mogą być zbyt pewni siebie i po odpowiednich przechwałkach nie pokażą żadnych konkretów, a co najwyżej kilka pre-renderów z potencjalnych zapowiedzi na 2015. Byłoby to dość typowe dla nich, niestety.

PS. TLG

Patrzę na te arty, nie mam pojęcia o czym ma być ta gra, a już mogę powiedzieć, że ten uroczy gryfo-pies(?) zginie w jakichś dramatycznych okolicznościach...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Kilka osób pisało tu, że chce powrotu Crasha. No OK, nie ma w tym nic dziwnego. Ale dlaczego chcecie Crasha od ND, czyli studia które nigdy nie robiło platformówki? Piszę tak, bo obecnie w ND nie ma nikogo, lub prawie nikogo z tamtych czasów. O co więc chodzi? Zależy wam tylko na tym, żeby gra miała dobrą grafikę? W platformówkach chyba nie to jest najważniejsze.

Opublikowano

2014-06-0819_43_23-twcsstd.png

2014-06-0819_43_37-twavs4g.png

https://twitter.com/supererogatory/status/475682598610411520

Podobno coś w stylu Guardian of the Light.

To mają być dwie gry chyba - sequel TR 2013 ma hulać na silniku Definitive Edition, druga gra to następca Guardian of Light.

Kilka osób pisało tu, że chce powrotu Crasha. No OK, nie ma w tym nic dziwnego. Ale dlaczego chcecie Crasha od ND, czyli studia które nigdy nie robiło platformówki? Piszę tak, bo obecnie w ND nie ma nikogo, lub prawie nikogo z tamtych czasów. O co więc chodzi? Zależy wam tylko na tym, żeby gra miała dobrą grafikę? W platformówkach chyba nie to jest najważniejsze.

Powiedz to Mario World.

Opublikowano

W sumie dopiero do mnie dotarło, że konferencja Microsoft może być o tyle ciekawa, że Spencer gada sporo ostatnio o rynku PC. G4WL umiera wkrótce, a tymczasem sporo się słyszy o większym skupieniu uwagi na blaszakach. Aż jestem zaintrygowany, czy coś od tej strony zaprezentują, czy ograniczą się wyłącznie do Xboxa. Nie żebym szału się spodziewał, ale kto wie - może i plotki dotyczące Halo się potwierdzą.

Bardzo wątpliwe, żeby na krótkiej, półtora godzinnej konferencji wrzucili coś, co będzie dotyczyło PC. Prędzej na samych targach się o tym dowiemy ;)

Opublikowano

Firma robiąca trailery do paru ostatnich gier MS ma w portfolio Project Nimbus - spekulowany roboczy tytuł Crackdown 3:

jbsrlNK5Ab1oad.png

Opublikowano

Tylko Ninny, panowie. Niby ich skreślacie a to oni zamiotą w tym roku xD

Opublikowano

"Śmiesznie" będzie jak Nintendo zapowie na ten rok Metroida czy Zeldę, a gry zapowiedziane rok temu wyjdą dopiero w 2015 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tylko Ninny, panowie. Niby ich skreślacie a to oni zamiotą w tym roku xD

W tym roku raczej nikt nie śmiałby ich skreślać ;) Choćby z powodu obiecanej Zeldy.

Opublikowano

Nintendo wygrywało zawsze, dają swoim odbiorcą to co chcą. Sony i ms to tylko dwa retardy co sie biją miedzy sobą

Opublikowano

"Śmiesznie" będzie jak Nintendo zapowie na ten rok Metroida czy Zeldę, a gry zapowiedziane rok temu wyjdą dopiero w 2015 :P

Wątpię. Na drugą połowę roku nic się oficjalnie nie szykuje. Muszą wykorzystać te wszystkie obsuwy i puścić na Holiday najlepsze marki.

Opublikowano

Smutna jest ta mała iskierka nadzieji na The Last Guardiana kilku klapków (erix xDD), ale też będzie mi smutno jak cała saga z tlg/agentem oficjalnie pójdzie do piachu (no i tlg serialnie bym żałował bo sam czekałem na ten tytuł). A co do Crasha to ND zrobi go z automatycznymi skokami i masą filmowej akcji tak jak lubicie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie licz na to, pisałem już wcześnie tutaj. MS i PC gaming to nie jest dobre połączenie.

Na E3 mają pokazać na PC nowe Age of Empires z tego co słyszałem i robią podobno jeszcze jakiegoś PC exa o którym nic nie wiadomo.

Opublikowano

bardzo liczę na kasację TLG

Za każdym razem kiedy człowiek myśli że CW niczym go już nie zaskoczy, pojawia się taka perełka i z miejsca rozbraja każdego, kto choć raz miał do czynienia z czymś więcej niż produkty klasy B w grach wideło.

Ja rozumiem że pokolenie Halo na oczy nie widziało na swoim tortex-boxie żadnej ambitnej gry na wyłączność, w życiu nie miało okazji dostać eksluzywnie autentycznego growego dzieła sztuki (i nie mówię tu o zadnym "dezajnie"), nie wie co to znaczy autentycznie poruszająca gra i w ogóle uważa ronienie za nastolatka łzy nad losem postaci w FF7, SH2, czy MGS1-3 za pedalstwo, ale wyskakiwanie z takimi numerami, kiedy coraz więcej z nas zaczyna postrzegać AAA za rozrywkę dla plebsu, to już way too much. [*]

Zgadza się, napisałem ten post w konwencji CW.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jeżeli w przeciągu kolejnych 48 godzin zobaczę nowego Metroida, to kupuję Knacka i dostarczam foty.

Opublikowano

Ten forest może zbombić, a sporo robi trailer- jak swego czasu ten z Dead Island, bo gra wybitnym dziełem nie była... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.