Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

DF zrobiło porównanie Thiefa i..

Uznali, że obie wersje są słabe.. ale z dwojga złego lepiej wybrać tę na X'a.

Dlaczego?

XO: 1600x900 ale tekstury i ich filtrowanie takie, jak max na PC.

PS4: 1920x1080, lepszy framerate.. ale znowu znane dla UE3 problemy ze streamingiem tekstur i bardzo słabe ich filtrowanie.

Swoją drogą ten Thief to kolejna gra, która na next-genach wygląda przeciętnie jak na PS360 (a wersja na PS360 wygląda słabo jak na te konsole) a i tak nie chodzi na nich jak trzeba.

Yebać jak gra działa. Nowy "Thief" to idealny przykład gry spartolonej na potrzeby dzisiejszej publiki. Do tej pory nie rozumiem, jak SE zdecydowało się na wydanie gry z serii bardzo niszowej, w sytuacji, gdzie 2-3 mln sprzedanych sztuk, uznają za porażkę? Żeby 15-letnia gra robiona pod mniejszą publikę z bardzo małym budżetem miała lepsze AI, ogromne mapy i większą interakcję niż gra robiona za znacznie większe pieniądze na wiele mocniejsze sprzęty? Wstyd i tyle. Ten prejekt nigdy nie powinien się ukazać.

Opublikowano

Porównywać grafikę na gifach 200 pikseli, botki [']. lol

No jarac sie nad gifami z Infamousa czy DC to juz moc, nadkonsola, DDR5 i w ogole Sony wygralo generacje ale jak ktos wrzuci porownanie gdzie ten czarny znaczek na kurtynie jest rozmazany jak sam skvrwysyn i dopiero doczytuje sie pod koniec to juz [*]

Wrzuciłem tu kiedyś kilkusekundowe apng w 1280x720 z Uncharted 3. Jeden Botek Naczelny stwierdził, że to gif, bo nie wygooglał. Użytkownikom Steam, gdzie średniej klasy komputery kosztują 5 tysięcy, zwisły przeglądarki i ogólnie skończyło na masowym mazgajeniu do moderacji, po czym ruchomy obrazek wylądował w spoilerze w oparach nienawiści, Tak źle bo małe, a tak też źle bo za duże. Logika Botków, tego nawet google nie wie.

Opublikowano

W Charkowie robią barykady z Xbonów

To moze i sprzedaz pojdzie w gore  :sweat:

Opublikowano

Toż wiadomo że nie z PS4 z plastiku po danonkach.

PS4 kupili do przechwycania rosyjskich rakiet. PS4 do wyższej technologii, xboner na barykady.
Opublikowano

Ale do sterowania rakietami na pewno użyją padów od xboxa, analogi z bieżnikiem i wysoka jakość gumy, nikt by nie chciał by komuś spadł kciuk z gałki w DS4 jak akurat będzie celował atomówką.

Opublikowano

Komus kto spada palec z analogow dsa jest lebioda do kwadratu albo posiadaczem xboxa.

Powtarzasz to jak mantrę przy każdej możliwej okazji, kiedy ktokolwiek skrytykuje DS'a. A prawda jest taka, że te analogi z(pipi)ali i są beznadziejne. Bez nakładek steruje się marnie i pad do Xboxa 360/Xboxa One wyprzedza pod tym względem DS4 o lata świetlne.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Mam nadzieje ze zrobili zapas nakladek na analogi. Rodzice mieszkaja blisko granicy z Ukraina, nie chce zeby Ruscy spudlowali  :nuke:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja nie mialem zadnego problemu grac na kazdym padzie plejstejszyn od szaraka do ps4.

Jak posiadalem 360 normlanie gralem i nie bylo placzu,ze jest zyebane ulozenie galek,ze krzyzak to jakas tragedia.Nie mowiac o bateriach w padzie.

Wszystko jest kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano

Mam nadzieje ze Ruscy zrobili zapas nakladek na analogi. Rodzice mieszkaja blisko granicy z Ukraina, nie chce zeby spudlowali  :nuke:

Z początku zrozumiałem to na opak :P 

Opublikowano

Mam nadzieje ze Ruscy zrobili zapas nakladek na analogi. Rodzice mieszkaja blisko granicy z Ukraina, nie chce zeby spudlowali  :nuke:

Z początku zrozumiałem to na opak :P

Moja rodzina sami patrioci, Bog sam wie co tam planuja  :drag:  :blum1:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oferta większej ilości gier to nie lepsza oferta. Jak ktoś woli Resistance i Killzone od Halo i Socom/Uncharted od Gearsów to raczej nie ma dyskusji żadnej, nie warto.

Widać MaZZ, że bot z Ciebie maksymalny, bo swój gust innym narzucasz i koniec, nie będzie rozmowy. Są ludzie, którzy grali w Gearsy i Uncharted i bardziej podobają im się przygody Drake'a, tak samo jest z Halo/Killzone.

Nobody cały czas pisze o dostępności/różnorodności exów, ale dziwnym trafem xboty próbują zmienić tok dyskusji w który tytuł jest lepszy. No ale tutaj znowu jest kwestia gustu, i dla jednego lepsze jest PGR, a dla innego Motorstorm.

nie, nobody woli po prostu wszystko co jest od Sony, ja nie mam problemów by powiedzieć że taki God of War niszczy, a TLOU jest lepszy w zasadzie od prawie wszystkich exów xboxa. Nobody za to woli Res i Killzona od Halo nie dlatego że są dobre tylko że sony i chooj :) byłoby Halo na playstation to by się nagle okazał ciekawszym tytułem. Albo pisanie że Arcade Sony > Arcade MS chociaż w te drugie się nie grało w ogóle. Ale to ja jestem botem.

Czy gdybym tak twierdził napisałbym na 98 stronie:

"Prawda jest taka że być może i św. trójca MS w postaci GoW, Halo i Forza jest lepsza od GT6, KZ2/ R1 oraz multi TLOU i U3 (choć np. wg HIV'a; fana obydwu serii, GT6 przebiło w końcu tą ostatnią ulepszonym modelem jazdy i zmiennymi warunkami pogodowymi).

Ale zwyciężyła szersza oferta. Także gatunków w które niekoniecznie Wy lubicie grać. 

Trzymacie się jak tonący brzytwy ledwie 3 tytułów multi, podczas gdy MS najzwyczajniej w świecie was olał po 2010 (a nie przepraszam olał fanów jrpg, platformerów, przygodówek itp. itd.), bo wy się czujecie zadowoleni.

Bzdurzycie budując mit o gorzej działających multiplatformach, t.j. dotyczyło to ogółu wszystkich z nich, choć sprawa ta dotyczy ledwie max kilkunastoprocentowej liczby wszystkich tytułów. 

A na ofertę darmowych tytułów z plusa na ps3 i vitę reagujecie alergią. Jak tam game in gold btw?"

:ermm:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Putin - PlayStation 4

Ukraina - Xbox One

Unia Europejska i USA - Wii U

Izrael - PC MASTER RACE

Tak to mniej więcej obecnie wygląda.

Opublikowano

Jesli oceniasz konsole i ilosci gier na nia po ilosci dostepnych sztuk/sprzedazy to jak sie to ma do 9:1 w ubieglym tygodniu dla PS4, oznacza to XO jest dla Skypea tylko.

Wow, bo Japonia weszła w grę? Tam nigdy nie kupią amerykańskiej rzeczy bo to nacjonaliści. Nawet jakby miał 100 jrpgów.

Japonia się jeszcze zemści za Hiroshimę.

Opublikowano

Jak ktos bardzo tego pragnie to taki realizm moze miec w kazdym FPSie. Wystarczy miec telewizor z input lagiem kolo 100ms bez wlaczonego trybu gry (czyli praktycznie wszystkie nowe TV) i mamy w chvj realne FPSy. Oczywiscie opoznienie nie bedzie tylko przy poruszaniu/obracaniu ale i przy wciskaniu spustu, tak samo jak w KZ2. Uwielbiam jak ktos sie jara lagiem w sterowaniu ... Wizja artystyczna taka sama jak z tymi pasami w The Order, no ale niektorzy to lykaja.

Tak, multi w KZ2 bylo dobre, ale przytaczac oceny Butchera i Hiva ? Rownie dobrze, moglbys napisac, ze gra dosla 9.5 klapka na 10 od Mendrka.

Śmiechłem. Przecież tu nie o input lag chodzi, a o większą bezwładność. Na tym samym ustawieniu np. BF3 i KZ2, ten drugi nadal będzie wyraźniej cięższy.  Butcher dał KZ3 8+ scenariusz nazywając nazwijmy to skrótem; chałą, a wyższą ocenę w tym samym numerze - 9 - wlepił Bulletstorm. 

Polygamia 5/6
IGN 94/100
IGN UK 92/100
Destructoid 95/100
GameTrailers 92/100
Eurogamer 90/100
GameSpot 90/100
IGN AU 90/100

Też klapki? 
Opublikowano

O kur.wa nie wierzę w te oceny KZ3. Szczególnie Destructoida. Ahahaha to jest niepojęte :D 95% za taki multiplayer i singiel.

Na szczęście recenzenci troszkę się ogarnęli w przypadku Shadow Fall. Zapewne to zrobi z najnowszym wytworem Guerilla nowe Hejlo.

2410036-2378027-5678223909-xboxk.gif

Opublikowano

poziom beki tak bardzo wysoki

Opublikowano

a wszystko przez takie nieporozumienie, bo wspomniałem że Butcher nie jest fanbojem serii dając 8+ KZ3 ;/

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.